Page 1

Interview Eddy Zoey

Afdeling Receptie

In the Picture

Move Cocktails

Pag. 2

Pag. 3

Pag. 4

Pag. 6

Column

The BATTLE

Beste dames en heren,

Café 1e Rang VS Skihut Tilburg

Door Stephan van Dorst

De 2e Flügel Times van 2013 ligt alweer voor jullie. Deze keer staat de krant in het teken van Boswandeling. Boswandeling bestaat dit jaar alweer 15 jaar. Wat ooit begon als een product wat door ondernemers zelf werd gemaakt en daarna door Flügel N.V. als kant en klaar product werd gepresenteerd, staat Boswandeling vanaf de start al 15 jaar in de top 10 van meest gedronken likeuren in Nederland.

In deze editie van de battle schuiven Gert Jan (Skihut Tilburg) en Johan (Café 1e Rang Almere) aan om te praten over creativiteit in de horeca en hoe Boswandeling hen hierin ondersteunt.

De laatste jaren is Flügel N.V. druk bezig geweest om de beleving en uitstraling van Boswandeling te optimaliseren om goed aan te sluiten bij de wensen van onze consumenten. Creativiteit is hierin van essentieel belang; uw accountmanager denkt graag met u mee om met onze producten een unieke beleving en uitstraling in uw zaak te zetten. Of het nu gaat om een eenmalige Boswandeling promotie, tailormade posters of shotkaarten; op onze eigen Media&Graphic Design afdeling zitten 4 medewerkers fulltime voor u klaar om de meest mooie creaties te maken als toevoeging op de uitstraling in uw zaak, met als doel meer omzet te genereren. Uw accountmanager denkt graag met u mee! In deze editie van de Flügel Times ziet u alvast legio voorbeelden voorbij komen. Ik wens iedereen goede zaken de komende periode en bedankt voor het vertrouwen in onze producten. Stephan van Dorst Sales Director Flügel Nederland N.V.

Gert Jan

Johan


Pagina 2

Pagina 3

In gesprek met…EDDY ZOEY Eddy Zoey, TV-persoonlijkheid en bekend van onder anderen ‘Take Me Out’ en ‘Nu we er toch zijn’ verteld over zijn grote passie muziek en hoe hij per toeval is doorgebroken op TV. Hoe ben je eigenlijk bekend geworden? Dat ging eigenlijk per toeval want ik heb er nooit op gemikt om TV host te worden. In 1997 liep ik bij TV-Oost naar binnen om een videoclip te monteren. De persoon die mij hielp bleek een programmamaker te zijn en vroeg plotseling of ik het programma “Jong Belegen”, een jongerenmagazine wilde presenteren. Hier ging ik enthousiast op in en ben dat een tijdje blijven doen. Drie maanden later kreeg ik de kans om nog een programma erbij te doen, “De Nachtbraker”. Het toeval wilde dat Bart de Graaff daar fragmenten van zag en zo is het balletje gaan rollen en uiteindelijk ben ik gevraagd om het team van BNN te komen versterken. Qua muziek lag dat anders, daar was ik al langer mee bezig en wilde ik altijd al mee doorbreken. Zo heb ik in 1996 een eigen album bij SONY uitgebracht, maar een doorbraak bleef uit en dat album bleef helaas op de plank liggen. Hier heb ik me destijds bij neergelegd en heb me toen beziggehouden met het componeren en schrijven van muziek voor andere muzikanten. Je bent onlangs de muziekstudio ingedoken voor een nieuwe single. Kan je daar wat meer over vertellen? Er komt niet alleen een single uit maar ook een nieuw album, mijn 4e album. Wat veel

mensen niet weten is dat ik veel langer bezig ben met muziek dan TV. Zo heb ik al heel wat liedjes voor anderen geschreven zoals bijvoorbeeld: Kim-Lian, Chipz en Romeo. Mijn nieuwe album bevat 12 eigen composities. Naast de productie en het schrijven van de muziek en tekst heb ik ook alle gitaarpartijen en vocalen gedaan. Het was een behoorlijke kluif maar wel een hele leuke ervaring. In hoeverre zou de horeca betrokken kunnen worden bij je nieuwe album? Tot op heden heb ik nooit ‘schnabbels’ gedaan als zanger. Met mijn nieuwe album heb ik wel plannen om met een groep van vier of vijf man een echte rockgroep te formeren en live op te treden in de horeca. Het lijkt mij super gezellig om voor feestende mensen een half uur te spelen. Tevens lijkt het me ook leuk om solo op te treden in de horeca. Ik denk dat dit tegenwoordig goed is als promotie van je muziek.

van ‘Take Me Out’. Deze werkzaamheden zorgen ervoor dat ik vaker achter de schermen te vinden ben. Ook komt mijn nieuw album uit, daar moet je gewoon tijd in steken om het beste eruit te halen. Presenteren zal mede doordat het bij SBS6 wat minder gaat in 2013 duidelijk op een lager pitje staan. Gelukkig heb ik nooit op één paard gewed, paarden zat! Ver weg naar een tropisch eiland of in het plaatselijke café met een heerlijke Boswandeling?

Gert Jan: We hebben het nog steeds geweldig naar ons zin en de avonden die we open zijn weten de mensen ons goed te vinden. In januari hebben we onze vleugels verder uitgeslagen door Skihut Eethen te openen, ook is van de winter de nieuwe website gelanceerd en vieren we in juni de 2e verjaardag van Skihut Tilburg. We hebben veel bereikt afgelopen jaren maar we gaan niet stilzitten, er zijn altijd uitdagingen die wachten

Ik ben Irene Vermaas, We zullen ons even voorstellen: Wij zijn Kim en Irene, de receptionistes van Flügel Nederland. Grote kans dat, wanneer u naar kantoor belt, één van ons opneemt. De receptie is het hart van de zaak en onze werkzaamheden bestaan onder andere uit de telefoon aannemen en doorverbinden, alle in- en uitgaande post regelen en contact onderhouden met klanten en de buitendienst. Ook zorgen wij ervoor dat iedereen binnen Flügel kan genieten van een heerlijke lunch en bestellen wij de verse broodjes en boodschappen.

Het lijkt me erg moeilijk om origineel te zijn. Het onderscheidende zoek ik wel vaak op, en dan is dat momenteel vaak op sfeer, rust en of je er de juiste single malt scotch kunt bestellen! Wat kunnen we nog van jou verwachten in 2013?

ik werk alweer 6 jaar met veel plezier voor Flügel Nederland. In zo’n jong en dynamisch bedrijf blijft het natuurlijk leuk om te werken!! Naast het werk sport ik graag en ben ik gek op het strand, muziek, zingen & dansen, reizen en motorrijden. Ook hou ik van bbqen, koken, en tafelen met familie en vrienden. Mijn motto is dan ook: Carpe Diem & count your blessings! Dussss laat de zomer maar komen! Keppperrrzinin! Dikke X Irene.

Ik heb een productiebedrijf, “We Are TV”, daar produceren we programma’s mee zoals ‘Couchsurfing’ voor Veronica, ‘The Best Of Idols Worldwide’ voor RTL5 en de filmpjes

Wat zijn jullie plannen voor de zomer?

Johan: De zaken gaan goed. De weekenden blijven druk en gezellig. Veel collega’s hebben in het weekend een dip qua bezoekersaantallen, maar daar hebben wij gelukkig geen last van. Wel merken we dat het doordeweeks erg stil kan zijn. Om dit op te vangen hebben we in de winter diverse thema feesten georganiseerd en verschillende gast DJ’s geboekt.

34 jaar oud en heb een zoontje van 10. Zijn naam is Senna. Ik werk 2 dagen in de week als receptioniste en 2 dagen in de week doe ik de tele-sales voor Flügel Nederland. Ik werk nu 3 jaar bij Flügel en hoop dit nog lang te doen. Wie weet zie ik jullie snel bij het leukste en gezelligste kantoor van Nederland. Veel liefs Kim.

Hoe vind jij dat de horeca in deze tijd zich het beste kan onderscheiden?

en dingen die verbeterd kunnen worden. Afgelopen winter was in Tilburg helaas een noodzakelijke verbouwing aan het plafond nodig welke toch wel invloed heeft gehad, maar zoals een echte Skihut betaamt zijn we in de winter helemaal in ons element en zijn we er sterker en gemotiveerder uitgekomen.

Hoe gaan de zaken?

Ik ben Kim Jacobs,

Mag de ‘Boswandeling’ ook gewoon mee naar dat tropische eiland? Want zodra ik op een warme plek zit verandert mijn drinkgedrag en lust ik wel zo’n knap ‘n eigenwijs likeurtje.

Johan: We hebben het terras vernieuwd en een hoop zomerse festiviteiten op de planning staan. Tevens organiseer ik samen met mijn buren 3 festivals op het plein voor de deur. Genoeg te doen dus van de zomer!

Het is meer een samenspel van meerdere factoren. Zoals met alles rijkt succes zover als je laatste prestatie. Je moet in mijn ogen meer dan ooit 24/7 bezig zijn met alle aspecten van je zaak. Het is belangrijk kritisch te zijn en dat ook continu te blijven. Hoe proberen jullie in deze economisch lastige tijden toch een volle zaak te krijgen?

Johan: Ik denk dat het in deze tijd erg belangrijk is om een goede naam te hebben. Voor ons zeker omdat wij het vooral moeten hebben van mond tot mond reclame en Facebook om nieuwe mensen te bereiken. Gert Jan: We zijn altijd bezig met het Vervolgens is het zaak dat die nieuwe mensen bedenken van nieuwe ideeën, zo lopen terugkomen. Om dit te bereiken moet je ervoor er diverse projecten voor beide zaken en zorgen dat ze het naar hun zin hebben, dat daarbuiten, maar de leidraad zal toch wel zijn er een goede sfeer hangt en dat veilig- en om de zaken regionaal verder te ontplooien duidelijkheid hoog op de agenda staat. en te werken aan de landelijke bekendheid. Gert Jan: Ik denk gewoon onszelf zijn en Denk je dat, in deze tijd van crisis, blijven, ons eigen ding doen en het creëren creativiteit de sleutel is tot succes in de van hetgeen dat men van ons gewend is horeca. en verwacht; ongedwongen gezelligheid. Johan: Dat denk ik zeker, je moet altijd bezig blijven met vernieuwen en acties blijven opzetten. Ideeën hebben is leuk, maar uiteindelijk moet je ze gewoon uitvoeren en je klanten blijven verrassen! Gert Jan: Om nou te zeggen dat creativiteit “de” sleutel is tot succes wil ik niet zeggen.

Misschien is het ook wel vergelijkbaar met waar Boswandeling voor staat; “Knap Eigenwijs”. Ook is Social media belangrijker aan het worden voor ons. Toch blijft een positieve referentie van gasten die zijn geweest en mond tot mond reclame het belangrijkst. Het is daarom belangrijk dat gasten zich welkom en gewaardeerd voelen en een onbezorgde avond hebben. Waar halen jullie je inspiratie vandaan om telkens te blijven vernieuwen? Johan: Inspiratie doe ik vooral op via internet, TV en bekijk wat andere zaken doen. Het personeel speelt hier ook een grote rol in want zij zullen het uiteindelijk moeten uitvoeren. Daarom coachen en praten we hierover met hen. Gert Jan: Dit is een combinatie van alle factoren om ons heen, hierin kijkend naar de gasten, personeel, trends, marktwerking en niet te vergeten de collega horeca. Het haalt niets uit om kopieën van elkaar te worden, maar als ieder een eigen toon zet geeft dat wel een mooie diversiteit waardoor horeca elkaar goed aanvult. Vernieuwen hierin is belangrijk maar je moet nooit vergeten wat je basis is; “schoenmaker blijf bij je leest”. Welke verwachtingen heeft het publiek van tegenwoordig? Johan: Het publiek van tegenwoordig is erg verwend. Het is daarom belangrijk dat je deels aan hun behoefte voldoet, maar dat je wel

duidelijk jezelf blijft en niet van je concept afwijkt. Om erachter te komen wat het publiek wil is het belangrijk om vragen te stellen en de reacties en feedback die het personeel krijgt hierin mee te nemen. Gert Jan: Het publiek van tegenwoordig verwacht steeds meer, de tijden van zittend aan de bar een biertje drinken is wel een heel eind voorbij. Mensen hebben de lat verlegd van kwantiteit naar kwaliteit. Ze bezoeken de horeca misschien iets minder dan vroeger maar als ze gaan, dan gaan ze voor een complete avond. Zo speelt de sfeer op de avond en het entertainment er omheen een steeds belangrijkere rol. Door met regelmaat de meest uiteenlopende invullingen te geven aan onze avonden kunnen we goed zien wat er in de smaak valt en waar goed en positief op wordt gereageerd. Welke rol speelt Boswandeling in jullie zaak? Johan: Boswandeling is voor ons een aanvulling. Zo organiseren wij diverse themaavonden en promoten we Boswandeling doormiddel van prijsacties en gadgets. Hierdoor staat het merk terugkerend bij ons “in the spotlight”. Iedere laatste zaterdag van de maand hebben wij in samenwerking met Flügel, Fireman en Boswandeling het thema “Beste DJ’s van Nederland”. Het is dan een groot feest met ieder maand een andere feest DJ’s. Ook zijn Flügel, Fireman en Boswandeling die avonden maar 1 euro!

Gert Jan: Boswandeling is echt een likeur dat evenals Fireman en Flügel volledig past binnen de zaak. Het product straalt feest en gezelligheid uit. Echt een product dat binnen onze Skihut niet mag ontbreken. Boswandeling staat eigenlijk vanaf dag één op een eigen plaats binnen het assortiment. En gezien de gasten er nog met grote regelmaat naar vragen heeft Boswandeling zijn plek meer dan verdiend. Deze plek wordt versterkt door inzetten van een promo, aankleding van de zaak met de beschikbare boswandeling decoratie en het inzetten van eigen acties tijdens een avond. Verder is het ook belangrijk dat als gasten een lekker shotje vragen het personeel meteen de Boswandeling fles pakt. Waarom mag Boswandeling niet ontbreken in het assortiment van een horecagelegenheid? Johan: Het is een product wat erg geliefd is bij de dames en als shot kan het altijd tussendoor. Gert Jan: Boswandeling is een likeur op zich, eigenlijk met geen ander product te vergelijken. Verder is het een product dat als shot goed mee kan met de andere shotjes, of gewoon puur met ijs, met name voor de dames.


Pagina 4

Pagina 5


Pagina 6

Pagina 7

Eindredactie Antwin Grevengoed Willy Ni Paul van der Waal Vormgeving & Drukwerk Sander van Rooij Drukkerij Edauw en Johannissen Contact Fl端gel Nederland N.V. Postbus 786 2900 AT Capelle a/d IJssel T: 010-5901120 E: times@flugel.com Wilt u adverteren in de volgende editie van de krant? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Horecakrant 9 boswandeling  
Horecakrant 9 boswandeling  
Advertisement