Page 1

Home & Garden

Programma 2012

1


Inhoud

Altijd een Kärcher die bij u past Kärcher kenmerkt zich door topkwaliteit en duurzaamheid. Deze waarden worden consequent in de gehele organisatie nageleefd. Enkel zo kunnen wij u de topkwaliteit en duurzaamheid van onze producten garanderen. Deze waarden zijn universeel, toch heeft iedere gebruiker daarnaast specifieke wensen en eisen als het gaat om de reiniging in en om het huis. Om u een persoonlijk advies op maat te kunnen geven hebben wij de KärcherKiezer ontwikkeld. Hiermee kunt u uw wensen en reinigingsbehoeften aangeven. Wij tonen u vervolgens met welk toestel u een perfecte match heeft. Met dit advies op zak verlaat u de winkel altijd met uw ideale Kärcher apparaat.

Hogedrukreinigers4 Reinigingsmiddelen hogedrukreinigers 25 Toebehoren hogedrukreinigers 28 Veegmachines32

2

Nat- en droogzuigers34 Toebehoren nat- en droogzuigers 48

Ook in de toekomst zetten wij vol in op innovatie, bruikbaarheid voor de klant en de hoogste kwaliteit. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor onze hogedrukreinigers, maar ook voor onze nat- en droogzuigers, veegmachines, stoomreinigers, accu-rolvegers, Window Vac, stofzuigers, onze pompen en bewateringssystemen en ons omvangrijk programma toebehoren. Kortom: ook op de merkkwaliteit van Kärcher kunt u vertrouwen – al meer dan 75 jaar lang!

Home Cleaning Indoor52 Stoomreinigers54 Window Vac 60 Stofzuigers 62 Boenmachine 66 Accu-rolveger 68 Boorstof-opvanger 69 Vloerreiniger 70 3


Hogedrukreinigers

Innovatieve technologieën Wie is er niet op schoonmaakbeurten uitgekeken? Uiteindelijk zijn er veel leukere dingen om uw tijd mee door te brengen. En toch: met behulp van de hogedrukreinigers van Kärcher kan zelfs schoonmaken best een aangename

Wilt u meer weten over de firma Kärcher, gebruik dan uw smartphone.

bezigheid worden. De hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en krachtige apparaten laten in amper enkele seconden het hardnekkigste vuil verdwijnen – snel, eenvoudig en moeiteloos met één druk op een knop.

Water Cooled motor

uniek

De X-Range K3 t/m K7 (niet K 3.150) van Kärcher zijn met innovatieve watergekoelde motortechniek uitgerust en s­ tellen daarmee nieuwe normen. Bij deze modellen wordt voor de koeling van de motor niet langer een ventilator, maar water gebruikt. Dit resulteert in minder bewegende onderdelen en een betere koeling. Hierdoor kan de levensduur van het apparaat aanzienlijk worden verlengd.

Quick Connect snelkoppeling

uniek

Dankzij het nieuwe Quick Connect snelkoppelingssysteem is het gebruik van uw hogedrukreiniger nog Water eenvoudiger. Cooled Ideaal om snel te wisselen of eenvoudig op te bergen. Zowel aan het pistool als aan de hogedrukreiniger is een Quick Connect snelkoppeling voorzien. Quick Connect

Plug & Clean Dankzij het nieuwe, zeer handige Plug & Clean systeem, Plug & Clean kunnen reinigings­middelen nog sneller ingezet worden met slechts één hand én z­ onder te m ­ orsen. Simpelweg Water Cooled de fles verwijderen, de nieuwe vastklikken en u kunt gewoon doorwerken. U schakelt moeiteloos over van het ene naar het andere reinigingsmiddel. Elke Kärcher hogedrukreiniger die over het Plug & Clean systeem Quick Connect beschikt, wordt standaard geleverd met 1 liter reinigingsmiddel. Deze techniek zorgt voor een beter regelbare dosering en dus ook voor Plug & Clean minder verbruik van detergent. 4

uniek

5


Hogedrukreinigers

Simpelweg schoon

Kies de juiste spuitlans

Hogedrukreiniging is reiniging tegen hoge snelheid. De enorme tijdbesparing,

Vario Power lans

de relatief kleine moeite en de overtuigende reinigingsresultaten dragen allemaal

Met de Vario Power lans kan de druk van de waterstraal snel aan-

bij tot het toenemende succes van deze doeltreffende reinigingsmethode.

gepast worden aan de reinigingstaak of kunt u overschakelen naar

Naast hun moderne design bieden deze apparaten ook praktische voordelen,

reinigingsmiddel door gewoonweg aan de lans te draaien.

zoals de korte montagetijden en het hoge bedieningscomfort. Kärcher biedt hoogwaardige modellen met talrijke praktische uitrustingsdetails in de gebruikelijke topkwaliteit – zodat u zo lang mogelijk kunt blijven genieten van uw nieuwe lievelingsapparaat.

Gebruik de vuilfrees bij hardnekkige vervuiling. De roterende hogedrukstraal van de vuilfrees met pulserende werking heeft (in tegenstelling tot een normale sproeier) tot wel 50% méér kracht. De vuilfrees combineert de gebundelde kracht van de puntstraal met de hoge oppervlakteprestatie van de vlakstraal.

Druk versus wateropbrengst Hoe hoger de druk, hoe gemakkelijker het is om sterke aanslag te verwijderen. Lichte vervuiling wordt met hoge druk dan ook heel snel verwijderd. Voor de verwijdering van mosaanslag en ander hardnekkig vuil,werkt u best met een hoge werkdruk. De wateropbrengst is dan minder belangrijk. Hoe hoger de wateropbrengst, des te sneller de vervuiling wordt afgevoerd. Wanneer u bijvoorbeeld modder wilt verwijderen, gebruikt u best een hoge wateropbrengst. Druk is dan minder aan de orde. Wist u trouwens dat een hogedrukreiniger gemiddeld vijf maal minder water verbruikt dan een tuinslang? Op het vlak van

ECO!Efficiency Zo belangrijk, omdat de toekomst nooit eindigt

reinigingskracht overtreft de hogedrukreiniger echter ruimschoots de tuinslang.

De nieuwe X-Range-modellen maken op een verantwoorde manier gebruik van de natuurlijke hulpbronnen. Dit is

Voor elke toepassing vindt u de ideale hogedrukreiniger. Of het nu gaat om

mogelijk dankzij de gepatenteerde sproeiertechnologie van

­lichte klusjes of om het zwaardere werk, een Kärcher hogedrukreiniger is altijd

Kärcher en de ideale afstemming op de afzonderlijke

uw ideale schoonmaakpartner. Gebruik hiervoor de ‘KärcherKiezer’ op onze

modellen. In vergelijkingstests weten de apparaten van

website.

Kärcher zich telkens weer van de concurrentie te onderscheiden door hun hoger reinigend v­ ermogen en hun reinigingsefficiëntie.

Kies de juiste spuithoek Hoe kleiner de hoek van de straal

- 50%

- 50%

- 50%

van de hogedrukreiniger, hoe groter de impact van de straal.

Wij bevelen aan: zware vervuiling 0 - 25° 25 -5 0°

scientifically verified by

Kies de juiste hogedrukreiniger

50

middelmatige vervuiling 0°

-8

lichte vervuiling

Kies de juiste afstand Hoe kleiner de afstand tussen de spuitkop en het te reinigen oppervlak, des te

Save Time 6

Save Water

Save Energy

groter de impact. Pas echter op voor kwetsbare oppervlakken! De aanbevolen afstand ligt tussen de 10 en 30 cm. 7


Hogedrukreinigers

Kärcher introduceert de KärcherKiezer Eenvoudig de hogedrukreiniger kiezen die bij u past! De hogedrukreinigers van Kärcher kenmerken zich stuk voor stuk door topkwaliteit en duurzaamheid. Of u het apparaat nu wilt gebruiken voor uw fiets, auto, terras of boot, Kärcher heeft altijd een passend apparaat. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat geen apparaat hetzelfde is. Om er voor te zorgen dat u toch eenvoudig de hogedrukreiniger kiest die bij u past, komt Kärcher nu met iets nieuws: de KärcherKiezer.

Overzichtelijke webmodule De KärcherKiezer is een overzichtelijke webmodule op de website van Kärcher die u eenvoudig helpt bij het kiezen van het juiste apparaat. Door middel van een aantal stappen kunt u uw wensen, voorkeuren en behoeften aangeven. Waarvoor wilt u de hogedrukreiniger gebruiken? Hoe lang moet de slang zijn? Slechts een aantal vragen die van belang zijn bij het kiezen van de juiste hogedrukreiniger en die aan bod komen in de module. 8

De Kärcher die bij u past Wanneer u alle stappen doorlopen heeft geeft de KärcherKiezer een advies voor de hogedrukreiniger die het beste past bij uw wensen. Aan elk apparaat is een uniek label gekoppeld, dat overeenkomt met de labels bij de verschillende verkooppunten. U kunt uw keuze op de website dan ook eenvoudig printen en meenemen naar uw Kärcherverkooppunt, zodat u ook daar het juiste apparaat kiest en mee naar huis kunt nemen. Kwaliteit en accessoires De hogedrukreinigers van Kärcher zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een aantal technische bijzonderheden. Zo zijn bepaalde types als enige in hun soort uitgerust met een unieke watergekoelde motor, die garant staat voor meer duurzaamheid en daarmee een langere levensduur van het apparaat. Daarnaast zijn voor elk apparaat diverse accessoires ontwikkeld zodat u uw Kärcher nog meer kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen. Wist u bijvoorbeeld dat het bladvrij maken van uw dakgoten in de herfst erg snel en eenvoudig gaat met een Kärcher met onze speciale dakgootset? Ook deze kunt u in de KärcherKiezer overzichtelijk naast elkaar zetten om een keuze te maken. Persoonlijke service Met de KärcherKiezer biedt Kärcher een vergaande persoonlijke service. U kiest namelijk niet alleen het apparaat dat bij u past, ook kunt u via e-mail op de hoogte blijven van tips & tricks, speciale aanbiedingen en acties voor uw type hogedrukreiniger. Zo kunt u uw apparaat volledig passend maken voor uw gebruikersbehoeften. En wilt u weten hoe u uw hogedrukreiniger het beste kunt onderhouden? Ook dan bieden deze persoonlijke e-mails uitkomst. Ontdek zelf het gemak van de KärcherKiezer en kies de Kärcher die bij u past! Kijk snel op onze website.

9


Hogedrukreinigers

De K2 X-Range – Schoonmaken wordt licht werk De K2 toestellen zijn onze instapmodellen. Ze zijn er voor hen die slechts een paar keer per jaar gebruik willen maken van een hogedrukreiniger. Wanneer u bijvoorbeeld eens per jaar uw tuinmeubilair wilt schoonspuiten kunt u met een toestel uit de K2 serie prima uit de voeten. Wilt u echter ook regelmatig uw auto reinigen met uw hogedrukreiniger, dan past een hogedrukreiniger uit een hogere klasse beter bij u.

K 2.100  RM aanzuiging Instapmodel Voor beperkt gebruik

scientifically verified by

Ook tuinmeubilair is snel en grondig te ­reinigen met een hogedrukreiniger.

Met de oppervlakkenreiniger T 50 r­einigt u grotere oppervlakken snel en z­ onder opspattend water.

K 2.325 M / K 2.325 M T-Racer 50

K 2.410 MD / K 2.410 MD T-Racer 50

Reinigingsmiddel aanzuiging Opbergvak voor toebehoren Mobiel apparaat Telescopische handgreep

Mobiel apparaat Met Quick Connect aansluitingen Inclusief 5 liter detergent (concentraat) Ingebouwde reinigingsmiddeltank

Technische gegevens Max. druk

bar

100

110

20-110

Max. wateropbrengst

l/u

340

360

400

Max. temperatuur

°C

40

40

40

Vermogen

kW

1,3

1,4

1,6

Gewicht

kg

4

4,9

5,4

Afmetingen (L x B x H)

mm

280x176x443

280x242x623

280x242x783

Hogedrukslang

3m

4m

Enkelvoudige lans

T-Racer

— / T-Racer 50

Vario-Powerlans

Art.nr.

1.673-100

1.673-203 / 1.673-207

1.674-108 / 1.674-109

Adviesprijs in EUR*

69,95

99,95 / 124,95

129,95 / 159,95

Standaard toebehoren Pistool met bajonetaansluiting 6m — — / T-Racer 50

Vuilfrees Ingebouwde waterfilter

10

= standaard inbegrepen Alle hogedrukreinigers van Kärcher hebben een automatisch start-stopsysteem.

Uw Kärcher hogedrukreiniger kan zoveel meer! * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Ontdek onze toebehoren en reinigingsmiddelen van pagina 25 tem 31. Wijzigingen voorbehouden.

11


Hogedrukreinigers

De K3 X-Range – vele voordelen, weinig moeite

Perfect naar wens te doseren met behulp van de praktische r­egelmogelijkheid voor de reinigings­middelen.

Grote haak waarmee de slang op een nette manier rechtstreeks op het a ­ pparaat kan ­worden opgeborgen.

Krachtige motoren, korte voorbereidingstijden en een betere m ­ obiliteit – de apparaten van de K3 X-Range profileren zich als p ­ raktische en doeltreffende helpers bij het verwijderen van matige tot s­ terke vervuiling rondom de woning. Met behulp van de juiste uitrusting kan de klus bijzonder gemakkelijk worden geklaard – en kan het vuil inpakken en wegwezen.

T-Racer

250

T-Racer

250

K 3.150 MD / K 3.150 MD T-Racer 250 WB Ingebouwde reinigingsmiddeltank Opbergruimte voor toebehoren

K 3.550 MD Watergekoelde motor voor lange levensduur Quick Connect Plug & Clean, incl. RM

K 3.550 MD T-Racer 250 Inclusief T-racer voor spatvrij reinigen Watergekoelde motor voor lange levensduur Quick Connect Plug & Clean, incl. RM

Technische gegevens Max. druk

bar

20-120

20-120

20-120

Max. wateropbrengst

l/u

360

420

420

Max. temperatuur

°C

40

40

40

Vermogen

kW

1,6

1,8

1,8

Gewicht

kg

7

12,6

12,6

Afmetingen (L x B x H)

mm

322x347x784

300x325x876

300x325x876

Hogedrukslang

6m

6m

6m

Hogedrukslanghaspel

Quick Connect

enkel aan pistool

Standaard toebehoren Pistool met bajonetaansluiting

Vario-Powerlans Vuilfrees T-Racer

- / T-Racer 250

Wasborstel

T-Racer 250

Reinigingsmiddelsysteem

RM-tank

Plug & Clean

Plug & Clean

Gevulde reinigingsmiddelenfles

1 liter universeelreiniger

1 liter universeelreiniger

Art.nr.

1.601-642 / 1.601-640

1.180-130

1.180-131

Adviesprijs in EUR*

169,95 / 199,95

209,95

259,95

Wateraanzuiging Ingebouwde waterfilter

12

= standaard inbegrepen Deze Kärcher hogedrukreinigers zijn zelfaanzuigend en hebben een automatisch start-stopsysteem.

Uw Kärcher hogedrukreiniger kan zoveel meer! * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Ontdek onze toebehoren en reinigingsmiddelen van pagina 25 tem 31. Wijzigingen voorbehouden.

13


Hogedrukreinigers

De K4 X-Range – watergekoeld en compact gebouwd De K4 X-range apparaten schitteren wanneer ze ingezet worden tegen matige tot sterke vervuiling. Dankzij de sterke watergekoelde motoren staan ze garant voor hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur. Voor regelmatig gebruik zijn K4 toestellen zeker geschikt. Wanneer u echter grote reinigingsklussen zoals het reinigen van uw huis, zwembad of auto Water Cooledpast een toestel uit een hogere klasse beter bij u. wilt doen,

Ideaal voor het grondig reinigen van uw auto. Met de oppervlakkenreiniger T 250 r­einigt u grotere oppervlakken snel en z­ onder opspattend water.

Quick Connect

Plug & Clean

Snel verwisselbaar Dosering regelbaar 1 liter detergent meegeleverd

T-Racer

250

K 4.600 MD

K 4.600 MD T-Racer 250

Watergekoelde motor voor lange levensduur Compact dankzij de telescopische handgreep Plug & Clean, incl. RM

Watergekoelde motor voor lange levensduur Compact dankzij de telescopische handgreep Plug & Clean, incl. RM

Technische gegevens Max. druk

bar

20-130

20-130

Max. wateropbrengst

l/u

440

440

Max. temperatuur

°C

40

40

Vermogen

kW

1,9

1,9

Gewicht

kg

13

13

Afmetingen (L x B x H)

mm

349x395x655

349x395x867

Reinigingsmiddelentank

l

1

1

Hogedrukslang

6m

6m

Hogedrukslanghaspel

T-Racer

T-Racer 250

Wasborstel

Reinigingsmiddelsysteem

Plug & Clean

Plug & Clean

Gevulde reinigingsmiddelenfles

1 liter universeelreiniger

1 liter universeelreiniger

Art.nr.

1.180-600

1.180-601

Adviesprijs in EUR*

249,95

299,95

Standaard toebehoren Pistool met bajonetaansluiting

Quick Connect Vario-Powerlans Vuilfrees

Wateraanzuiging Ingebouwde waterfilter

14

= standaard inbegrepen Deze Kärcher hogedrukreinigers zijn zelfaanzuigend en hebben een automatisch start-stopsysteem.

Uw Kärcher hogedrukreiniger kan zoveel meer! * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Ontdek onze toebehoren en reinigingsmiddelen van pagina 25 tem 31. Wijzigingen voorbehouden.

15


Hogedrukreinigers

De K5 X-Range – compleet krachtpakket Voor het snel en zeker verwijderen van sterke verontreinigingen op bijvoorbeeld auto, tuinmeubilair of terras biedt Kärcher in de vorm van zijn sterke K5 X-Range de juiste oplossing. Met een K5 toestel kunt u ca. 40 m2 terras per uur reinigen. Heeft u een groot te reinigen oppervlak? Dan kunt het beste kiezen voor een toestel uit de K6 of K7 klasse.

Ook grondige vervuiling is geen p ­ robleem voor de toestellen uit de 5 serie.

Dankzij de T-Racer 250 kunt u nu ook grindoppervlakken spatvrij reinigen.

Water Cooled

Eenvoudig Snel gebruiksklaar

T-Racer

250

Quick Connect

K 5.600 MD Plug & Clean

K 5.600 MD T-Racer 250

Compact dankzij de telescopische handgreep Plug & Clean, incl. RM Watergekoelde motor voor lange levensduur

K 5.700 MD

Compact dankzij de telescopische handgreep Plug & Clean, incl. RM Watergekoelde motor voor lange levensduur

Haspel voor de hogedrukslang Plug & Clean, incl. RM Watergekoelde motor voor lange levensduur

Technische gegevens Max. druk

bar

20-140

20-140

20-140

Max. wateropbrengst

l/u

460

460

460

Max. temperatuur

°C

40

40

40

Vermogen

kW

2,1

2,1

2,1

Gewicht

kg

13,3

13,3

14,5

Afmetingen (L x B x H)

mm

349x427x655-867

349x427x655-867

349x426x878

Reinigingsmiddelentank

l

1

1

1

Hogedrukslang

7,5 m

7,5 m

9m

Hogedrukslanghaspel

T-Racer

T-Racer 250

Wasborstel

Reinigingsmiddelsysteem

Plug & Clean

Plug & Clean

Plug & Clean

Gevulde reinigingsmiddelenfles

1 liter universeelreiniger

1 liter universeelreiniger

1 liter universeelreiniger

Art.nr.

1.181-200

1.181-201

1.181-300

Adviesprijs in EUR*

319,95

369,95

369,95

Standaard toebehoren Pistool met bajonetaansluiting

Quick Connect Vario-Powerlans Vuilfrees

Wateraanzuiging Ingebouwde waterfilter

16

= standaard inbegrepen Deze Kärcher hogedrukreinigers zijn zelfaanzuigend en hebben een automatisch start-stopsysteem.

Uw Kärcher hogedrukreiniger kan zoveel meer! * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Ontdek onze toebehoren en reinigingsmiddelen van pagina 25 tem 31. Wijzigingen voorbehouden.

17


Hogedrukreinigers

De K6 X-Range – vermogen en comfort in één Vooral bij grotere en intensieve reinigingstaken en een sterke verontreiniging spelen de modellen van de K6 X-Range hun troeven zelfzeker uit. Zij overtuigen door hun enorme vermogen en hun hoge bedieningsgemak. Met een K6 toestel kunt u ca. 50 m2 terras per uur reinigen. Heeft u een groot te reinigen oppervlak? Dan kunt het beste kiezen voor een toestel uit de topklasse K7. NEW

Altijd netjes opgeruimd – dankzij het Snel, eenvoudig en comfortabel – dankzij het Plug & Clean-systeem kan het reinigings- praktische slangoprolsysteem bij de K 6.600. middel heel gemakkelijk w ­ orden vervangen.

NEW

NEW T-Racer

300

K 6.550 MD

K 6.550 MD T-Racer 300

Quick Connect Plug & Clean, incl. RM Watergekoelde motor voor lange levensduur

K 6.600 MD WB

Quick Connect Plug & Clean, incl. RM Watergekoelde motor voor lange levensduur

Haspel voor de hogedrukslang Plug & Clean, incl. RM Watergekoelde motor voor lange levensduur

Technische gegevens Max. druk

bar

20-150

20-150

20-150

Max. wateropbrengst

l/u

550

550

550

Max. temperatuur

°C

60

60

60

Vermogen

kW

2,5

2,5

2,5

Gewicht

kg

17,9

17,9

18,7

Afmetingen (L x B x H)

mm

377x461x968

377x461x968

362x459x972

Reinigingsmiddelentank

l

1

1

1

Hogedrukslang

9m

9m

9m

Hogedrukslanghaspel

T-Racer

T-Racer 300

Wasborstel

Reinigingsmiddelsysteem

Plug & Clean

Plug & Clean

Plug & Clean

Gevulde reinigingsmiddelenfles

1 liter universeelreiniger

1 liter universeelreiniger

1 liter universeelreiniger

Art.nr.

1.167-400

1.167-402

1.167-500

Adviesprijs in EUR*

479,95

529,95

499,95

Standaard toebehoren Pistool met bajonetaansluiting

Quick Connect Vario-Powerlans Vuilfrees —

Wateraanzuiging Ingebouwde waterfilter

18

= standaard inbegrepen Deze Kärcher hogedrukreinigers zijn zelfaanzuigend en hebben een automatisch start-stopsysteem.

Uw Kärcher hogedrukreiniger kan zoveel meer! * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Ontdek onze toebehoren en reinigingsmiddelen van pagina 25 tem 31. Wijzigingen voorbehouden.

19


Hogedrukreinigers

De K7 X-Range – hogedrukreiniging met wow-effect De topklasse in reiniging. Met de K7 X-Range worden ook grote reinigingsklussen bijzonder gemakkelijk. Met behulp van deze krachtige en hoogwaardige apparaten kan zelfs het meest hardnekkige vuil grondig en snel worden verwijderd. Deze apparaten voldoen werkelijk aan alle wensen. Hiermee wordt schoonmaken fun.

Door de grote wielen kan het apparaat ook in lastig terrein probleemloos worden gemanoeuvreerd.

De K 7.700 MD is compleet en compact op te bergen, zo is het toestel altijd klaar voor gebruik.

K 7.650 MD

K 7.700 MD

Quick Connect Plug & Clean, incl. RM Grote wielen die ook op onverhard terrein goede diensten verlenen Watergekoelde motor voor lange levensduur

Haspel voor hogedrukslang Plug & Clean, incl. RM Grote wielen die ook op onverhard terrein goede diensten verlenen Watergekoelde motor voor lange levensduur

Technische gegevens Max. druk

bar

20-160

20-160

Max. wateropbrengst

l/u

600

600

Max. temperatuur

°C

60

60

Vermogen

kW

3

3

Gewicht

kg

19

20

Afmetingen (L x B x H)

mm

404x461x968

404x461x968

Reinigingsmiddelentank

l

1

1

Hogedrukslang

12 m

12 m

Hogedrukslanghaspel

Standaard toebehoren Pistool met bajonetaansluiting

Quick Connect Vario-Powerlans Vuilfrees T-Racer

Wasborstel

Reinigingsmiddelsysteem

Plug & Clean

Plug & Clean

Gevulde reinigingsmiddelenfles

1 liter universeelreiniger

1 liter universeelreiniger

Art.nr.

1.168-500

1.168-601

Adviesprijs in EUR*

529,95

579,95

Wateraanzuiging Ingebouwde waterfilter

20

= standaard inbegrepen Deze Kärcher hogedrukreinigers zijn zelfaanzuigend en hebben een automatisch start-stopsysteem.

Uw Kärcher hogedrukreiniger kan zoveel meer! * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Ontdek onze toebehoren en reinigingsmiddelen van pagina 25 tem 31. Wijzigingen voorbehouden.

21


Hogedrukreinigers

De Xpert HD – De professionele klasse voor de veeleisende doe-het-zelver Of het nu om grote oppervlakken of vastzittend vuil gaat: de modellen van de Xpert serie zijn de juiste keus voor intensieve reinigingsopgaven. Beide modellen overtuigen door de professionele bedrijfsduur van hun hogedrukpompen. Het resultaat is snel en grondig schoon. Bent u dus van plan om uw hogedrukreiniger zeer intensief of voor extreme reinigingstaken te gebruiken, dan is een Xpert hogedrukreiniger voor u de juiste keus!

Zelfs de meest hardnekkige vervuiling vormt geen probleem voor deze Xperts.

Reinigingsmiddel kan eenvoudig worden gebruikt via de aanzuigslang aan het toestel

K 7.125 M K 7.125 MX

K 7.140 M K 7.140 MX

Enkele unieke eigenschappen: Twin sproeikop Metalen lans Gewapende rubberen slang Apart olie-reservoir

Drie-plunjer axiaalpomp van hooggelegeerde messing Luchtgekoelde inductiemotor Bestand tegen watertoevoer tot 60°C

Drie-plunjer axiaalpomp van hooggelegeerde messing Luchtgekoelde inductiemotor Bestand tegen watertoevoer tot 60°C

Technische gegevens Max. druk

bar

160

180

Max. wateropbrengst

l/u

480

480

Max. temperatuur

°C

60

60

Vermogen

kW

2,3

2,7

Gewicht

kg

23/27

23/28

Afmetingen (L x B x H)

mm

375x360x935

375x360x935

Standaard toebehoren Pistool type prof. 10 / 15

10 / 15

Hogedrukslanghaspel

—/

—/

Powerlans

twin

twin

Vuilfrees

optie

optie

Wasborstel

Art.nr.

1.514-116 / 1.514-504

1.514-117 / 1.514-505

Adviesprijs in EUR*

599,95 / 699,95

649,95 / 749,95

Hogedrukslang

m

Reinigingsmiddel aanzuigslang Wateraanzuiging Ingebouwde waterfilter

22

= standaard inbegrepen Deze Kärcher hogedrukreinigers zijn zelfaanzuigend en hebben een automatisch start-stopsysteem.

Uw Kärcher hogedrukreiniger kan zoveel meer! * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Ontdek onze toebehoren en reinigingsmiddelen van pagina 25 tem 31. Wijzigingen voorbehouden.

23


Benzineaangedreven hogedrukreinigers

Reinigingsmiddelen hogedrukreinigers

Met de ‘G’ van grenzeloos

Plug & Clean

Maximale flexibiliteit – volledig zonder stroom. Dat is mogelijk met de G-reeks. Deze apparaten zijn door het gebruik van krachtige benzinemotoren volledig onafhankelijk van de stroomtoevoer. Met hun stabiele frame en hun grote wielen zijn de modellen van de G-reeks ook geschikt voor gebruik op zwaar terrein. De G-reeks is dan ook het ideale hulpmiddel voor het reinigen van aanhangwagens, vrachtwagens, boten, opritten en nog veel meer.

Dankzij het nieuwe, zeer handige Plug & Clean systeem, kunnen Water Cooled ­reinigingsmiddelen snel worden ingezet met slechts één hand en zonder te morsen. Gewoonweg de oude fles verwijderen, de nieuwe Connect ­vQuick astklikken en u kunt gewoon blijven werken. U schakelt zelfs moeiteloos over van het ene naar het andere Plug & Clean ­reinigingsmiddel.

G 4.10

G 7.10

Krachtige benzinemotor Pistoolhouder en ophanghaak voor slang Stevig Frame

Krachtige Honda benzinemotor Pistoolhouder en ophanghaak voor slang Wielen voor gebruik op onverhard terrein

Technische gegevens Max. druk

bar

20-120

20-160

Max. wateropbrengst

l/u

420

470

Max. temperatuur

°C

40

40

Grow 154 F benzinemotor

Honda benzinemotor

Aandrijving Vermogen

Pk/kW 2,8/2

Gewicht

kg

23,9

5,5/4 30,5

Afmetingen (L x B x H)

mm

400x501x584

597x547x620

6m

7,5 m

Art.nr.

1.133-622

1.194-701

Adviesprijs in EUR*

499,95

799,95

Standaard toebehoren Pistool met bajonetaansluiting Hogedrukslang Vario-Powerlans Vuilfrees Reinigingsmiddel aanzuigslang Ingebouwde waterfilter

24

= standaard inbegrepen Deze Kärcher hogedrukreinigers zijn zelfaanzuigend en hebben een automatisch start-stopsysteem.

De regelbare dosering zorgt voor minder verbruik.

Plug & Clean allesreiniger (1 l) Art.nr. 6.295-507 Prijs: € 7,95 Heavy-duty ­universeelreiniger voor huis-, tuin- & voertuiggebruik. Verwijdert moeiteloos olie en vetresten.

Plug & Clean steen- en gevelreiniger (1 l) Art.nr. 6.295-511 Prijs: € 7,95 Krachtige reiniger met anti-corrosie formule. Verwijdert aanslag van uitlaatgassen en vervuiling zoals algen.

Plug & Clean autoreiniger (1 l) Art.nr. 6.295-508 Prijs: € 7,95 Krachtige shampoo voor het r­einigen van voertuigen en m ­ otoren.

Plug & Clean auto wash & wax (1 l) Art.nr. 6.295-512 Prijs: € 7,95 2 in 1: autoshampoo en ver­zorgende wax in één. Voor een grondige reiniging en verzorging van voertuigen en (motor)fietsen.

Plug & Clean kunststof­reiniger (1 l) Art.nr. 6.295-509 Prijs: € 7,95 Krachtig reinigingsmiddel voor de grondige reiniging van tuin­meubelen, kunststofkozijnen en andere kunststof ­oppervlakken.

Plug & Clean houtreiniger (1 l) Art.nr. 6.295-510 Prijs: € 7,95 Krachtige houtreiniger voor alle waterbestendige houten oppervlakken.

Uw Kärcher hogedrukreiniger kan zoveel meer! * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Ontdek onze toebehoren en reinigingsmiddelen van pagina 25 tem 31. Wijzigingen voorbehouden.

25


Reinigingsmiddelen hogedrukreinigers

Voor elke reinigingstaak... het juiste reinigingsmiddel

Voor de reiniging en verzorging van uw auto.

Al meer dan 25 jaar ontwikkelt en produceert Kärcher efficiënte en m ­ inder

Verzorgende wax (500 ml) Art.nr. 6.295-371 Prijs: € 9,95 Optimale bescherming van geschilderde oppervlakken. Tevens te gebruiken op metalic en chrome elementen.

Ultra Foam Cleaner (1 l) Art.nr. 6.295-531 Prijs: € 7,95 Voor het reinigen van voertuigen en meer. Enkel voor gebruik met foam nozzle.

Vensterreiniging gel (500 ml) Art.nr. 6.295-378 Prijs: € 7,95 Voor handmatige reiniging van ruiten, spiegel en andere waterbestendige oppervlakken.

Velgenreiniger (500 ml) Art.nr. 6.295-376 Prijs: € 7,95 Verwijdert remstof, strooizout en andere vervuilingen van a ­ luminium en stalen velgen. Licht alkalisch.

Insecten­verwijderaar (500 ml) Art.nr. 6.295-377 Prijs: € 8,95 Verwijdert insecten van gelakte oppervlakken, radiatorgrills, ­buitenspiegels, voorruit en kunststof oppervlakken.

Care Wax Chassis Cleaner Art.nr. 6.295-633 Prijs: € 12,95 Beschermingsproduct voor de onderkant van uw voertuigen. Te gebruiken met de Chassis Cleaner.

milieubelastende reinigings- en verzorgingsmiddelen, die afgestemd zijn op haar hogedrukreinigers. Alle reinigingsmiddelen worden ontwikkeld en getest in onze eigen ­laboratoria en worden regelmatig onderworpen aan k­ waliteitscontroles. Uw voordelen zijn: • Sneller en efficiënter reinigen met minder inspanning • Optimaal reinigingsresultaat • Een optimale bescherming van uw Kärcher hogedruk­reiniger • Minimale milieubelasting

Allesreiniger (5 l) Art.nr. 6.295-355 Prijs: € 10,95 Verwijdert olie,- vet- en m ­ inerale ver­vuiling. Voor tuin­meubilair, voer­tuigen, ­gevels en alle ­waterbestendige opper­vlakken.

Steen/gevel­reiniger (5 l) Art.nr. 6.295-359 Prijs: € 29,95 Verwijdert gemakkelijk roet, algen en emissievervuilingen.

26

Kunststofreiniger (5 l) Art.nr. 6.295-358 Prijs: € 12,95 Reinigt, onderhoudt en be­schermt tuinmeubels, tuingereedschap, ramen uit kunststof alsook andere kunststofoppervlakken.

Houtreiniger (5 l) Art.nr. 6.295-361 Prijs: € 12,95 Geschikt voor alle behandelde en onbehandelde waterbestendige houtoppervlakken, zoals tuin­ meubels, houten vloeren en ­terrassen.

Steen- en gevelverzorger (1 l) Art.nr. 6.295-594 Prijs: € 19,95 Beschermt stenen oppervlakken tegen vervuiling dankzij impregneerlaag.

Houtverzorger (1 l) Art.nr. 6.295-592 Prijs: € 24,95 Beschermt houten tuinmeubilair en vlonders tegen vervuiling en weersinvloeden.

Concentraat universeel ­ reinigingsmiddel (0,5 l = 5 l) Art.nr. 6.295-385 Prijs: € 9,95 Geconcentreerde universeel­reiniger in een handige opvouwbare verpakking.

Concentraat RM hout en steen (0,5 l = 5 l) Art.nr. 6.295-388 Prijs: € 9,95 Geconcentreerde reiniger voor bijvoorbeeld balkon of patio in een handige opvouwbare verpakking.

Autoreiniger (5 l) Art.nr. 6.295-356 Prijs: € 12,95 Schuimend reinigingsmiddel voor auto, boot, caravan, fiets of bromfiets. Onschadelijk voor het milieu.

Concentraat wash en wax car (0,5 l = 5 l) Art.nr. 6.295-387 Prijs: € 9,95 Autoshampoo en -wax in één. Geconcentreerd in handige opvouwbare verpakking.

Was- en drooghulp (1 l) Art.nr. 6.295-362 Prijs: € 9,95 Gebruiksklare, hoog geconcentreerde sproeiwax voor het gebruik met de hogedrukreiniger of lagedruk spuit. Versnelt het droogproces en beschermt de autolak

Concentraat Auto RM (0,5 l = 5 l) Art.nr. 6.295-386 Prijs: € 9,95 Voor de krachtige en eenvoudige reiniging van al uw voertuigen. Geconcentreerd in een handige opvouwbare verpakking.

* Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

27


Toebehoren hogedrukreinigers

Voor elke reinigingstaak... het juiste toebehoren Uw Kärcher hogedrukreiniger is m ­ ultifunctioneel! Kärcher biedt dankzij het uitgebreide assortiment t­oebehoren voor uw hogedruk­reiniger ­oplossingen voor bijna elke r­einigingstaak. Of het nu gaat om het ontstoppen van het riool, het schoonhouden van uw terras of het ­onderhouden van voertuigen of t­uinmeubilair: met de Kärcher t­oebehoren is de klus snel en g ­ rondig geklaard. Voor Xpert toestellen speciaal assortiment accessoires of middels connector (art. nr. 4.762-062).

T-Racer 300 Plus Ø 30 cm In hoogte verstelbaar met beschermgrid. Art.nr. 2.640-212 Prijs: € 84,95 Spatvrij muren en g ­ aragepoorten schoonmaken vormt geen enkel ­probleem meer dankzij de p ­ raktische handgreep en de anti­-spatbehuizing.

NEW T-Racer 250 Plus Ø 30 cm Met beschermgrid. Art.nr. 2.642-194 Prijs: € 69,95 Snel en spatvrij reinigen van ­kiezeloppervlakken is nu ook mogelijk dankzij de T-Racer 250 Plus. 28

T-Racer 400 Plus Ø 30 cm In hoogte verstelbaar met beschermgrid, inclusief hoeksproeier. Art.nr. 2.641-647 Prijs: € 94,95 Met de T-Racer 400 Plus reinigt u eenvoudig en gemakkelijk hoeken en randen. Met de spits toelopende voorkant, voorzien van een extra spuitstuk, komt hij moeiteloos in alle hoeken voor een schoon resultaat.

Wasborstel Art.nr. 2.640-589 Prijs: € 19,95 Geschikt voor het reinigen van alle oppervlakken, zoals ­tuinmeubelen, glas, enz.

Velgenborstel Art.nr. 2.640-699 Prijs: € 29,95 Deze borstel is geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen en kleine hoeken, zoals velgen, enz.

Wasborstel voor grote oppervlakken Art.nr. 2.640-590 Prijs: € 25,95 Bijzonder geschikt voor de r­einiging van grotere ­oppervlakken.

Delta Racer D 150 Art.nr. 2.641-812 Prijs: € 49,95 De eerste borstel die reinigt met hoge druk. Dankzij 2 rond­draaiende sproeiers werkt u 30% sneller.

Vervangset sproeikoppen voor T-Racer Voor K 2, 3, 4, 5 (grijs), art.nr. 2.640-727 Voor K 6 en K 7 serie (geel), art.nr. 2.640-642 Prijs: € 10,95 Geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken.

Nog meer ­toebehoren?

Roterende ­ Waterfilter wasborstel Art.nr. 4.730-059 Art.nr. 2.640-907 Prijs: € 44,95 Prijs: € 15,95 Voor het makkelijk reinigen van Aanbevolen bij het gebruik van serre’s, wagens, ... grond- of putwater. * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

29


Toebehoren hogedrukreinigers

NEW

Rioolreinigingsset Art.nr. 2.637-729 / 2.637-767 Prijs: € 76,95 / 96,95 Eenvoudig verwijderen van ­verstoppingen. 7,5 / 15 m

Dakgoot-/ rioolset 20 meter Art.nr. 2.642-240 Prijs: € 109,95 Hiermee reinigt u grondig, snel en eenvoudig afvoeren en dakgoten.

Vario Power Lans Art.nr. 4.760-543 (K2) Art.nr. 4.760-565 (K3, 4) Art.nr. 4.760-545 (K5, 6, 7) Prijs: € 36,95 Voor het regelen van de druk of het verspuiten van detergent.

Vuilfrees Art.nr. 4.763-977 (K2, 3, 4) Art.nr. 4.763-228 (K5, 6, 7) Prijs: € 49,95 Met de vuilfrees verwijdert u de meest hardnekkige vervuiling.

Multi Power lans Art.nr. 2.642-440 (K3, 4, 5) Art.nr. 2.641-971 (K6, 7) Prijs: € 59,95 Combineert 5 verschillende sproeiers in één lans, voor elke toepassing altijd de juiste straal.

Vervangset o-ringen Art.nr. 2.640-729 30

Chassis Cleaner Art.nr. 2.642-561 Prijs: € 124,95 Reinig en bescherm nu ook de onderkant van uw voertuigen eenvoudig met de nieuwe Chassis Cleaner. Voorkom corrosie door achtergebleven strooizout of modder. Te gebruiken in combinatie met speciale Care Wax.

Organiser Art.nr. 2.641-630 Prijs: € 24,95 Met dit opbergsysteem kunt u al uw Kärcher toebehoren handig en compact opbergen. Zo heeft u alles binnen handbereik.

Slangverlenging 10 meter pistool ‘quick connect’ Art.nr. 2.641-710 Prijs: € 79,95 10 meter pistool ‘clip’ Art.nr. 6.390-961 Prijs: € 89,95 Vergroot uw werkbereik met 10 m.

Slangset basic 15 m Art.nr. 2.645-114 Prijs: € 29,95 15 meter tuinslang compleet met aansluitingen, spuitstuk en ophangsysteem.

Spuitlansverlenging 0,5 m Art.nr. 4.760-262 Prijs: € 22,95 Met de spuitlansverlenging kunnen moeilijk bereikbare p ­ laatsen efficiënt gereinigd ­worden.

Adapter voor tuinslang Art.nr. 2.640-732 Prijs: € 11,95 Met behulp van deze adapter kunt u de Kärcher borstels op een tuinslang Prijs: € 15,95 aansluiten.

Telescopische lans 4 m Art.nr. 2.642-347 Prijs: € 99,95 Met deze lans r­einigt u nu ook eenvoudig hoger gelegen oppervlakken.

Foam Nozzle 0,3 liter, art.nr. 2.641-848 Prijs: € 14,95 regelbaar 0,6 liter, art.nr. 2.641-847 Prijs: € 17,95 Voor het effectief en efficiënt v­ erspuiten van reinigingsmiddel. Te gebruiken in combinatie met speciale Ultra Foam Cleaner en verzorgingsproducten.

Slangset basic 20 m Art.nr. 2.645-115 Prijs: € 29,95 20 meter hoogwaardige tuinslang compleet met aansluitingen en spuitpistool. Aansluitset 1,5 meter Art.nr. 2.645-122 Prijs: € 9,95 Set voor het aansluiten van uw slanghaspel op de waterkraan.

* Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

31


Veegmachines

Sneller dan elke bezem Wie had ooit kunnen denken dat vegen zo weinig moeite kon k­ osten? Met de veegmachines van Kärcher kunt u voetpaden en straten, i­nritten en tuinen tot vijf keer sneller vegen dan met een bezem en een schop. Het opgeveegde vuil wordt in de speciaal daarvoor v­ oorziene bak m ­ eegenomen. Eenvoudig, snel en schoon. Zo veegt men tegenwoordig! Al onze veegmachines kunnen op een beperkte ruimte worden opgeborgen. Het enige wat u daarvoor moet doen, is de duwbeugel omhoog klappen en de veegmachine loodrecht opstellen. En u bent klaar!

Met behulp van de handige draaiknop kan de duwbeugel snel en eenvoudig in de optimale stand worden geplaatst.

Zeer gemakkelijk losmaken De bak waarin het opgeveegde vuil is verzameld, kan heel gemakkelijk worden losgemaakt om te worden geledigd. Dichtklappen, opheffen en klaar is Kees.

S 500

S 550

Instelbare duwbeugel Opbergstand Zelfstandig staande bak voor opgeveegd vuil

S 650

Instelbare duwbeugel Opbergstand Zelfstandig staande bak voor opgeveegd vuil Extra gewicht voor stabiliteit

Instelbare duwbeugel met ergonomische handgreep Opbergstand Twee zijbezems Zelfstandig staande bak voor opgeveegd vuil

S 750 Instelbare ergonomische duwbeugel Opbergstand Extra grote zijbezem Instelbare druk van de zijbezem Zelfstandig staande bak voor opgeveegd vuil

Technische gegevens

32

Oppervlakteprestatie

m2/u

1600

1600

1800

2500

Werkbreedte met zijbezem

mm

550

550

650

700

Werkbreedte zonder zijbezem

mm

480

Inhoud vuilreservoir

l

16

16

16

32

Gewicht

kg

7,4

9,4

10

15

Afmetingen (L x B x H)

mm

602x538x215

602x538x215

602x538x215

315x960x700

Art.nr.

1.766-205

1.766-200

1.766-300

1.766-910

Adviesprijs in EUR*

99,95

124,95

134,95

269,95

* Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

33


Nat- en droogzuigers

De nat-/droogzuiger voor alle toepassingen Droog of nat, grof of fijn vuil – voor de nat-/droogzuigers van Kärcher maakt dit geen verschil. Deze veelzijdige apparaten zijn universeel i­nzetbaar en zorgen voor een compromisloze netheid. Kärcher biedt voor iedere behoefte en eis de geschikte oplossing – zowel voor i­ntensief als voor occasioneel gebruik.

34

Nat- en droogzuigers in actie

11

1

2

2

1 Performance Line (WD 7 serie) Ononderbroken opzuigen van droog en nat vuil met een constant hoge zuigkracht. Uniek op de markt: de ExPress filterreiniging zorgt voor een constant hoge zuigkracht zonder dat de werking van het apparaat hoeft te worden onderbroken. Er kan willekeurig van droog naar nat zuigen worden overgeschakeld zonder dat het apparaat moet worden stilgelegd. Dit is alleen mogelijk dankzij de uitsluitend bij Kärcher verkrijgbare vlakfiltertechnologie.

2 Comfort Line Afhankelijk van het uitrustingsniveau verloopt het reinigen bijzonder eenvoudig dankzij praktische details zoals het automatische kabeloprolsysteem, de innovatieve opbergoplossingen voor de slang en de toebehoren, de parkeerpositie en de Kärcher Efficiënte Filterreiniging (FCS). En het opzuigen van droog en nat vuil verloopt voortaan ­aangenamer dan ooit.

35


Nat- en droogzuigers Bij de PT modellen met stopcontact start de stofzuiger zodra men het elektrisch gereedschap in gebruik neemt en blijft hij na het uit­schakelen van het gereedschap nog enkele seconden in werking om de slang volledig te ledigen. (Verschillende stopcontacten in België en Nederland)

Comfort Line instapklasse – compact, praktisch en veelzijdig De modellen van de instapklasse weten te charmeren door hun u ­ itrustingskenmerken, die aan hoge standaarden beantwoorden. E ­ nkele voorbeelden daarvan zijn de blaasfunctie en de comfortabele parkeerpositie, waardoor de zuigbuis en de zuigmond gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Dankzij het gebruik van de speciale patroonfilter, die alleen bij Kärcher al tot de basis­uitrusting behoort, kan er zowel nat als droog vuil worden opgezogen zonder dat daarbij de filter hoeft te worden vervangen (reinigen na gebruik).

WD 2.200

WD 3.200

Robuuste kunststof container Schuimfilter Praktisch opbergvak voor toebehoren Voor beperkt gebruik Bij kleine hoeveelheden

WD 3.300 ME

Robuuste kunststof container Blaasfunctie Parkeerpositie

WD 3.500 PT

Roestvrij stalen container Blaasfunctie Parkeerpositie

Uitgerust met stopcontact voor het aansluiten van elektrisch gereedschap Blaasfunctie Parkeerpositie

Technische gegevens Vermogen

W

1200

1400

1400

1400

Vacuüm

mbar

200

210

210

210

Luchtverplaatsing

l / s

65

68

68

68

Tankinhoud

l

12, kunststof

17, kunststof

17, roestvrij staal

17, kunststof

Kabellengte

m

4

4

4

4

Diameter toebehoren

mm

35

35

35

35

Gewicht

kg

4,6

5,6

5,7

5,9

Afmetingen (L x B x H)

mm

370 x 340 x 430

390 x 340 x 505

390 x 340 x 525

390 x 340 x 505

Zuigslang

1,9 m

2m

2m

2m

Zuigbuis 2 x 0,5 m

kunststof

kunststof

Nat & droog mond

clips

clips

kunststof clips met rubberen en met borstelstrips

kunststof clips met rubberen en met borstelstrips

Filterzak

papier

papier

papier

papier

Patroonfilter

standaard

standaard

standaard

Blaasfunctie

Parkeerpositie

Automatisch kabeloprolsysteem

Stopcontact (gesynchroniseerd)

Art.nr.

1.629-550

1.629-600

1.629-650

1.629-680 (NL) / 1.629-682 (B)

Adviesprijs in EUR*

61,95

79,95

99,95

99,95

Standaard toebehoren

Plintenzuigmond

36

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

Verschillende stopcontacten in België en Nederland. Ontdek onze toebehoren van pagina 50 tem 51.

37


Nat- en droogzuigers

Comfort Line middenklasse – sterke partner in de strijd tegen vuil Tot 1.600 W maximaal vermogen en uitgerust met talrijke p ­ raktische comfortkenmerken voor een hogere efficiëntie en een grotere tijd­besparing. Dat zijn slechts enkele troeven van deze modellen. D ­ aarnaast is het automatische kabeloprolsysteem bij de WD 4.200 ingebouwd en gaat het lijstje troeven nog verder met het nieuwe opbergsysteem voor het plaatsbesparend opbergen van de zuigslang, de praktische parkeer­positie voor onderbrekingen tijdens het werk, de gepatenteerde 3-in-1 duwhandgreep vanaf de WD 5.200 M en de grote 25 l tank en het vlakke patroonfilter voor meer zuigvolume bij nat vuil.

Dankzij het automatische kabeloprol­ systeem kan de kabel bij de WD 4.200 met één druk op de knop snel en c ­ omfortabel worden opgeborgen.

Dankzij de exclusieve 3-in-1 duwgreep kan het apparaat comfortabel worden gedragen en kan de tank gemakkelijk worden geopend, gesloten en leeggemaakt.

WD 4.200 ACR

WD 5.200 ME

Automatische kabeloprolsysteem Blaasfunctie Praktisch opbergvak voor toebehoren

Comfortabele 3-in-1 beugelgreep Blaasfunctie Praktisch opbergvak voor toebehoren

Technische gegevens Vermogen

W

1400

1600

Vacuüm

mbar

210

220

Luchtverplaatsing

l / s

68

75

Tankinhoud

l

25, kunststof

25, roestvrij staal

Kabellengte

m

5

5

Diameter toebehoren

mm

35

35

Gewicht

kg

7,5

8,7

Afmetingen (L x B x H)

mm

445x405x605

442x395x600

Zuigslang

2,2 m

2,2 m

Zuigbuis 2 x 0,5 m

kunststof

kunststof

Nat & droog mond

clips met rubberen en met borstelstrips

clips met rubberen en met borstelstrips

Filterzak

papier

papier

Patroonfilter

standaard

standaard

Standaard toebehoren

Plintenzuigmond

Blaasfunctie Parkeerpositie —

Automatisch kabeloprolsysteem

38

Stopcontact (gesynchroniseerd)

Art.nr.

1.347-700

1.347-800

Adviesprijs in EUR*

119,95

149,95

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

Verschillende stopcontacten in België en Nederland. Ontdek onze toebehoren van pagina 50 tem 51.

39


Nat- en droogzuigers

Comfort Line middenklasse – voor ontspannen werken Bij de middenklasse zorgt het opvallende Efficiënt Filterreinigings­systeem (FCS) ervoor dat de filter regelmatig manueel kan worden u ­ itgeklopt, waardoor er merkbaar efficiënter en comfortabeler kan w ­ orden gewerkt. Ook nieuw en alleen verkrijgbaar bij Kärcher: de nanopatroonfilter – voor een nog betere zuigkracht en betere filtering van zelfs het fijnste stof. Dankzij een ­maximaal vermogen tot 1.600 W en veel nieuwe uitrustingsdetails ­kunnen zelfs de grootste uitdagingen moeiteloos worden aangegaan.

Nano patroonfilter: de filter blijft langer schoon, het stof wordt beter tegen­ gehouden en het stof blijft daar waar het hoort.

In het nieuwe opbergsysteem k­ unnen de slang, de kabel en de andere t­oebehoren op ieder moment snel en plaatsbesparend worden opgeborgen.

WD 5.300 FCS

WD 5.300 M FCS BULK

Efficiënte filterreiniging Patroonfilter met nanocoating Praktische opbergvoorzieningen voor de slang en de toebehoren

Efficiënte filterreiniging Patroonfilter met nanocoating Incl. BULK/ grof vuil kit

Technische gegevens Vermogen

W

1600

1600

Vacuüm

mbar

220

220

Luchtverplaatsing

l / s

75

75

Tankinhoud

l

25, kunststof

25, roestvrij staal

Kabellengte

m

6

6

Diameter toebehoren

mm

35

35/60

Gewicht

kg

7,9

8,4

Afmetingen (L x B x H)

mm

445x395x600

445x395x600

Zuigslang

2,2 m (Ø 35 mm)

2,2 m (Ø 35 mm) / 2 m (Ø 60 mm)

Zuigbuis 2 x 0,5 m

roestvrij staal (Ø 35mm) / —

roestvrij staal (Ø 35mm)/kunststof (Ø 60mm)

Nat & droog mond

omschakelbaar

omschakelbaar

Filterzak

papier

papier

Patroonfilter

met nanocoating

met nanocoating

Standaard toebehoren

Plintenzuigmond

Blaasfunctie Parkeerpositie Efficiënt filterreinigingssysteem (FCS)

40

Stopcontact (gesynchroniseerd)

Aftapplug met schroefdraad

Art.nr.

1.347-830

1.347-840

Adviesprijs in EUR*

159,95

189,95

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

Verschillende stopcontacten in België en Nederland. Ontdek onze toebehoren van pagina 50 tem 51.

41


Nat- en droogzuigers

Comfort Line topklasse – voor hoge eisen Voor alle gevallen optimaal uitgerust: onze topapparaten met ruim 1.800 W maximaal vermogen, grote tanks van 30 l en een uitermate e ­ fficiënt filterreinigingssysteem (FCS) weten te overtuigen door hun hoog­waardige zuigvermogen, hun optimale werkcomfort en hun enorme veelzijdigheid. Grote hoeveelheden fijn stof, hardnekkig grof vuil of liters water – alle kleine en grote taken kunnen met de modellen uit de topklasse m ­ oeiteloos worden uitgevoerd. Overigens is Kärcher de enige fabrikant die apparaten met zo’n uitgebreide uitrusting aanbiedt.

Instelbaar zuigvermogen – ook in combinatie met elektrische gereedschappen.

De praktische aftapplug met schroefdraad bespaart u tijd en moeite.

WD 5.500 M FCS

1800 W

WD 5.600 M PT FCS Bulk

Comfortabele 3-in-1 beugelhandgreep Blaasfunctie Praktische opbergvoorzieningen voor slang en toebehoren

1800 W

Efficiënte filterreiniging Stopcontact met automatische aan/uit-functie voor toepassingen met elektrische gereedschappen, incl. 1 m lange flexibele werktuigslang Vermogensinstelling

Technische gegevens Vermogen

W

1800

1800

Vacuüm

mbar

230

230

Luchtverplaatsing

l / s

80

80

Tankinhoud

l

30, roestvrij staal

30, roestvrij staal

Kabellengte

m

6

6

Diameter toebehoren

mm

35

35/60

Gewicht

kg

9

9

Afmetingen (L x B x H)

mm

450 x 395 x650

450 x 395 x 650

Standaard toebehoren Zuigslang

2,2 m (Ø 35 mm)

2,2 m (Ø 35 mm) /2 m (Ø 60 mm)

Zuigbuis 2 x 0,5 m

roestvrij staal (Ø 35 mm)

roestvrij staal (Ø 35 mm)/kunststof (Ø 60 mm)

Nat & droog mond

omschakelbaar/–

omschakelbaar / 

Plintenzuigmond Filterzak

papier

papier

Patroonfilter

met nanocoating

met nanocoating

Blaasfunctie Parkeerpositie Efficiënt filterreinigingssysteem (FCS) Stopcontact (gesynchroniseerd)

Aftapplug met schroefdraad

42

Art.nr.

1.347-900

1.347-920 (NL) / 1.347-922 (B)

Adviesprijs in EUR*

199,95

249,95

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

Verschillende stopcontacten in België en Nederland. Ontdek onze toebehoren van pagina 50 tem 51.

43


Nat- en droogzuigers De praktische parkeerpositie en de opbergvoorzieningen voor de slang en de toebehoren (vanaf WD 7.200) staan ­garant voor het nodige bedienings­gemak.

Performance Line – de non-stop universele zuiger Non-stop opzuigen van droog en nat vuil – samen met het uitermate hoge bedieningscomfort is dit een van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe apparaten van de Performance Line. Dankzij de unieke vlakfiltertechnologie, die alleen door Kärcher wordt aangeboden, kunt u zo vaak als u wenst tussen de natte en de droge zuigfunctie omschakelen, zonder dat de filter daarbij hoeft te worden vervangen. Na dubbel gebruik is het raadzaam de filter te reinigen. Dankzij de unieke vlakfilter van Kärcher kan willekeurig tussen de natte en de droge zuigfunctie worden omgeschakeld, zonder dat de filter daarbij moet worden vervangen of het werk moet worden onderbroken.

Bekijk in actie

WD 7.000

WD 7.200

Vlakfilter Stevig reservoir van kunststof Hygiënische vliesfilterzak

Vlakfilter Blaasfunctie Praktische opbergvoorzieningen voor toebehoren en slang Hygiënische vliesfilterzak

Technische gegevens Vermogen

W

1200

1400

Vacuüm

mbar

200

210

Luchtverplaatsing

l / s

65

68

Tankinhoud

l

18, kunststof

25, kunststof

Kabellengte

m

5

6

Diameter toebehoren

mm

35

35

Gewicht

kg

7,8

9,0

Afmetingen (L x B x H)

mm

497 x 340 x 480

505 x 340 x 550

Zuigslang (35 mm)

2,2 m

2,2 m

Zuigbuis 2 x 0,5 m (35 mm)

kunststof

kunststof

Nat-/Droogzuigmond

clips met rubberen- en borstelstrips

omschakelbaar

Filterzak

vlies

vlies

Vlakfilter

standaard

standaard

Blaasfunctie

Standaard toebehoren

Plintenzuigmond

Parkeerpositie —

Stopcontact (gesynchroniseerd)

Art.nr.

1.347-500

1.347-530

Adviesprijs in EUR*

159,95

179,95

ExPress filterreinigingssysteem (FCS) Opbergvlakken voor kleine onderdelen

44

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

Verschillende stopcontacten in België en Nederland. Ontdek onze toebehoren van pagina 50 tem 51.

45


Nat- en droogzuigers

Performance Line – constant hoog zuigvermogen Dit is alleen mogelijk bij Kärcher: een constant hoog zuigvermogen z­ onder dat het werk hoeft te worden onderbroken – zelfs bij intensieve en veeleisende toepassingen bij renovatieprojecten of in de werkplaats. Dit is alleen mogelijk dankzij de unieke ExPress filterreinigingstechno­logie. Met name de apparaten van de topklasse bieden compromisloze maximale prestaties en een buitengewone efficiëntie. Ongeacht of het gaat om grof of fijn vuil, nat of droog, binnen of buiten – het aantal ­toepassingsmogelijkheden is oneindig.

WD 7.300

De nanofilter blijft altijd schoon, er wordt meer stof tegengehouden en het stof blijft waar het hoort.

Met de WD 7.700 PT kan vuil dat bij werkzaamheden met elektrische gereedschappen ontstaat, al bij de bron ­worden weggezogen.

WD 7.500

WD 7.700 PT

ExPress filterreiniging Praktische opberg­voorzieningen voor slang en toebehoren Hygiënische vliesfilterzak

ExPress filterreiniging Automatisch kabeloprolsysteem Praktische opbergvoorzieningen voor slang en toebehoren Hygiënische vliesfilterzak

1800 W

ExPress filterreiniging Stopcontact met automatische in-/ uitschakelfunctie voor toepassingen met elektrische gereedschappen, incl. 1 m lange flexibele slang voor gereedschap Vermogensinstelling Trolleyfunctie

Technische gegevens Vermogen

W

1400

1600

1800

Vacuüm

mbar

210

220

230

Luchtverplaatsing

l / s

68

75

80

Tankinhoud

l

25, kunststof

25, kunststof

25, kunststof

Kabellengte

m

6

6

6

Diameter toebehoren

mm

35

35

35

Gewicht

kg

9,3

9,5

9,7

Afmetingen (L x B x H)

mm

505 x 340 x 550

505 x 340 x 550

505 x 340 x 550

Standaard toebehoren Zuigslang (35 mm)

2,2 m

2,2 m

3,5 m

Zuigbuis 2 x 0,5 m (35 mm)

kunststof

roestvrij staal

roestvrij staal

Nat-/Droogzuigmond

omschakelbaar

omschakelbaar

omschakelbaar

Plintenzuigmond Filterzak

vlies

vlies

vlies

Vlakfilter

met nanocoating

met nanocoating

met nanocoating

Stopcontact (gesynchroniseerd)

Art.nr.

1.347-560

1.347-600

1.347-630 (NL) / 1.347-634 (BE)

Adviesprijs in EUR*

209,95

249,95

299,95

Blaasfunctie Parkeerpositie ExPress filterreinigingssysteem (FCS) Opbergvlakken voor kleine onderdelen

46

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

Verschillende stopcontacten in België en Nederland. Ontdek onze toebehoren van pagina 50 tem 51.

47


Toebehoren nat- en droogzuigers 1

Altijd handig Kärcher biedt naast zijn nat- en droogzuigers een omvangrijk a ­ ssortiment praktische toebehoren voor dagelijks gebruik aan. Dit aanbod gaat van de juiste zuigmond over de passende slang tot speciale filtersystemen. Bovendien zijn al deze componenten optimaal op elkaar afgestemd. Op die manier beantwoorden de nat- en droogzuigers van Kärcher op ieder moment aan de specifieke eisen van de toepassing en zorgen ze op alle vlakken voor compromisloze netheid. 2

1 Asfilter/Grofvuilfilter Schoorstenen, BBQ’s, saunakachels of grills kunnen afhankelijk van de intensiteit waarmee ze worden gebruikt, zwaar vervuild zijn met as. Die as kan met behulp van een nat- en droogzuiger van Kärcher in combinatie met een asfilter probleemloos worden opgezogen. 48

Hiermee wordt het grove vuil opgevangen, zodat alleen het fijne stof wordt opgezogen. Afhankelijk van het gebruik kan de asfilter op een eenvoudige manier worden leeggemaakt en met water worden gereinigd.

2

3

2 Set voor reiniging auto-interieur Met behulp van deze omvangrijke set toebehoren kan het interieur van een personenauto volledig worden g ­ ereinigd. De set werd zo samen­gesteld, dat werkelijk alles kan worden schoongemaakt – van de autozetels en a ­ utomatten tot de gevoelige ­bedieningselementen.

3 Fijne penseelset Met de microtoebehoren van Kärcher kunnen delicate of moeilijk bereikbare plaatsen op een eenvoudige manier worden gereinigd. Deze set is ook geschikt voor onderdelen die heel zorgvuldig moeten worden gereinigd. Op die manier kunnen gevoelige voorwerpen op een voorzichtige manier worden schoongemaakt. 49


Toebehoren nat- en droogzuigers

Toebehorensets en zuigmonden Verlengslang 3,5 m Art.nr. 2.638-955 Prijs: € 29,95 Voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoge ­plafonds, trappen, enz.

Verlengbuis DN 35 Art.nr. 2.863-148 Prijs: € 12,95 Met deze verlengbuis komen ook de moeilijk bereikbare plaatsen binnen handbereik.

Extra lange plintenmond Art.nr. 2.863-144 Prijs: € 9,95 Ideaal voor het reinigen van m ­ oeilijk bereikbare plaatsen.

Flextool Art.nr. 2.863-112 Prijs: € 15,95 Voor het aansluiten van bijvoorbeeld een schuurmachine.

50

Autozuigmond Art.nr. 2.863-145 Prijs: € 12,95 Voor het snel en een­­voudig ­reinigen van autostoelen, b ­ ekleding, bagage­ ruimten.

Zuigborstel Harde borstelharen. Art.nr. 2.863-146 Zachte borstelharen. Art.nr. 2.863-147 Prijs: € 19,95

Kleine turbo meubel­borstel Art.nr. 2.903-001 Prijs: € 38,95 Actieve borstel die zand, haren, enz. snel en efficiënt verwijdert.

Asfilter (2 types) Art.nr. 2.863-139 Prijs: € 49,95 Art.nr. 2.863-161 (incl. fijnfilter) Prijs: € 54,95 Voor het opzuigen van grof vuil en as uit bv. open haard en BBQ.

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

Patroonfilter Art.nr. 6.414-552 Prijs: € 14,95 Voor WD 2-3 & A 20-22-25-26 serie.

Nanofilter Art.nr. 6.414-960 Prijs: € 14,95 Voor WD 4 & 5 reeks.

Vlakfilter Art.nr. 6.414-971 Prijs: € 14,95 Voor WD 7 reeks.

Stofzuigerzakken Art.nr. 6.904-322 Prijs: € 11,95 Voor WD 2 & A 20 serie (5st).

Stofzuigerzakken Art.nr. 6.959-130 Prijs: € 11,95 Voor WD 3 / A 22 en A 25 serie (5st).

Stofzuigerzakken Art.nr. 6.904-409 Prijs: € 12,95 Voor WD 4 & 5 reeks.

Stofzuigerzakken Vlies Art.nr. 6.904-413 Prijs: € 14,95 Voor WD 7 reeks (4st).

51


Home Cleaning Indoor 1

Gezien op TV!

Reinigingsapparatuur voor binnen Er bestaan leukere bezigheden dan dat vervelende poetsen – zeker in de eigen woning. Reden genoeg voor Kärcher om voor het schoonmaken van interieurs een hele reeks slimme oplossingen te bedenken waarmee stralende resultaten kunnen worden bereikt. 1 Window Vac – weg met druppels Nooit eerder was ramen reinigen zo gemakkelijk: met de innovatieve Window Vac biedt Kärcher een eenvoudige, snelle en overtuigend g ­ rondige oplossing voor stralend schone ramen. Daarbij wordt van een bijzonder eenvoudige werkwijze gebruik gemaakt. Met behulp van de bijgeleverde sproeifles en de ­reinigingspads wordt het vuil eerst op een doeltreffende manier opgelost. Vervolgens wordt het vuile water met behulp van de Window Vac streep- en druppelvrij opgezogen.

3 Natuurlijk stoom natuurlijk sterk De stoomreinigers van Kärcher bieden een overtuigende diepgaande werking zonder chemische middelen. Ze kunnen in de meest uiteenlopende toepassingen worden ingezet en zorgen moeiteloos voor een hygiënische netheid in het hele huis – ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze apparaten zijn voor ongeveer alle harde vloerbedek­kingen geschikt en verwijderen het meest hardnekkige vuil op een voorzichtige en doeltreffende manier. Nieuw is het topmodel SC 5.800.

3

4

2 Moeiteloos poetsen Met de FP 303 beschikt Kärcher over een totaaloplossing voor het optimale onderhoud en het behoud van harde vloerbedekkingen. Voor iedere vloerbedekking bieden wij de juiste combinatie – van vloerreinigers over hoogwaardige poetspads tot de bijbehorende onderhoudsmiddelen. Parket, laminaatvloer, stenen vloer, pvc, kurk of linoleum – de FP 303 belooft onberispelijke resultaten op alle mogelijke vlakken.

4 Voor snelle reiniging tussendoor De accu-rolveger K 55 Plus van Kärcher kan in functie van de toepassing met twee verschillende borstels worden uitgerust. De standaardborstel verwijdert vuil in een handomdraai en biedt tot in de kleinste hoeken een optimaal reinigings­resultaat. Met de speciaal ontwikkelde borstel voor dierenhaar kan het haar van alle oppervlakken – en dan zeker van tapijten – moeiteloos worden verwijderd.

2

52

53


Stoomreinigers

De instapklasse stoomreinigers – beter dan ooit De instapklasse van de geoptimaliseerde stoomreinigers is er! De nieuwe reeks stoomreinigers pakt in vergelijking met zijn voorgangers met enkele spectaculaire verbeteringen uit: een kortere opwarmtijd, een lager ­energieverbruik en een lager gewicht zijn slechts enkele van de overtuigende voordelen van de nieuwkomers. Ook bij de toebehoren zijn er meerdere heugelijke verdere ontwikkelingen gerealiseerd – bijvoorbeeld op het vlak van het design, de ergonomie en de hantering.

Comfortabel werken op iedere ondergrond dankzij de aan het handvat regelbare stoomhoeveelheid.

Met de kracht van de stoom kan zelfs vet vuil probleemloos worden ver­wijderd. Zo brengt de handsproeier met een micro­ vezeldoek zelfs vervuilde keramische kook­ platen opnieuw aan het glanzen.

Bekijk de demo 3,2 bar / 100°C Binnen 15 seconden inzetbaar Met ontkalkingsfunctie

SC 952

SC 1010 WP

Binnen 15 seconden inzetbaar Safety Lock Demonteerbare watertank

SC 1030 B

Extra mobiel en stabiel door grote wielen Veiligheidsdop Parkeerstand voor toebehoren Behangafstomer

Extra mobiel en stabiel door grote wielen Veiligheidsdop Parkeerstand voor toebehoren Inclusief stoomstrijkijzer

Technische gegevens Vermogen

W

1600

1500

1500

Tankinhoud

l

0,25

1

1

Max. stoomdruk

bar

-

3,2

3,2

Gewicht

kg

1,2

2,9

2,8

Afmetingen (L x B x H)

mm

190x100x280

382x250x255

382x250x255

Uitrusting

54

Kinderbeveiliging Veiligheidsventiel

Vloerreinigingsset

Raamzuigmond/Raamtrekker

—/

Stoomregeling

aan de handgreep

aan de handgreep

Hand-, puntstraal-, ronde borstel

—/

Geïntegreerde vultrechter

Art.nr.

1.516-201

1.512-217

1.512-231

Adviesprijs in EUR*

69,95

179,95

229,95

/

Leveringsomvang m.u.v. type SC 952: 2x verlengbuizen (0,5m), vloersproeier, poetsdoek, kleine borstel, handsproeier, powersproeier, bio-ontkalker. MS= met strijkijzer = standaard inbegrepen

* Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden. Gebruik uw stoomreiniger optimaal, bekijk de toebehoren op pagina 59.

55


Stoomreinigers

Reinigen met stoom – doeltreffender dan ooit De nieuwe generatie stoomreinigers levert non-stop stoom zonder dat de werkzaamheden daarbij hoeven te worden onderbroken (vanaf SC 2500). De afneembare tank kan razendsnel opnieuw worden gevuld. Zo k­ unnen ook grote oppervlakken vlot worden gereinigd – zonder dat daarbij c ­ hemische producten in de strijd moeten worden gegooid. De compacte bouwwijze en de hoogwaardige toebehoren bieden een hoge mate van flexibiliteit en comfort. Deze veelzijdige apparaten kunnen zelfs worden gebruikt om te strijken. Het enige wat daarvoor moet gebeuren, is de reinigingstoe­behoren vervangen door het stoomstrijkijzer van K ­ ärcher (niet bij SC 2500 C). En meteen kunt u aan de slag. De krachtige stoom bespaart u tot 50% strijktijd! En dankzij de ­continu zool van roestvrij staal die heel ­navulbaar weinig ­weerstand biedt, gaat voor on­ onderbroken het allemaal ook zonder moeite. werken SC 2500 C

Dankzij het verklikkerlampje voor de verwarming en voor de nog beschikbare hoeveelheid water is in één oogopslag duidelijk wanneer u met het apparaat kunt beginnen te werken en wanneer er water moet worden bijgevuld. (niet bij SC 2500 C)

Het nieuwe topmodel SC 5800 beschikt over een Vapo-Hydro waterfunctie (sterke waterstraal van 100°C) voor het verwijderen van hardnekkig vuil.

NEW ­continu ­navulbaar voor on­ onderbroken werken

SC 2600 C / SC 2600 C MS

Mogelijkheid om ononderbroken door te werken dankzij het systeem met 2 tanks Compleet met diverse toebehoren U kunt snel beginnen dankzij de korte opwarmtijd

Vanaf maart 2012

SC 5800 C / SC 5800 C MS

Mogelijkheid om ononderbroken door te werken dankzij het systeem met 2 tanks Afneembare tank Opbergvak voor kabel in het apparaat Korte opwarmtijd

Mogelijkheid om ononderbroken door te werken dankzij het systeem met 2 tanks Afneembare tank Opbergvak voor kabel in het apparaat Korte opwarmtijd Met Vapo-Hydro waterfunctievoor het verwijderen van hardnekkig vuil

Technische gegevens Vermogen

W

1500

1500

1800

Tankinhoud

l

0,5 + 0,8 (afneembare tank)

0,5 + 0,8 (afneembare tank)

0,5 + 1,5

Max. stoomdruk

bar

3,2

3,2

4

Gewicht

kg

4

4

6

Afmetingen (L x B x H)

mm

380x251x273

380x251x273

439x301x304

Opwarmtijd

min

6

6

4

aan de handgreep

aan de handgreep

op het toestel

Strijkijzer

—/

—/

Art.nr.

1.512-350

1.512-360 / 1.512-361

1.439-130 / 1.439-150

Adviesprijs in EUR*

249,95

299,95 / 349,95

449,95 / 499,95

Uitrusting Kinderbeveiliging Veiligheidsventiel Vloerreinigingsset Stoomregeling Hand-, puntstraal-, ronde borstel Geïntegreerde vultrechter

56

= standaard inbegrepen MS= met strijkijzer * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

Gebruik uw stoomreiniger optimaal, bekijk de toebehoren op pagina 59.

57


De stoomzuigers

Toebehoren stoomreinigers

Kruimels opzuigen en tegelijkertijd met nat vegen? Dat kan !

In één beweging wordt ­alles gestoomd en droog gezogen. Eenvoudig én tijdbesparend!

Naast ramen kunnen ook tegels, spiegels en ­andere gladde oppervlakken in een handomdraai worden ­gereinigd.

Grondig én zonder ­chemische ­middelen uw vloeren ­reinigen.

­continu ­navulbaar voor on­onderbroken werken

Snel strijken Onze stoomstrijkijzers ­behandelen ook stoffen met ­meerdere lagen op een snelle en doeltreffende manier. Kleding kan rechtstreeks met het strijkijzer ­worden opgefrist en ­gestreken.

Puntstraalmond en ronde borstel De puntstraalmond is ideaal geschikt voor de moeiteloze reiniging van ­moeilijk bereikbare plaatsen zoals ­voegen.

Toebehoren stoomreinigers (Type SC) Borstelset (2 zwart / 2 rood) Art.nr. 2.863-058 Prijs: € 10,95 Borstelset messing (3 stuks) Art.nr. 2.863-061 Prijs: € 10,95

SV 1802

Snel gebruiksklaar Continu navulbaar

Technische gegevens Verwarmingsvermogen

W

2300

2300

Opwarmtijd

min

10

10

Tankinhoud

l

1,2

continu vulbaar (1,2 + 0,5)

Max. stoomdruk

bar

4

4

Gewicht

kg

8,9

10,5

Afmetingen (L x B x H)

mm

500x330x330

500x330x330

op het toestel

op het toestel

Art.nr.

1.439-300

1.439-310

Adviesprijs in EUR*

579,95

649,95

Uitrusting Kinderbeveiliging

Textielsproeier Art.nr. 4.130-390 Prijs: € 16,95 Voor het opfrissen van alle soorten textiel. Verwijdert geuren.

Bio-ontkalker (RM 511) Art.nr. 6.295-047 Prijs: € 9,95 Voor het ontkalken van uw ­stoomreiniger.

Vloerreinigingsset Ruitenwisser Hand-, puntstraal-, ronde borstel Geïntegreerde vultrechter

58

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

Microvezel doekenset voor de badkamer Art.nr. 2.863-171 Prijs: € 26,95 Bestaat uit soft-vloerdoek, polijstdoek, ­schuurovertrek.

SV 1902

Snel gebruiksklaar Met reinigingsset

Stoomregeling

Behangafstomer Voor de snelle verwijdering van behang komt uw stoomreiniger ­handig van pas met de speciale behangafstomer.

Behangafstomer Art.nr. 2.863-062 Prijs: € 29,95 Voor het eenvoudig v­ erwijderen van behang.

Microvezel doekenset voor de keuken Art.nr. 2.863-172 Prijs: € 26,95 Bestaat uit soft-vloerdoek, doek voor roestvrijstaal, soft-overtrek.

Katoenen vloerdoeken groot (5 overtrekken) Art.nr. 6.369-481 Prijs: € 15,95 Katoenen overtrekken handsproeier (5 overtrekken) Art.nr. 6.370-990 Prijs: € 10,95

* Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

59


Window Vac

Zonder strepen, zonder moeite… met de Kärcher Window Vac U geniet toch ook liever van wat extra vrije tijd en de leuke dingen in het leven? U kunt tijd besparen door uw ramen voortaan schoon te maken met de Kärcher Window Vac. Dit snoerloos apparaat is de eerste wisser die vloeistoffen opzuigt. Vaarwel vuile waterdruppels, welkom streeploze glans! Het leuke aan de Kärcher Window Vac is dat je er niet alleen ramen, maar vrijwel alle gladde oppervlakken mee kunt u schoonmaken. En hij werkt merkbaar sneller en gemakkelijker dan een traditionele wisser en zeem. Bovendien is hij snoerloos, wat hem bijzonder gebruiksvriendelijk maakt.

Bekijk de demo

WV 50

WV 50 PLUS

Alle glazen oppervlakken Spiegels, maar ook de tegels in de badkamer maak je snel schoon

Technische gegevens Vuilwatertank

100 ml

100 ml

Werktijd met 1 batterijlading

20 min.

20 min.

Herlaadtijd

2 uur

2 uur

Schoonmaakcapaciteit met 1 batterijlading

40-60 m2 = 20 ruiten

40-60 m2 = 20 ruiten

Werkbreedte van de zuigstrip

280 mm

280 mm

Gewicht inclusief accu

0,7 kg

0,7 kg

Bevochtig het oppervlak eerst met schoonmaak­ middel. Reinig het daarna met de ­microvezeldoek.

Na het schoonmaken zuigt u met de WV in één ­beweging het vuile ­water op.

Naast ramen kunt u alle andere gladde oppervlakken zoals s ­ piegels, dakramen en ­douchecabines reinigen.

Toebehoren Window Vac

Uitrusting Batterijlader Lithium-Ion batterij

60

Sproeifles met veger en micro­vezeldoek

Reinigingsconcentraat voor de ramen

Art.nr.

1.633-100

1.633-101

Adviesprijs in EUR*

64,95

74,95

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

Vervangdoeken (2 stuks) Art.nr. 2.633-100 Prijs: € 10,95

Reinigingsconcentraat voor de ramen Smalle Zuigmond (4 x 20 ml)1 Art.nr. 6.295-302 Art.nr. 2.633-002 Prijs: € 6,95 Prijs: € 19,95 (1)

20 ml concentraat = 250 ml ­schoonmaakmiddel

61


Stofzuigers

Intelligent stofzuigen Het ontwerp van de VC-serie is zo intelligent dat de toestellen steeds voor de beste reinigings­resultaten zorgen. Zo geniet u van de hoogste efficiëntie. De VC toestellen zijn ergonomisch ontworpen voor optimaal gebruiksgemak én bescherming van uw meubels. Bovendien zijn deze toestellen voorzien van diverse handige elementen.

Easy Slider

De afstandsbediening aan de handgreep (VC 6300): de zuigkracht wordt een­voudig ingesteld aan de handgreep en u zet de stofzuiger in ‘stand by’ wanneer u even pauzeert.

De vliesfilter neemt in vergelijking met een papier­filter tot het drievoudige aan uiterst fijn stof op en gaat veel langer mee. Dit wil zeggen dat u minder snel moet w ­ isselen van filter en ­minder filterzakken moet kopen.

VC 6.200

VC 6.300

QuickClick

VC 6.100 Snel zuigen rond hindernissen met de EasySlider draairing Zuivere, uitgeblazen lucht. Allergenen zijn kansloos.

 Razendsnel wisselen van toebehoren met QuickClick-Systeem Snel zuigen rond hindernissen met de EasySlider draairing

 Razendsnel wisselen van toebehoren met QuickClick-Systeem Afstandsbediening aan handgreep voor ultiem gebruiksgemak

Technische gegevens Vermogen

W

1800

2000

2000

Inhoud filterzak

l

4

4

4

Actieradius

m

10

10

10

Gewicht zonder toebehoren

kg

7

7

7,5

Aan het apparaat

Aan het apparaat

Aan de handgreep. Met standby-functie

Vlies

Vlies

Vlies

Uitrusting ComfoGlide-vloerzuigmond Geïntegreerde QuickClick-toebehoren: meubelborstel, bekledingszuigmond, telescopische plintenzuigmond Elektrische zuigkrachtregeling HEPA-12-filter Filterzak Telescopische buis

Met schuifregelaar

Met schuifregelaar

Met schuifregelaar

Handgreep met Softgrip Aanduiding wissel stofzak Automatische kabeloproller Parkeerstand

62

Art.nr.

1.195-501

1.195-521

1.195-541

Adviesprijs in EUR*

249,95

259,95

299,95

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

63


De Kärcher DS 5.600 ­stof­zuiger met waterfilter

RoboCleaner RC 3000

Geef stof een bad

RoboCleaner RC 3000

De DS 5600 met waterfilter is niet alleen perfect geschikt voor g ­ ezinnen met kinderen, maar vooral voor wie last heeft van fijn stof en huismijt. Zelfs micro­scopisch kleine en allergie­verwekkende deeltjes w ­ orden opgenomen in de speciale HEPA-filter, nadat het stof een eerste keer gefilterd werd in de ­waterfilter.

Wie reinigt uw vloer als u er niet bent? De RoboCleaner herkent en overwint hindernissen en keert voor het opladen van de accu en het legen van het vuilreservoir zelfstandig terug naar het station.

Het speciale HEPA filter houdt o.a. allergie­­veroor­ zakende ­pollen, schimmelsporen, ­bacteriën en de uitwerp­selen van mijten ­tegen.

4-traps filtersysteem met HEPA 12-filter zorgt voor 99,5% l­uchtzuivering.

De RoboCleaner vindt zelf zijn weg terug naar het ­basisstation.

RC 3000 Toestel heeft ‘anti-val’sensoren Instelbare zuigtijden Fluisterstand

Technische gegevens DS 5600 Ideaal voor mensen met een allergie Unieke waterfilter

Technische gegevens

W

Tankinhoud

l

2 (station) 0,2 (robot)

Capaciteit

m2/u

15

Snelheid

cm/s

20

Gewicht

kg

8

Maximaal vermogen

W

1400

Oplaadtijd

min

10 à 20

Tankinhoud

l

2

Reiniging per acculading

min

20 à 60

Electrokabel

m

5,5

Max. afstand robot/laadstation

m

20

Gewicht

kg

8,5

Afmeting

mm

285x105

Uitrusting

Eigenschappen

Combi vloerzuigmond

Herkent vervuilingsgraad

4-traps filtersysteem met HEPA 12 filter

Snel oplaadbare accu

Telescopische buizen met schuifregelaar

Navigatie door infraroodsignaal

Matras- & plintenzuigmond

Rubberen stootrand

Foam stop ontschuimingsmiddel

Automatische reiniging in basisstation

Parkeerstand

64

600

Maximaal vermogen

Past onder meubels

Art.nr.

1.195-130

Art.nr.

1.269-101

Adviesprijs in EUR*

299,95

Adviesprijs in EUR*

999,95

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

65


Boenmachine

Glanzend schoon met het FP 303 concept Reiniging en onderhoud gaan vliegensvlug. Het onderhoud van harde vloeren en parket is vaak een l­astig en tijdrovend karwei. Met de boenmachine FP 303 is het niet nodig om de vloer achteraf nogmaals te r­einigen want het boenstof wordt tijdens het boenen direct mee o ­ p­gezogen. Met de FP 303 haalt u dus een compleet ‘boenconcept’ in huis. Naast de boenmachine is er tevens een volledig a ­ ssortiment aan boenpads en reinigings-/ verzorgings­producten beschikbaar. Zo biedt Kärcher u één oplossing voor de verzorging van al uw harde vloeren.

De driehoekige boenkop komt probleemloos tot in alle hoeken.

Elke harde vloer, van plavuizen tot kurk, kan met de FP 303 verzorgd worden dankzij de ­diverse beschikbare boenpads en verzorgingsproducten.

Toebehoren boen-/polijstmachine

Pollierpads All-Round (3 stuks) Art.nr. 2.863-193 Prijs: € 16,95

Geschikt voor: Parket

PVC en Linoleum

Natuursteen

Kurk

Bekijk de FP 303 in actie

FP 303  Optimaal resultaat dankzij het hoge toerental  Ergonomische bouwwijze en geoptimaliseerde vorm  Opbergvoorzieningen voor de toebehoren aan het apparaat

Stofzakken FP (3 stuks) Art.nr. 6.904-128

Pollierpads Gewaxt parket (3 stuks) Art.nr. 2.863-196

Polierpads verzegeld parket/laminaat/kurk (3 stuks) Prijs: € 8,95 Art.nr. 2.863-197 Prijs: € 24,95

Polierpads steen/ linoleum/pvc (3 stuks) Prijs: € 24,95 Art.nr. 2.863-198

Prijs: € 24,95

Technische gegevens Toerental

toeren/min

1000

Werkbreedte

mm

290

Volume filterzak

l

4

Vermogen

W

600

Gewicht

kg

7

Afmetingen (L x B x H)

mm

385 x 340 x 1160

Kabellengte

m

7

Verzorgingsproduct steen/linoleum/PVC (1 l) Art.nr. 6.295-382 Prijs: € 13,95

Basic Cleaner steen/ linoleum/PVC (1 l) Art.nr. 6.295-381 Prijs: € 9,95

Verzorgingsproduct ­ verzegeld parket/ laminaat/kurk (1 l) Art.nr. 6.295-383 Prijs: € 13,95

Verzorgingsproduct ­ parket gewaxt (1 l) Art.nr. 6.295-384 Prijs: € 15,95

Uitrusting 3 Polierpads Filterzak

papier

Haak voor opbergen elektrokabel Opbergvak voor toebehoren

66

Art.nr.

1.056-820

Adviesprijs in EUR*

199,95

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

67


Accu-rolveger

Boorstof-opvanger

Sneller dan een bezem – gemakkelijker dan een stofzuiger Accu-rolvegers van Kärcher zijn ideaal geschikt om tapijten en harde vloerbedekkingen tussendoor schoon te maken. Met de door een accu aangedreven borstel kan vuil op een snelle manier worden verwijderd – zonder dat u rekening hoeft te houden met v­ ervelende kabels en zonder dat u zich hoeft te bukken. Tevens is een speciale b ­ orstel voor dierenhaar meegeleverd met een wereldwijd u ­ nieke ­borsteltechniek, waarmee dierenhaar op een doeltreffende manier kan worden verwijderd.

Stofvrij boren met de DDC 50 Gaten boren gaat snel; het fijne boorstof verwijderen neemt veel meer tijd in beslag. Dit probleem wordt nu opgelost met de DDC 50 boorstofopvanger van Kärcher. Die zuigt zich met behulp van zijn v­ acuümbevestigingssysteem op alle geschikte ondergronden vast. En daarna vangt hij het stof dat zich tijdens het boren vormt, op een betrouwbare manier op.

uniek De K 55 in actie

K 55 Pet Plus  Ideaal voor dierenliefhebbers. Speciale Pet borstel voor dierenharen Twee verschillende borstels meegeleverd Borstels kunnen worden vervangen door één druk op een knop

Technische gegevens 60 – 100

min

Werkbreedte

mm

30 235 (borstel voor dierenharen) / 265 (standaardborstel)

Tankinhoud

l

0,5

Accuvoltage

V

4,8

Technische gegevens

Gewicht incl. accu

kg

2

Tankinhoud

cm³

23

Afmetingen (L x B x H)

mm

260 x 300 x 96

Boordiameter

mm

max. 10

Gewicht

g

236

Afmetingen (L x B x H)

mm

167 x 87 x 50

Uitrusting Wandhouder

DDC 50 Vacuümbevestigingssysteem Geen extra stofzuiger of speciale boormachine nodig U kunt beide handen gebruiken om te boren

Uitrusting

Acculader Duurzame accu (loskoppelbaar)

68

Bekijk in actie

Oppervlakteprestatie met een opgeladen accu m² Bedrijfsduur

Batterijen: 2 x 1,5 V AA

Borstel standaard/dierenharen

afneembaar / afneembaar

Stofkap

Art.nr.

1.258-509

Art.nr.

1.679-100

Adviesprijs in EUR*

59,95

Adviesprijs in EUR*

19,95

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

69


Tapijt- en vloerreinigers

Tapijt- en vloerreiniger – voor grondige schoonmaakresultaten De tapijt- en vloerreiniger van Kärcher zorgen bijvoorbeeld op tapijten, ­kussens, matrassen, stoffen behangpapier en autozetels voor een grondige ­reiniging tot in de vezels. Daarbij wordt de reinigings­vloeistof tot diep in het tapijt ingespoten en samen met het losgemaakte vuil opgezogen. Vet, vuil en geur worden op die manier op een d ­ oeltreffende manier verwijderd. Met het speciale daarvoor voorziene opzetstuk k­ unnen ook harde vloerbedekkingen op een efficiënte manier worden schoongemaakt.

Toebehoren tapijt- en vloerreiniger

SE 5.100 Ook bruikbaar als nat- en droogzuiger 2-in-1 comfortsysteem met geïntegreerde Spray-Ex-slang

Spray-Ex kop smal Art.nr. 2.885-018 Prijs: € 37,95

Vlakfilter A 27xx & 28xx, SE 2001, SE 3001 en SE 5100 Art.nr. 6.414-498 Prijs: € 10,95

Stofzakken (5 stuks) SE 2001, SE 3001 en SE 5100 Art.nr. 6.904-143 Prijs: € 16,95

Care Tex nabehandeling tapijt 0,5 l Art.nr. 6.295-374 Prijs: € 19,95

Carpet Cleaner RM 519 vloeibaar 1l Art.nr. 6.295-370 Prijs: € 9,95

Foam Stop 125 ml Art.nr. 6.290-852 Prijs: € 6,95

Technische gegevens Luchtverplaatsing

l / s

70

Vacuüm

mbar

210

Tank met vers/vervuild water

l

4 / 4

Maximaal vermogen turbine/pomp W

1400 / 40

Werkbreedte

mm

230

Sproeihoeveelheid

l / min

1

Sproeidruk

bar

1

Lengte kabel

m

5

Gewicht

kg

7

Afmetingen (L x B x H)

mm

411 x 320 x 463

Standaard toebehoren Sproeizuigslang met handgreep

2m

2 sproeizuigbuizen van 0,5 m Spray-Ex kop met opzetstuk harde vloerbedekkingen Vloerzuigmond Plint & bekledingszuigmond

omschakelbaar  / 

Filterzak en vlakfilter

papier / 

Schuimstoffilter

RM 519 detergent

70

Art.nr.

1.081-200

Adviesprijs in EUR*

299,95

= standaard inbegrepen * Prijzen incl. BTW, excl. verwijderingsbijdragen. Wijzigingen voorbehouden.

71


Official sponsor

Informatie : www.karcher.nl of www.karcher.be of bel ons Consumer Call Center op : Nederland : 0900 33 444 33 (45 cent p/min) België : 0900 10027 (45 cent p/min) NL : Kärcher b.v. • Postbus 474 • 4870 AL Etten-Leur B : Kärcher N.V. • Industrieweg 12 • 2320 Hoogstraten

12/ 2011 · Art.nr.: 9.510-828 – Gedrukt in België op chloorvrij gebleekt papier – Technische wijzigingen voorbehouden.

Uw Kärcher dealer:

20-Folder Outdoor Karcher 2012  
Advertisement