Page 1

Njoftim punësimi Media MaPO shPk kërkOn të PunësOjë: Gazetarë: Gazetarë me përvojë mbi 5 vjet në shtypin e shkruar apo në mediat vizive. Të interesuarit duhet të zotërojnë stil dhe cilësi të shkruari si dhe të jenë të gatshëm për të eksploruar edhe zhanre si reportazhi, feature etj. E përmuajshme Nr. 27, Viti II botimit tetor 2012 Çmimi 300 Lekë

DOSSIER

KINKALERI

sektOri i MarketinGut: Punonjës marketingu me eksperiencë 5-vjeçare në median e shkruar dhe vizive. Të interesuarit duhet të kenë kontakte me agjencitë e marketingut si dhe të marrin përsipër sigurimin dhe publikimin e reklamës në gazetën “MAPO”.

Eglantina Gjermeni Ilva Tare Xhani Shqerra Single & the city Libra, receta, ide

mikesha

Të martohesh me të?

Në çift

Ne që (s’)duam FESTAT

Aritmetika e lidhjes

Kthesa e madhe e Fatma Haxhialiu Blendi Salaj Lori Haxhiu Endri Xhafo Ilir Shaqiri

ZANA ÇELËS

2013

Veshja e festave

Jozefina

Angazhimet eSireja në shoqërinë civile. Ndryshimet e Estela Ujka karakterit por jo të pamjes. Parf�me, Sekretet e zonjës së pamoshë dhurata dekor gatime

Dorëshkrimi Libri i ri Preç Zogajt: 21 Janari im

agron Gjekmarkaj Dosjet, duhet një Wikileaks shqiptar

DITËT E MIA TË ËMBLA

CIVICI: Ta “lexojmë ndryshe” ekonominë?

Nr. 10 (257), Viti Vii botimit NëNtor 2012 Çmimi 300 Lekë

Jo vetëm politikë si zakonisht

JO VETËM POLITIKË SI ZAKONISHT

ARTUR ZHEJI

HAXHI QAMILI? MË KA BURGOSUR GJYSHIN, MËSUES I SHQIPES

Ardian Ndreca Iku edhe ky vit, si kalë i çalë

Albert Nikolla Përdor standardin... pa dashuri

RAPORTI BRITANIK ‘23

MË TË KORRUPTUARIT JANË TE MINISTRIA E PUNËVE PUBLIKE

Çdo operator

200 Min. e përmuajshme

KËRKOHET NJË HEROINË

SPECIALE/ 2013 SHQIPËRIA Dhjetë gra të spikatura të jetës publike e kulturore, DHE BOTA,zgjedhin figurën tyre të shekullit shqiptar. Helena Kadare-Lasgush Barbullushi-Faik KONICA; Rudina Xhunga-Enver HOXHA; SMS PORADECI; Odeta SI DO TË JENË... 200 Belina Budini-Mbreti ZOG; Arta Marku-At Zef PLLUMI; Dhurata Shehri-Ibrahim RUGOVA; Grida Duma-

Pa

Nr. 11 (258), Viti Vii botimit dhjetor 2012 Çmimi 300 Lekë

Kur varrmihësi vdes, Kush ia bën varrin?!

MB

KUSH ëSHTë FETULLAH güLEN?

zakonisht

AMIK KASORUHO GJASHTË VJEÇ NË DASMËN E MBRETIT

MAJLINDA BREGU NË KOHËN E LEXIMEVE

NAsho JoRGAQi

RAFTI I PARë, ‘FASHIST’; LIbRI I PARë, KANUNI I LEKëS TASo oSE oNUFRI I KISHAvE gREKE

AGRON GJEKMARKAJ KADARE-PLLUMI NJË Jo vetëm MIQËSI politikë si EUROPIANE

RAPORTI BRITANIK E VËRTETA E VRASJES SË HASAN PRISHTINËS

PRoFil

PikTuRA

JOHN KERRY

SIPAS NJË SHQIPTARI QË PUNON PËR TË Guljed Birçe mbulon Marrdhëniet me Jashtë në zyrën e Senatorit amerikan. Punon aty prej 5 vitesh dhe ëndërron Capitol Hill-in në Washington. Raporti i Kerry-t me shqiptarët, huqet e tij, a do të kandidojë sërish për President, dhe a do të kemi një ambasador amerikan me prejardhje shqiptare në Tiranë…?

GJERGJ META dhE kishA kATolikE

e përmuajshme

JO VETËM POLITIKË SI ZAKONISHT

Sali BERISHA; Luljeta Lleshanaku-Gjon MILI; Eda Derhemi-Fan NOLI; Zefina Hasani-Ismail KADARE

PËR BURGUN DHE HISTORINE kufizime 200 Avokati rikthehet në vendin e dënimit, në burgun e Burrelit, ku kaloi 10 vite të jetës. REPoRTAZh Si njeri i lirë dhe me një libër që rrëfehet nga burgu, por më shumë se për IZOLIMIN flet për lirinë. Dëshmia e Daut Gumenit: Burgu i Burrelit më mirë se burgu i madh Shqipëri

Gilman bakalli Shqipëria ka patur sundues, jo udhëheqës

ardian Ndreca 100 vjetët e para të Shtetit shqiptar

ÇdoBURRAT E SHEKULLIT 10 kohë NR. 14 (259), VITI VIII BOTIMIT JANAR 2013 ÇMIMI 300 LEKË

adrian Civici Rastësisht turist në Kubën e Fidel Kastros

PERSIDA ASLLANI

E PËRMUAJSHME

Adrian Civici Cilësia e universiteteve, kusht për zhvillimin

Nuk është kjo liria që kërkoje?..

E PËRMUAJSHME

NR. 9 (256), VITI VII BOTIMIT TETOR 2012 ÇMIMI 300 LEKË

NJË SQARIM PLASARIT PËR ‘KATOLICIZMIN’ E KADARESË

LIBRI I RI I SPARTAK NGJELËS

Kontakt / gazetamapo@gmail.com; info@mapo.al; Cel: 068 20 55 432

sokol balla

Rrëfime fëminore nga një ngrënës librash

Ardian Ndreca: Pasqyra e shtypit

Preç Zogaj: Mrekullia e punës, tragjedia e famës

ALBERT P. NIKOLLA

Për aplikimet elektronike mund të na shkruani në adresën: gazetamapo@gmail.com. Aplikantët janë të lutur të dërgojnë: CV, letër interesi, diplomë dhe certifikata kualifikimi. Deri në datë 18 mars 2013

4

Duhet të kesh

BABAGJYSHIT HERMES MANIA

Aurela Hoxha dhe Julka Gramo çantat që tronditën Tiranën Ester Hoxha

SIPAS YJEVE Viol Xhafaj

HOROSKOPI

MaPO Online: Gazetarë, web-master dhe web-designer me eksperiencë 5-vjeçare në median e shkruar, vizive apo atë online.

Monika Kryemadhi Vera Grabocka Kristina Jorgaqi Ardit Gjebrea Saimir Braho Merita Rexha

DOSSIER Seks nëNën takimin ylline parë? gjërat që duhet të bësh paraesefestave të shkosh 35 25 Libra, receta, dekor I shkrujanë

Nr. 27, Viti II botimit tetor 2012 Çmimi 300 Lekë

Nr. 29, Viti II botimit dhjetor 2012 Çmimi 300 Lekë

Kinkaleri

sektOri i shPërndarjes: Punonjës të sektorit të shpërndarjes, me eksperiencë 5-vjeçare në median e shkruar. Të interesuarit duhet të zotërojnë njohuri mbi procesin e shpërndarjes së gazetës në pikat e shitjes dhe kontrollimin e tregut.

Sa fëmijë?

Ilva Tare Ruhjuni uraganit “Urrejtja” Elida Cangonji “I thuaj ‘jo’” Xhani Shqerra Ku është kufiri?

E përmuajshme Nr. 29, Viti II botimit dhjetor 2012 Çmimi 300 Lekë

RIKTHIMI I PRIFTIT TE ILUMINUAR RREFIM NE 360o. Fëmijëria në Rrushkull: atë kohë modeli ishte Enver Hoxha. Doja të bëhesha lider politik. Shkollimi në Itali: si një prift menaxhon dlirësinë me tundimin e bella vita. Shugurimi, detyra si zëdhëns i Kishës dhe raportet me gazetarët. Cenusi, At Zef Pllumi e të tjera…

Gazeta Mapo  

njoftim punesimi

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you