Page 1

Uitnodiging ExportBorrel Duitsland


ExportBorrel Duitsland

“De Duitse markt is geen eenvoudige markt. Toch liggen er volop kansen voor Nederlandse bedrijven. Gateway to Germany helpt u graag op weg om een succes te maken van uw Duitsland-avontuur.�

2


ExportBorrel Duitsland

Het gaat goed in Duitsland. De industrie draait noch steeds “auf vollen Touren”, de consument ziet het zitten en de overheid heeft geen last van bezuinigingsrondes. Er zijn weinig redenen om aan te nemen dat dit beeld na de verkiezingen gaat veranderen. Tijd dus voor Nederlandse bedrijven om uit te zien naar de kansen, die de Duitse markt biedt. Maar hoe pak ik het aan? Waar moet ik op letten? En wie kan mij daarbij helpen? Op deze vragen zullen de experts van Gateway to Germany tijdens de ExportBorrel Duitsland op woensdag, 9 oktober een antwoord geven. Daarbij zullen wij vooral stilstaan bij de eisen, die het zakendoen in Duitsland aan de Nederlandse organisatie stelt. Verder zullen wij een toelichting geven op de verschillende punten, waarop het verkoopproces in Duitsland afwijkt van wat u in Nederland gewend bent. En natuurlijk ook hoe u deze valkuilen kunt omzeilen en een succes kan maken van uw activiteiten bij de Oosterburen.

Onze gastspreker Marc Kessels (directeur van Perfect Coat BV) zal zijn ervaringen met het opzetten van verkoopactiviteiten in Duitsland met u delen. Marc Kessels zal toelichten, waarom hij de stap over de grens heeft aangedurfd en hoe hij zijn business in Duitsland succesvol heeft kunnen uitbreiden.

De ExportBorrel vindt plaats op het kantoor van Gateway to Germany in “Het Hoogeland” aan de Museumlaan 2 te Utrecht-Oost. Inloop is vanaf 17 uur en deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden per email aan Christel de Back (christel@g2g.nl).

3


ExportBorrel Duitsland (9 okt 2013)  

Gateway to Germany Museumlaan 2 3581HK Utrecht www.exportduitsland.nl info@exportduitsland.nl Tel. +31 30 252 6640

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you