Page 1

Paasprimeur Met Pasen proeven we de lente met haar mooie frisse smaken. En wie is er niet verzot op het witte goud. Wij hebben suggesties voor de lekkerste Belgische ham en smakelijkste gerookte zalm voor bij de asperges. Geniet met Pasen van al dit lekkers met de aspergewijn van 2019: de frisse riesling van Weingut Lorenz uit de Nahe. Spatzuiver en lekker licht. Een hele liter lang genieten.

Spring is in the air. .

Fleur je Paasdis op met eetbare rozen. Deze smaakvolle en kleurrijke rozen zijn zeer feestelijk, gezond en prachtig om te zien. Je gasten zullen verrast zijn dus bestel op tijd.

Eetbare rozen

per doos

5.99

Bekijk ook onze andere specialiteiten en paasbrunchdelicatessen. We hebben onze winkel weer vol liggen met zoetigheden, lamsspecialiteiten en hartigheden. Kom langs en laat je adviseren en inspireren.

DE LĂˆKKERSTE KRANT VAN NEDERLAND! Eiersalade

Gerookte zalm

alleen de lekkerste is goed genoeg dus grote stukken verse eieren, mild en frisse dressing met subtiele tonen van de bieslook. Lekker op toast of brood en zeker een aanrader bij asperges in de prille lente.

van de beste soort. Ambachtelijk gerookt. Dit zijn 2 van de beste kwaliteiten in Nederland te verkrijgen. Prachtige combi door de zilte tonen en de delicate smaak van de asperges.

100gr

1.99

Lorenz Riesling

in mooie milddroge stijl. Delicaat en aangenaam met verfrissende tonen van citrus, appel en tropisch fruit. Wijn met een geweldige prijs | kwaliteit verhouding.

fles 1 liter

8.95

Van Wijnen 100gr 5.99 Jacobus Toet 100gr 8.99

Belgasconne ham

is traditioneel gekookt in een kruidenbad en door de fijnheid onze eerste keuze bij de nieuwe asperges.

100gr

2.99

Asperge-ham salade

is een ware delicatesse. Zo komt de lente tot zijn recht. Een must dus.

100gr

A3Krant Pasen.indd 1

1.99

11-03-19 12:09


Rozengeur en zonneschijn

Rozenchutney

is bijzonder door de rijke smaak en rozengeur. Prachtig bij volle kazen en o zo sierlijk op de plank.

pot

4.99

Lentekaas

Buffelcamembert

van verse weidemelk met subtiele Lamsham kruiden. Boer Slob componeerde deze zoals lamsham hoort te smaken. Gekookt in prachtkaas voor het mooiste seizoen van het het fijnste kruidenbad en zachtgeaderd. jaar. Nú verkrijgbaar in onze winkel. Mals en sappig. 50 99

500gr

7.

100gr

Zalmquiche

is nieuw en heerlijk vol van smaak door de buffelmelk. Zoals de traditionele camembert bereidt, dus mooi en krachtig.

ultiem eigerecht boordevol gerookte zalm. Onze favoriet op de paasbrunch. Lekker makkelijk ook, even in de oven en klaar.

3.

stuk

100gr

2.99

8.99

Alle prijzen vermeld in deze krant zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Aanbiedingen geldig tot 3 weken na verspreiding van deze uitgave of zolang de voorraad strekt. Geen alcohol onder de 18 jaar.

Lamspaté

mooi rul en stevig van textuur. Zo heerlijk van smaak, daar blijf je van eten.

100gr

2.99

Zoet om te zoenen

Krentenmik

uit Medemblik. Boordevol krenten en met de combi van kaneelsuiker echt verrukkelijk. Lekker met een lik boter. Mag niet ontbreken bij het perfecte paasontbijt.

A3Krant Pasen.indd 2

stuk

7.99

Paaschocolade

Vrolijke paasfiguurtjes en kleurrijke paaseitjes. Met Belgische bonbons gevuld met de lekkerste smaaksensaties.

100gr

Cannoli

waar je de Siciliaanse lente mee in huis haalt! Krokant koekje met een vulling van ricotta verrijkt met cappuciono, limonsecco, pistache crema en hazelnoot. Wij hebben de lèkkerste.

100gr

2.99

3.45

Il Mio Gusto

strawberry basilico smaakt zoals ie klinkt. Milde smaaktonen, fris zoet, zachte bubbel, 5% alcohol. Heerlijk bij de brunch en zoete zaligheden. Feestelijk aperitief bovendien!

fles

11.95

11-03-19 12:09

Profile for Gastrovino

SPRING IS IN THE AIR  

De lekkerste Paaskrant van Nederland

SPRING IS IN THE AIR  

De lekkerste Paaskrant van Nederland