Page 1

DOMAINE TASTET Côtes de Gascogne

Côtes de Gascogne is een boeiende wijnstreek voor alledaagse wijnen en befaamd om vooral de heerlijke naar bloemen geurende sauvignon blanc en mengwijnen van ugni blanc, colombard en gros manseng. Het familiedomein Tastet heeft haar wortels al 100 jaar in dit wijngebied en bewerkt inmiddels een indrukwekkend wijngaardareaal van 60ha. Denis is de derde generatie Tastet en is één van de rijzende sterren in de Côtes de Gascogne. Met veel inzet en passie maar vooral ook met respect voor de natuur worden er prachtige wijnen geproduceerd.


DENIS TASTET 15 Tastet Thésaurus

Uitermate plezierige geur van bessen, kersen en rijpe bramen. De smaak is aangenaam soepel met een fruitig karakter en zijdezachte tannines. Een fijne genietwijn voor aangename momenten.

17 Tastet Sauvignon Blanc

Stuivend en knisperend fris. De neus wordt aangenaam verrast door heerlijke frivole aroma’s van limoen, groene appel, kruisbes en witte bloemen. De tong wordt gestreeld door heerlijk gul fruit met een hint van limoen in de lange finale.

16 Tastet Trio Rosé

‘Un vin de plaisir’ met volop fruit van kersen, frambozen en bessen. De soepele smaak is heerlijk fruitig en dat blijft in de afdronk nog volop aanwezig.

NORMAAL

795

BIJ 6 FLESSEN

725

BIJ 12 FLESSEN

625


NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

Met de serie Crios-wijnen combineert de Argentijnse wijnmaakster Susana Balbo een modern design met 30 jaar ervaring en haar oneindige drang naar innovatie. De druiven zijn afkomstig van specifieke hooggelegen wijngebieden in de Mendoza en Saltavallei waar de druiven excelleren en verantwoordelijk zijn voor het overheersende fruitige karakter. Crios is de juiste keuze voor enthousiaste wijnliefhebbers die op zoek zijn naar unieke wijnen en bijzondere wijnregio’s voor een aangename prijs.

NORMAAL

1095

NU VOOR

995

BIJ 6 FLESSEN

945

BIJ 12 FLESSEN

895


CRIOS 16 Crios Malbec

Sublieme wijn die swingt in het glas. Stuivende aroma’s van kersen, pruimen en met licht kruidige elementen. Volle smaak, fruitigheid domineert, vooral pruimen en bramen met lichte vanille tonen. Elegante en sappige afdronk.

16 Crios Cabernet Sauvignon

Rijke en aangename aroma’s van cassis, bessen en pruimen. De smaak is vol en krachtig, soepel met een heerlijk fruitig temperament. Boterzachte tannines met hints van vanille, zwarte bessen en pure chocola.

17 Crios Torrontés

De geur is overweldigend. Bloemen en muskaat. Exotisch en fris. De smaak biedt iets kruidigs zoals jasmijn, maar is tegelijkertijd verfrissend en smaakopwekkend. Aangenaam bittertje met tonen van citrus in de afdronk.

IN DE BIJLAGE MEER INFORMATIE OVER HET WIJNHUIS VAN SUSANA BALBO


ER

ME

WAARD

85

RSMA

DOMAINE SAUGER BESCHREVEN IN DE PERS ING HA

"Grote broer van Saugers Cheverny- rouge. Loopt op oude stokken, maar is een coole Loirenaar. Intrigeert. Alsof je een nat bos inloopt. Ijl tomatensap. Aards aardbei. Meer fruit. Milde menthol. Rustieke rozemarijn. Tanninegetrommel. En dan…..Op". - Harold Hamersma DGH18

15 Cheverny Rouge Vieilles Vignes

Smaakvolle wijn gemaakt van (oude stokken) pinot noir en gamay en een scheutje côt (malbec). Een heerlijke mengelmoes van fris rood en zwart fruit met een zwoele kruidigheid. De subtiele toets van eikenhout levert de wijn meer spanning en complexiteit.

NORMAAL

1295

BIJ 6 FLESSEN

10

79

= 6 HALEN, 5 BETALEN


ING HA

W

AA

Dat de kwaliteit nog steeds verbeterd, komt tot

CKLIN

naar de prachtige wijnen van Dal Cero gevonden.

ME

ER

Veel wijnliefhebbers hebben inmiddels de weg

G

WAARD

8+

RSMA

DAL CERO

SU

RDERI

+ 90 N

uiting in het zeer goed oogstjaar 2016. Maar

GJ AMES

niet alleen de producenten zijn tevreden, ook de internationale wijnpers is lovend. Met grote regelmaat verschijnen er hoge waarderingen voor deze wijnen.

16 Sangiovese

Dal Cero beschikt over wijngaarden met een prachtig terroir Rondom de stad Cortona. Samen met het mooie oogstjaar heeft deze wijn een prachtige balans in sappigheid, frisheid en fruitigheid.

16 Soave

Het mag vaak niet, appels met peren vergelijken, maar in dit geval proef je dit sappige witte fruit volop in het glas. Knisperende Soave zoals het moet. Haal nu een paar flessen in huis voor de eerste lentezon of rokjesdag.

NORMAAL

895

BIJ 12 FLESSEN

795

ONZE AANBIEDINGEN VAN DEZE MAAND!  
ONZE AANBIEDINGEN VAN DEZE MAAND!  

Een selectie van de heerlijkste wijnen met de mooiste aanbiedingen.