Page 1

Simpel Zo, we staan weer met beide beentjes op de vloer. Na de goede overwinning in de eerste wedstrijd van de halve finale was de stemming optimistisch in Groningen. ‘Gewoon’ de uitwedstrijd in Den Bosch winnen waarna we het vandaag ‘gewoon’ kunnen afmaken. Helaas hebben we ook nog met een tegenstander te maken en die wenst nu eenmaal niet mee te werken met dit soort plannetjes. Geef ze eens ongelijk. De wedstrijd in Den Bosch kan kort worden samengevat: een terechte overwinning voor de thuisploeg. De Bosschenaren speelden vooral verdedigend een zeer sterke wedstrijd en Flames kon daar weinig tot niets tegenoverstellen. Het resultaat was dus een ruime nederlaag in een wedstrijd waar we geen moment kans hebben gehad. Den Bosch was simpel beter. Uit het bovenstaande zou u kunnen afleiden dat ik geen enkel vertrouwen meer heb in een goede afloop van deze serie. Niets is minder waar. Afgelopen donderdag hebben we met zijn allen kunnen zien dat deze tegenstander te verslaan is, zeker in een thuiswedstrijd en zeer zeker wanneer het Groninger publiek achter de ploeg gaat staan. Het thuisvoordeel wat we in de competitie hebben verdiend zullen we nu

Colofon

moeten verzilveren, zo simpel is het. Er is dus nog niets aan de hand, het staat gewoon 1-1 en als de wedstrijd vandaag wordt gewonnen hebben we nog maar één winstpartij nodig om de finale te bereiken waar Leiden ons hoogstwaarschijnlijk zal opwachten. Aanstaande donderdag spelen we in ieder geval nog een vierde wedstrijd in Den Bosch en ook die wedstrijd mogen we met vertrouwen tegemoet zien want veel slechter dan afgelopen zondag kan het niet worden. Samengevat: we winnen ‘gewoon’ vandaag en hebben daarna twee goede kansen om het karwei af te maken. Simpel toch? Heel veel plezier bij deze wedstrijd. Ben Kah

Balsponsor van vanavond

Speelveldsponsor van vanavond

EDITIE Seizoen 2011-2012 | Play-offs 08-05-2012 versus EiffelTowers Den Bosch CONTACT Managementbureau GasTerra Flames, Postbus 2551, 9704 CN Groningen | tel.: 050-3683850 | www.gasterraflames.nl | info@gasterraflames.nl REDACTIE Ben Kah | Hink Jan Apotheker | Giacomo Grevo | Bas Kammenga FOTO'S Joop van der Weerd en Gerrie van der Boom ONTWERP La Compagnie OPMAAK Catharina Pool UITGAVE GasTerra Flames DRUK RCG grafimedia Niets uit deze uitgave mag zonder goedkeuring van GasTerra Flames worden overgenomen.


De derde De eerste thuiswedstrijd tegen Den Bosch in deze best-of-five serie werd redelijk eenvoudig gewonnen. We wonnen drie kwarten met overmacht en alleen in het derde kwart wisten de Bosschenaren zichzelf enigszins te laten zien. Het mooie van die eerste wedstrijd was dat het echt een teamprestatie was en dat niet ĂŠĂŠn of twee spelers ver boven de rest uitstaken. De scores en de rebounds waren goed verdeeld en met name de spelers die van de bank kwamen droegen meer dan hun steentje bij. Tel daarbij op het grote aantal assists en blockshots, met name van Avis, en we zagen dus gewoon een prima wedstrijd die met 13 punten verschil werd gewonnen. De eerste klap is een daalder waard en zoiets geeft vertrouwen en kracht. Althans, dat zou je normaal gesproken mogen verwachten. Het tweede duel van afgelopen zondag in Den Bosch was daarentegen van een hele andere orde. Of de lange busreis, het late tijdstip of wellicht zelfs onderschatting daarbij wellicht een rol speelde is onbekend maar het was een totaal andere strijd in vergelijking met het eerste duel. Den Bosch verdedigde de thuisbasket met overtuiging en wij liepen continue achter de feiten aan. Alle vier kwarten werden verloren en het derde kwart zelfs met maar liefst 21-6. De hoeveelheid balverlies in die wedstrijd was ongekend. 25 keer aan onze kant en 7 bij de thuisploeg. Daar win je duidelijk geen (play-off) wedstrijd mee. En dat terwijl we de strijd om het aantal rebounds wel wisten te winnen. 80-54 werd het in Den Bosch. Beide ploegen kennen dit seizoen wisselvallige

periodes en dat was in de eerste twee wedstrijden ook duidelijk te zien. Maar na een goede start hier in Plaza was de tweede wedstrijd een slechte prestatie die hopelijk weer snel vergeten is. Dat geldt niet alleen voor de wedstrijd zelf maar ook voor het randgebeuren. Tijdens het tweede kwart in Den Bosch werd de wedstrijd korte tijd gestaakt omdat de Bossche aanhang zich niet kon beheersen. Nou is dat op zich niet zo heel bijzonder bij deze tegenstander maar toch is het triest om te constateren dat dit


soort incidenten de wedstrijd blijkbaar kunnen beïnvloeden. Laten we hopen dat ze nu hun les hebben geleerd en gewoon de spelers het werk laten doen. Beide ploegen hebben nu hun eerste thuisduel gewonnen en dat is ook wat de meesten vooraf hadden verwacht. Het is niet voor niets een strijd waarbij het thuisvoordeel een rol speelt. Zolang we de thuiswedstrijden blijven winnen is er niks aan de hand en zal het allemaal goed komen. Voor Den Bosch is de uitdaging groot want zij zullen een keer in Groningen moeten winnen om een kans te maken voor de grote finale. Deze derde wedstrijd is daarom ook van groot belang. Heeft de ploeg van coach Korner de smaak te pakken gekregen en de zwakke plek gevonden of laten de mannen van coach Salem nu weer zien wat ze waard zijn en was de wedstrijd van zondag een vervelend incident. Natuurlijk gaan we uit van dat laatste. Vandaag is een nieuw duel waarbij al het voorgaande niet meer belangrijk is. Het thuisvoordeel hier in MartiniPlaza is absoluut een voordeel en bovendien, slechter dan duel 2 kan het ook niet. Afgelopen donderdag zaten er 2340 bezoekers in Martiniplaza. Ter vergelijk, bij de eerste wedstrijd tegen Den Bosch in de halve finale van het afgelopen seizoen waren er 1000 bezoekers meer. Er kunnen en zullen allerlei redenen zijn waarom de opkomst vorige week enigszins tegenviel maar we kunnen in ieder geval vaststellen dat de thuisblijvers iets leuks hebben gemist. Bij de uitwedstrijd was de belangstelling ook niet groots. Zo’n 1000 bezoekers kwamen naar de Maaspoort en dat is voor een halve finale wedstrijd toch aan de lage kant. Vandaag zal de

belangstelling ongetwijfeld hoger zijn want de spanning stijgt. De stand is 1 tegen 1 dus nu vervolgen we de serie met een best-of-three. Drie wedstrijden waarvan er twee gewonnen moeten worden. Vandaag moet het dus gebeuren! Hink Jan Apotheker


De kracht van digitaal drukwerk Ontdek het zelf op www.rcg.nl of scan de QR code. copyshop+ RCG grafimedia grafimedia

verrassend makkelijk verrassendveelzijdig veelzijdig

Kijk voor al onze producten en diensten op www.rcg.nl


Tegenstander: Den Bosch In de halve finales van de strijd om het landskampioenschap staat GasTerra Flames voor de negentiende keer in de halve finales van de play-offs. In 1978 was Parker Leiden de eerste tegenstander. Zesmaal bereikten de Groningers de finale van de play-offs. Driemaal de ploeg daarin kampioen van Nederland. In 1978 ging de halve finale over twee wedstrijden verloren en plaatste Leiden zich voor de finale. In 1979 en 1980 kruisten beide ploegen opnieuw de degens met elkaar en kwam Leiden eveneens beide keren met 2-0 als winnaar uit de bus. In 1982 trof Nationale Nederlanden Donar de ploeg opnieuw in de halve finales. Ook het zevende duel op rij werd verloren, maar na een zege in Leiden maakten de Groningers de klus af op woensdag 31 maart. Door Den Bosch vervolgens te verslaan werd Donar kampioen. In 1983 was EBBC uit Den Bosch in twee duels te sterk in de halve finales. In 1987 werd het 3-0 voor de Bosschenaren. In 1990 wist Donar nog wel één wedstrijd af te snoepen van Den Bosch: 1-3. In 1991 was Den Helder met 2-0 te sterk. In 1992 won Den Bosch met 3-1. In 1995 was Den Helder met 3-0 de winnaar. In 1997 verspeelde Donar het thuisvoordeel in de derde wedstrijd tegen Amsterdam: 1-3. Een jaar later werd de ploeg uit de hoofdstad met 3-0 geveegd en strandde Donar vervolgens in de finale tegen Den Helder. In 2001 was Amster-

dam met 3-0 te sterk, in 2004 werd Amsterdam met 3-2 verslagen en Den Bosch vervolgens in de finale. In 2006 ging de weg naar de verloren finale tegen Den Bosch via een 3-1 tegen Amsterdam. In 2009 strandde GasTerra Flames tegen Den Bosch (2-3), in 2010 werd Leiden met 3-2 verslagen en het kampioenschap vervolgens behaald tegen Bergen op Zoom. In 2011 werd Den Bosch met 3-2 verslagen en was Leiden in de finale te sterk.

Weetjes *Klassieker: In 377 van de 610 play-offswedstrijden kwam minimaal één van beide clubs (Den Bosch of Donar) in actie. *Onderling: Beide ploegen kwamen elkaar 45 keer tegen. Daarvan won ‘Donar’ er 19 en ‘EBBC’ 26. Zesmaal won Den Bosch in Groningen en viermaal won Donar in Den Bosch. *Record: EiffelTowers speelde in 34 deelnames 267 wedstrijden sinds de invoering van de playoffs in 1978 en won 62%. *De helft: GasTerra Flames speelde 155 wedstrijden in 28 deelnames en won 48%. *Derde duel: In de play-offs werd tot vanavond 63 keer een derde wedstrijd in een best-of-fiveserie gespeeld. 46 keer (73%) werd gewonnen door thuisploeg. *Uit/thuis: Den Bosch won tweemaal (25%) een derde wedstrijd in een best-of-five serie op vreemde bodem. Donar won driemaal (75%) thuis in vier pogingen.


DAGBLAD VAN HET NOORDEN SPONSOR VAN GASTERRA FLAMES

Wij wensen GasTerra Flames deze wedstrijd VEEL SUCCES!


Programma's Heren 1 Eerste ronde play-offs za 21-04-2012 GasTerra Flames-Magixx PfK Wijchen di 24-04-2012 Landstede Basketbal Zwolle -GasTerra Flames za 28-04-2012 Magixx PfK Wijchen-GasTerra Flames di 01-05-2012 GasTerra Flames-Landstede Basketbal Zwolle

W 85-63 W 63-78 V 86-77 W 84-80

Halve finale play-offs do 03-05-2012 GasTerra Flames-EiffelTowers Den Bosch zo 06-05-2012 EiffelTowers Den Bosch-GasTerra Flames di 08-05-2012 GasTerra Flames-EiffelTowers Den Bosch do 10-05-2012 EiffelTowers Den Bosch-GasTerra Flames (o.vbh) zo 13-05-2012 GasTerra Flames-EiffelTowers Den Bosch (o.vbh)

W 67-54 V 80-54 19:30 20:00 15:00

Halve finale play-offs do 03-05-2012 ZZ Leiden-Landstede Basketbal Zwolle zo 06-05-2012 Landstede Basketbal Zwolle-ZZ Leiden di 08-05-2012 ZZ Leiden-Landstede Basketbal Zwolle do 10-05-2012 Landstede Basketbal Zwolle-ZZ Leiden (o.vbh) za 12-05-2012 ZZ Leiden-Landstede Basketbal Zwolle (o.vbh)

76-63 72-76 20:00 19:30 20:30

Finale play-offs di 15-05-2012 Start finale play-offs 2011-2012

19:30

Under 20 zo 04-03-2012 GasTerra Flames-UBALL zo 18-03-2012 BC Apollo-GasTerra Flames zo 25-03-2012 GasTerra Flames-ZZ Leiden (WAS) za 31-03-2012 GasTerra Flames-Binnenland (Almere/bekerfinale) zo 15-04-2012 GasTerra Flames-Rotterdam Basketbal (WAS) za 21-04-2012 EiffelTowers-GasTerra Flames * GasTerra Flames eindige als vijfde en strijd niet om de landstitel.

W 76-60 W 77-84 V 68-74 W 71-57 V 65-77 V 72-55


GasTerra Flames

Nr. NAAM

LENGTE POSITIE

GEB.DAT. VORIG SEIZOEN

4 Alex Wesby 1.96 m Guard/Forward 07-05-1980 Sundsvall Dragons (Zwe) 5 Sergio de Randamie 2.01 m Forward 05-07-1984 ABC Amsterdam 6 Yannick van der Ark 1.92 m Guard 12-04-1993 GasTerra Flames 7 Sander de Roos 2.00 m Forward 22-01-1991 GasTerra Flames 8 Jason Dourisseau 1.96 m Forward 07-12-1983 GasTerra Flames 9 Ties Theeuwkens 1.90 m Guard/Forward 15-01-1985 WCAA Giants 10 Max van Schaik 2.07 m Forward 28-06-1991 Guadalajara (Spa) 11 David Bell 1.86 m Guard/Guard 20-06-1981 Phoenix Hagen (Dui) 12 Kevin McCleery 2.05 m Power Forward 01-10-1987 Magixx Playing for Kidsrights 13 Avis Wyatt 2.10 m Forward/Center 20-08-1984 Proteas Danoi AEL (Cyp) 14 Bryan Defares 1.92 m Guard 14-06-1981 WCAA Giants 15 Thomas Koenis 2.07 m Center 11-12-1989 WCAA Giants 21 Jessey Voorn 1,91 m Guard 17-03-1990 ABC Amsterdam Coach Hakim Salem Assistent coach Harvey van Stein Teammanager Rob van Westrienen Fysiotherapeut Edwin Keijzer Verzorger Luc Mulder Teambegeleider Hans Besselink Scouts Alfons Mulder, Henk Pijp, Marije Bijstra, Myriam Bijstra, Renate Miedema Camera Rogier Deelman, Bart Kruizinga, Carlijne de Vries, Jan Suidhoff en Eddy Ligeon


EiffelTowers Den Bosch

Nr. NAAM

LENGTE POSITIE

GEB.DAT. VORIG SEIZOEN

4 Rogier Jansen 1.88 m Guard 29-09-1984 Eiffeltowers 5 Frank Turner 1.78 m Guard 25-05-1988 Eiffeltowers 6 Jeffrey Touw 1.86 m Guard 18-01-1991 Eiffeltowers 7 Stefan Wessels 2.03 m Forward 13-04-1984 Eiffeltowers 8 David Gonzalves 1.94 m Guard 29-10-1987 Herm. Nantes Atlantique 9 Mike Schilder 1.70 m Guard 26-05-1994 Eiffeltowers 10 Djoenie Steenvoorde 1.95 m Forward 01-05-1981 Eiffeltowers 11 Jeroen van der List 2.11 m Center 09-12-1989 Eiffeltowers 12 Kees Akerboom 2.00 m Forward 20-12-1983 Eiffeltowers 13 Matthew v. Tongeren 1.98 m Forward 01-01-1993 Eiffeltowers 13 Diede Wieten 2.08 m Forward 22-06-1992 Eiffeltowers 14 Peter van Paassen 2.11 m Center 20-12-1978 Dexia Mons-Hainaut 15 Tai Wesley 2.00 m Forward 13-05-1986 Utah St 21 Ivan Filipan 1.93 m Forward 23-06-1992 High School (USA) 21 Ruud Verweij 1.87 m Guard 16-01-1993 WSC Waalwijk Coach Raoul Korner Assistent coach Samuel Jones


Groninger Ontwerpers 1109150

Als je goed woont, kom je ver!

Nijestee biedt ruimte ook aan GasTerra Flames www.nijestee.nl


Merchandise Elke thuiswedstrijd van GasTerra Flames vind je de stand van de merchandise in de zaal. Hier zijn allerlei artikelen te verkrijgen; leuk voor jezelf, maar ook zeker leuk als kadootje! Cadeaubon (bedrag naar eigen keus in te vullen) Wedstrijdshirt thuis € 40,00 Fleece jacket € 35,00 Vest capuchon € 30,00 Sporttas € 20,00 Basketbal Spalding € 15,00 Tas € 15,00 VIP-sjaal € 12,50 T-shirt wit of donkerblauw € 12,50 Rompertje € 12,50 Fansjaal € 10,00 Cap € 10,00 Muts € 10,00 Autosjaaltje € 7,50 Mok € 7,50 Slabbetje € 7,50 Sleutelhanger basketbal € 3,00 Stressbal € 2,00 Sleutelhanger foto € 1,50 Pen € 1,00 mes rra Fla ames a Fl sTerr

e GasTe

rchandis

bon Me

Cadeau

Ga dise han Merc ______

n ____ ubon € __

eae va wa adard Ter C __/____

ven d.d.

zegge

____/__

Uitgege

____

___

___ ______

Ter

rde

waa

van

____

____

____

____

____

____

__ ____

__ rker . e __ tedatum __ medewe zegg na afgif __/__ 1 jaar ig tot __n./__ ante on geld n cont . __d tijdens de Cadeaub sselbaar tege ____ de stan en d.d ____ aar bij tiniplaza. Niet inwi tg egev . ____ inwi Mar Ui sselb Alleen dstri jden in ____ datum rker afgifte thuiswe dewe r na f me 1 jaa nten. ens de raa tot nta g Pa tijd co ldi n ge r tegen de stand . aa aubo bij iplaza Cade inwisselb elbaar Martin Niet n inwiss en in ijd Allee edstr thuisw

Paraaf

__

euro__ ______ ____

______

______

______

______

euro


Partners & Sponsoren Partners

Stersponsoren

RCG grafimedia

www.hanos.nl

www.hanos.nl

DJ Partner

Communicatiesponsor


Passie in Donarplaza Nijmegen wordt verslagen. Ik zie het gebeuren vanaf mijn vaste seizoensplek. Uit alle macht probeer ik mijn rol als supporter te vervullen. Maar het lukt niet. Ik kom niet in de sfeer. Bij elke mooie pass, wil ik opspringen, ik blijf zitten. Een dunk van Jason Dourisseau, hij hangt aan de ring, ik voel vervoering komen, ik klap slechts in mijn handen. Wyatt brengt een slappe pass van Nijmegen om zeep. De kreet die ik wil slaken blijft steken in mijn keel. Bell scoort beheerst uit vrije worpen, mijn gebalde vuist komt niet hoger dan mijn schouder. Mijn collega-fans roepen ‘amateur’ als de scheidsrechter ten onrechte de P aan de Flames geeft, ik zwijg. Ik mis mijn bevlogenheid. Verdorie, wat is dit? De play offs zijn begonnen en ik voel het blauw-wit bloed niet kolken in mijn aderen. Ik zak nog net niet weg in apathie. Ik wil op de banken staan, meedeinen op de muziek, maar ik voel niets. Ik kijk naar Hakim Salem, die aan de zijlijn coacht. Ik hoop dat zijn betrokkenheid mij aansteekt. Zijn donkere onberispelijke pak met blauwe das en lichte hemd maken van hem een leider. Hij zet de lijnen uit, stuurt bij, hij straalt autoriteit uit. Hij wijst krachtig de arbiter op een fout. Bij een wissel van Jessey Voorn buigt hij naar voren en spreekt hem toe, hij geeft een tikje tegen het achterhoofd. De jongen knikt. En hij loopt al weer langs het veld. Zijn wijsvingers draaien kleine cirkeltjes bij zijn slaap: ‘Jongens, blijf kijken en denken, koppie erbij.’ Hij is rustig

en beheerst. Geen theater, geen overdrijving. De voorsprong groeit tot twintig punten. Ik wil de eerste winst in de play offs vieren. Maar ik blijf zitten. De passie komt niet los. Ik kijk naar Max van Schaik, de enige op de bank die fanatiek zijn team aanmoedigt. Steeds veert hij op. Hij zwaait met zijn witte handdoek bij een score. Zijn ogen zuigen het spel op. Naast hem zit Sander de Roos. Achterover geleund hangt hij de wedstrijd uit. Hij lurkt aan zijn flesje en geeft onderhands een handje aan een wisselspeler. In het veld zie ik geen passie. Natuurlijk werken de spelers. Ze fileren geconcentreerd de tegenstander. Maar bij een fout zie ik geen openlijke frustratie. Waar is de vreugde bij een score? Welke speler zoekt fysiek contact met zijn teamgenoten? Wie hitst op het veld het publiek op? Passie maakt basketbal tot een emotioneel schouwspel. De interactie van spelers en tribune kan zo meeslepend zijn. Ik smacht er naar. Ik wil in de halve finale tranen in mijn ogen krijgen als Leiden of Den Bosch geslacht wordt. Ik wil in de finale met samengeknepen billen en het hart in de keel, mijn handen gevouwen voor mijn mond, wraak voor het verlies in Leiden. Ik wil schreeuwen op de Grote Markt, als de beker getoond wordt. Maar bovenal wil ik in trance raken op de tribune als ik scandeer ‘Donar, Donar’, samen met vierduizend fans. En ik wil spelers zien die vol spirit samen met de zesde man de tegenstanders willen vermorzelen. Albert-Jan Bosch Dit was de vierde column in het kader van de wedstrijd 'Beste Gastcolumnist 2012'. Voor meer informatie zie www.gasterraflames.nl


BBC leden 2Join | 4Vrie Beheer A AaaBee Accountants | ABN AMRO | Accon AVM Adviseurs en Accountants | Adbeco Accountants en Belastingadviseurs | Adviesburo van der Plas | Aesus Consultancy & Training Groep | Alfa Accountants en Adviseurs | Alfa College Sport en Bewegen | Amulet | Anjo Groefsema Schoonmaak en glazenwassersbedrijf | Arbo Unie | Arcos Travel | Arrix Automatisering | Autobusbedrijf Doornbos | Azimuth Geodetic Landmeetkundig Ingenieursbureau B B&L Exhibits | Bankup | BanoPro | BBL Company | BCIM | BDO | Beijk Catering Service | BENK Advocaten | Bike Totaal Kuiper | Birza Projectstoffering | Bloemen-Mozaïek | Bos Incasso | Bossers & Cnossen | Boter Reclamemakers | Bouwbedrijf Plas | Bouwbedrijf R. van der Sluis | BPZ | B-Qa Professionals in Test en Acceptatie | Breuer Institute | Broekema. Nielsen Notarissen | Buisman Stukadoors- en Afwerkingsbedrijf C Caraad Belastingadviseurs | Century Auto Groep | Chris Russell | Cofely Noord | ColliCare Logistics D Dagblad van het Noorden | Datacenter Groningen | De Friesland Zorgverzekeraar | De Grijs Assurantiën | De Haan Advocaten en Notarissen | De Jong & Laan | De Jongens Doornbos | De Oosterpoort & De Stadsschouwburg | De Ruiter Horeca | DetaWerk Beheer | Digos Automatisering | DJ Events | Duintjer Perfo | DVT Communicatie E Energiewacht | Ernst & Young | Energy Valley F FC Groningen Media | Felland Holding | FlexExpert | Folkert Konings - Boretti | Friesland Bank G GasTerra | Gasunie | Gemeente Groningen (bestuur) | Gemeente Groningen (ROEZ) | Gemeente Groningen (OCSW) | Gjaltema | Globe Camerabeveiliging | GOM Schoonhouden | Groenvoorziening A.J. van der Werf | Groothandel Bergsma H H. Bosman Beheer | Hampshire Hotel - Plaza Groningen | Hanos Groningen | Hans Dussel Reclame | Hans Joling Schilderwerken | Hanze Plaza | Hanzehogeschool Instituut voor Sportstudies | Hanzevast Capital | Heijkoop & Partners | Het Kasteel | Het Servicekantoor | Het Zuiderlicht Managementadviseurs | HOF audio - licht - beeld | Hoormann Interieur | Huis voor de sport I ING Bank | Insite Advies | Intertoys Paddepoel | iWink J Jack & Jones | John Schokker Makelaardij | Jongeneel Groningen K Kantoor Centrum Groningen | KEMA Nederland | Kinderdagverblijf Jettepet | Klupp Sportswear | Kontect | Koop Holding | KPMG L La Brosse Schilders | La Compagnie | LC Architects | Lichtreclame John Matthijssen M Management Team Noord | Manisch Creatief | Martiniplaza | Martini Sport | Medisch Centrum Zuid | Meeùs | MKB Bedrijvensupport N NewCom IT | Newscafé | Nijestee | NNZ the packaging network | Nobel | Noorderlink | Noorderpoort | Noordlease | Noord Nederlands Schoonmaakbedrijf O OMC Noord | Oosterpoort Vakopleidingen | Ophtec P P&P Projects | Pat's Wine & Spirit Store | Paviljoen Kaap Hoorn | PerkinElmer | Persoonality Payrolling | Perspectief Werving & Selectie | Pezy Product Innovation | PK Automatisering | Plaza Sportiva Health & Spa | Polichlo Safety & More | Preventief Veiligheidsdiensten | Professional Business Coach | Proflex Containermeten | Prominent People | Provincie Groningen R Raad + Daad | Rabobank Stad en Midden Groningen | Radema Chauffeursdiensten | Randstad | RCG grafimedia | Rio Projects | Rodenstock | RSE Telecom & ICT | RTV Drenthe | RTV Noord S SAB Accountants & Adviseurs | Schilders de Vries | Schildersbedrijf HAAN | Schwung Visuell | Sign Up Reclame | SimmereN | SMART IT Services | Snowlimits | Sportcentrum Groningen | SportMatch | StudentenWerk Groningen / CN-IT T Technische Handelsonderneming Gevier | Tempo-Team | Testwerk | Topsport Noord Nederland | Trip Advocaten en Notarissen U Univé Groningen | UTS Van Hoek Verhuizingen V Van Wijnen Groningen | VDP Inbraakbeveiliging | Verkeersschool Oosterpoort | VH ICT-diensten | Virol Recycling Groep | VNC Zeevaert | Voorneveld Architectuur | Vos Interieur | VosLibert Communicatie W Wardenburg Beveiliging en Telecom | Wieldraaijer Aanhangwagens | Wm Veenstra Druk, Print en Sign Z ZO Living | Zorgbedrijf BNBC-lid Accountantskantoor Hoeksema & Diertens | Business@School | BaSystemen | Eigen Keuken | Eventsbureau | H&F Schilderwerken | HOME Administraties & Advies | Ma'at Detachering | Mijn Accountant | Pekela Finance | Roberto Santanera | Skillsshop | TeamWerkt | Wempe Finance | Willy Loos


Supportersvereniging Donar

Verkoop uitduel met Den Bosch GasTerra Flames staat in de best-of-five serie tegen Den Bosch na twee duels op 1-1. De verkoop voor de thuisduels verloopt via de website van GasTerra Flames www.gasterraflames.nl. Het reserveren van kaarten voor de uitduels verloopt in de play-offs via www.svdonar.nl. Op donderdag 10 mei wordt de tweede uitwedstrijd gespeeld in De Maaspoort. Het duel begint om 20.00 uur. Kaarten voor dit duel kosten 12,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd tot en met 14 jaar. Deze zijn te

reserveren door een e-mail te sturen aan uitwedstrijden@ svdonar.nl. Voor fans van GasTerra Flames zijn maximaal 150 kaarten te reserveren tot uiterlijk woensdag 9 mei om 15.00 uur. Aanvragen worden op volgorde van binnenkort behandeld. Vermeld in de e-mail duidelijk de naam, het aantal kaarten en eventueel het lidnummer van SV Donar. Na ontvangst van een bevestiging kunnen de kaarten donderdag 10 mei vanaf 18.30 uur worden afgerekend bij de kassa in Den Bosch.

Busreis op 10 mei De inschrijving voor een mogelijke busreis loopt tot dinsdag 10 mei om 23.00 uur. Indien zich minimaal 30 personen aanmelden, zal donderdag 10 mei ook een bus van SV Donar naar Den Bosch afreizen. Prijs voor

deze busreis is 35 euro voor leden, 25 euro voor jeugd en 40 euro voor niet-leden. Vertrektijd is – bij voldoende deelname – om 15.30 uur bij MartiniPlaza.

Data finale play-offs In de finale spelen de winnaars van GasTerra FlamesEiffelTowers Den Bosch (1-1) en ZZ Leiden-Landstede Basketbal Zwolle (2-0) tegen elkaar. Het thuisvoordeel wordt daarbij bepaald op basis van de ranglijst na de reguliere competitie van 28 wedstrijden.

De finale (best-of-seven) wordt – onder voorbehoud – gespeeld op: dinsdag 15 mei, donderdag 17 mei (Hemelvaart), zaterdag 19 mei, dinsdag 22 mei OF donderdag 24 mei en indien nodig zondag 27 mei, zaterdag 2 juni en zondag 3 juni.

BBQ op zondag 24 juni Op zondag 24 juni vindt de laatste activiteit van SV Donar plaats in het seizoen 2011-2012. De afsluiting zal die middag en vooravond plaatsvinden bij Buurt- en

Speeltuinvereniging F.E.O. in de Groninger Oosterparkwijk. Meer info volgt via www.svdonar.nl.

2012-05-08 PO  

De wedstrijd in Den Bosch kan kort worden samengevat: een terechte overwinning voor de thuisploeg. De Bosschenaren speelden vooral verdedige...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you