Page 1

Bizar De eerste ronde van de play-offs mag dit seizoen zonder meer bizar genoemd worden. Underdogs winnen van favorieten en teams die de ene wedstrijd de sterren van de hemel spelen zakken in de volgende wedstrijd collectief door het ijs. Of door de basketbalvloer, zo u wilt.

in ieder geval wel. Door het verlies in Wijchen is de wedstrijd van vandaag opeens niet meer eentje om de baard van de keizer maar gaat het nog ergens om. Ook dat is goed nieuws. Wil Flames als eerste in de poule eindigen dan moet er een goed resultaat worden behaald tegen de tegenstander van vandaag, Landstede Zwolle. Ook de Zwollenaren kunnen we in ieder geval feliciteren met het behalen van de halve finale.

Het goede nieuws is in ieder geval dat onze ploeg zich inmiddels heeft geplaatst voor de halve finales, volgens velen het moment waarop de play-offs pas écht gaan beginnen. Geen poule systeem meer maar een serie wedstrijden tussen twee teams waar maar één winnaar uit voort kan komen. Zoals het hoort. Flames heeft zich tot nu toe laten zien als een ploeg met twee gezichten. Uitstekend basketbal in de thuiswedstrijd tegen Magixx gevolgd door een wederom prima wedstrijd in Zwolle waarna er terecht werd verloren van een inmiddels uitgeschakeld Magixx in de uitwedstrijd in Wijchen. Het kan verkeren.

Laten we eerlijk zijn: we zijn het aan onze stand verplicht om ‘gewoon’ als poulewinnaar te eindigen. En dat gaan we dan ook ‘gewoon’ doen.

Ook in de andere poule vreemde uitslagen. Zo verliest Den Bosch kansloos in Leeuwarden om drie dagen later titelfavoriet Leiden met een enorm pak slaag naar huis te sturen. Ook daar kan het dus verkeren, iedereen lijkt van iedereen te kunnen winnen, van echte favorieten mag eigenlijk geen sprake meer zijn. Spannend is het

Colofon

Veel plezier bij deze wedstrijd. Ben Kah

Speelveldsponsor van vanavond

EDITIE Seizoen 2011-2012 | Play-offs 01-05-2012 versus Landstede Basketbal Zwolle CONTACT Managementbureau GasTerra Flames, Postbus 2551, 9704 CN Groningen | tel.: 050-3683850 | www.gasterraflames.nl | info@gasterraflames.nl REDACTIE Ben Kah | Hink Jan Apotheker | Giacomo Grevo | Bas Kammenga FOTO'S Arnold Meijer ONTWERP La Compagnie OPMAAK Catharina Pool UITGAVE GasTerra Flames DRUK RCG grafimedia Niets uit deze uitgave mag zonder goedkeuring van GasTerra Flames worden overgenomen.


Moeten en willen winnen De kwartfinale, of ook wel de tussenronde genoemd, kent tot op heden een bijzonder verloop. Het is bovendien de eerste keer dat de play-offs beginnen met zo’n minicompetitie in twee poules waarbij de kansen voor alle deelnemers weer helemaal gelijk zijn. De eerste twee wedstrijden in onze poule werden door GasTerra Flames redelijk eenvoudig gewonnen. De thuiswedstrijd tegen Magixx was aantrekkelijk en overtuigend. Met meer dan 20 punten verschil werd dat duel hier gewonnen en was de toon in de poule meteen gezet. De uitwedstrijd in Zwolle van een week geleden was min of meer een logisch gevolg van die wedstrijd tegen Magixx want de ploeg zat in een flow en won ook deze wedstrijd met gemak. In het laatste kwart konden zelfs alle bankspelers hun kunsten laten zien terwijl de ruime voorsprong zeker niet meer in gevaar kwam. Het massaal meegereisde publiek genoot er met volle teugen van. Met die vier reeds behaalde punten moest afgelopen zaterdag de uitwedstrijd in Wijchen worden gespeeld en met de wetenschap dat de ploeg van coach Michael Schuurs de halve

finale niet meer kon bereiken, was het eigenlijk een formaliteit. Maar het verliep anders dan velen hadden verwacht. De flow werd een halt toegeroepen en de Magixx wilden in hun laatste duel nog even goed laten zien wat ze waard waren. De scherpte aan onze kant ontbrak en het schot was duidelijk minder zuiver dan in de eerdere twee wedstrijden. Magixx schoot met scherp en aan onze kant was de instelling duidelijk minder goed dan de twee wedstrijden daarvoor. Het duel werd verloren waardoor er vandaag zeker iets op het spel staat. Wie wordt eerste en wie wordt tweede in de poule. Dat is waar het vandaag om gaat. De ongeveer 75 meegereisde supporters uit Groningen waren teleurgesteld over de wedstrijd maar lieten zich van hun goede kant zien door Ross Bekkering een bos bloemen te overhandigen omdat hij in de serie niet kon meespelen door een blessure. Een mooi gebaar maar ondanks dat zagen ze


een verloren wedstrijd. Zwolle won hun uit- en thuiswedstrijd van Magixx waardoor ook zij nu vier punten hebben behaald. Vandaag valt dus de beslissing in Poule B. De winnaar van vandaag zal als eerste eindigen in deze poule en zal in de halve finale het moeten opnemen tegen de nummer twee van Poule A. In die andere poule zal ook vandaag de definitieve beslissing gaan vallen, Leiden speelt thuis tegen Leeuwarden. Na vandaag begint de halve finale van de play-offs al over twee dagen. Deze poule-indeling heeft verrassingen laten zien en vooraf was het voor iedereen ook compleet nieuw hoe dit zou gaan uitpakken. Zo had bijvoorbeeld de eerste plaats in de reguliere competitie totaal geen invloed op het verloop van deze ronde. Voor de halve finale en de finale geldt dat overigens wel. Als we de wedstrijd van vandaag gaan vergelijken met de uitwedstrijd in de Poule in en tegen Zwolle dan kunnen we wel stellen dat de winst nu geen probleem mag zijn als de scherpte en concentratie 100% aanwezig is. Dat moet ook want de eerste plaats geeft ons zeer waarschijnlijk het thuisvoordeel in de halve finale en dat betekent dus meteen een thuiswedstrijd aanstaande donderdag. In die halve finale wordt er gespeeld in een best-of-five. Dat betekent dat de ploeg die als eerste drie wedstrijden weet te winnen, in de finale van de play-offs zal staan. Het zijn drukke tijden voor de basketballers maar dit zijn ook meteen de wedstrijden waar je het allemaal voor doet. Voor ons als supporters is dat natuurlijk niet anders. Elk duel is nu cruciaal en verslappen of een gebrek aan concentratie

kan fataal zijn. De beleving in Groningen stijgt weer tot grote hoogtes en het massale publiek in MartiniPlaza weet wat er van haar wordt verwacht. De zesde man is niet zomaar iemand. Laat u horen en steun de ploeg zoals we al vaker hebben gedaan. Het kan de doorslag geven! Hink Jan Apotheker


De kracht van digitaal drukwerk Ontdek het zelf op www.rcg.nl of scan de QR code. copyshop+ RCG grafimedia grafimedia

verrassend makkelijk verrassendveelzijdig veelzijdig

Kijk voor al onze producten en diensten op www.rcg.nl


Tegenstander: Zwolle Zwolle is één van de twee clubs die dit jaar een competitiewedstrijd in MartiniPlaza wist te winnen. Naast het andere verlies tegen Leiden won GasTerra Flames 16 ontmoetingen in de reguliere competitie,

Historisch overzicht laatste 5 seizoenen 2007-2008 13-12-2007 25-03-2008

Competitie Competitie

W 111-94 V 66-74

2008-2009 2008-2009 28-10-2008 12-02-2009

Competitie Competitie

W 84-62 W 91-85

Competitie Competitie NBB-beker

W 113-68 W 83-75 W 96-63

Competitie Competitie

W 91-53 W 90-49

Competitie Competitie

V 57-64 W 86-81

2009-2010 30-09-2009 09-01-2010 23-02-2010 2010-2011 26-10-2010 05-02-2011 2011-2012 13-10-2011 18-02-2011

Aantal duels in MartiniPlaza: 11 Aantal overwinningen: 9 Aantal nederlagen: 2 Grootste zege: 113-68 (30-09-2009) Grootste nederlaag: 66-74 (25-03-2008)

één in de beker, één in deze tussenronde en verloor het drie Europese ontmoetingen. Vorige week won GasTerra Flames ook de derde uitwedstrijd van het seizoen in Zwolle.

Stand in de Dutch Basketball League Per zondag 15 april 2012 1. Zorg en Zekerheid Leiden 2. GasTerra Flames Groningen 3. EiffelTowers Den Bosch 4. Magixx PfK Wijchen 5. Landstede Basketbal Zwolle 6. Lasaulec Aris Leeuwarden 7. Stepco BS Weert 8. Rotterdam Basketball College

28-44 28-42 28-42 28-34 28-24 28-20 28-10 28-8


DAGBLAD VAN HET NOORDEN SPONSOR VAN GASTERRA FLAMES

Wij wensen GasTerra Flames deze wedstrijd VEEL SUCCES!


Programma's Heren 1 za 03-03-2012 di 06-03-2012 wo 14-03-2012 za 17-03-2012 za 07-04-2012 ma 09-04-2012 za 14-04-2012 za 21-04-2012 di 24-04-2012 za 28-04-2012 di 01-05-2012 do 03-05-2012

Rotterdam Basketbal College-GasTerra Flames GasTerra Flames-Stepco BS Weert ZZ Leiden-GasTerra Flames Lasaulec Aris-GasTerra Flames EiffelTowers-GasTerra Flames Magixx PfK-GasTerra Flames GasTerra Flames- Rotterdam Basketbal College GasTerra Flames-Magixx PfK Wijchen Landstede Basketbal Zwolle -GasTerra Flames Magixx PfK Wijchen-GasTerra Flames GasTerra Flames-Landstede Basketbal Zwolle Eerste wedstrijd halve finale play-offs

W 56-59 W 88-54 W 55-58 W 69-72 V 78-75 V 83-76 W 67-53 W 85-63 W 63-78 V 86-77 19:30 19:30

Under 20 za 04-02-2012 WB Giants-GasTerra Flames za 11-02-2012 GasTerra Flames-Binnenland (Vinkhuizen) zo 12-02-2012 UBALL-GasTerra Flames za 18-02-2012 EiffelTowers-GasTerra Flames (NBB-beker) zo 19-02-2012 GasTerra Flames-Magixx PfK (WAS) za 25-02-2012 Almere Pioneers-GasTerra Flames zo 04-03-2012 GasTerra Flames-UBALL zzo 18-03-2012 BC Apollo-GasTerra Flames zo 25-03-2012 GasTerra Flames-ZZ Leiden (WAS) za 31-03-2012 GasTerra Flames-Binnenland (Almere/bekerfinale) zo 15-04-2012 GasTerra Flames-Rotterdam Basketbal (WAS) za 21-04-2012 EiffelTowers-GasTerra Flames * GasTerra Flames eindige als vijfde en strijd niet om de landstitel.

W 49-90 W 82-62 W 66-62 W 74-77 W 74-55 V 67-58 W 76-60 W 77-84 V 68-74 W 71-57 V 65-77 V 72-55


GasTerra Flames

Nr. NAAM

LENGTE POSITIE

GEB.DAT. VORIG SEIZOEN

4 Alex Wesby 1.96 m Guard/Forward 07-05-1980 Sundsvall Dragons (Zwe) 5 Sergio de Randamie 2.01 m Forward 05-07-1984 ABC Amsterdam 6 Yannick van der Ark 1.92 m Guard 12-04-1993 GasTerra Flames 7 Sander de Roos 2.00 m Forward 22-01-1991 GasTerra Flames 8 Jason Dourisseau 1.96 m Forward 07-12-1983 GasTerra Flames 9 Ties Theeuwkens 1.90 m Guard/Forward 15-01-1985 WCAA Giants 10 Max van Schaik 2.07 m Forward 28-06-1991 Guadalajara (Spa) 11 David Bell 1.86 m Guard/Guard 20-06-1981 Phoenix Hagen (Dui) 12 Kevin McCleery 2.05 m Power Forward 01-10-1987 Magixx Playing for Kidsrights 13 Avis Wyatt 2.10 m Forward/Center 20-08-1984 Proteas Danoi AEL (Cyp) 14 Bryan Defares 1.92 m Guard 14-06-1981 WCAA Giants 15 Thomas Koenis 2.07 m Center 11-12-1989 WCAA Giants 21 Jessey Voorn 1,91 m Guard 17-03-1990 ABC Amsterdam Coach Hakim Salem Assistent coach Harvey van Stein Teammanager Rob van Westrienen Fysiotherapeut Edwin Keijzer Verzorger Luc Mulder Teambegeleider Hans Besselink Scouts Alfons Mulder, Henk Pijp, Marije Bijstra, Myriam Bijstra, Renate Miedema Camera Rogier Deelman, Bart Kruizinga, Carlijne de Vries, Jan Suidhoff en Eddy Ligeon


Landstede Basketbal

Nr. NAAM

LENGTE POSITIE

Guard Guard Guard Center Forward Forward Guard Forward/Center Center Forward Forward Forward

GEB.DAT. VORIG SEIZOEN

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Damon Huffman Cameron Wells Kevin Landman Ram Elias Pour Nikki Hulzebos Bas Veenstra Mark Ridderhof Kareem Maddox Kenrick Zondervan Arno Bunnig Amu Saaka Gerald Robinson

1.86 m 1.82 m 1.85 m 2.05 m 2.09 m 2.03 m 1.92 m 2.01 m 2.06 m 1.97 m 1.95 m 2.00 m

16-06-1985 23-09-1988 23-01-1994 14-08-1993 30-06-1986 07-06-1995 25-04-1989 09-12-1989 28-11-1985 05-01-1985 08-05-1988 15-09-1984

Coach Assistent coach Teammanager Fysiotherapeut

Hermen van den Belt Rein van der Kamp, Thomas Roijakkers Jaap Treur Ellen Meliesie

Okapi Aalstar The Citadel Bulldogs BV Noordkop Hapoel Migdal Jerusalem Landstede Basketbal Gasterra Flames Landstede Basketbal Princeton Tigers Saint Chamond Landstede Basketbal Furrman Paladins Haukar Ijsland


Groninger Ontwerpers 1109150

Als je goed woont, kom je ver!

Nijestee biedt ruimte ook aan GasTerra Flames www.nijestee.nl


Merchandise Elke thuiswedstrijd van GasTerra Flames vind je de stand van de merchandise in de zaal. Hier zijn allerlei artikelen te verkrijgen; leuk voor jezelf, maar ook zeker leuk als kadootje! Cadeaubon (bedrag naar eigen keus in te vullen) Wedstrijdshirt thuis € 40,00 Fleece jacket € 35,00 Vest capuchon € 30,00 Sporttas € 20,00 Basketbal Spalding € 15,00 Tas € 15,00 VIP-sjaal € 12,50 T-shirt wit of donkerblauw € 12,50 Rompertje € 12,50 Fansjaal € 10,00 Cap € 10,00 Muts € 10,00 Autosjaaltje € 7,50 Mok € 7,50 Slabbetje € 7,50 Sleutelhanger basketbal € 3,00 Stressbal € 2,00 Sleutelhanger foto € 1,50 Pen € 1,00 mes rra Fla ames a Fl sTerr

e GasTe

rchandis

bon Me

Cadeau

Ga dise han Merc ______

n ____ ubon € __

eae va wa adard Ter C __/____

ven d.d.

zegge

____/__

Uitgege

____

___

___ ______

Ter

rde

waa

van

____

____

____

____

____

____

__ ____

__ rker . e __ tedatum __ medewe zegg na afgif __/__ 1 jaar ig tot __n./__ ante on geld n cont . __d tijdens de Cadeaub sselbaar tege ____ de stan en d.d ____ aar bij tiniplaza. Niet inwi tg egev . ____ inwi Mar Ui sselb Alleen dstri jden in ____ datum rker afgifte thuiswe dewe r na f me 1 jaa nten. ens de raa tot nta g Pa tijd co ldi n ge r tegen de stand . aa aubo bij iplaza Cade inwisselb elbaar Martin Niet n inwiss en in ijd Allee edstr thuisw

Paraaf

__

euro__ ______ ____

______

______

______

______

euro


Partners & Sponsoren Partners

Stersponsoren

RCG grafimedia

www.hanos.nl

www.hanos.nl

DJ Partner

Communicatiesponsor


Trouw Als jongentje van 9 jaar ging ik met mijn vader en achterbuurman voor het eerst mee naar de Evenementenhal. Het was in de succesvolle jaren van Nationale Nederlanden Donar. Steevast op de oranje stoeltjes bij de tweede ingang op de tribune. Ik was helaas geen getuige van de kampioenswedstrijd tegen Den Bosch maar heb deze wel volledig op de radio gevolgd. Daarna was er een Donarloze periode die gelukkig weer gevuld werd in de jaren 86,87 en weer zochten wij onze plekken op de oranje stoeltjes in de E-Hal op. Net of er niets was veranderd. Na een paar wedstrijden zag je immers dezelfde koppen altijd op dezelfde plekken zitten. De oranje stoeltjes werden ingewisseld voor de houten banken en de sfeer werd er alleen maar beter op. Altijd bij elkaar en met elkaar. Basketballiefhebbers van het eerste uur bij elkaar op het hout. Toen de verhuizing van de E-Hal naar de Plaza werd gerealiseerd was het dan ook eerst behoorlijk zoeken naar de bekende gezichten, want er waren andere stoelen en andere plaatsen voor iedereen. Wat hebben we eerst gemopperd op de ongezelligheid van de Plaza. Te ver van het veld, wel erg groot en kil. Een businesstribune die wel erg veel plaatsen van ons af had gesnoept, maar het wende erg snel. Wat een fantastische basketbal tempel is het toch geworden. Een tempel waar we graag naar toe trekken met z’n allen. En iedere supporter heeft weer zijn eigen plek gevonden, met diezelfde bekende koppen weer om zich heen. Wat zijn

wij toch trouw aan onze club. Of is het de trouw aan de sport? Ik denk haast wel dat laatste. Want welke sport kan zo goed mensen aan zich binden dan basketbal. 40 minuten spektakel en in de time-outs en de rust entertainment zodat je je geen seconde hoeft te vervelen. Maar uiteraard is onze club, Donar, Capitals of Flames het grootste bindmiddel. Jammer dat we het laatste jaar dan ook de vervelende situatie buiten het veld hebben. Het doet afbreuk aan mijn plezier aan deze fantastische club met zijn fantastische supporters, spelers en trainers, bestuur en vrijwilligers. Want dankzij hun ben ik al meer dan 30 jaar een trouwe fan van DONAR en wil dat graag samen met jullie allemaal de komende 30 jaar ook zeker blijven. Ik hoop dan ook dat als we ergens begin juni de Grote Markt hebben verlaten, we trots kunnen zijn op alle supporters, spelers en trainers, vrijwilligers maar vooral op het bestuur dat er weer voor gaat zorgen dat er in augustus een topteam staat met een top organisatie. Jacco Smit

Dit was de tweede column in het kader van de wedstrijd 'Beste Gastcolumnist 2012'. Voor meer informatie zie www.gasterraflames.nl


BBC leden 2Join | 4Vrie Beheer A AaaBee Accountants | ABN AMRO | Accon AVM Adviseurs en Accountants | Adbeco Accountants en Belastingadviseurs | Adviesburo van der Plas | Aesus Consultancy & Training Groep | Alfa Accountants en Adviseurs | Alfa College Sport en Bewegen | Amulet | Anjo Groefsema Schoonmaak en glazenwassersbedrijf | Arbo Unie | Arcos Travel | Arrix Automatisering | Autobusbedrijf Doornbos | Azimuth Geodetic Landmeetkundig Ingenieursbureau B B&L Exhibits | Bankup | BanoPro | BBL Company | BCIM | BDO | Beijk Catering Service | BENK Advocaten | Bike Totaal Kuiper | Birza Projectstoffering | Bloemen-Mozaïek | Bos Incasso | Bossers & Cnossen | Boter Reclamemakers | Bouwbedrijf Plas | Bouwbedrijf R. van der Sluis | BPZ | B-Qa Professionals in Test en Acceptatie | Breuer Institute | Broekema. Nielsen Notarissen | Buisman Stukadoors- en Afwerkingsbedrijf C Caraad Belastingadviseurs | Century Auto Groep | Chris Russell | Cofely Noord | ColliCare Logistics D Dagblad van het Noorden | Datacenter Groningen | De Friesland Zorgverzekeraar | De Grijs Assurantiën | De Haan Advocaten en Notarissen | De Jong & Laan | De Jongens Doornbos | De Oosterpoort & De Stadsschouwburg | De Ruiter Horeca | DetaWerk Beheer | Digos Automatisering | DJ Events | Duintjer Perfo | DVT Communicatie E Energiewacht | Ernst & Young | Energy Valley F FC Groningen Media | Felland Holding | FlexExpert | Folkert Konings - Boretti | Friesland Bank G GasTerra | Gasunie | Gemeente Groningen (bestuur) | Gemeente Groningen (ROEZ) | Gemeente Groningen (OCSW) | Gjaltema | Globe Camerabeveiliging | GOM Schoonhouden | Groenvoorziening A.J. van der Werf | Groothandel Bergsma H H. Bosman Beheer | Hampshire Hotel - Plaza Groningen | Hanos Groningen | Hans Dussel Reclame | Hans Joling Schilderwerken | Hanze Plaza | Hanzehogeschool Instituut voor Sportstudies | Hanzevast Capital | Heijkoop & Partners | Het Kasteel | Het Servicekantoor | Het Zuiderlicht Managementadviseurs | HOF audio - licht - beeld | Hoormann Interieur | Huis voor de sport I ING Bank | Insite Advies | Intertoys Paddepoel | iWink J Jack & Jones | John Schokker Makelaardij | Jongeneel Groningen K Kantoor Centrum Groningen | KEMA Nederland | Kinderdagverblijf Jettepet | Klupp Sportswear | Kontect | Koop Holding | KPMG L La Brosse Schilders | La Compagnie | LC Architects | Lichtreclame John Matthijssen M Management Team Noord | Manisch Creatief | Martiniplaza | Martini Sport | Medisch Centrum Zuid | Meeùs | MKB Bedrijvensupport N NewCom IT | Newscafé | Nijestee | NNZ the packaging network | Nobel | Noorderlink | Noorderpoort | Noordlease | Noord Nederlands Schoonmaakbedrijf O OMC Noord | Oosterpoort Vakopleidingen | Ophtec P P&P Projects | Pat's Wine & Spirit Store | Paviljoen Kaap Hoorn | PerkinElmer | Persoonality Payrolling | Perspectief Werving & Selectie | Pezy Product Innovation | PK Automatisering | Plaza Sportiva Health & Spa | Polichlo Safety & More | Preventief Veiligheidsdiensten | Professional Business Coach | Proflex Containermeten | Prominent People | Provincie Groningen R Raad + Daad | Rabobank Stad en Midden Groningen | Radema Chauffeursdiensten | Randstad | RCG grafimedia | Rio Projects | Rodenstock | RSE Telecom & ICT | RTV Drenthe | RTV Noord S SAB Accountants & Adviseurs | Schilders de Vries | Schildersbedrijf HAAN | Schwung Visuell | Sign Up Reclame | SimmereN | SMART IT Services | Snowlimits | Sportcentrum Groningen | SportMatch | StudentenWerk Groningen / CN-IT T Technische Handelsonderneming Gevier | Tempo-Team | Testwerk | Topsport Noord Nederland | Trip Advocaten en Notarissen U Univé Groningen | UTS Van Hoek Verhuizingen V Van Wijnen Groningen | VDP Inbraakbeveiliging | Verkeersschool Oosterpoort | VH ICT-diensten | Virol Recycling Groep | VNC Zeevaert | Voorneveld Architectuur | Vos Interieur | VosLibert Communicatie W Wardenburg Beveiliging en Telecom | Wieldraaijer Aanhangwagens | Wm Veenstra Druk, Print en Sign Z ZO Living | Zorgbedrijf BNBC-lid Accountantskantoor Hoeksema & Diertens | Business@School | BaSystemen | Eigen Keuken | Eventsbureau | H&F Schilderwerken | HOME Administraties & Advies | Ma'at Detachering | Mijn Accountant | Pekela Finance | Roberto Santanera | Skillsshop | TeamWerkt | Wempe Finance | Willy Loos


Supportersvereniging Donar

Halve finale play-offs GasTerra Flames heeft zich geplaatst voor de halve finales van de play-offs. Daarin is Leiden, Den Bosch of Leeuwarden de volgende tegenstander. Een mogelijke eerste uitwedstrijd tegen Leiden staat gepland op donderdag 3 mei. In Den Bosch of Leeuwarden wordt op zaterdag 5 of zondag 6 mei gespeeld. Meer informatie hierover volgt woensdag 2 mei op de bekende websites. Vanwege

het korte tijdsbestek tussen de laatste wedstrijd in de tussenronde en de eerste wedstrijd in de halve finale zal donderdag 3 mei of zondag 6 mei GEEN busreis worden gehouden naar de eerste uitwedstrijd. Bij een mogelijke tweede uitwedstrijd op dinsdag 8 mei of donderdag 10 mei rijdt er WEL een bus van de SV Donar, tenzij Aris uit Leeuwarden tegenstander is.

Kaartverkoop play-offs Op woensdag 2 mei wordt op de websites www.svdonar. nl en www.gasterraflames.nl kenbaar gemaakt hoe de verkoop voor de thuis- en uitwedstrijden in de play-offs

in de halve finales van de play-offs geregeld zal worden. Houd beide websites in de gaten voor laatste informatie.

Data finale play-offs In de finale spelen de winnaars van de halve finales tegen elkaar. Het thuisvoordeel wordt daarbij bepaald op basis van de ranglijst na de reguliere competitie van 28 wedstrijden. De finale (best-of-seven) wordt – onder voorbehoud –

gespeeld op: dinsdag 15 mei, donderdag 17 mei (Hemelvaart), zaterdag 19 mei, dinsdag 22 mei OF donderdag 24 mei en indien nodig zondag 27 mei, zaterdag 2 juni en zondag 3 juni.

BBQ op zondag 24 juni Op zondag 24 juni vindt de laatste activiteit van SV Donar plaats in het seizoen 2011-2012. De afsluiting zal die middag en vooravond plaatsvinden bij Buurt- en

Speeltuinvereniging F.E.O. in de Groninger Oosterparkwijk. Meer info volgt op www.svdonar.nl.

Agenda SV Donar in 2012 do 03-05-2012 za 16-06-2012

Start halve finale play-offs Supporterstoernooi Magixx

zo 24-06-2012

Evenement 3: SV Donar BBQ

2012-05-01 PO  
2012-05-01 PO  

Laten we eerlijk zijn: we zijn het aan onze stand verplicht om ‘gewoon’ als poulewinnaar te eindigen. En dat gaan we dan ook ‘gewoon’ doen....

Advertisement