Page 1

TEMES DESTACATS DEL MES PÀGINA 4

Aprovats els pressupostos

PÀGINA 6

Xerrada de l’Espai Família-Escola

PÀGINA 8

PÀGINA 10

El Ple de l’Ajuntament de Matadepera va aprovar els pressupostos municipals del proper any per majoria, el 24 de novembre passat. Els comptes públics superen els 12 milions d’€uros.

L’Espai Família-Escola es posa en marxa aquest curs amb una xerrada, especialment pensada pels avis, titulada “Som avis, som pares”, a càrrec de l’escriptora i orientadora familiar Victòria Cardona.

El molí de Can Vinyers tornarà a girar seguint la direcció del vent el mes que ve. Aquest mes, la Gaseta de Matadepera repassa la història i les característiques d’aquest element del patrimoni local.

Les entitats locals tornen a organitzar diverses accions per col·laborar amb La Marató de TV3, dedicada a les malalties del cor. Aquest any destaca l’edició del calendari solidari Matadepera Batega.

PÀGINA 4

PÀGINA 5

PÀGINA 6

PÀGINA 12

Delfí Busqueta rebrà la Medalla d’Honor de Matadepera en reconeixement a la seva dedicació al poble al llarg de la seva vida. L’acte de lliurament tindrà lloc el dia 20 al Casal de Cultura.

Ja queden pocs dies per celebrar les festes de Nadal. A Matadepera no hi faltaran les activitats habituals, com el pessebre, la visita del Patge Reial o la cavalcada dels Reis de l’Orient.

Ja es poden sol·licitar els columbaris del Cementiri de Can Roure, on es poden dipositar les cendres dels difunts. Les inhumacions, però, començaran el mes que ve.

Vuit joves del poble van viatjar a Mulhouse, França, per participar en unes jornades europees sobre les polítiques municipals juvenils. Aquest mes ho expliquen a la Gaseta.

Busqueta, en una entrevista a Matadepera TV ©MTV

Delfí Busqueta, Medalla d’Honor

El Nadal ja és a punt d’arribar

La restauració del molí de Can Vinyers

Matadepera amb La Marató de TV3

Els columbaris ja estan disponibles

El molí, en una imatge dels anys 80

©J.M. Escoda

M at ad ep er a

ENDEVINA QUI VE A SOPAR

Explicant el viatge a Mulhouse

“El més important és tenir una família que et doni suport i t’ajudi

Ga se ta

de

gM

D es 14

en tot moment i jo sóc un privilegiat amb la família que tinc ”.

TEMA DEL MES

Un mes d’obres a Matadepera Aquest mes començarà la transformació de l’antic camp de sauló que hi ha al costat del Pavelló en una nova i moderna pista poliesportiva. També s’estan fent les obres del nou forat de la plaça de Cal Baldiró que permetrà recuperar la plantada a mà del Pi.

L’actual camp de sauló es transformarà en una pista poliesportiva per acollir tot tipus d’esports de pista i estarà oberta a tothom.

©Miquel Badia

Aquest mes de desembre comença la construcció de la nova pista poliesportiva que s’ubicarà entre el Pavelló i l’Escola Municipal de Música. L’actuació permetrà transformar l’antic camp de sauló en un nou espai adequat per practicar diversos esports de pista, com ara el futbol sala, l’hoquei, el bàsquet i, fins i tot, el patinatge. Aquesta nova pista poliesportiva serà una realitat els propers mesos. Per altra banda, la plantada del Pi de Sant Sebastià recuperarà aquest proper mes de gener la seva imatge més èpica.

L’Ajuntament i la Germandat de Sant Sebastià han acordat recuperar la plantada a mà de l’arbre, que ara serà més segura gràcies al nou forat que s’està construint a la plaça de Cal Baldiró. Les obres, que van començar el mes passat i acabaran en pocs dies, segueixen el projecte elaborat per l’anterior Junta de la Germandat ara fa un parell d’anys. El nou forat permetrà guiar el Pi sobre una rasa a l’hora de plantar-lo, tot millorant, així, la seguretat dels valents que s’atreveixin a col·locar-lo al bell mig de la plaça.

La Gaseta de Matadepera Desembre 2014  

La Gaseta de Matadepera núm. 318 Desembre 2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you