Page 1

Edge series 速

DE ULTIEME FIETSCOMPUTERS VOOR TRAINING, TOUREN EN OP DE TRAIL


TRAIN / TOUR / TRAIL

Edge® 800 TRAINING

Fietsers die willen presteren vertrouwen op de Edge 800 om hun te helpen met trainen en te racen op hun volle vermorgen. Met real-time data en GPS positie weet je waar je bent en wat je doet gedurende de rit.

Jouw workout data Kies uit meer dan 50 prestratie gerichte statistieken inclusief snelheid, afstand, tijd, hartslag, cadans, hoogte, en kracht1 op het aan te passen scherm van de Edge 800.

Real-time training tools Race tegen jezelf en andere Edge gebruikers met de Virtual Partner™, volg gedetailleerde workouts binnen en buiten en programeer handmatige interval en zone training sessies voor snelheid, cadans, hartslag (x5) en kracht1 (x7).

Garmin Connect™

Aan te passen data

Bekijk en herbeleef je ritten op een variëteit van kaarten op onze gratis online training community en download ritten van andere gebruikers.

NIEUW: VECTOR COMPATIBILITEIT Edge 800 kracht data display is verbeterd om de complete mogelijkheden van de Vector te ondersteunen. De nieuwe pedaal-gebaseerde krachtmeter van Garmin. Het toont de links/rechts balans en nieuwe geavanceerde kracht statistieken (NP / IF / TSS2). Kijk op garmin.com/vector voor meer details. 1 2

Met compatible kracht meter. NP, TSS, and IF zijn trademarks van Peaksware, LLC.

Training Peaks


TRAIN / TOUR / TRAIL

Edge® 800 TOUREN

Navigeren van langere tochten is eenvoudig met de Edge® 800. Verkrijgbaar met gedetailleerde straatkaarten voor Europa met turn-by-turn navigatie op de weg en met een variëteit aan optionele topografische kaarten om off-road te gebruiken. Je verliest jezelf zonder de weg kwijt te raken.

Kaarten voor alle gelegenheden Ideaal voor verre tochten met optionele straatkaarten voor turn-by-turn navigatie in Europa. Voeg topografische kaarten toe voor gedetailleerde terrein details inclusief contouren, routerende paden en hoogte voor bijvoorbeeld mountainbiken.

Gratis Custom Maps Wanneer je echt van de geëffende paden gaat, dan kun je jouw favoriete papieren of digitale kaart op maat toevoegen op jouw Edge 800.

Turn-by-turn navigatie

garmin.com/custommaps

Uitstekend uithoudingsvermogen De batterij van de Edge 800 gaat 15 uur mee en is ideaal voor langere tochten, terwijl hij uit te breiden is met een batterij accessoire om routes van meerdere dagen te maken of nog langere tochten. garmin.nl

Europese straat kaarten


TRAIN / TOUR / TRAIL

Edge® 800 OP DE TRAIL

Edge heeft stalen zenuwen en is gebouwd om de elementen aan te kunnen. Je kunt dus met een gerust hart gaan rijden, wetende dat je 800 het terrein aan kan wat er ook gebeurt.

Hoog-gevoelige GPS Met HotFix™ satelliet voorspelling technologie weet je hoe ver, hoe snel en hoe hoog en waar je rijdt in alle condities en op ieder terrein.

Terug naar BaseCamp™ Plan je rit voordat je gaat op BaseCamp™ routeplanning software. Compatibel met Garmin kaart materiaal kun je routes maken op je PC of MAC en deze overzetten op de Edge 800.

Hoogteprofiel

TOPO Benelux Met TOPO Benelux kan de Edge 800 een route berekenen naar een gewenste plek, via wegen, fiets en wandelpaden.

Gehard touchscreen Het 2.6 inch kleuren touchscreen is gevoelig voor je aanraking. Raak het scherm aan om tussen trainingpagina’s te switchen, zoom in en bekijk de kaart. Topo Benelux


EDGE 800

EDGE 800 ››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››› ®

NIEUW TOUCHSCREEN 2.6” kleuren touchscreen

Garmin Connect

GARMIN TOPO BENELUX™ Kaarten compatibel

Hartslag

Hoogteprofiel

Activiteitsgeschiedenis

Calorie Calculator

Route Planning

Waterbestendig

Ronde samenvatting

Links/rechts balans

Hoogtemeter

Kracht compatibel

Virtual Partner

EENVOUDIG TE BEVESTIGEN Draai en klik aan de fietsstuursteun ‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹

GARMIN CONNECT™ http://connect.garmin.com

Cadans

Hoofdmenu

Turn-by-turn navigatie


GARMIN TOPO BENELUX

GARMIN BASECAMP

KAART VOOR DE HELE BENELUX

GRATIS ROUTE-PLANNING SOFTWARE

Points of interest De TOPO Benelux kaart bevat allerlei handige topografische gegevens, zoals wegen, bospaden, een hoogteprofiel en het verloop van rivieren. Uw Garmin GPS geeft deze informatie met kleuren en symbolen helder weer. Het scherm toont u namelijk, dat u bijvoorbeeld op een fietspad in een loofbos loopt en dat u bijna bij een uitgestrekte zandverstuiving aangekomen bent. U ziet in één oogopslag waar u bent.

Routing Voorzien van deze digitale Topokaart geeft uw Garmin GPS precies weer waar u zich bevindt. Maar dat is nog niet alles. Ook kan er een route berekend worden naar een gewenste plek. U kiest op de kaart een bestemming en het toestel wijst u er via landweggetjes, fiets- of bospaden de weg. Op het scherm ziet u aan de hand van pijlen, waar u af moet slaan. Verdwalen of lang zoeken naar het juiste pad is er niet meer bij. Natuurlijk kunt u met TOPO Benelux ook mountainbiken zonder een route in te stellen. Aan de hand van de gegevens op het scherm kunt u gemakkelijk bepalen waar u heen wilt gaan. Erg handig is ook dat uw GPS met één druk op de knop een route naar het beginpunt van uw tocht berekent, via de gebaande paden. Zo komt u weer snel terug op de plek, waar u gestart bent.

Verspil geen kostbare tijd aan het plannen van je rit. Onze gratis BaseCamp software laat je routes maken op je computer die je overzet op je Edge 800. ›› Gebruik Basecamp om aan te passen kaarten te downloaden van BirdsEye Select service ›› Compatibel met PC en Mac computers en alle Garmin kaarten ›› Maak routes, tracks en waypoints met 2D, 3D of hoogte beelden ›› Transfer navigeerbare routes naar je Edge 800 ›› Gratis verkrijgbaar op de Garmin website garmin.nl/basecamp


EDGEÂŽ 500 TRAIN EN RACE

Ontworpen voor fietsers die willen presteren. De Edge 500 is klein, lichtgewicht en in staat om je te motiveren gedurende de trainingsessies en wedstrijden. Het toont en slaat de data op die je nodig hebt om je doel te bereiken.

Accurate rit data Gedurende de rit meet de Edge 500 je snelheid, afstand, tijd, verbrande calorieĂŤn, hoogte, stijging en daling gegevens en slaat deze op om later terug te kijken.

Aan te passen display Met een helder 1.7-inch display en twee aan te passen data schermen (keuze uit zestien datavelden) houdt de Edge de meeste belangrijke ritdata bij, vlak voor je op het stuur.

Compleet hoogte weergave Een barometrische hoogtemeter houdt de veranderingen bij in hoogte voor extra precieze stijging en daling data, hoogteprofiel, totale stijging/daling en percentage.

Geavanceerde rit statistieken Gebruik een optionele cadans sensor of Vector krachtmeter om nog meer data vast te leggen en te meten hoe hard je hebt gewerkt om daarna slimmer te trainen.

Krijg de juiste gegevens Edge 500 is ideaal voor prestatiegericht fietsen met een gestroomlijnd ontwerp vol met trainingsmogelijkheden. Eenvoudig te bevestigen op het stuur.


EDGEÂŽ 500 PRESTATIE

Virtual Partner™ Door het vastleggen van de snelheid en locatie gegevens voor ieder deel van de rit, daagt Edge 500 je uit te rijden tegen je vorige ritten of tegen anderen.

Geavanceerde training mogelijkheden Plan en volg gedetailleerde workouts door gebruik te maken van je Edge 500, met hartslag, cadans en krachtwaarschuwingen en geavanceerde zone training mogelijkheden.

Training kenmerken De Courses mogelijkheid vergelijkt uitgevoerde ritten over dezelfde route, met alarmen voor Auto Pause, Auto Lap, temperatuur en met een alarm als de timer niet loopt.

Volg je hartslag Koppel aan een hartslagmonitor om je BPM te volgen, krijg accurate data over caloriegebaseerd verbruik en train in je optimale zone om je conditie te verbeteren.

Analyseer jouw ritten Verbind Edge 500 met je computer via USB om de gegevens over te dragen. Bekijk, herbeleef je activiteiten op Garmin Connect, onze wereldwijde training community.

NIEUW: VECTOR COMPATIBILITEIT Edge 500 kracht data display is verbeterd om de complete mogelijkheden van de Vector te ondersteunen. De nieuwe pedaal-gebaseerde krachtmeter van Garmin. Het toont de links/rechts balans en nieuwe geavanceerde kracht statistieken (NP / IF / TSS2). Kijk op garmin.com/vector voor meer details. 1 2

Met compatiblee kracht meter. NP, TSS, en IF zijn trademarks van Peaksware, LLC.


EDGE 500

EDGE 500

››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››››› Garmin Connect

COMPACT & LIGHTGEWICHT Ontworpen om te motiveren Hartslag

GEAVANCEERDE RIT STATISTIEKEN ANT+ compatibel

Data pagina

Hartslag data

UW NIE jgbaar ri k r Ve rood & in

Calorie Calculator

Waterbestendig

art zw

Hoogtemeter

Virtual Partner

Virtual Partner

Verticale snelheid data Cadans

Kracht compatibel

AAN TE PASSEN DISPLAY Helder 1.7-inch display ‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹‹ Kracht data

Ronde data


EDGE速 200 IEDERE RIT NIEUWE DIMENSIE

De nieuwe Edge 200 gaat niet over racen. Het gaat zelfs niet over trainen. Het gaat over het gebruiken van GPS om een nieuwe dimensie te geven aan iedere rit, zonder dat het uitmaakt hoe en waar je rijdt.

Hoog-gevoelige GPS Je kunt er op vertrouwen dat de Garmin GPS je brengt waar je naar toe wilt gaan en weer terug. De ge誰ntegreerde HotFix satelliet voorspelling geeft informatie over afstand, snelheid en tijd die betrouwbaar en consistent zijn op ieder terrein.

Eenvoud Het is niet nodig om complexe sensoren te bevestigen. Druk op start en begin met je rit. Edge 200 houdt meteen de gegevens vast en slaat deze op voor later.

Ontdek meer

Gemiddelde snelheid

Edge 200 weet waar je rijdt en volgt je onderweg. Dit houdt in dat je eenvoudig de weg terug kunt vinden voor iedere rit. Of plan, download en volg nieuwe ritten van Garmin Connect direct op je Edge 200.

Daag jezelf uit Met de Edge 200 haal je nog meer uit je ritten. Het stelt je in staat jezelf uit te dagen tijdens elke rit of download ritten van Garmin Connect om een virtuele competitie aan te gaan. Virtual Partner


EDGE 200

Garmin Connect

Hoofdmenu

Geschiedenis menu

Koers

Blijf gemotiveerd Of je nu voor de lol rijdt of om je competitieve geest te voeden, je zult ervan houden om te kunnen zien hoe ver en hoe snel je gefietst hebt. Doordat je deze data bij de hand hebt, blijf je gemotiveerd en geïnspireerd. Edge 200 bewaart 130 uur aan trainingsdata en categoriseert je activiteiten zodat je eenvoudig kan bekijken wat je snelste, langste en meeste recente rit was.

Compact Edge 200 is lichtgewicht, compact en gemakkelijk op de fiets te bevestigen. Het heeft een helder monochroom display om snelheid, afstand, tijd, totale stijging en daling en verbrande caloriën te bekijken voor iedere rit.

Garmin Connect Sluit je aan bij het wereldwijde netwerk van fietsers en outdoor enthousiastelingen op Garmin Connect: onze gratis website. Zodra je rit voorbij is, upload je de data op de website om je rit te analyseren en meer details te zien zoals hoogte en deel de rit met andere leden.

Waterbestendig

Virtual Partner

GARMIN CONNECT PLAN. BEKIJK. HERBELEEF.

Je hebt de kilometers vastgelegd, nu is het tijd om te kijken wat je hebt gedaan. Op Garmin Connect, onze gratis online training community, kun je je prestatie opslaan, bewaren en routes kunt delen en je voortgang bij kunt houden.

›› Plan, download en volg nieuwe ritten met de nieuwe Course Creator

›› Bekijk nieuwe ritten op een variëteit van kaarten met gedetailleerde statistieken

›› Analyseer iedere pedaal omwenteling van je prestatie

›› Zoek andere ritten om te volgen of daag jezelf uit met Virtual Partner™


Product dimensies BxHxD Display afmeting BxH Gewicht Batterij levensduur Hoog-gevoelige GPS HotFix™ Hartslagmonitor Snelheid/Cadans sensor Caloriën

e

ANT+ kracht meter Barometrische hoogtemeter Virtual Partner Auto Lap Alarmen Handmatige workouts Koersen Ronde geschiedenis Hartslag zones Kracht zones Fiets profielen Basemap Kaarten/navigation Hoogte profiel pagina microSD™ kaart Temperatuur Download capabiliteit Garmin Connect Garmin Training Center

Edge 200

Edge 500

Edge 500 bundel

Edge 800

Edge 800 bundel

4.8 x 6.9 x 2.1 cm 3.0 x 3.7 cm 58.5g 14 uur oplaadbaar

4.8 x 6.9 x 2.2 cm 3.0 x 3.7 cm 56.7g 18 uur oplaadbaar

4.8 x 6.9 x 2.2 cm 3.0 x 3.7 cm 56.7g 18 uur oplaadbaar

5.1 x 9.0 x 2.5 cm 3.6 x 5.5 cm 95g 15 uur oplaadbaar

5.1 x 9.0 x 2.5 cm 3.6 x 5.5 cm 95g 15 uur oplaadbaar

 

 

 

 

 

Snelheid/Afstand

 met een koers   

130 uur

Optioneel Optioneel

Soft strap HRM Ja

Optioneel Optioneel

Soft strap HRM Ja

Snelheid/Afstand  compatibel

FirstBeat Calorie Calculatie  compatibel

Snelheid/Afstand  compatibel

FirstBeat Calorie Calculatie  compatibel

   

   

   

   

Geavanceerd

Geavanceerd

Geavanceerd

Geavanceerd

1000 5 7 3

1000 5 7 3

1000 5 7 3 Wereldwijde Basemap

1000 5 7 3 Wereldwijde Basemap

Optie*

Optie*

  

  

USB naar PC/Mac

USB naar PC/Mac

USB naar PC/Mac

USB naar PC/Mac

USB naar PC/Mac

 

 

 

 

 

*Versies van de Edge 800 zijn verkrijgbaar met de complete Europese straatenkaart.


De wereldmarktleider in satelliet navigatie Met wortels in de luchtvaart en marine, waar accurate navigatie van levensbelang is, heeft Garmin haar range uitgebreid om de leider te worden in de GPS technologie. Garmin is nu een wereldmerk in automotive, luchtvaart, marine, outdoor en fitness markten.

BEL VOOR MEER INFORMATIE HET GRATIS NUMMER 0800-0233937

GRATIS SOFTWARE UPDATES Registreer jouw product op my.garmin.com om gratis software updates te ontvangen of nieuwe product informatie. Š 2012 Garmin Nederland B.V. Fouten en onjuistheden voorbehouden

M04-NL020-07

Garmin Edge 2012  

Garmin Edge 2012 Netherlands catalog

Garmin Edge 2012  

Garmin Edge 2012 Netherlands catalog

Advertisement