__MAIN_TEXT__

Page 1

Edge

Producten 2014

DE ULTIEME FIETSCOMPUTERS VOOR TRAINING, TOUREN EN MOUNTAINBIKEN


De connected Edges: Laat anderen volgen

4u geleden

David Millar @millarmind Great day climbing today at El Port de la Selva”

2u geleden

Dan Martin @DanMartin86 1u geleden

Great effort David, looks like I’m going to have to up the effort tomorrow”

Jonathan Vaughters @Vaughters The season is shaping up well, keep it up”

Edge 510 Edge 810 Edge 1000


Connected Edge 810 / 510 / 1000 ®

Voel u verbonden

Verbind uw Edge met de Garmin Connect Mobile app op uw smartphone (Apple® of Android™) om nauwkeurige ritgegevens te delen. Fietsers kunnen direct een update plaatsen na afloop van hun rit of race met alle details van hun voltooide activiteit.

Weer

Ontvang realtime weersinformatie, voorspellingen en meldingen direct op uw Edge.

Draadloze gegevensoverdracht

Download en upload workouts en ritten van of naar Garmin Connect direct naar uw Edge, vanuit thuis of terwijl u onderweg bent.

Delen via Social Media

Deel uw ritten via social media om anderen te motiveren en complimenten te ontvangen voor uw inspanningen. Deze functie laat u direct een update plaatsen na afloop van uw rit of race met een link naar uw activiteit. Via de Garmin Connect Mobile app op uw smartphone zullen de ritgegevens klaarstaan om in een bericht verwerkt te worden.

Edge 1000

Live Tracking

De LiveTrack functie laat vrienden van de fietser in realtime races en trainingsactiviteiten volgen. Uw volgers kunnen uw snelheid, afstand, locatie, hoogte en alle sensorgegevens van uw Edge zien. Nodig ze vervolgens uit via email of social media om live gegevens op Garmin Connect te bekijken.Maak u niet ongerust, Live Tracking kan te alle tijde uitgeschakeld worden!

Garmin Connect Mobile is beschikbaar op de App Store en Google Play.

Edge 510 Edge 810


NIEUW

Edge 1000 CONNECTED ®

Groot 3.0”scherm

Bekijk eenvoudig wat u nodigt hebt en blijf gefocust op de weg voor u. Edge 1000 gebruikt een handschoenvriendelijk touchscreen dat zich automatisch aanpast naar omstandigheden met weinig licht, zoals in de schaduw of tunnels.

Segmenten

Verander iedere rit in een race door het op te nemen tegen anderen via Garmin Connect segmenten. Bekijk realtime resultaten op uw Edge 1000, inclusief waarschuwingen voor de start en finish van een segment en leaderboards.

Rondrit Functies

Fietsspecifieke Navigatie

Navigeer over de beste fietspaden met voorgeladen kaarten en points of interest (POI’s). Rondritfuncties maken het gemakkelijk om nieuwe wegen te verkennen en RoutePlanner laat u routes creëren door de kaart of POI’s direct op het toestel te gebruiken.

Communicatiefuncties1

Deel in een oogwenk de details van uw rit met vrienden, familie en de wereld via social media. Verbind simpelweg uw smartphone met de Garmin Connect Mobile app en upload uw rit. Gebruik Wi-Fi voor snelle uploads op hotspots en software updates.

Segmenten

Live Tracking1

Laat vrienden en familie uw races en trainingactiviteiten realtime volgen.

Smart Notification

Bekijk uw SMS en oproepmeldingen van uw iPhone® 4s (of later) tijdens het fietsen.

Gegevens die er toe doen

Neem de weg in bezit

Houd snelheid, afstand, stijging/daling, gradatie en meer bij. Verbind met ANT+ compatibele sensoren om hartslag2, snelheid2, cadans2 en vermogen3 te meten. 1 Wanneer verbonden met uw Bluetooth® of Bluetooth Smart Ready telefoon. 2 Inclusief bij sommige modellen, apart verkocht bij andere. 3 Wanneer verbonden met een ANT+™ compatibele vermogensmeter.

Trainingpagina’s


Edge 810 CONNECTED ®

Laat anderen volgen

Edge 810 biedt communicatiefuncties via uw compatibele smartphone voor LiveTrack, delen via sociale media en weersinformatie.

Kaarten en Navigatie

Edge 810 is beschikbaar met gedetailleerde Europese wegenkaarten en Europese topografische kaarten voor navigatie, zodat het als gids kan dienen tijdens uw ritten - op de weg, offroad en tijdens het touren.

Aanpasbare gegevens

Activiteitsprofiel en Aanpassingen

Pas gegevensvelden en instellingen aan naar uw fietsactiviteit, zoals wielrennen of mountainbiking. Wanneer een rit is voltooid, geeft het eventuele nieuwe persoonlijke records weer, zoals langste afstand, hoogste beklimming en meer.

Volg elk detail

Houd snelheid, afstand, tijd, GPS-positie, hoogte, verbrande calorieën, stijging en daling bij. Voor nog meer realtime gegevens, synchroniseer draadloos via ANT+ technologie met een compatibele vermogensmeter zoals Garmin Vector, hartslagmeters of snelheid/cadanssensoren.

Navigatie

Realtime Trainingsmiddelen

Race tegen uzelf of andere Edge gebruikers met de realtime Virtual Partner, volg gedetailleerde workouts en stel handmatig interval- en zonetraining in voor snelheid, cadans, hartslag en vermogen.

Lang Uithoudingsvermogen

De batterij van de Edge 810 gaat tot 17 uur mee en is ideaal voor langere routes. Met de optionele uitbreidbare batterij is dit te vergroten tot een dag voor de grote tochten.

Versterkt Touchscreen

Laat anderen volgen

Het 2.2-inch kleuren touchscreen van de Edge 810 is gevoelig en zeer sterk. Een tik is voldoende om te pannen, zoomen en tussen trainingspagina’s te wisselen.

Weersinformatie


Edge 510 CONNECTED ®

Laat anderen volgen

Edge 510 biedt communicatiefuncties via uw compatibele smartphone voor LiveTrack, delen via sociale media en weersinformatie.

Activiteitsprofiel en Aanpassingen

Pas gegevensvelden en toestelinstellingen aan naar uw fietsactiviteit, zoals wielrennen of mountainbiking. Wanneer een rit is voltooid geeft het nieuwe persoonlijke records weer, zoals langste afstand, hoogste beklimming en meer.

Gegevens

Volg elk detail

Houd snelheid, afstand, tijd, GPS-positie, hoogte, verbrande calorieën, stijging en daling bij. Voor nog meer realtime gegevens, synchroniseer draadloos via ANT+ technologie met een compatibele vermogensmeter zoals Garmin Vector, hartslagmeters of snelheid/cadanssensoren.

Realtime Trainingsmiddelen

Race tegen uzelf of andere Edge gebruikers met de realtime Virtual Partner, volg gedetailleerde workouts en stel handmatig interval- en zonetraining in voor snelheid, cadans, hartslag en vermogen.

Geavanceerde vermogensgegevens

Lang Uithoudingsvermogen

De batterij van de Edge 510 gaat tot 20 uur mee en is ideaal voor langere routes. Met de optionele uitbreidbare batterij is dit te vergroten tot meer als een dag voor de grote tochten.

Hooggevoelige GPS

Compatibel met GPS en GLONASS om sneller satellieten te kunnen vinden en een versterkt signaal te ontvangen. Edge 510 is geschikt voor de meest uitdagende omstandigheden, zoals bossen en valleien.

Versterkt Touchscreen

Laat anderen volgen

Het 2.2-inch kleuren touchscreen van de Edge 810 is gevoelig en zeer sterk. Een tik is voldoende om te pannen, zoomen en tussen trainingspagina’s te wisselen.

Weer


Edge 500 ®

Nauwkeurige ritgegevens

Meet uw snelheid, afstand, tijd, verbrande calorieën, hoogte, helling, daling en registreert deze gegevens voor uw beoordeling.

Aanpasbare gegevens

Twee gegevensschermen met tot zestien gegevensvelden.

Virtuele Partner

Virtual Partner

Race tegen uzelf of andere Garmin Connect gebruikers.

Geavanceerde Trainingfuncties

Volg gedetailleerde workouts inclusief hartslag, cadans, vermogen en zones.

Training Functies

De koersfunctie vergelijkt opeenvolgende ritten op dezelfde route met waarschuwingen voor Auto Pause, Auto Lap, temperatuur en wanneer de timers niet lopen.

Garmin Connect™

Sla op, deel en analyseer uw activiteiten met uw connecties.

Scherp uw fietsprestaties aan

Geavanceerde vermogensgegevens

Aanpasbare gegevens


Edge Touring & Touring Plus GPS-fietscomputer geörienteerd op navigatie met voorgeladen Europese fietskaarten. Aanzetten, een GPS-fix verkrijgen en fietsen. De Edge Touring komt voorgeladen met een Europese fietskaart voor navigatie op de weg en offroad. Het houdt snelheid, afstand en tijd bij zonder additionele sensoren.

Intuïtief Menu

Navigeer van A naar B

Voer simpelweg een adres in of zoek naar POI’s en de Edge Touring zal duidelijke afslag-voor-afslag aanwijzingen geven naar uw bestemming.

Rondrit Opties

Geef een afstand op die u wilt fietsen en de Edge touring berekent tot drie routes om uit te kiezen, inclusief de afstand en hoogteprofielen (Plus variant).

Rondrit Opties

Routeplanner

Fietsers kunnen de nieuwe routeplanner functie gebruiken om handmatig direct routes op de Edge Touring aan te maken door bijvoorbeeld favoriete locaties en andere points of interest te gebruiken van de voorgeladen kaarten.

Verken Meer

Gebruik Garmin Connect of Adventures in Basecamp om te plannen, delen en nieuwe routes te downloaden direct naar uw Edge Touring.

Voorvertoning van hoogte

Edge Touring Plus

Waar u ook bent, vind uw weg.

• Inclusief barometrische hoogtemeter voor nauwkeurige hoogte, helling, stijging en daling. • Compatibel met Garmin hartslagmeter. • Werkt draadloos met compatibele elektronische fietsen. Afslag-voor-afslag Navigatie


Edge 200 ®

Hooggevoelige GPS

HotFixTM satelliet voorspelling levert afstand, snelheid en tijdmetingen die betrouwbaar en consistent zijn voor alle terreinen.

Eenvoud

Intuïtief Menu

Geen installatie of complexe sensoren benodigd. Schakel eenvoudig in, druk op start en begin uw rit. Edge 200 begint direct met het meten van hoe ver, hoe snel en waar u fietst en slaat deze informatie op.

Verken meer

Edge 200 houdt uw rit bij zodat u gemakkelijk uw weg terug kunt vinden naar het begin van iedere tocht. Of plan, download en volg nieuwe ritten van Garmin Connect direct op uw Edge.

Essentiële Gegevens

Ga de uitdaging aan

Rijd uw normale ritten of download ritten van andere Garmin Connect gebruiker voor realtime virtuele competitie.

Blijf gemotiveerd

Edge 200 slaat tot 130 uur aan ritgegevens op en sorteert uw activiteiten zodat u gemakkelijk de snelste, langste of meest recentste rit kunt opzoeken.

Compact

Edge 200 is lichtgewicht, compact en gemakkelijk op uw fiets te plaatsen met een kwartslagsteun. Het heeft een duidelijk monochroom scherm voor het bekijken van snelheid, afstand, tijd totale stijging en verbande calorieën.

Blaas nieuw leven in iedere rit

Garmin Connect™

Wanneer uw rit erop zit, upload gegevens naar Garmin Connect om uw route in meer detail te analyseren en de route te delen met andere leden.

Virtual Partner


connect.garmin.com

Neem deel aan onze wereldwijde community van meer dan 5 miljoen gebruikers die bijna 8 miljard kilometer aan activiteiten hebben geüpload. •

ANALYSEER elk aspect van uw prestaties.

BEKIJK ritten op een variëteit aan kaarten met gedetailleerde gegevens.

PLAN, verken, download en volg nieuwe ritten.

DEEL en neem het op tegen uw trainingspartners en vrienden.

DOWNLOAD trainingsplannen direct naar uw Edge.

Deel en ga de strijd aan met Garmin Connect segmenten

Garmin Connect Mobile ™

Met de Edge 510, 810 en 1000 kunt u direct opslaan, delen en elk detail van uw rit analyseren - op de weg. De Garmin Connect Mobile app maakt draadloze gegevensoverdracht mogelijk voor Edge modellen met communicatiefuncties en een compatibele smartphone. Garmin Connect Mobile is beschikbaar in de App Store en Google Play.


Garmin Kaarten en Navigatie

Accessoires voor uw Edge Voor meer informatie over Edge accessoires, bezoek garmin.nl/accessoires

Siliconen beschermhoezen

Snelheidssensor

Draagtas

Vector Vermogensmeter

Garmin Fietskaart: komt voorgeladen bij de Edge 1000 en Edge Touring. Het biedt dekking voor 35 landen in Europa, zowel normale als offroad wegen. Voorsteun

Uitbreidbaar batterijpakket

Cadanssensor

City Navigator Wegenkaarten: beschikbaar op sommige Edge 810 modellen of op een microSD kaart. City Navigator biedt volledige Europese wegendekking. Additionele Topografische kaarten: voor meer detail, kies uit onze additionele Topo Pro kaartproducten. Bezoek Garmin.nl voor meer informatie. Edge afstandsbediening

Kwartslag steun

Hartslagmeter met zachte band


EDGE 1000

EDGE TOURING/PLUS

EDGE 810

EDGE 510

EDGE 500

EDGE 200

Afmetingen BxHxD (cm)

11.2 x 5.8 x 2.0

5.1 x 9.3 x 2.5

5.1 x 9.3 x 2.5

5.2 x 8.6 x 2.4

4.8 x 6.9 x 2.2

4.8 x 6.9 x 2.1

Schermgrootte BxH (cm)

3.9 x 6.5

3.8 x 5.6

3.8 x 5.6

4.4 x 3.5

3.0 x 3.7

3.0 x 3.7

114

98

95

80

56.7

58.5

Tijd, afstand, snelheid, GPS-positie

Kleurenscherm

Touchscreen

Auto Pause®

Auto Lap®

Auto Scroll

Gewicht (g)

Barometrische hoogtemeter

Alleen Plus

Aanpasbare gegevensvelden

Optioneel (alleen Plus)

Optioneel2

Optioneel2

Optioneel2

Workout ondersteuning

Hartslag

Optioneel2

Snelheid / cadanssensoren

Optioneel2

Optioneel2

Optioneel2

Optioneel2

ANT+TM vermogensmeter ondersteuning ANT+ LEV/ebike ondersteuning

Alleen Plus

VIRBTM ondersteuning

Edge afstandbediening ondersteuning

Shimano Di2 electronisch schakelen integratie1

Draadloze gegevensoverdracht

LiveTrack

Weerwaarschuwingen Inkomende oproepen / sms meldingen (iPhone 4s of later) WiFi ondersteuning

Competities tijdens ritten (Connect Segmenten)

Basiskaart

Voorgeladen Garmin Fietskaart

Mogelijkheid kaarten toe te voegen

Rondrit opties

Routeplanner

Koersen

• •

1 Compatibel met Shimano Di2 electronische schakelsystemen met Shimano D-Fly Data Management functie.

• •

• 2 Inclusief bij sommige modellen, apart verkocht bij andere.


Edge

ÂŽ

Producten 2014

Neem de weg in bezit. www.garmin.nl/edge

Contact Tel: 0800 - 023 3937 Email: nlsupport@garmin.com Registreer uw product op my.garmin.com om gratis software updates of nieuwe productinformatie te ontvangen. Š2014 Garmin Ltd en dochterondernemingen. Fouten voorbehouden. M04-NL020-14

Profile for Garmin Suomi

Edge brochure q2 2014 nl  

Edge brochure q2 2014 nl  

Profile for garminfin
Advertisement