Garderobe-Mannen Katalog 2022

Page 1

1|


Profil: Venus sort |2

Fronter: Sotet glass


SKYVEDØRSFRONTER

Riktig oppbevaring handler mer om å planlegge smart enn om å ha god plass! Med skyvedører kan du g jemme alt du ikke vil ha fremme. Det er plassbesparende og gir rommet unike flerbruksmuligheter – det gir ganske enkelt ro og rom for deg og ditt!

WALK-IN

Walk-in closet gir deg en følelse av hverdagsluksus! Samtidig får du fullstendig oversikt over innholdet i garderoben din. Uansett størrelse eller form på rommet hjelper vi deg å finne den optimale løsningen.

INNREDNING

Er du klar for en fleksibel kvalitetsinnredning med mange variasjonsmuligheter? Med Mona Interior kan du skreddersy din egen innredningsløsning og samtidig gi innsiden av garderoben din en stilig finish.

3|


Profil: President sølv Fronter: Møbelplate hvit, todelt

|4


Skyvedørsfronter

SKYVEDØRER

FINN DIN STIL

Vi har et stort utvalg av skyvedørsfronter som gir deg så godt som ubegrensede muligheter. Våre skyvedørsfronter kan leveres i et bredt utvalg av mønster, farger og design – finn din favoritt og g jør hjemmet ditt komplett!

Profil: President sølv Fronter: Møbelplate hvit, todelt/ Klart speil

5|


SKREDDERSYDD

TIL DINE ROM

Visste du at våre skyvedørsgarderober kan måltilpasses etter ditt rom? Det g jør at du kan utnytte plassen optimalt og utnytte hver centimeter til praktisk oppbevaring. Uansett hvilken stil du foretrekker, har vi et bredt spekter av skyvedører i slitesterke kvalitetsmaterialer.

Profil: Classic hvit Fronter: Hvit plate/Gammel platina |6


Skyvedørsfronter Profil: President sort Fronter: Klart glass 7|


Profil: President sølv Fronter: Hvit plate/Klart speil. Pålimte sprosser |8


Skyvedørsfronter

DEKORER DEG GLAD! Vi tror på mangfold og variasjon – derfor har vi mange valgmuligheter for design og dekormuligheter. Vårt store utvalg g jør at du kan sette ditt eget personlige preg på skyvedørene. Gå for det elegante, dyrk kontrastene eller velg et felt i spennende mønster. Kanskje vil du matche med flisene på gulvet eller en kul tapet?

Profil: President sølv Fronter: Floral hvit/Klart speil 9|


Hele skyvedører

Delte skyvedører

Sprosser

Signaturfelt

Rosefelt Et rosefelt er et vertikalt felt på 20cm. Rosefeltet er plassert i ytterkant på dørfronten, enten på høyre, venstre eller begge sider av fronten. Et slikt felt kan kombineres med alle våre lagerførte mønster og farger.

| 10


Skyvedørsfronter

INNDELING

SOM PASSER DEG Hele dører Skyvedørsfronten leveres med en hel frontplate. Delte skyvedører Skyvedørsfronten leveres med oppdelte felt. Feltene kan deles enten horisontalt eller vertikalt, ellers er det ingen begrensninger. Sprossene mellom de oppdelte feltene leveres i breddene 22 mm og 34 mm. Sprosser Sprosser er pålimte pyntelister som kan festes enten vertikalt eller horisontalt. Sprosser gir en illusjon av at skyvedørens front er delt opp uten at den er det fysisk. Sprosser kan brukes både på hele dører og delte dører og leveres i breddene 13 mm, 22 mm og 34 mm. Signaturfelt Et signaturfelt er et vertikalt eller horisontalt felt på 15 cm som kan gi en fin kontrasteffekt. Du kan ha ett slikt felt per dørfront, og du kan velge fritt mellom alle våre mønster og farger.

”Slipp kreativiteten løs og skap dine egne fronter !”

Profil: Classic sølv Front: Gammel platina 104×62 hvit strek/Klart speil 11 |


”Din unike garderobe”

Profil: Classic sølv Fronter: Farget glass mørk brun/ Leguan sølv


Skyvedørsfronter

DEKORFELT

KLASSISK, ENKEL ELLER MIKS Klassisk og enkel eller vågal materialmiks? Med løsninger fra Garderobe-Mannen velger du selv kombinasjonene som gir det uttrykket du vil ha. Like materialer i alle felt eller en frodig blanding av ulike materialer – du bestemmer. Kombiner med profiler og dekorvarianter etter egen smak, velg vertikale eller horisontale felt og skap det uttrykket som passer i akkurat ditt hjem. Mulighetene er nesten ubegrensede – skap dine favorittfronter!

15 cm

15 cm

DØRER MED SIGNATURFELT

15 cm

Velg fritt plassering av signaturfeltet. 13 |


FRONTER Frontene er selve skyvedørene som dekker innredningen, altså den mest synlige delen av en skyvedørsgarderobe. Valget av fronter er derfor viktig for å få det uttrykket du vil ha. Hos Garderobe-Mannen kan du velge mellom mengder av farger og kombinasjoner, speil, dekorfelter og eksklusivt glass. Liker du lyse og milde farger eller mørke og spennende nyanser? Vårt brede utvalg gir deg muligheten til å matche hjemmets innredningsstil perfekt og finne din unike design.

”Ulike overflater – en verden av uttrykk”

| 14


HVIT

HVIT GLANS

STRUKTUR HVIT

BØK

BJØRK

STRUKTUR EIK

WENGE

NØTTETRE

STRUKTUR SORT

VÆRBITT

GRÅ

Skyvedørsfronter

Tredekor

MØBELPLATE HVIT

Her ser du noen av våre standardfarger og finisher som til enhver tid oppdateres etter trender i tiden. For siste oppdatering og korrekt fargegjengivelse bør du se fargeprøvene i butikk. 15 |


Profil: President sølv Fylling: Farget glass grå/Klart speil

Speil

KLART SPEIL

BRONSE SPEIL

SOTET SPEIL

MUMBAI

MILAN

MALAGA

Her ser du noen av våre standardfarger, som til enhver tid oppdateres etter trender i tiden. For siste oppdatering og korrekt fargegjengivelse bør du se fargeprøvene i butikk. | 16


HVIT

GRÅ

SORT

HVIT MATT

KLAR HVIT

PERLEHVIT

SORT MATT

MØRK BRUN

LYS BRUN

Skyvedørsfronter

Farget glass

Her ser du noen av våre standardfarger, som til enhver tid oppdateres etter trender i tiden. For siste oppdatering og korrekt fargegjengivelse bør du se fargeprøvene i butikk.

RØD

17 |


Design

SKIFER SORT*

SKIFER GRØNN*

SØLV BØRSTET

GAMMEL PLATINA Q10-30-30 SØLV

GAMMEL PLATINA 104×62 HVIT STREK

GAMMEL PLATINA

LÆR HVIT

SØLV Q10-40-40 SØLV

SORT Q5-15-15 SØLV

HOLLYWOOD

BØLGET SØLV

BRUN PELS

* Dette er et naturprodukt og kan ha noe fargeavvik

| 18


FLORAL HVIT

FLORAL HVIT SØLV

LEGUAN BIACO

LEGUAN KOBBER

LEGUAN SØLV

LEGUAN SORT

Her ser du noen av våre standardfarger, som til enhver tid oppdateres etter trender i tiden. For siste oppdatering og korrekt fargegjengivelse bør du se fargeprøvene i butikk. 19 |


PROFILER Profilene er rammeverket til skyvedørsfrontene. De leveres i en rekke forskjellige varianter, farger og prisklasser. Profilvariantene heter Venus, President, Vega, Classic og Stompa, hvorav Classic og Stompa er de rimeligste variantene. Alle profilene leveres i ulike farger, bronse, sort, sølv og hvit.

SOFTCLOSE Profilene Vega, President og Venus tilbys med dempefunksjonen softclose. Softclose parkerer skyvedørene lydløst og kontrollert mot veggen. Fronten lukker seg selv de siste centimeterne, og døren hindres i å gli opp ig jen etter lukking. Softclose er enkelt å montere, og det kan ettermonteres hvis ønskelig.

AVSPORINGSSIKRING Profilene Venus, President og Vega har bunnhjul med avsporingssikring innebygget i bunnprofilen. Dermed holdes bunnhjulet alltid på skinnesporet.

| 20


Skyvedørsprofiler

VENUS

Venus er vår kraftigste profil med identisk for- og bakside. Den har bredt, solid, avrundet gripetak. • Bunnskinnen har innebygd gummilist som får dørene til å gli nærmest lydløst over gulvet. • Profilen kan leveres med softclose/ demping.

PRESIDENT

President er en meget kraftig profil og vår bestselger. Den har solid, buet gripetak. • Bunnskinnen har innebygd gummilist som får dørene til å gli nærmest lydløst over gulvet. • Profilen kan leveres med softclose/ demping.

VEGA

Vega er en meget kraftig profil hvor grepet består av en solid, buet fals med rett avslutning mot dørfyllingen. • Bunnskinnen har innebygd gummilist som får dørene til å gli nærmest lydløst over gulvet. • Profilen kan leveres med softclose/ demping.

Skyvedørsprofiler Venus, President og Vega leveres med bredde opptil 180 cm per dør og høyde opptil 500 cm.

CLASSIC

Classic er en kraftig profil hvor grepet består av en forhøyning på profilen. • Classic har bunnhjul bakmontert på profilen.

STOMPA

Stompa og Classic leveres med bredde opptil 120 cm per dør og høyde opptil 250 cm.

Stompa er en enkel, smal profil og er vårt rimeligste alternativ. Grepet består av en enkel fals. • Stompa har bunnhjul bakmontert på profilen.

21 |


LIVSTIDSGARANTI En garderobe skal vare i mange år. Derfor har vi livstidsgaranti på våre hjulsystem. Garantien g jelder selvfølgelig for den nye eieren også, hvis du selger huset eller leiligheten din. Dette er for å gi deg en ekstra trygghet når du velger oss. Vi garanterer kvalitet!

Profil: Classic sort Fronter: Farget glass klar hvit/Sotet speil | 22


LIVS

TIDS

GAR

ANTI

23 |


INNREDNING MONA INTERIOR Våre skyvedørsgarderober er ikke bare måltilpassede, men tilpasses også etter dine oppbevaringsbehov, slik at du får mest mulig nytte av garderoben. Vi tilbyr mange muligheter til å skape en personlig innredning som passer ditt oppbevaringsbehov. På kjøpet får du bedre overblikk og orden!

| 24


Innredning

Mona Interior er en fleksibel kvalitetsinnredning med store variasjonsmuligheter og mange praktiske løsninger på dine innredningsutfordringer. Med Mona Interior kan du skreddersy innredningsløsninger som passer dine behov perfekt, og samtidig gi innsiden av garderoben din en stilig finish!

Black 35 / 25 / 20 / 100

25 |


Belysning

God utnyttelse av høyden

Tre dybder

Dobbelt heng

Ulike skuffetyper

| 26


Innredning

PRAKTISKE LØSNINGER GJØR LIVET ENKLERE Velkommen til en velorganisert garderobe! Uansett om du er mest opptatt av sko eller skjorter har vi innredningen som passer. Med innredningsløsninger som er spesialdesignet og tilpasset våre garderober kan du skreddersy oppbevaringen for deg og klærne dine. Innred garderoben eller klesskapet med hyller, hengere og bokser for optimal orden og overblikk.

27 |


| 28

Uttrekkbar slips- og belteskuff

Uttrekkbart speil

Nedtrekkbar garderobestang

Innvendig skuff

Kurvdeler

Uttrekkbar skokurv


Vår innredning leveres i hvit farge og har standard dybde på 36 cm, 51 cm og 58 cm. Innredningsmodulene leveres i breddene 40, 50, 60, 80, 100 og 120 cm. Disse kan monteres både vegghengt eller på sokkel.

Innredning

FINESSER SOM GIR DEG OVERSIKTEN

Her er et lite utvalg av vårt sortement: Utrekkbar slips- og belteskuff Slips- og belteuttrekket er praktisk for å oppbevare ting du kanskje bruker hver dag og trenger lett tilg jengelig. Den har også små knagger for praktisk oppheng av belter, slips, skjerf eller andre ting den måtte passe til. Nedtrekkbar garderobestang Utnytt plassen helt opp til taket! Ved å montere en nedtrekkbar garderobestang får du enda mer hengeplass i garderoben samtidig som du kommer lett til det som henger der. Garderobestangen er justerbar innenfor bredden 80 – 120 cm. Kurvdeler Trenger du å dele opp trådkurven i soner for å få mere oversikt, har vi smarte kurvdelere til å montere i trådkurvene. Uttrekkbart speil Har du et lite rom og ingen mulighet for å plassere speil på veggen, har vi en smart løsning med uttrekkbart speil til å montere innvendig i garderoben. Dra speilet ut når du trenger det, og skyv det inn mot sideveggen på innredningen når du er ferdig. Smart og plassbesparende! Innvendig og utvending skuff Vi kan levere både innvendige og utvendige skuffer. Skuffen på bildet ligger på innsiden av sideveggene og er en rimeligere variant enn den utvendige skuffen. Den utvendige skuffen leveres både med og uten bue i toppen, mens den innvendige kun leveres med rett front. Alle skuffevariantene kan påmonteres demping. Uttrekkbar skokurv Har du mye sko og problemer med å holde oversikt over dem, er denne uttrekkbare skokurven nyttig å ha. Skokurven leveres i både sølv og hvit. Du får den i bredde 50 cm og 80 cm og i dybde 50 cm. Du kan montere flere i høyden.

29 |


| 30


”Gode oppbevaringsløsninger gir hverdagsglede!”

Profil: Classic sølv Fronter: Hvit plate med pålimte sprosser 31 |


INNREDNINGSPAKKER TIL FAST LAVPRIS

Vi har satt sammen ferdige innredningspakker for at det skal være enkelt for deg å kjøpe innredning til garderoben. Her får du maks utnyttelse av plassen til lavest mulig pris. NB! Innredningspakkene kan ikke endres.

| 32


Innredning

INNREDNINGSPAKKE MINI. PRIS 990,-

INNREDNINGSPAKKE 1. PRIS 2.490,-

Mål: Opptil 278 cm i bredden og 205 cm i høyden. Det følger med en topphylle og stenger. Alt tilpasses ved montering. Kurvstativet leveres kun i hvit.

Mål: Opptil 278 cm i bredden og 205 cm i høyden. Det følger med en topphylle og stenger. Alt tilpasses ved montering. Pakken inneholder: 1 stativ (B: 45 cm x H: 205 cm x D: 50 cm). Antall kurver: 10 stk. Kurvhøyde: 15 cm. Kurvstativet leveres kun i hvit.

INNREDNINGSPAKKE 2. PRIS 3.990,-

INNREDNINGSPAKKE 3. PRIS 5.490,-

Mål: Opptil 278 cm i bredden og 205 cm i høyden. Det følger med en topphylle og stenger. Alt tilpasses ved montering. Pakken inneholder: 2 stativ (B: 45 cm x H: 205 cm x D: 50 cm). Antall kurver: 20 stk. Kurvhøyde: 15 cm. Kurvstativet leveres kun i hvit.

Mål: Opptil 278 cm i bredden og 205 cm i høyden. Det følger med en topphylle og stenger. Alt tilpasses ved montering. Pakken inneholder: 3 stativ (B: 45 cm x H: 205 cm x D: 50 cm). Antall kurver: 30 stk. Kurvhøyde: 15 cm. Kurvstativet leveres kun i hvit.

33 |


| 34


INVESTER I HVERDAGSLYKKE

Walk-in closet

WALK-IN CLOSET

Walk-in closet er i vinden som aldri før. Enten du bygger nytt hus eller pusser opp, vil et walk-in closet være en smart investering. Du får en følelse av hverdagsluksus, samtidig som du skaffer deg optimal oversikt over innholdet i garderoben din. Vi skreddersyr walk-in closet etter dine behov, uansett størrelse eller form på det aktuelle rommet. Sammen g jør vi walk-in-drømmen din til virkelighet! Du vil takke deg selv for dette valget hver dag i årevis.

35 |


Garderobestenger

Hjørnehyller

Ulike skuffetyper

| 36


Walk-in closet Uttrekkbart bukseheng

Sokler 37 |


WALK-IN

SYSTEM MED STIL

Drømmer du om system i garderoben? Den drømmen deler du nok med mange. Å ha oversikt over klærne sine er praktisk og tidsbesparende i en hektisk hverdag. Walk-in closet er praktisk oppbevaring som gir deg en bedre oversikt over klærne dine, og som g jør påkledningsrushet om morgenen langt mer bekvemmelig. Du utnytter rommet effektivt og får mest mulig ut av den plassen du har. Samtidig ser det stilig ut.

Pris 15.572 kr

Pris 18.451 kr

” Tidsbesparende hverdagsluksus”

Pris 16.970 kr

| 38


KARTLEGG DITT BEHOV Ikke alle har mulighet for å dedikere et helt rom til klær. Heldigvis finnes det gode løsninger som kan tilpasses de fleste hjem og rom. Stikkordene er nøye planlegging og smart innredning. Man trenger ikke et kjempestort rom for å få plass til walk-in. Det viktigste du kan g jøre, er å tenke g jennom hva som er ditt behov. Hvor mye skal oppbevares i garderoben? Foretrekker du kurver, skuffer eller hyller? Hvor mye skal henges opp? Har du behov for skooppbevaring, eller kan skoene settes på hyllen på toppen av skapet? Planlegg garderoben som du ville planlagt et kjøkken, da er det lettere å finne den perfekte løsningen.

ULIKE LØSNINGER FOR KVINNER OG MENN Menn og kvinner har g jerne ulike oppbevaringsbehov. Du bør derfor ta dette med i betraktningen når du skal velge garderobeinnredning.

På toppen av garderoben kan det være smart å ha en hylle til oppbevaring av klær som ikke brukes så ofte. Hyllen kan også brukes til skobokser, eller rett og slett en utstilling av de fineste skoene og veskene.

Kvinner trenger ofte langt heng til kjoler, mens menn som oftest klarer seg med dobbeltheng. Her er det selvsagt store forskjeller, men ofte ser vi at kvinner har behov for større plass enn menn.

RIKTIGE MÅL For best mulig resultat er det viktig med nøyaktige mål av rommet garderoben skal stå i. Vær obs på at det kan forekomme skjevheter i gulv og tak, så mål g jerne flere steder.

Mange menn vil nok sette pris på uttrekkbar slips- og belteskuff med plass til mansjettknapper på toppen. Den samme løsningen kan brukes til skjerf og smykker. Med uttrekkbar buksehenger slipper du unødige brettekanter. Kvinner trenger ofte mer plass til sko.

Det er normalt at målene avviker litt fra hverandre, men garderoben vil kunne justeres ved montering. Husk også å ta hensyn til dører, vinduskarmer, stikkontakter og lister.

Walk-in closet

PLANLEGG DIN WALK-IN

39 |


BR

HVORDAN MÅLE RETT Det er ikke vanskelig å ta mål, men noen gruer seg for å g jøre dette på egen hånd. Følger du denne anvisningen, bør ikke dette by på store utfordringer. For å få best mulig resultat er det viktig å være grundig og ta mål flere steder. På den måten er vi sikre på at skjevheter i gulv og tak oppdages før garderoben skal monteres. Når du skal oppgi målene, er det den såkalte lysåpningen du skal måle. Lysåpningen er de innvendige målene der garderoben skal stå. Fabrikken regner selv ut overlapp på skyvedørene og trekker fra på høyden for å få plass til hjul og skinner. Målene skal ikke tas inne ved bakveggen, men der skyvedørene skal stå. Dette betyr normalt 60-70 cm fra bakvegg. Husk å se etter mulige hindringer som stikkontakter, brytere, ledninger, feieluker, vinduskarmer og lignende. Kommer noe slikt i konflikt med skyvedøren, ber vi deg notere ned plasseringen av disse.

ED

DE

TAK

HØYDE VENSTRE SIDE

HØYDE MIDTEN

DY BR

ED

DE

GU

BD

E

LV

HØYDEMÅL Mål avstanden fra gulv til tak på venstre side, midten og høyre side. Det er helt vanlig at disse målene avviker fra hverandre. Vennligst noter ned alle 3 målene, slik at vi kan ta hensyn til eventuelle høydeforskjeller. BREDDEMÅL Mål avstanden fra vegg til vegg, og ikke fra eventuell tak- eller gulvlist. Mål nede, på midten og oppe. Det er normalt at disse målene avviker fra hverandre og dette vil enkelt kunne justeres ved montering. Vennligst noter ned alle 3 målene, slik at vi kan ta hensyn til eventuelle skjevheter. Når skyvedørene ikke skal gå mellom rommets faste vegger, men stoppe ved en side-/endevegg, trenger vi målet mellom fast vegg og side-/endevegg. DYBDE Mål avstanden fra bakvegg frem til bakkant der hvor dørfronten skal monteres. Mål fra bakvegg og ikke fra gulvvlist. Ta mål på venstre og høyre side samt i midten. Vennligst noter ned målene, slik at vi kan ta hensyn til eventuelle dybdeforskjeller. Husk å ta hensyn til innredning, utvendig/innvendig skuff og skinne. Bredde på skinne er 90 mm. For at best mulig sluttresultat ber vi om at alle mål oppgis i millimeter.

| 40

HØYDE HØYRE SIDE


MONTERING VI HJELPER DEG Hvis du ikke kan eller ikke vil montere selv, er det hjelp å få! Garderobe-Mannens profesjonelle montører monterer din skyvedørsgarderobe for deg. Dette er både en praktisk og tidsbesparende måte å få din skyvedørsgarderobe montert og plassert der du vil ha den, klar til bruk. Vi g jør garderobekjøpet enkelt for deg – alt du trenger å g jøre er å flytte inn i garderoben.

41 |


BOOK

TEGNETIME I DAG

| 42


VI TILBYR UFORPLIKTENDE TEGNETIME OG HJEMMEBESØK Hos oss skal det være enkelt å handle ny garderobe. Den beste måten vi kan g jøre det på er at du besøker en av våre butikker. Her finner du flotte utstillinger av skyvedørsgarderober og innredninger. Vi tegner din garderobe i 3D, så du ser ferdig løsning med det samme. Ta med mål og g jerne ett bilde av stedet du trenger skyvedørsgarderobe, da finner vi riktig løsning for deg med det samme. Er det spesielle utfordringer ved oppmåling til garderoben, kan du avtale et hjemmebesøk med en av våre salgskonsulenter. Gå inn på garderobemannen.no og book en uforpliktende tegnetime i dag!

43 |


GARDEROBEMULIGHETER – TIL ALLE ROM Skyvedørsgarderoben forbindes oftest med soverommet eller gangen. Men med Garderobe-Mannens enorme sortiment, våre fagfolks kreativitet og ikke minst våre kunders spennende utfordringer har vi kommet opp med løsninger for hele huset. Det er enkelt å skape en ensartet linje g jennom hele huset dersom du ønsker det med like dører på kjøkkenet, i garderoben, arbeidsrom eller barnerom. Våre skyvedører passer perfekt både som romdeler, møbeldører og som skapfronter.

| 44

VASKEROM

KONTORET

BAD

STUE

GANG

ROMDELER


ORGANISER DEG LYKKELIG Visste du at Garderobe-Mannen også har masse fint tilbehør til garderoben? I alle våre butikker finner du en hel avdeling full av organiseringsprodukter og oppbevaring fra Mister Organizer. Ta grep om garderoben din, og g jør det lyst og ryddig. Vi tilbyr et av Norges største og mest spennende utvalg innen oppbevaring til det som ellers ligger på gulvet ved siden av sengen, eller innerst og nederst i skapet. Sjekk også ut vårt utvalg av lys til garderobe; enkle løsninger for de som liker muligheten til en lysere hverdag. BOKSER • KLESHENGERE • SKOOPPBEVARING SKUFFEORGANISERING • BAD OG SMINKE

www.misterorganizer.no

45 |


FRAKT OG MONTERING Alle varer leveres godt emballert og flatpakket. Det er uansett viktig å inspisere varene, da eventuelle skader må reklameres snarest. Dette g jelder også “skjulte skader”, som ikke kan oppdages før emballasje fjernes. Varene kommer normalt til våre butikker, eventuell videre frakt avtales med våre salgskonsulenter. Monteringsanvisning ligger på vår hjemmeside, og med et minimum av verktøy kan de fleste utføre monteringen på egen hånd. Ønsker du at Garderobe-Mannen skal g jøre denne jobben for deg, avtaler du dette med din salgskonsulent.

LØSNINGER I ALLE PRISKLASSER Garderobe-Mannen er Norges største spesialgarderobekjede. Som kjede legger vi stor vekt på å yte god service. Vårt fagpersonell er der for deg. De bistår deg med idéer og inspirasjon, hjelper deg med ulike designforslag som tilpasses dine ønsker og behov. Vi er derfor overbevist om at vi kan tilby deg markedets største utvalg av prisgunstige skyvedørsgarderober og innredninger. Vi utvikler våre skyvedørsgarderober kontinuerlig, slik at du alltid vil finne tidsriktige skyvedørsgarderober og innredninger i våre butikker.

| 46


”Praktiske løsninger som letter hverdagen”

Profil: President sølv Fronter: Leguan sort med pålimte sprosser 47 |


BESØK ET AV VÅRE SHOWROOM BERGEN Liamyrane 6 • 5132 Nyborg DRAMMEN Rosenkrantz gata 61 • 3018 Drammen FREDRIKSTAD Borgarveien 15 • 1633 Gamle Fredrikstad LILLESTRØM Bregneveien 2 C • 2007 Kjeller MOSS Rabekkgata 15 • 1523 Moss OSLO Gjerdrumsvei 5 • 0484 Oslo

KUNDESENTER

99 300 400

SANDVIKA Rådmann Halmrasts vei 18 - 1337 Sandvika SKI Industriveien 3 A • 1424 Ski STAVANGER Luramyrveien 75 • 4313 Sandnes TØNSBERG Stoltenbergsgate 3A • 3110 Tønsberg

GARDEROBEMANNEN.NO