Page 1

Timpul se scurge în favoarea dumneavoastră!


2

“The part can never be well unless the whole is well.” Platon

The New SPA Dimension

P R E M I E R

S PA

WELLNESS Cât timp a trecut de când ţi-ai dedicat câteva ore exclusiv ţie şi dorinţelor tale? Începe chiar acum! Evadează din tumultul cotidian și pășește în sanctuarul urban Premier Spa, primul concept fusion între Health Spa și Wellness Spa din România. Având o suprafață de 3.000 mp și 20 de cabinete de tratament oferă o atmosferă unică, unde răsfățul și relaxarea sunt principalele noastre priorități. Materialele naturale, lemnul cald, piatra semiprețioasă, luminile difuze și liniile fine creează ambianță propice pentru a trăi momente de relaxare, reconfortante după o zi extenuantă de lucru sau pur și simplu pentru deconectare totală.

Premier SPA îţi propune o gamă variată de tratamente dedicate special nevoilor şi dorinţelor tale: masaje inspirate din cultura orientală şi occidentală, tratamente beauty,ritualuri senzoriale, pachete şi tratamente personalizate, menite să armonizeze corpul şi mintea.

3


H Y D RO M ASSAG E & AQ UA EXPERIENCES

Aroma Bubble Bath

Un răsfăț corporal constând într-un masaj cu bule de aer într-o baie caldă cu sare terapeutică de Bazna și plante medicinale aromate. Reduce stresul și tensiunea musculară, echilibrând sistemul nervos.

Cleopatra Milk Bath

Apa este izvorul vieții: un izvor de energie, prospeţime și vitalitate. Vino în sanctuarul remediilor și al relaxării pentru a beneficia de toate aceste proprietăți benefice ale apei!

15 min 65 lei

20 min 80 lei

Această baie cu alge micronizate şi extract de lotus conferă corpului un aspect lucios, precum un veșmânt satinat. Pielea devine catifelată şi capăta o strălucire irezistibilă.

Hydro Jet Therapy

20 min 65 lei

Este o baie purificatoare care poate fi infuzată la alegere cu uleiuri esențiale, rozmarin, lavandă, cimbru sau alge marine. Cele 260 de jeturi de apă stimulează circulația, relaxează musculatura tensionată și ajută la eliminarea toxinelor.

Underwater Massage

20 min 70 lei

O terapie care îmbină efectele benefice ale apei calde cu acelea ale unui masaj efectuat subacval cu un jet de apă direcționat către toate zonele corpului. Relaxează musculatura, stimulează circulația sângelui și a limfei, oferind o stare de bine generală.

Vichy Shower Massage

20 min 70 lei

Bucură-te de o experienţă tropicală, sub ploaia caldă a dușului Vichy şi a aromelor de portocale, migdale dulci, lavandă şi rozmarin. Este un tratament exfoliant constând într-un scrub corporal și un masaj relaxant care îmbunătățește calitatea pielii, lăsând-o catifelată și parfumată.

Tropical Shower Scrub

25 min 135 lei

Trăieşte o experienţă inedită, care combină efectele binefăcătoare ale apei cu un masaj tonifiant şi revigorant. Cele 5 capete de duș suspendate pulverizează pe corp o ploaie de apă caldă, în timp ce terapeutul efectuează un masaj energizant. Reduce tensiunea și oboseala musculară, îmbunătățește circulația sângelui, diminuează efectele stresului.

Hammam

4

50 min 190 lei

Dacă vrei să ai parte de o relaxare în stil oriental, bucură-te de beneficiile hammamului, un ritual special de curățare și purificare, pe care femeile şi bărbaţii îl practică de secole pentru a-și revigoră corpul și mintea; Este recomandat pentru combaterea oboselii cronice, reumatismului, celulitei sau afecţiunilor respiratorii; Pe lângă beneficiile pe care le are acesta terapie pentru sănătate, este şi un ritual de înfrumuseţare şi îngrijire a pielii. Presupune cinci etape succesive: curățarea cu spumă de săpun negru tradițional marocan, care conferă pielii un aspect satinat, gomajul cu mănușa specială kassa, pentru exfolierea celulelor moarte, clătirea cu apă din abundență, aplicarea unei măști cu argilă și săruri minerale pentru purificarea epidermei și masajul cu ulei de argan, pentru hidratarea pielii.

Thermarium, Pool, Hydropool & Fitness

200 lei

O călătorie în lumea wellness care urmărește relaxarea psihică și fizică. Vă puteți crea propria experienţă de relaxare, bucurandu-vă de toate facilitățile Thermarium. Vă stau la dispoziție: piscina, cascada de apă pentru dureri cervicale, Hidropool cu jeturi uşoare, Bio Saună, Finnish Saună, Dușuri Emoționale, Thunder Experience, Baie de Aburi, Cameră Thalasso cu sare de Himalaya și Onyx Relax Room.

Pool

50 lei

Un spaţiu generos destinat relaxării şi socializării, într-un ambient chic care învită la destindere. Ceea ce o deosebeşte de alte piscine este jocul de lumini şi designul deosebit, îmbinate elegant pentru a crea o atmosferă specială.

Hydropool

70 lei

Combină beneficiile apei calde cu masajul efectuat de jeturile de apă, creând o experienţă relaxantă datorită cromoterapiei, paturilor de inox cu hidromasaj, fântânilor şi duşurilor cervicale, banchetei de hidromasaj şi al celor două zone de hidromasaj individual. Printre beneficii enumerăm: relaxarea musculaturii, eliberarea constantă de endorfine şi noradrenalină, diminuarea efectelor stresului asupra organismului, îmbunătăţirea calităţii somnului şi stimularea circulaţiei sangvine.

Thermarium

70 lei

Cabina Thalasso Temperatură: 32°C Umiditate: 40 % Extrasă de la o adâncime de peste 1000 de metri, sarea de Himalaya este considerată cea mai pură şi cea mai sănătoasă de pe planetă. Cabina de sare permite, într-o sesiune de aproximativ 20-30 minute, acumularea efectelor benefice dobândite într-o şedere de câteva zile pe litoral. Pereţii de sare saturează aerul cu ioni negativi de calciu, magneziu, seleniu, iod şi brom. Aceștia generează efecte benefice la nivelul sistemului respirator, la nivelul epidermei si previne apariția alergiilor. O excelentă soluţie de relaxare, deoarece ionii negativi ce se emană în atmosferă au rolul de a calma şi regenera organismul. Terapia în salină stimulează imunitatea, previne apariţia răcelilor, a gripei şi a alergiilor de sezon, tratează afecţiuni ale aparatului respirator (astm, bronşite, tuse tabacică, insuficiență respiratorie) cât şi infecţii ORL (amigdalite, sinuzite, otite, rinite), disfuncţii ale tiroidei, insomnii sau stres.

5


Bio Sauna Temperatură: 50-70°C

Umiditate: 45-55 %

Este o alternativă pentru Sauna Finlandeză şi Baia de Aburi, cu o temperatura mai joasă decât sauna finlandeză şi umiditate lejeră care o fac mai uşor de tolerat. Bio Sauna nu solicită atât de mult inima şi circulaţia, oferind relaxare optimă musculaturii și psihicului. Eficientă în combaterea stresului, a tensiunii musculare și întărirea sistemul imunitar, constituie un mijloc optim de purificare a organismului de substanțele nocive. Căldura ajută la distribuirea aromelor de plante naturale (muşeţel, lavandă, busuioc, eucalipt) care încântă simţurile şi detensionează.

Baia de aburi Temperatură: 45-50°C

Umiditate: 100 %

Inhalarea de aburi este un excelent tratament pentru problemele respiratorii. Baia de aburi favorizează o transpiraţie intensă, curăță în profunzime pielea, elimină toxinele şi decongestionează căile respiratorii. Acţiunea simultană a 6

căldurii şi umidităţii detensionează musculatura şi generează o stare de bine a întregului organism. Se recomandă după activităţile sportive, ajutând la dizolvarea acidului lactic. Este indicată mai ales în afecţiunile reumatice, bronşite, răceli și alergii .

organismul elimină toxinele şi este un suport în tratarea infecţiilor căilor respiratorii şi a bronşitelor cronice. Folosirea saunei nu este recomandată persoanelor cu probleme cardiace şi hipertensiune arterială.

Duşurile Emoţionale Finnish Sauna Temperatură: 80-110°C

Umiditate: 3-15%

Din momentul în care organismul nostru este expus la o temperatură mai mare de 42C, se autoreglează, prin dilatarea porilor şi declanşarea unui proces de termosudație, pentru a pierde astfel cât mai repede căldura în exces. Expunerea la temperaturi ridicate creează o stare de febră artificială, proces cunoscut sub numele de hipertermie. Febra face parte dintr-un proces de vindecare naturală a organismului, stimulează sistemul imunitar, printr-o producţie sporită de anticorpi şi interferon. Printre beneficii enumerăm: stimularea circulaţiei sangvine, prevenirea răcelii, gripei, amigdalitei. Pielea capătă elasticitate,

Sau „Experience Showers” sunt duşuri cu presiuni, temperaturi şi arome (eucalipt, mentă sau mango) alternante. Este o experienţa senzorială în care sunt combinate beneficiile apei reci si apei calde, aromoterapia şi cromoterapia pentru o încântare a simţurilor. Puteţi experimenta senzaţii unice create de alternarea programelor: Tropical, Ceaţă Rece, Baie Cromatică, Masaj Lateral, Jet orizontal de apă rece şi Duș Aromatic. Este indicat după şedinţele de saună sau hammam, pentru o relaxare completă. Vă puteți bucura de revigorarea organismului, accelerarea procesului de regenerare a pielii, hidratare, stimularea sistemului circulator.

Frigidarium Frigidarium sau Fântâna de Gheaţă are rolul de a accelera recuperarea musculară, de a reduce inflamaţiile, rigiditatea şi de a diminua acidul lactic in urma efortului fizic. Indicat după sauna finlandeză, bio-sauna, baia de aburi sau dușul emoţional, solzii de gheaţă se aplică pe corp, având ca efect îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi întărirea sistemului imunitar.

Thunder Experience În cadrul Premier Spa vă puteţi bucura de una dintre cele mai noi componente Thermarium. Dușul cu efecte vizuale şi sonore (fulgere, tunete, ploaie), aromaterapia şi cromoterapia sunt special concepute pentru a surprinde şi încânta simţurile, având ca efect revigorarea şi energizarea organismului.

7


SENSORIAL B O DY EXPERIENCES

Uită de agitaţia oraşului şi simte-te liber să experimentezi masaje de relaxare, terapeutice şi revigorante, menite să relaxeze mintea, să calmeze emoţiile, să detoxifice şi să hidrateze corpul pentru a te readuce în cea mai bună formă fizică şi psihică.

Tibet

50 min

160 lei

Masaj revigorant cu săculeți calzi, umpluți cu sare din Marea Moartă și pietricele himalayene, are un efect energizant, exfoliant şi decongestionant. Este recomandat persoanelor care prezintă contracturi musculare, picioare obosite și tulburări ale circulației veno-limfatice, oferind o stare de relaxare profundă și o piele catifelată.

Lomi Lomi

50 min 200 lei

Cunoscut și sub denumirea de “masajul mâinilor iubitoare”, presupune folosirea antebrațelor, coatelor și mâinilor cu mişcări lungi și continue, pe ritmul muzicii. Ajută la eliberarea blocajelor energetice, facilitează vindecarea la nivel fizic și aduce echilibru în plan emoțional și mental.

Kerala & Shirodhara Sensorial Candle

50 min

170 lei

O călătorie senzorială în lumea aromelor! Un mix de uleiuri esențiale specifice fiecărui semn zodiacal, îmbogăţite cu ulei de cocos, migdale şi unt de Shea, se regasesc în consistența unei lumânări, care se topește și se transformă într-un elixir nutritiv pentru o piele catifelată.

Healing Hot Stone

Este o combinaţie inedită între masajului manual si cel al pietrelor calde. Căldura emanată relaxează musculatura, favorizează sudaţia şi ajută la eliminarea toxinelor. Printre beneficii menţionăm: stimularea circulaţiei sangvine, înlăturarea stărilor de anxietate, a durerilor de spate şi musculare.

Ayurvedic

170 lei

Inspirat din tradiția ayurvedică, acest ritual presupune masajul feței și al scalpului cu săculeți “Kerala” cu unt de cacao. Contribuie la relaxarea contracțiilor faciale cauzate de stres și a durerilor cervicale, reactivează punctele energetice, oxigenează epiderma, calmează tensiunea emoțională și fizică. Tratamentul se încheie cu un fir de ulei cald care este lăsat să curgă pe mijlocul frunţii, în zona cunoscută în Ayurveda sub numele de “al treilea ochi”, considerat fereastra sufletului.

Relax Me 50 min 200 lei

50 min

25 min 85 lei

50 min 160 lei

Masaj de relaxare hidratant, cu mişcări lente, menite să detensioneze musculatura, să echilibreze sistemul nervos şi centrele energetice. Ajută la înlăturarea stresului şi a oboselii prin stimularea circulaţiei sangvine. Poate determina mintea să îşi întrerupă şirul gândurilor, conferind astfel o stare perfectă de relaxare.

50 min 200 lei

Masaj corporal inspirat din tradiția indiană cu uleiuri terapeutice folosite pentru vitalizarea corpului și tonifierea sistemului nervos. Folosind tehnici de masaj de-a lungul meridianelor energetice și mişcări de stretching, permite energiei vitale să curgă liber din nou. Elimină toxinele, reglează circulația și fluxul limfatic, detensionează musculatura, întărește și menține flexibilitatea articulară. 8

9


M A S S AG E THERAPY EXPERIENCES

Deep Tissue

Inspirat de tradiții orientale provenite din cele mai vechi timpuri, de ralaxare sau terapeutic, masajul este întotdeauna un mod perfect de a te răsfăța. Lasă-te purtat de mâinile terapeuților noștri într-o călătorie spre noua dimensiune Spa.

Invigorating

50 min

170 lei

Este un masaj terapeutic care se concentrează pe realinierea straturilor profunde ale mușchilor și țesutului conjunctiv. Diminuează tensiunile musculare cronice prin întinderi ușoare, presiuni profunde sau fricțiuni pe zonele contractate, de-a lungul fibrelor musculare, tendoanelor și fasciilor. Este benefic în ameliorarea durerilor cronice, recuperarea după traumatisme, deficiențe de postură, tensiuni sau spasme musculare ale gâtului, spatelui și umerilor.

50 min

170 lei

Cei care preferă un masaj energic se pot bucura de această experienţă care stimulează simțurile, conferind vitalitate întregului organism. Crește tonusul muscular, îmbunătățește circulația sangvină şi reface masa musculară.

Fusion

80 min 220 lei

Poartă semnătura Premier Spa, fiind o combinaţie inedită între masajul tailandez și cel suedez. Are ca scop detensionarea musculară și echilibrarea energetică, eliminarea tensiunii și a stresului.

Asian Bamboo

45 min

160 lei

Inspirat din tradiţia orientală, masajul cu beţe de bambus îmbină manevrele de stretching cu mișcări rapide şi presiuni line, ascendente, de-a lungul musculaturii. Stimulează sistemului limfatic şi circulaţia sangvină, cu efecte vizibile în tratarea celulitei şi retenţiei de apă, iar practicat cu regularitate, defineşte linia corpului.

Thai

80 min 220 lei

Constă într-o varietate de mişcări specifice, actionându-se asupra ţesutului muscular, tendoanelor, ligamentelor şi a anumitor nervi pentru a echilibra toate funcțiile corpului. Favorizează îndepărtarea blocajelor și echilibrarea sistemului energetic, relaxează și energizează, elimină durerile și tensiunile musculare, îmbunătățește circulația sângelui și a limfei, crește flexibilitatea corpului. Vă sugerăm să îmbrăcăți haine ușoare din bumbac sau in.

Neck, Back & Shoulder

25 min 120 lei

Masaj decontracturant al spatelui și al umerilor care diminuează tensiunile musculare cauzate de stres și poziție incorectă.

Head & Neck

25 min

90 lei

Detensionează regiunea cervicală și stimulează circulația sangvină la nivelul scalpului, oferind o stare de relaxare a minții și corpului. Este ideal pentru persoanele care petrec mult timp în fața calculatorului sau la birou. 10

Therapeutic Mud

20 min 60 lei

Nămolul este recunoscut pentru proprietăţile sale terapeutice, fiind folosit cu precădere în tratamentul reumatismului şi artrozei. Acest masaj cu nămol sapropelic stimulează circulația sangvină, reduce tensiunile musculare, ameliorează mobilitatea articulară şi induce o stare de bine generală.

Tresor des Mers

60 min 230 lei

Întreaga artă a masajului într-un tratament energizant şi de remineralizare pentru un corp relaxat şi energizat! Ingredientele active precum algele marine şi oligoelementele stimulează drenajul limfatic şi activează microcirculația. Conferă hidratare şi elasticitate pielii, relaxează musculatura şi asigură o stare de bine generală.

Therapeutic Massage 25 min

80 lei

Masajul terapeutic are rol în tratarea diverselor afecţiuni, traumatisme şi tulburări evolutive, acţionând ca tratament recuperator în cazul unor evoluţii lente în vindecarea unor sechele patologice, îmbunătăţeşte flexibilitatea articulară, scurtează timpul în refaceri musculare, tonifiază musculatura şi are efect decontracturant. Pentru rezultate optime, poate fi asociat cu şedinţe de kinetoterapie sau hidrokinetoterapie.

Reflexo Massage

25 min 50 lei 50 min 80 lei

Având la bază relația reflexă dintre un punct de pe talpa sau palma și un anumit organ, masajul reflexogen normalizează funcțiile organismului prin eliminarea toxinelor. Îmbunătățește circulația sangvină, limfatică, reechilibrează activitatea organelor interne și a metabolismului, stimulând în același timp și sistemul imunitar. Prin ședințele de reflexoterapie practicate cu regularitate, pot fi atenuate probleme precum: dureri de cap, insomnii, tulburări endocrine, dar poate ajuta și în cazul afecțiunilor circulatorii, hepato biliare și digestive.


B O DY EXPERIENCES

Jambes Toniques

Phyto Fermete

Acordă-i corpului tău respectul cuvenit cu adevărat unui templu al sufletului. Experiențele corporale te ajută să îți detoxifici organismul, să slăbești, să-ți remodelezi musculatura și să restabilești echilibrul dintre spirit și trup.

30 min

150 lei

Este un tratament pentru detensionarea picioarelor obosite. Iedera și uleiurile esențiale favorizează circulația sangvină și conferă picioarelor senzație de prospețime și lejeritate.

80 min 270 lei

Recomandat celor care doresc un tratament tonifiant, anti-îmbătrânire, după naștere sau pe durata curelor de slăbire. Phyto Fermete este un tratament corporal de fermitate și tonifiere, constând în împachetare pe bază de bandaje. Folosind tehnici speciale de drenaj și lifting corporal, acest ritual redefinește silueta datorită produselor ce au la bază rozmarin, cedru și chintesența Yon-Ka.

Blueberry Bliss

50 min 250 lei

Bucură-te de proprietăţile antioxidante ale coacăzelor, prin intermediul acestui savuros tratament de fermitate şi remodelare. Scrubul din coacăze stimulează circulaţia sangvină, conferind fermitate şi catifelare pielii în timp ce împachetarea hidratează în profunzime. Tratamentul culminează cu un “lifting masaj”, care tonifică şi remodelează.

Coco-Luscious

50 min 250 lei

50 min 240 lei Pachet 10 şedinţe 2100 lei

Iyashi Dome răspunde așteptărilor fiecăruia de a găsi o modalitate care să activeze slăbirea, regenerarea și echilibrarea organismului, îmbunătățind sănătatea acestuia. Este un concept revoluționar venit din Japonia având la bază un sistem de raze infraroșii lungi de origine organică. Câteva ședințe cu Iyashi Dome te pot ajuta să scapi de stres, toxine, oboseală, dureri de cap, piele ternă, pori închistați, metale grele (tehnologia ceramică/titan a Iyashi Dome are proprietatea de a descompune a toxinelor), celulită și surplus de greutate (permite eliminarea a peste 600 de kilocalorii ). O sesiune Iyashi Dome produce o sudație intensă, echivalentă unui efort de 20 km de alergare fără efecte negative precum exces de endorfine, dezvoltarea de acid lactic, risc cardiac, uzură prematură a corpului.

60 min Marine Body Wrap Contouring

240 lei

Oferă-ţi un răsfăţ tropical cu un delicios concentrat de pepene verde, papaya, ulei virgin de cocos şi zahăr brut pentru hidratarea şi redefinirea siluetei. Exfolierea cu zahăr, împachetarea cu mango şi masajul de fermitate fac din acest tratament un deliciu tropical. Proprietăţile nutritive ale cocosului hrănesc pielea uscată şi conferă o strălucire exotică.

Formulă inovatoare de împachetare, combinată cu un masaj tonifiant, fac din acest tratament un răsfăţ marin cu rezultate vizibile în reducerea depunerilor adipoase şi redefinirea siluetei. Ingredientele marine active curață pielea în profunzime, remineralizând-o, conferindu-i fermitate şi hidratare.

Oloil

Essential Sculpting Care

50 min

150 lei

Lasă-te sedus de aromele mediteraneene! Peelingul cu busuioc, masajul tonifiant cu mix de uleiuri esențiale, uleiul de măsline, binecunoscut drept un adevărat elixir al tinereții și împachetarea relaxantă pe Dry Flotation îţi vor îmbunătăţi tonusul pielii şi o vor vitaliza. Este recomandat în combaterea celulitei, ţesuturilor cu probleme şi pielii terne.

Shea Cocoon

12

Iyashi Dome

50 min

150 lei

Bogat în acizi graşi esenţiali şi antioxidanţi naturali, având o capacitate extraordinară de hidratare şi regenerare celulară, untul de Shea este ingredientul principal al acestui tratament de hidratare intensivă. Acţionând ca o barieră naturală împotriva razelor solare, Shea Cocoon este indicat pentru pielea uscată, deshidratată, pentru pregătirea pielii în vederea bronzării, precum şi după expunerea la soare pentru refacerea tegumentelor.

60 min 280 lei

Combinaţia dintre argilă termoreductoare şi masajul intensiv oferă cea mai înaltă performanţă în remodelarea corporală. Succesul acestui tratament de fermitate, remodelare şi anticelulitic este garantat de masca de la PHYTOMER cu autoîncălzire.

Sea Holistic

70 min

260 lei

O combinaţie încântătoare între tratamentul şi masajul corporal și cel facial, cu efect ultra-relaxant, mulţumită parfumului florilor de lavandă. Exfolierea cu săculeți marini umpluți cu cristale de sare de mare şi lavandă conferă strălucire şi catifelare pielii, eliminând tensiunile fizice, restabilind echilibrul organismului.

Vacu Styler

30 min

140 lei

Bazat pe principiul presiunii negative aplicată alternativ, Vacu Styler stimulează sistemul sangvin care direcţionează toxinele şi reziduurile către sistemul limfatic, spre eliminare. Îmbunătăţeşte circulaţia sangvină, ajuta la tratarea celulitei şi la refacerea musculară prin eliminarea acidului lactic, cauzator de febră musculară. Pentru persoanele care doresc o accelerare a rezultatelor, putem îmbina efectele benefice ale acestei terapii cu proprietăţile tonifiante ale cremei anticelulitice Gerovital Plant.

Slide Styler

30 min

80 lei

Slidestyler este o procedura modernă de drenaj limfatic, cu efect decongestionant, care ajuta la eliminarea acumulărilor de grăsime, toxine sau apă din ţesuturi. Eficiența acestei proceduri este dată de multitudinea de camere cu aer care se umflă progresiv şi creează valuri de presiune ritmice, care masează zonele cu probleme, generând eliminarea toxinelor. Combate cu succes celulita, stimulează funcţionarea intestinului subţire şi masează peretele abdominal, astfel că rezultatele se văd încă de la primele şedinţe.

13


S C RU B S & PEELING

Organic Cranberry Pomegranate Scrub

20 min

110 lei

Bucură-te de aromele de merişor şi rodie, care generează o explozie de antioxidanţi şi vitamine naturale pentru purificarea epidermei. Ridurile şi liniile fine vor fi estompate, iar pielea îşi va recăpăta fermitatea şi strălucirea.

O piele frumoasă este oglinda unui organism sănătos. Oferă-ți momente de răsfaț cu arome senzuale, delicate și ispititoare, tratamente dedicate tuturor dorințelor tale pentru regenerarea, purificarea și hidratarea pielii... pentru o stare de armonie generală.

Organic Apricot Sugar Scrub

20 min

110 lei

Lasă-te învăluit de aroma îmbietoare a caiselor! Proprietăţile tămăduitoare ale acestora combinate cu zahărul brun conferă luminozitate şi hidratare pielii, un aspect mătăsos şi o strălucire irezistibilă.

Organic Blueberry Sugar Scrub

20 min

110 lei

Oferă pielii tale un răsfăţ cu antioxidanţii şi fito-nutrienții din pulpă de coacăză! Vitamina E optimizează nivelul de elasitină din piele, iar aceasta va căpăta un aspect catifelat.

Organic Luxurious Pear & Green Apple Scrub

20 min

110 lei

Un amestec senzual de pară, măr verde şi zahăr brun îţi va răsfaţa simţurile. Quercitina din extractul de măr verde reduce liniile fine şi previne apariţia ridurilor, pielea devenind mai fermă şi vitalizată.

Organic Mimosa Champain Scrub

20 min

110 lei

Trăieşte o experienţa unica învăluită în arome delicate! Stugurii de şampanie împreună cu proprietăţile hrănitoare ale portocalei vor reda tonusul şi vor hrăni pielea uscată, deshidratată şi lipsită de vitalitate.

Peeling Magic Honey

14

40 min

160 lei

“Îndulceşte-te” cu un tratament pentru pielea uscată, constând într-un peeling realizat cu miere şi sare din Marea Moartă. Acest tratament elimină celulele moarte, calmează, hrăneşte pielea, având totodată şi un efect remodelator. Împachetarea la cald pe Dry Flotation relaxează şi facilitează deschiderea porilor şi pătrunderea ingredientelor în profunzime.


B O DY W R A P S & D RY F LOTAT I O N

Învăluie-ți trupul într-un voal de sănătate, suplețe și relaxare cu ajutorul împachetărilor corporale pe Dry Flotation. Te vei simți întinerit, energizat și, cel mai important, alintat.

Organic Pumpkin Cream Wrap

50 min

160 lei

Bogat în enzime, antioxidanţi şi beta-caroten, piureul de dovleac acţionează împotriva îmbătrânirii premature a pielii. Untul de shea, extractul de ceai verde şi cremă de soia hidratează pielea în profunzime, conferindu-i prospeţime şi catifelare. Este un tratament ideal pentru pielea uscată, deshidratată, lipsită de vitalitate.

Mango Enzyme Body Wrap

50 min

160 lei

Este un tratament de hidratare şi fermitate, ce îmbunătăţeşte structura pielii. Ingredientele organice precum mango, mandarina, grepfrutul şi ananasul transformă această împachetare într-un deliciu tropical. Ananasul purifică epiderma, eliminând impurităţile, iar extractul de grepfrut îţi va reda fermitatea.

Chocolate Truffle Wrap

50 min

160 lei

Oferă-ţi un deliciu relaxant de ciocolată, care stimulează producţia de endorfine şi hormoni ai plăcerii, cu zero calorii! Gomajul corporal, masajul şi împachetarea cu ciocolată pe Dry Flotation fac din această experiență un “deliciu” de nerefuzat. Fiind un tratament pe bază de cofeină, are efecte spectaculoase împotriva celulitei, lipsei de tonus şi hidratează pielea uscată.

Cell-u-less Body Wrap

80 min 290 lei

Având la baza ingrediente precum paprika şi scorţişoara, acest tratament vizează celulita şi tonifierea ţesuturilor. Mixul de ierburi şi condimente stimulează circulaţia sangvină, scorţişoara revitalizează pielea, iar coenzima Q10 şi antioxidanţii îmbunătăţesc calitatea pielii.

Natural Mud Wrap 16

20 min

65 lei

Este o împachetare cu nămol terapeutic natural, care relaxează musculatura şi îmbunătăţeşte mobilitatea articulaţiilor, cu efecte benefice asupra afecţiunilor reumatice.


FAC I A L EXPERIENCES

Intermezzo

20 min

110 lei

Spune adio cearcănelor şi pungilor de sub ochi, cu ajutorul acestui tratament revoluţionar cu efecte anti-îmbătrânire! Principiile active din plante şi tehnicile specifice, reduc considerabil ridurile şi liniile fine, semnele de oboseală fiind vizibil atenuate. Un atu care oferă privirii strălucire debordantă!

Plaisir D'Aromes

50 min 250 lei

Simte bucuria aromelor seducătoare care te vor deconecta de la stresul cotidian! Compresa aromată cu uleiuri esenţiale împrospătează tenul, masajul relaxant conferă hidratare iar, la final, tehnicile de energizare vă vor aduce un plus de tonus şi vitalitate.

Le Grand Classique

80 min 340 lei

Este, fără îndoială, unul din cele mai complexe tratamente de îngrijire a feţei care constă în 5 etape de curăţare progresivă. Extractele naturale de plante şi tehnicile special utilizate acţionează în cele mai profunde straturi ale pielii. Tenul devine curat, luminous, revigorat şi echilibrat.

Vital Defense

60 min 330 lei

Destinat persoanelor cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani, acest tratament revoluţionar anti-age, antioxidant, antipoluant combate stresul oxidativ responsabil pentru îmbătrânirea prematură a tenului. Crema Vital Defense creează un scut împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător, ajută tenul să rămână tânăr şi conferă pielii luminozitate, oxigenare şi relaxare.

Vital Elastine

18

80 lei

Descoperiţi aromele YonKa, care vă vor purta în fascinanta lume a fitoterapiei. Profitaţi de un scurt moment de relaxare oferit de acest minifacial, care vă va destinde şi încânta simţurile.

Eclat Contour

Am ales cele mai bune tratamente și ingrediente pentru a satisfice nevoile oricărui tip de ten, adesea afectat de poluarea atmosferică, de razele solare sau chiar de imperfecțiuni proprii. Pentru a favoriza regenerarea țesuturilor protectoare și a reduce semnele de îmbătrânire, vă propunem tratamente personalizate pentru fiecare tip de ten.

20 min

60 min 350 lei

Pierderea elasticităţii pielii este un proces care nu poate fi stopat radical dar pe care îl putem amâna cu uşurinţă cu ajutorul acestei terapii de ultimă generaţie Vital Elastine. Eficiența tratamentului este sporită prin folosirea măştii Stimulastine, care regenerează pielea. Destinat persoanelor cu vârste cuprinse între 45 şi 55 de ani, acest tratament antiîmbătrânire are rolul de a optimiza nivelul de elastină din piele.

Optimizer

80 min 360 lei

Un tratament anti-îmbătrânire, tonifiant și biorestructurant pentru vârste cuprinse între 35-50 ani, care conferă un efect de lifting, remodelând conturul feţei şi redând strălucirea tenului. Ingredientele naturale (extract de hibiscus, colagen marin şi acid hialuronic) au efect hidratant, iar coenzima Q10 protejează împotriva radicalilor liberi.

Alpha Vital

75 min

320 lei

Primăvara şi toamna, multe persoane se confruntă cu o agravare a problemelor tenului. Vântul sau oscilaţiile de temperatura pot usca pielea şi o pot sensibiliza. Tratamentul de reînnoire celulară pe baza de acizi din fructe Alpha Vital este special conceput pentru stresul la care este supus tenul în această perioadă. Pielea devine mai luminoasă, tenul este hidratat iar liniile fine sunt estompate.

Simply Divine

75 min

410 lei

Un tratament de hidratare pur și simplu divin! Strugurii de șampanie și uleiurile esențiale de portocale și gutui se îmbină pentru a oferi tenului fermitate și hidratare intensă. Având la baza ingrediente organice, acest tratament antiîmbătrânire este recomandat oricărui tip de ten.

Zero Gravity Lifting Facial

75 min

410 lei

Sfidează procesul de îmbătrânire, cu ajutorul acestui tratament cu efecte de lifting facial! Un mix puternic de ingrediente organice precum rădăcina de maral și curmale Jujuba, bogate în vitamine şi antioxidanți îţi vor tonifia instant tenul. Ridurile şi liniile fine sunt vizibil reduse, iar tenul capătă o strălucire irezistibilă.


Bright Eyes

45 min

150 lei

Zona din jurul ochilor este prima care trădează trecerea anilor. Tratamentul complex pe bază de enzime active de fructe, Bright Eyes reface structura pielii, netezeşte ridurile, conferind un contur radiant ochilor. Sinergia ingredientelor naturale, precum masca hidratantă de zmeură, bogată în antioxidanţi, şi untul de shea vor crește elasticitatea pielii. Gelul răcoritor din castravete şi cedru şi crema bogată în minerale activează circulaţia şi îndepărtează cearcănele. Pentru un răsfăţ total al tenului, puteţi îmbina acest tratament cu un tratament facial de bază.

Youth Revealing Pionniere

Descoperă-ţi tinereţea interioară cu ajutorul acestui tratament special, care foloseşte ingrediente unice şi tehnici excepţionale, pentru rezultate imediate şi vizibile. Pielea este mai catifelată, mai fermă şi mai strălucitoare.

Seawater Pearls Mille pentru luminozitate

90 min 320 lei

Este „şampania” tratamentelor faciale Maria Galland. Bazat pe elemente precum: trufă, aur de 24 karate, peptide antiîmbătrânire şi un activator celular, acest tratament este conceput să atenueze ridurile, să hidrateze şi să netezească pielea. Având un efect remarcabil, este ideal pentru cele mai pretenţioase tipuri de ten, chiar şi pentru cele de peste 40 de ani.

Mille Modelant

75 min

320 lei

Reîntinereşte cu ajutorul acestui tratament ce are la bază o mască modelantă dintr-un amestec de pudre minerale, cu un excepţional efect de modelare şi lifting. Ovalul feţei este restructurat iar trăsăturile complet destinse, având rezultate spectaculoase asupra tonusului şi culorii tenului.

Tratamentul facial sistem dermatologic

60 min 360 lei

Plecând de la ”visul frumuseţii fără cusur” a fost creat acest tratament inovator, al cărui motto este “Ajută-ţi pielea să se ajute pe sine!”. Activează procesele de regenerare celulară, vitalizează pielea şi optimizează respiraţia acesteia, conferind fermitate şi susţinând sistemul natural de protecţie.

75 min 250 lei

60 min 240 lei

O combinaţie unică de perle marine şi “caviar” de alge într-un tratament ultra-hidratant, ce revitalizează şi dă strălucire tenului, garantând o relaxare optimă. Este recomandat la începutul fiecărui anotimp sau atunci când nivelul de energie este scăzut!

Aslavital Sensitive

60 min 200 lei

Stresul, poluarea, alimentaţia necorespunzătoare, radiaţiile ultraviolete pot sensibiliza tenul nostru, cauzând alergii, acnee, cuperoză, iritaţii. Aslavital este un tratament special conceput pentru tenul sensibil. Ingredientul de bază al acestui tratament este argila, binecunoscută pentru efectele sale spectaculoase în regenerarea pielii, detoxifierea epidermei, vindecarea acneei și calmarea iritaţiilor. Colagenul şi ingredientele bogate în minerale, îmbunătățesc nivelul de hidratare și elasticitate al pielii, protejând împotriva stresului oxidativ.

Gh3 Evolution

75 min 230 lei

Pielea îmbătrânită este o consecinţă inevitabilă a trecerii anilor şi face parte din evoluţia naturală a organismului, însă îmbătrânirea prematură a pielii poate fi consecinţă directă a unor factori, care ar putea fi controlaţi cu uşurinţă. Tratamentul Gerovital H3 pe baza de acid hialuronic regenerează ţesuturile, estompează liniile fine şi profunde, tenul devenind mai tânăr, mai luminos și mai sănătos.

21


MEN I N B E ST F O R M

Gent's Reviving Ritual

Bărbatul modern acordă foarte mare atenţie îngrijirii şi aspectului fizic, dar apreciază şi clipele de relaxare. Premier Spa vă răsfaţă cu ritualuri corporale şi tratamente faciale menite să vă destindă şi să vă menţină mereu în formă optimă.

Pole Position Treatment

80 min 295 lei

Evadează din stresul cotidian şi oferă-ţi câteva momente de relaxare! Experienţa Spa debutează cu un Hidromasaj cu uleiuri esențiale, care relaxează musculatura tensionată, continuă cu un scrub corporal pentru îndepărtarea celulelor moarte și culminează cu un masaj relaxant/revigorant.

180 min 380 lei

Oamenii de succes ştiu că, din când în când, trebuie să-şi “reîncarce bateriile” pentru a fi mereu în formă şi cu mintea limpede. Începeţi vizita la Spa, accesând Thermarium & Pool, pentru a pregăti corpul şi pentru a permite ingredientelor active să pătrundă mai ușor în piele. Oboseala și tensiunea musculară se vor “topi” sub masajul tonifiant Vichy Shower. Musculatura va fi astfel pregătită pentru un masaj Fusion, decontracturant, iar apoi vă veți bucura de un masaj relaxant al scalpului pentru un tonus de invidiat.

Business Break

150 min 250 lei

Un tratament adresat celor care au nevoie de un “remise en forme” după o zi lungă de ședințe, întâlniri de afaceri sau lucru intens. Ritualul debutează cu o vizită la Thermarium & Pool pentru a detensiona musculatura urmând apoi terapia cu CO2, care va creşte aportul de oxigen în organism, va îmbunătăți circulația sângelui şi va relaxa mintea. Masajul zonei cervicale, spatelui și umerilor diminuează tensiunile musculare cauzate de stres și poziție incorectă, oferind o stare de bine și de relaxare.

Skin Fitness

50 min

320 lei

Un tratament restructurant, relaxant, de curățare profundă special creat nevoilor tenului masculin. Îndepărtează punctele negre şi celulele moarte, tratamentul culminând cu un masaj aromatic şi de relaxare, care va reda tenului tonusul şi vitalitatea. Recomandat persoanelor active, tenurilor agresate de stres şi mediul poluant.

Age Defense

50 min

320 lei

Combate primele semne de îmbătrânire cu ajutorul unui tratament revoluţionar care acţionează ca un adevărat lifting facial. Curățarea, micro-exfolierea, stimularea simţurilor cu uleiuri esențiale, masca și ingredientele naturale active vor diminua ridurile și liniile fine, redând tenului energia și vitalitatea necesară.

Power Moist

50 min

320 lei

Primele semne ale îmbătrânirii şi aspectul tern al tenului sunt adesea cauzate de lipsa unei hidratări optime. Creat pentru a hrăni tenul uscat şi pentru a preveni ridurile, Power Moist este un tratament care conferă o hidratare intensă şi de durată, redând elasticitatea şi strălucirea naturală a pielii. 22


U R BA N OA S I S EXPERIENCES

Fie că dorești să evadezi singur sau împreună cu prietenii după o săptămână de lucru intensă, vrei să organizezi ceva inedit, sau dorești să serbezi un eveniment important, această escapadă va fi o surpriză de neuitat pentru toată lumea.

CityScape SPA Celebration

180 min 400 lei

240 min 470 lei

1x Acces Thermarium & Pool; 1x Hydro Jet Therapy; 1x Cranberry Pomegranate Scrub; 1x Relax Me Massage; 1x Mango Enzyme Body Wrap;

Dolce Restart

120 min 330 lei

120 min 295 lei

1x Acces Thermarium & Pool; 1x Neck, Back & Shoulder Massage; 1x Jambes Tonique; 1x Intermezzo;

Escale Zen

24

1x Acces Thermarium & Pool; 1x Thai Massage; 1x Kerala & Shirodhara; 1x Iyashi Dome;

120 min 340 lei

1x Acces Thermarium & Pool; 1x Sensorial Candle Massage; 1x Mango Enzyme Body Wrap; 1x Facial Plaisir D'Aromes.

1x Acces Thermarium & Pool; 1x Vichy Shower Massage; 1x Organic Mimosa Champain Scrub; 1x Jambes Toniques;

Exquisite Luxury

Pretty Woman

180 min 640 lei

1x Acces Thermarium & Pool; 1x Luxurious Pear & Green Apple Scrub; 1x Organic Pumpkin Cream Wrap; 1x Cleopatra Milk Bath; 1x Facial: Simply Divine;

1x Acces Thermarium & Pool; 1x Hydro Jet Therapy; 1x Neck, Back & Shoulder Massage; 1x Peeling Magic Honey;

Beauty Mama

Shopping Recovery

240 min 550 lei

1x Acces Thermarium & Pool; 1x Tropical Shower Scrub; 1x Healing Hot Stone Massage; 1x Intermezzo.

Well-Being

Escapade Delice & Passion

240 min 585 lei

120 min 390 lei

1x Acces Thermarium & Pool. 1x Relax Me Massage; 1x Mango Enzyme Body Wrap; 1x Intermezzo;


P R I VAT E S PA SUITE

CO U P L E S E X P E R I E N C E S La Vie en Rose

150 min 320 lei/pers

Ritual de întâmpinare, saună, dușuri emoționale, Hydro Jet Therapy, Organic Mimosa Champain Scrub, Sensorial Candle Massage, Prosecco.

Oricine poate deveni dependent de starea de bine și de răsfațul creat în atmosfera privată a acestui mini Spa. Suita Spa este dotată cu saună, dușuri emoționale, hidromasaj cu cromoterapie, zona de relaxare și o zonă special concepută pentru masaj în tandem. Bucurați-vă de momente unice de relaxare!

Je T'aime Moi Non Plus

120 min 250 lei/pers

Ritual de întampinare, saună, dușuri emoționale, Cleopatra Milk Bath, Fusion Massage, Balance Tea, platou cu fructe.

Urban Sunset

120 min 290 lei/pers

Ritual de întampinare, saună, dușuri emoționale, Hydro Jet Bath, Sensorial Head & Body Massage, Balance Tea, platou cu fructe.

Wellness Dream by Night

P R E M I E R S PA S I G N AT U R E E X P E R I E N C E S

120 min 230 lei/pers

Ritual de întampinare, saună, dușuri emoționale, Pepper Hydro Jet Bath, Sensorial Candle Massage, șampanie.

Premier SPA Elements

Premier SPA Meditation 150 min 480 lei Conceput pentru a restabili echilibrul dintre corp şi minte, acest ritual este o încântare a simţurilor. Mai întâi, te invităm să alegi din gama de uleiuri esenţiale acele uleiuri pe care le preferi pentru baia Hydro jet, care deshide porii şi pregăteşte musculatura pentru terapiile corporale. Scrubul Organic Pear & Green Apple redă tonusul pielii, iar masajul tonifiant sub ploaia caldă a dușului Vichy te va energiza. Împachetarea la cald pe Dry Flotation cu unt de Shea conferă hidratarea şi strălucirea de care pielea ta are nevoie. Şi pentru ca răsfăţul să fie complet, te vei bucura de un masaj senzorial cu săculeţi cu unt de cacao Kerala & Shirodhara.

Premier Spa De-Stress

26

150 min 495 lei

Descoperiți puterea reconfortantă a elementelor naturii: pământ (împachetări cu nămol terapeutic), aer (aromaterapie), apă (băi relaxante) și foc (masaje și terapii calde). Terapiile au ca scop detoxifierea corpului, relaxarea musculaturii, îmbunătățirea călității pielii, diminuarea stresului și redobândirea echilibrului psiho-fizic. Pachetul conține: baie reconfortantă cu dioxid de carbon, împachetare cu nămol, masaj cu pietre calde și detoxifiere cu Iyashi Dome.

240 min 450 lei

Îți dorești să lași în urmă agitația și stresul? Îți oferim posibilitatea unei evadări de o zi și o experiență Spa care să-ți aducă liniştea și relaxarea de care ai nevoie. Lasă-te cucerit de o călatorie inedită in lumea Thermarium. Tensiunea și stresul se vor diminua prin terapia cu CO2, apoi un scrub, bogat în fructe de coacăze care conţine antioxidanți, îți va exfolia uşor pielea lăsând-o moale și hidratată. Te vei putea bucura de una dintre creațiile culinare delicioase din meniul nostru Spa Gourmet & Bar. Te vom răsfăța în continuare cu un masaj relaxant și un minifacial aromoterapeutic, care te vor ajuta să-ți recapeți vitalitatea până la următoarea escapadă.


PAC H E T E H E A LT H & S PA

Concepute special pentru tine și nevoile tale, pachetele Health&Spa te vor ajuta în lupta zilnică împotriva stresului și oboselii. Acestea au fost concepute conform filosofiei noastre că un trup sănătos și un spirit echilibrat sunt esențiale pentru a te simți cu adevărat relaxat.

De-tox. De-stress. Divine.

Un program creat să vă ajute în lupta cu toxinele și stresul cotidian, relaxându-vă simțurile prin îmbinarea puterii de regenerare a apei cu tratamente faciale și corporale.

Program 2 zile: 700 lei

Program 6 zile: 1060 lei

1 x Hydro Jet Therapy cu Uleiuri Esențiale 1 x Underwater massage 1 x Organic Body Scrub 1 x Back & Shoulder Massage 1 x Relax Me Massage 50 min 1 x Iyashi Dome 1 x Intermezzo / Men Express

2 x Hydro Jet Therapy cu Uleiuri Esențiale 2 x Underwater massage 1 x Organic Body Scrub 1 x Minifacial: Intermezzo / Men Express 2 x Relax Me Massage 50 min 6 x Aqua Gym 2 x Back & Shoulder Massage 2 x Iyashi Dome

Life in Balance Regăseşte-ţi echilibrul psihic şi fizic bucurându-te de o incursiune în universul Spa! Terapiile sunt special îmbinate pentru a ameliora contracturile și durerile musculare, tulburările de somn și pentru a combate efectele stresului.

Program 2 zile: 420 lei

Program 6 zile: 855 lei

1 x Hydro Jet Therapy cu Uleiuri Esențiale 1 x Underwater massage 1 x Vichy Shower Massage 1 x Aroma Relax Masaj 25 min 1 x Scalp Massage 2 x De- stress Aqua Gym 1 x Natural Mud Wrap

2 x Hydro Jet Therapy cu Uleiuri Esențial 2 x Underwater massage, 2 x Vichy Shower Massage 1 x Kerala & Shirodhara 6 x Wellness Aqua Gym 3 x Natural Mud Wrap 2 x Aroma Relaxing Massage 25 min

Zen Weekend

790 lei

Un ritual complet dedicat feței și corpului cu ajutorul căruia vă veți redescoperi splendoarea și starea de bine visată. Veți fi protagoniștii unei călătorii în lumea armoniei și a plenitudinii. Este dedicat deopotrivă doamnelor și domnilor pentru redobândirea echilibrului dintre minte și trup.

Ziua 1

1 x Thermarium & Pool, 1 x Tropical Shower Scrub, 1 x Neck, Back & Shoulder Massage

Ziua a 2-a

1 x Thermarium & Pool, 1 x Pepper Hydro Jet Bath, 1 x Tibet Massage

Ziua a 3-a

1 x Thermarium & Pool, 1 x Thai Massage, 1 x YonKa Facial: Plaisir D'Aromes/Men Express

28

SPA'RTY Unele momente în viaţa sunt unice şi trebuie sărbătorite într-un mod cât mai original cu putinţă! Premier Spa îţi oferă o alternativă pentru petrecerile clasice. Fie că e vorba de o aniversare, de petrecerea burlacilor/burlăcițelor sau o întrunire cu partenerii de afaceri ori colegii de serviciu, bucuraţi-vă de ambientul Premier Spa, preț de cateva ore! Vă putem ajuta să alegeți terapii senzoriale de neuitat. 29


30

“The body is your temple – don't neglect it” Osho

The New SPA Dimension

P R E M I E R

S PA

CLINIQUE

Clinique Spa vine în întâmpinarea oaspeților săi cu terapii medicale specifice, masaje, tratamente si medici specialiști în recuperare, detoxifiere și managementul stresului. Veți putea alege dintr-o gamă variată de tratamente medicale concepute pentru afecțiuni asociate sistemului locomotor și osos – reumatism degenerativ și pentru afecțiunile reumatice inflamatorii, afecțiuni ale coloanei vertebrale, articulare, dureri cervicale și lombare, sciatică, musculatură încordată - afecțiuni datorate unui stil de viață sedentar, afecțiuni circulatorii, oboseală mentală și fizică. Ingredientele naturale folosite: nămolul terapeutic, plantele medicinale curative, sarea de Bazna, terapia cu dioxid de carbon au rolul de a susține prevenția, redobândirea echilibrului dintre trup si minte și recuperarea fizică în cel mai scurt timp posibil. Preocuparea noastră este să te ajutăm să-ți recapeți vitalitatea și să descoperi acea stare de bine de care ai nevoie. Noi îți vom fi alături in lumea Clinique Spa pentru ca rezultatul sa fie întotdeauna o experiență de neuitat.

31


S E RV I C I I CLINIQUE

Pentru că este mai ușor să previi decât să tratezi, Premier Spa iți prezintă echipa de medici specialiști, terapeuți și o gamă largă de proceduri destinate prevenției, tratării, detoxifierii și recuperării post-traumatice și operatorii. Toate acestea pentru a vă ajuta în lupta împotriva afecțiunilor musculare, osoase, articulare, circulatorii, cardiace si ale sistemului nervos.

CO2 Bath

20 min

80 lei

Este o metodă de reabilitare cardiovasculară pe bază de dioxid de carbon (CO2), utilizată pentru prevenirea și tratarea atacului de cord, în recuperarea post-chirurgicală cardiacă și în alte afecțiuni ale inimii. CO2 este un gaz inodor și incolor, parte din aerul pe care îl respirăm zi de zi, iar pe parcursul terapiei, acesta este absorbit prin capilarele superficiale de la nivelul tegumentului. Are o influență pozitivă și de lungă durată asupra sistemelor cardiovascular, nervoscentral și asupra coagulabilității. Îmbunătățește circulația sângelui, scade tensiunea arterială și induce o stare de relaxare psiho-motorie senzitivă. Ajută la regenerarea celulară, reducând metaboliții acizi acumulați în celule, are efect trofic asupra mușchilor (stimulează creșterea musculară), păstrează tonusul și împiedică îmbătrânirea prematură a pielii.

Hidrocolonoterapia

45 min

240 lei

Hidrocolonoterapia este o procedură modernă care implică curățarea şi hidratarea colonului cu apă filtrată, purificată, ozonizată, bogată în electroliți. Este recomandată în detoxifierea organismului, optimizarea proceselor fiziologice, stimularea proceselor metabolice, ajutând la eliminarea materiilor reziduale, gazelor, posibilelor bacterii şi paraziti intestinali. Reglează tranzitul intestinal, reechilibrează flora intestinală prevenind afecţiunile colonului. Procedura durează aproximativ 45 de minute, nu implică riscuri, desfășurându-se conform unui protocol standard și în urma unui consult medical. Nu creează disconfort și include o perioadă de pregătire de 48 de ore. Pentru mai multe detalii, adresați-vă personalului nostru calificat.

Pachete Hidrocolonoterapie:

3 sedințe – 650 lei 6 sedințe – 1225 lei 12 sedințe – 2400 lei

Kinetoterapia

50 min

60 lei

Kinetoterapia este terapia prin mişcare, care urmăreşte refacerea unor funcţii diminuate sau creşterea nivelului funcţional în diverse afecţiuni ale sistemului locomotor. Pornind de la programe de exerciţii fizice statice şi dinamice individualizate în funcţie de fiecare afecţiune în parte, kinetoterapia poate fi folosită în programele terapeutice profilactice (de prevenire), curative şi de recuperare. Principalele obiective ale tratamentului kinetoterapeutic sunt: relaxarea musculară, corectarea posturii și a aliniamentului corporal, creșterea mobilității articulare, creșterea forței şi rezistenței musculare, corectarea deficitului respirator. 32

Pachet 10 sedințe Kinetoterapie: 500 lei

Hidrokinetoterapia

50 min

60 lei

Hidrokinetoterapia este gimnastica de recuperare în apă indicată în tratarea/ameliorarea afecţiunilor sistemului nervos, a traumatismelor cerebrale, a bolilor reumatismale degenerative, sechelelor posttraumatice şi afecţiunilor coloanei vertebrale. Pe lângă faptul că reprezintă o metodă de relaxare si tonifiere a organismului, hidrokinetoterapia ajută la redobândirea mobilităţii articulare, la creşterea forţei musculare, precum şi în tratarea afecţiunilor cardio-respiratorii.

Pachet 10 sedințe Hidrokinetoterapie: 500 lei

Baia Galvanică

70 lei

Electroterapia s-a dovedit a fi o soluție eficientă pentru oasele, cartilajele, ligamentele, tendoanele și diferitele părţi ale corpului care sunt influențate pozitiv de electricitate. Baia galvanică este utilizată cu precădere în tratarea unor afecțiuni ale aparatului locomotor: disfuncții ale articulațiilor/ încheieturilor mici ale membrelor, mialgii, artroze, afecțiuni reumatice, tendinite, bursite, epicondilite, periartrite şi entezite. Este benefică şi în cazul unor afecţiuni ale sistemului nervos: n ev r a l g i i , n ev r i t e , p a re z e , p a r a l i z i i , d e z e c h i l i b re neurovegetative. Magnetoterapia Magnetoterapia este alternativa eficace și sigură pentru medicamentele antinevralgice și antiinflamatorii, fără efecte secundare nedorite. Această procedură are acțiune bioregenerantă, antiinflamatorie, antiedemică şi antialergică. Efecte pozitive au fost întâlnite și în tratarea contuziilor, în recuperarea necesară după traume musculo-articulare și în tratamentul afecțiunilor reumatologice. Electroterapia Este o terapie care utilizează diverse forme de curent electric şi unele derivaţii ale acestuia cu efecte benefice asupra sistemului nervos şi aparatului locomotor. Atenuează durerile cauzate de reumatism, poliartrite, plegii, nevrite, luxaţii, contuzii, entorse şi contracturi musculare.


PAC H E T E CLINIQUE

Apa este sursa primordială a vieții și sănătații. Iți propunem propria ta escapadă in lumea Clinique Spa cu unul dintre pachetele concepute special pentru tine si vei putea experimenta puterea terapeutică a apei si efectele ei benefice asupra organismului. Este momentul să te gândești la tine și la starea ta de sănătate și armonie.

Remise en Forme Evadează din rutina cotidiană, oferindu-ți o binemeritată călătorie în lumea Spa! Îți vei recăpăta tonusul psihic şi fizic cu ajutorul terapiilor noastre, special concepute pentru persoanele care doresc să revină la forma optimă după o perioadă de lucru stresantă.

Program 6 zile: 580 lei

Program 12 zile: 1150 lei

3 x Aroma Bubble Bath 2 x Hidro Jet Therapy 2 x Vichy Shower Massage 2 x Masaj Revigorant/ Relaxant 3 x Aqua Gym

6 x Aroma Bubble Bath 4 x Hidro Jet Therapy 4 x Vichy Shower Massage 4 x Masaj Revigorant/ Relaxant 6 x Hidrokinetoterapie

Stress Management Păstrarea sănătății fizice și mentale depinde de abilitatea noastră de a face față factorilor stresanți din viața de zi cu zi. Echipa noastră, formată din medici şi terapeuţi specializaţi, îţi va fi alături în lupta cu stresul şi lipsa de vitalitate. Cu ajutorul unui program personalizat, te vom ajuta să îţi redobândeşti echilibrul interior şi să faci faţă solicitărilor zilnice. Vom apela la terapii specifice pentru a îndepărta oboseala excesivă, migrenele, insomnia, extenuarea fizică și mentală. Consiliere și 3 terapii/zi la recomandarea medicului, compuse din: Masaje detensionante/Împachetări relaxante/Vichy Shower Massage/Underwater massage/ Hidro Jet Therapy și/sau Hidro Jet Therapy cu sare terapeutică de Bazna/Baie antistres de Plante/ CO2 Bath/Aqua Gym/ Kinetoterapie/Magnetoterapie/Iyashi Dome.

Program 5 zile-1050 lei Program 10 zile-1785 lei Program 15 zile-2362 lei

Balneotherapy Este bine cunosut faptul că apa, folosită în cadrul diferitelor terapii balneare, reglează circulaţia sangvină, elimină toxinele din organism şi stimuleză tonusul muscular, digestia şi metabolismul. Balneoterapia este utilizată atât în scopuri terapeutice, cât şi pentru relaxare, ajutând la destindere şi eliminând stresul. Şedinţele regulate de balneoterapie au efect pozitiv asupra siluetei şi tonifică organismul, favorizând consumul de calorii şi combaterea celulitei cu ajutorul hidromasajului. Balneoterapia este indicată în ameliorarea/tratarea durerilor de spate, migrenelor, tensiunii ţesutului muscular, durerilor cervicale şi ale umerilor, artritei, diverselor dureri cronice, afecțiuni reumatice inflamatorii și degenerative, în recuperarea sechelelor post chirurgicale și posttraumatice, hernie de disc, tulburări circulatorii periferice, osteoporoză, reducerea hipertensiunii arteriale. 34

Programul va fi personalizat la indicațiile medicului și va cuprinde 4 dintre următoarele terapii pe zi: Natural Mud Wrap/Terapeutic Massage/ Vichy Shower Massage / Therapeutic Mud Massage/ Underwater massage / Hidro Jet Therapy și/sau sare terapeutică de Bazna/ Baie de plante antireumatice/ CO2 Bath/ Baie Galvanică/ Hidrokinetoterapie/ Kinetoterapie/ Electroterapie/ Magnetoterapie/ Laser.

Program 6 zile-1208 lei Program 12 zile-2024 lei Program 18 zile-2587 lei

Rheuma Spa Odată cu trecerea timpului, devenim predispuşi diferitelor afecţiuni asociate sistemului locomotor. Pentru a preveni reumatismul degenerativ, bolile reumatice inflamatorii, afecțiuni ale coloanei vertebrale, durerile cervicale și lombare, Premier Spa vă propune programul Rheuma Spa. La recomandarea medicului, vi se vor prescrie 3 tratamente/ zi dintre următoarele: Natural Mud Wrap / Therapeutic Mud Massage / Baie de plante antireumatice/ Baie Galvanică/ Hidromasaj cu sare terapeutică/ Underwater Massage/ Therapeutic Massage/ Kinetoterapie/ Hidrokinetoterapie/ Electroterapie.

Program 5 zile-870 lei Program 10 zile-1392 lei Program 15 zile-1958 lei

Healthy Ageing Asa cum știm, sănătatea organismului nostru este dependentă de sănătatea propriilor celule. Astfel, pentru a încetini procesul de îmbătrânire trebuie să ne protejăm şi să ne hrănim corect celulele. Gerovital H3 este un tratament individualizat cu scop preventiv sau curativ în funcție de vârstă și de patologie, fiind indicat cu scop profilactic încă de la vârsta de 40 de ani. Efectele complexe ale acestui tratament se datorează acțiunii sale asupra sistemului nervos şi asupra celulelor, stimulând

regenerarea țesuturilor și îmbunătățind procesele metabolice. Printre beneficiile pe care le obținem apelând la acest program, enumerăm: tratarea sau remedierea distoniilor neurovegetative, insomniilor, osteoartritei, reumatismului degenerativ, osteoporozei, aterosclerozei cerebrale și periferice, stării depresive moderate și ușoare, normalizarea presiunii arteriale, creșterea tonusului muscular și a mobilității articulare, creșterea capacitaților fizice și intelectuale, îmbunătățirea memoriei, îmbunătățirea aspectului pielii și părului. Tratamentul presupune consult medical, testarea sensibilității la medicație, investigații de laborator şi EKG, iar modul de administrare este sub formă de injecții intramusculare și tablete, după o schemă individualizată. Pachetul include pe lângă regenerarea cu Gerovital H3 și 2 terapii balneo/zi;

Program 12 zile-1200 lei Program 18 zile-1650 lei

Slim & Detox Adesea, prinşi în frenezia vieţii de zi cu zi, ignorăm anumite necesităţi ale organismului nostru. Lipsa de mişcare, alimentaţia necorespunzătoare, neglijarea timpului dedicat răsfăţului personal ne afectează organismul prin acumularea de toxine, care se răsfrâng, în timp, asupra aspectului nostru fizic. Cu toţii ştim că, atunci când suntem sănătoşi, suntem şi frumoşi. Acest program complex este menit să ne ajute în procesul de detoxifiere a corpului, îmbunătățire a circulației sangvine şi limfatice, oxigenare a organelor vitale şi a pielii, combatere a obezității și a sedentarismului, optimizează activtatea metabolismului și sprijină pierdere în greutate, îmbunătațește calitatea pielii, echilibrează și armonizează sistemul nervos. Programul conține consiliere nutriţională, consultație medicală şi 4 terapii/zi, la recomandarea medicului, dintre următoarele terapii: Baie de plante detoxifiantă/ Hidromasaj cu Alge Marine/ Underwater Massage/ CO2 Bath/ Vichy Shower Massage/ Therapeutic Mud Massage/ Natural Mud Wrap/ Drenaj Limfatic/ Kinetoterapie/ Aqua Gym/ Iyashi Dome.

Program 6 zile-1898 lei Program 12 zile-2760 lei Program 18 zile-3393 lei 35


“Mens sana in corpore sano” The New SPA Dimension

S PA P R E M I E R

PREMIER FITNESS Filosofia noastră se bazează pe conceptul de armonie între trup și suflet pentru un trai sănătos. Știm că un stil de viață echilibrat înseamnă mai mult decât tratamente corporale și dietă. Astfel îți propunem Premier Fitness Studio, o modalitate de a te deconecta de la stresul cotidian prin exerciții și programe de antrenament special concepute pentru nevoile tale, fie că îți dorești să pierzi în greutate, să-ți modelezi sau remodelezi musculatura sau pur și simplu să te relaxezi. Alege un stil de viață sănătos cu ajutorul sportului și rezultatele nu vor întârzia să apară. Rezistența cardiovasculară la efort, forța musculară, flexibilitatea și modificarea compoziției corpului (schimbarea raportului dintre masa musculară și stratul adipos) sunt principalele beneficii de ordin fiziologic pe care le poți obține urmând un program de antrenament personalizat. Puteți alege dintr-o gamă foarte variată de exerciții, de la Pilates la Aqua Gym, sub atenta îndrumare a antrenorilor noștri.

36

37


Pilates

45 min

90 lei

Îmbină plăcerea mişcării cu bucuria remodelării musculaturii, utilizând metoda Pilates! Exerciţiile sunt un amestec echilibrat între flexibilitate şi forţă şi au ca rezultat reducerea stresului, îmbunătăţirea sănătăţii articulaţiilor, creşterea mobilităţii şi agilităţii întregului corp, reducerea durerilor cauzate de poziţia nesănătoasă la birou şi eliminarea tensiunii din regiunea cervicală. Vei dobândi mai mult tonus muscular, îţi vei remodela forma corpului şi vei descoperi că poţi avea un abdomen plat practicând exerciţii atât de plăcute. Ai nevoie doar de o saltea de gimnastică, iar condiția de bază este să fii perseverent.

Aerobic

30 min

70 lei

Mișcările de aerobic te pot ajuta să pierzi în greutate, să suporţi mai bine stresul, să-ţi întărești sistemul imunitar şi să îţi tonifici musculatura. În plus, aerobicul dezvoltă rezistenţă cardiorespiratorie, îmbunătăţește toate funcţiile corpului, ajutându-te să devii mai rezistent și mai sănătos.

Step aerobic

30 min

70 lei

Tonifiază-ţi musculatura cu ajutorul acestui stil de aerobic care presupune urcarea şi coborârea unui step, asemănător cu urcarea unor trepte. Ajută la tonifierea coapselor şi a feselor şi la arderea grăsimilor corporale, printr-un ritm cardiac crescut.

Fitball

30 min

70 lei

Diversifică-ţi programul de aerobic, experimentând Fitball, o metodă excelentă de ardere a grăsimilor, cu ajutorul căreia îţi poţi antrena toate grupele musculare şi îţi poţi îmbunătăţii echilibrul. Se lucrează pe mingii mari, de fitness, care preiau o parte din greutatea corpului, aşadar este un curs recomandat pentru orice vârsta.

Stretch & Tone

30 min

70 lei

Miscările care dezvoltă mobilitatea, asigurând un tonus muscular mai bun şi ameliorarea posturii corporale. 38

Cardio & Tone

30 min

70 lei

Este un program care combină efortul cardio cu tonifiere musculară. Prima parte conţine minicoregrafii formate din paşii de bază din aerobic, iar în partea a doua se efectuează exericiţi de tonifiere destinate în principal grupelor mari musculare: coapse, pectorali, spate şi abdomen. Dificultatea acestui program este uşoară spre medie deci poate fi practicat de oricine, indiferent de nivelul de pregătire fizică la care se află.

Abs&Legs

30 min

70 lei

Acest program îţi oferă ocazia să lucrezi diverse tipuri de exerciţii pentru picioare şi abdomen. Antrenamentul este de dificultate uşoară spre medie şi poate fi accesat de oricine îşi doreşte să tonifice zona coapselor şi a abdomenului.

Arms&Abs

30 min

70 lei

Metodă foarte eficientă de tonifiere, deoarece se lucrează pe două grupe musculare: muşchii abdominali şi braţe. Braţele sunt primele care “trădează“ vârsta sau lipsa tronusului muscular, indiferent cât de tonifiat este corpul în general. Exerciţiile sunt concepute fie numai pentru braţe, fie numai pentru abdomen sau combinate. Participând la acest program veţi reuşi să vă tonifiaţi musculatura, să reduceţi ţesutul adipos şi să obţineţi forma dorită atât a abdomenului cât şi a braţelor.

Aqua Gim

30 min

70 lei

Dacă ţii la modul în care arăţi sau pur şi simplu eşti un fan al mişcării, încearcă să ieşi din tipare şi să diversifici efortul fizic din timpul orelor de fitness, cu plăcerea efortului depus în bazin. Activitatea în apă s-a dovedit, de-a lungul timpului, a fi una dintre cele mai sănătoase şi complete. Ea poate fi practicată de toată lumea, fără riscuri şi interdicţii (inclusiv femei însărcinate şi persoane de vârsta a treia). Nu este necesar să ştii să înoţi. Este recomandat persoanelor cu probleme de greutate și este perfect pentru persoanele care nu au mai practicat niciodată activităţi sportive şi au muşchii şi articulaţiile blocate de sedentarism. Este extrem de plăcut şi de reconfortant să îţi petreci câteva ore pe zi distrându-te cu prietenii tăi la bazin şi modelandu-ţi, în acelaşi timp, corpul.

Pachet 10 şedinţe Aqua Gym: 410 lei

Acces 1 zi: All Inclusive: Fitness, Thermarium, Pool & Hidropool 200 lei /persoană

O şedinţă cu un personal trainer te va ajuta să îţi atingi obiectivele într-un timp cât mai scurt! 1 şedinţă personal trainer – 70 lei 12 şedinţe personal trainer - 600 lei 1 acces fitness - 45 lei


Premier Full 12

€ 1,896

-acces în intervalul 07:00- 22:00 -acces Fitness, Piscină, Hidropool, Thermarium -12 intrări gratuite pentru invitaţi/abonament -6 şedinţe x 50 min masaj -freezing 1 lună

A B O N A M E N T E A L L I N C LU S I V E

Abonamente

P R E M I E R

S PA

Premier Full Day Time 12

Premier Full 6

Miercuri

Joi

Vineri

Duminică

Sâmbătă

€ 1,238

-acces în intervalul 07:00-16:00 -acces Fitness, Piscină, Hidropool, Thermarium -12 intrări gratuite pentru invitaţi/abonament -4 şedinţe x 50 min masaj -freezing 1 lună

€ 1,150

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

30

Prețurile sunt exprimate în euro şi includ TVA; Se va achita contravaloarea abonamentelor/membership cardurilor în LEI la cursul intern din ziua respectivă; La achitarea unui abonament, nu se acumulează puncte pentru posesorii de carduri de fidelitate; La achitarea unui membership card nu se acumulează puncte pentru posesorii de carduri de fidelitate.

-acces în intervalul 07:00-22:00 -acces Fitness, Piscină, Hidropool, Thermarium -6 intrări gratuite pentru invitaţi/abonament -3 şedinţe x 50 min masaj -freezing 2 săptămâni

Premier Full Day Time 6

€ 980

-acces în intervalul 07:00-16:00 -acces Fitness, Piscină, Hidropool, Thermarium -6 intrări gratuite pentru invitaţi/ abonament -2 şedinţe x 50 min masaj -freezing 2 săptămâni

Premier Full 1 -acces în intervalul 07:00- 22:00 -acces Fitness, Piscină, Hidropool, Thermarium -2 intrări gratuite pentru invitaţi/ abonament -1 şedinţă x 50 min masaj 40

Marți

Luni

€ 215 27

28

29

41


A B O N A M E N T E 2 FAC I L I TĂŢ I

A B O N A M E N T E 1 FAC I L I TAT E

F i t n e s s / Pi s c i n ă & H i d ro p o o l / T h e r m a r i u m

Premier Double 12

€ 1,470

-acces în intervalul 07:00- 22:00 -acces 2 facilităţi la alegere -12 întrări gratuite pt invitaţi/abonament - 4 şedinţe x 50 min masaj -freezing 1 lună

Premier Double Day Time 12

-acces în intervalul 07:00- 22:00 -acces 2 facilităţi la alegere -6 intrări gratuite pentru invitaţi/abonament -2 şedinţe x 50 min masaj -freezing 2 săptămâni

€ 760

-acces în intervalul 07:00-16:00 -acces 2 facilităţi la alegere -6 intrări gratuite pentru invitaţi/abonament -2 şedinţe x 50 min masaj -freezing 2 săptămâni

€ 955

-acces în intervalul 07:00-16:00 -acces 2 facilităţi la alegere -12 intrări gratuite pentru invitaţi/abonament -4 şedinţe x 50 min masaj -freezing 1 lună

Premier Double 6

Premier Double Day Time 6

F i t n e s s / Pi s c i n ă & H i d ro p o o l / T h e r m a r i u m

Premier Double 3

Premier Double 1 -acces în intervalul 07:00- 22:00 -acces 2 facilităţi la alegere -2 intrări gratuite pentru invitaţi / abonament -1 şedinţă x 50 min masaj

€ 1,100

-acces în intervalul 07:00- 22:00 -acces la o singură facilitate -12 intrări gratuite pentru invitaţi/abonament -4 şedinţe x 25 min masaj -freezing 1 lună

€ 570

-acces în intervalul 07:00- 22:00 -acces 2 facilităţi la alegere -3 intrări gratuite pentru invitaţi/abonament -1 şedinţă x 50 min masaj

€ 880

Premier Single 12

Premier Single 3 -acces în intervalul 07:00- 22:00 -acces la o singură facilitate -3 intrări gratuite pentru invitaţi/ abonament -1 şedinţă x 25 min masaj

€ 189

Premier Single 6

€ 710

-acces în intervalul 07:00- 22:00 -acces la o singură facilitate -6 intrări gratuite pentru invitaţi/abonament -3 şedinţe x 25 min masaj -freezing 2 săptămâni

€ 460

Premier Single 1 -acces în intervalul 07:00- 22:00 -acces la o singură facilitate -2 intrări gratuite pentru invitaţi/ abonament -1 şedinţă x 30 min masaj

Prețurile sunt exprimate în euro şi includ TVA; Se va achita contravaloarea abonamentelor/membership cardurilor în LEI la cursul intern din ziua respectivă; La achitarea unui abonament, nu se acumulează puncte pentru posesorii de carduri de fidelitate; La achitarea unui membership card nu se acumulează puncte pentru posesorii de carduri de fidelitate.

€ 175


MEMBERSHIP CARD

R E CO M A N DĂ R I Ș I E T I C H E TĂ S PA Individual

Eşti un iubitor al universului Spa? Fie că îţi dedici ţie câteva ore de răsfăţ, vrei să te relaxezi împreună cu familia sau cu partenerii de business, Premier Spa îţi oferă posibilitatea de a te bucura de terapiile preferate la tarife special concepute pentru tine!

370 €/an

-20% discount pentru orice terapie individuală -10% discount la achitarea în avans a unui abonament anual -5% discount la celelalte tipuri de abonamente achitate în avans -10% discount la achiziţionarea produselor de retail -5% discount reducere la pachete şi ritualuri

Family

500 €/an

-15% discount pentru orice terapie individuală -10% discount la achitarea în avans a unui abonament anual -10% discount la achiziţionarea produselor de retail -5% discount la pachete şi ritualuri

Corporate

700 €/an

-card transmisibil, pot intra 2 persoane simultan, 2 ori/zi -15% discount pentru orice terapie individuală -10% discount la achitarea în avans a unui abonament anual -5% discount la pachete şi ritualuri

Serviciile Premier Spa sunt destinate tuturor celor care vor să evadeze din tumultul cotidian şi să experimenteze senzaţii unice de relaxare. Aveți la dispoziție vestiare private, halate, prosoape, papuci de unică folosință. La finalul programului, vă rugăm să lăsați brăţara de acces la Recepția Spa. Mediul Spa este special conceput pentru a oferi calm și relaxare. Vă rugăm să respectați dreptul celorlalți oaspeți la intimitate și liniște, neutilizând telefoane mobile în interiorul Spa-ului. Fumatul nu este permis în incinta Spa. Ținuta în Spa: Vă rugăm să renunțați la bijuterii și îmbrăcăminte, păstrând doar lenjeria de corp. În cazul anumitor tratamente, terapeutul vă va oferi lenjerie de unică folosință. Dacă tratamentul dumneavoastră implică și terapie cu apă, este necesar să purtați un costum de baie. În cazul unui tratament facial, pentru rezultate optime, se recomandă ca domnii să fie proaspăt bărbieriți. Piscină și saune: Pentru a asigura confortul tuturor oaspeților, un prosop în jurul taliei este necesar în zonele unisex. Este interzis să utilizaţi sauna sau celelalte facilități Spa sub influența băuturilor alcoolice. Dușul înainte și după baia în piscină sau hidropool, precum şi între programele de saună este obligatoriu. În timpul tratamentului: Vă rugăm să informați terapeuții dacă vă simțiți confortabil, dacă vă este prea cald sau prea frig, dacă masajul este prea ușor sau prea ferm. Scopul nostru este ca dumneavoastră să beneficiați de o experiență unică și confortabilă. Programări: Sunt recomandate rezervările în avans. Vă rugăm să apelați +40733 22 33 00 sau +4031 407 60 10 din exteriorul hotelului. Pentru garantarea rezervării sunt necesare numele și datele dumneavoastră de contact. Pentru programarea ședințelor sau pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Recepția Spa. Înainte de a beneficia de orice facilitate Spa sau tratament, sunteți rugați să vă opriți la Recepția Spa pentru a (re)confirma programarea.

Prețurile sunt exprimate în euro şi includ TVA; Se va achita contravaloarea abonamentelor/membership cardurilor în LEI la cursul intern din ziua respectivă; La achitarea unui abonament, nu se acumulează puncte pentru posesorii de carduri de fidelitate; La achitarea unui membership card nu se acumulează puncte pentru posesorii de carduri de fidelitate.

44

Check-in: Vă sugerăm să vă prezenţați la Spa cu minim 15 minute înaintea primei programări, deoarece, înaintea tratamentului, veți fi rugați să completați un formular de evaluare medicală. Sosirile târzii nu vor beneficia de o prelungire a duratei procedurilor programate și li se va aplica contravaloarea tratamentului total.

Consultație: Tratamentele clinice includ consultație medicală efectuată de către medici sau personal specializat. Dacă suferiți de o problemă de sănătate, vă rugăm să o comunicați pentru a beneficia, în urma tratamentului, de cele mai bune rezultate terapeutice. Din respect pentru ceilalți oaspeți, anulările sau reprogramările se fac numai cu minim 4 ore înaintea orei stabilite. Anulările efectuate cu mai puțin de 2 ore înaintea orei programate inițial vor atrage plata unei penalizări de 100% din contravaloare. O carte de credit va fi necesară pentru a garanta orice programare – exceptând situațiile în care sunteți cazat în hotelul nostru. Programările pot fi modificate doar în funcție de disponibilitate. Vă recomandăm să urmați tratamentul conform programului stabilit deoarece se poate întâmpla să se suprapună cu programul celorlalți oaspeți, situație în care nu vom putea răspunde pozitiv solicitării dumneavoastră. Stare de sănătate: Vă rugăm să informați terapeuții aflați la dispoziția dumneavoastră în legatură cu orice problemă de sănătate, alergie, accident suferit care ar putea influența tratamentul sau utilizarea facilităților oferite în Spa. La sosire veți fi rugat să completați pe propria răspundere un chestionar privind starea dumneavoastră de sănătate. Sarcina: Pentru mămicile în devenire am creat tratamente speciale. Vă stăm la dispoziție pentru a alege cele mai potrivite terapii. Sugestii: Recomandările dumneavoastră sunt binevenite. Pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre, vă rugăm să completați formularul de satisfacție disponibil la Recepție. Obiecte pierdute: Managementul centrului Spa nu este responsabil pentru pierderea obiectelor sau a banilor în cameră, vestiare ori în spațiile publice. Oaspeții cazați în hotel: Oaspeții hotelului sunt rugați să folosească halatul și papucii disponibili în cameră. Carduri cadou: Sunt cadoul perfect pentru orice ocazie. Pot fi comandate telefonic și expediate prin poștă sau curier în aceeași zi. Accesul copiilor cu vârsta de până la 14 ani este interzis în intreriorul Spaului, singura excepție fiind piscina. Pentru aceasta exista un program special destinat copiilor. Informațiile privind accesul copiilor în spa le puteți găsi pe site-ul nostru sau puteți întreba la telefon 031. 407. 6010

45


INDEX

Serviciile dumneavoastră preferate de la A la Z

A

B

C

D E

F G H 46

38 38 22 19 38 38 4 10 21 9 6 33 34 24 6 12 21 22 5 38 16 16 24 4 32 12 10 28 24 7 81 33 24 25 13 25 6 38 7 10 22 21 4 10

H

I J K L M

N O

P

R

9 35 32 33 5 4 18 10 13 12 26 9 32 26 18 28 9 33 16 13 21 21 16 10 12 19 14 14 14 14 14 16 14 12 38 5 18 22 22 27 27 27 25 11

R S

T

U V W Y Z

9 34 35 13 21 9 12 25 19 22 13 35 28 38 34 38 10 11 11 5 5 7 9 21 11 4 4 26 13 4 18 18 24 26 21 28 19

47


Premier SPA, Bulevardul Ghencea 134, București tel.: +4 031 407 6010; e-mail: spa@premierpalace.ro; www.premier-spa.ro; www.premierpalacegroup.ro

Premier Palace SPA Bucharest - Romania  

Compared to an oasis of calm in the bustle of the Bucharest city, Premier Palace Hotel & Spa presents you the largest SPA in Romania, a fusi...