Page 60

a

t a m b é tro b a r à s

Cuines que et deixen ... bona boca! T'assessorem per convertir la teva cuina en la TEVA CUINA... Tot al seu lloc, aprofitant l'espai pensat en les teves necessitats -en la teva família, el teu dia a dia, els teus horarisVine i porta'ns la recepta de la teva cuina, tenim tots els ingredients...

Portes i finestres... per guanyar qualitat de vida PORTES I FINESTRES que siguin eficients energèticament i no deixin escapar ni el fred ni la calor... que t'aïllin del soroll per poder gaudir dels teus moments únics. Digues-nos què necessites, nosaltres farem la resta.

La pell de les teves parets i terres per banys i cuines El teu bany i la teva cuina vestits a l'última moda en materials per al REVESTIMENT DE PARETS I TERRES que combinaran amb els teus mobles i auxiliars per crear ambients únics i exclusius.

Barbacoes... que obren la gana ;) ...res millor que compartir aquests moments amb els amics i la família. Tenim tot allò que necessites per convertir en únics els teus moments de cuina a l'aire lliure. I és que quan arriba el bon temps fa calor... CALOR DE BARBACOA!

Als teus peus... ceràmica d'interior i d'exterior Tant per a exterior com per a interior, tenim a la teva disposició una àmplia varietat de TERRES CERÀMICS perquè puguis recrear ambients de somni a la teva llar... Ara ja pots somiar amb els peus a terra.

60 / GAMMA.CAT / CALOR 2016-17

Catàleg Calor 2016-2017  
Catàleg Calor 2016-2017  

En aquest catàleg trobaràs tot allò necessari per crear una calor única a la teva llar durant l’hivern. T’oferim una àmplia gamma d’estufes...