Page 1

GAME SØGER PRAKTIKANTER Engagerede, ambitiøse og ansvarlige unge studerende med interesse for streetkultur søges til praktikstilling i succesfuld non-profit organisation. OM GAME Vi plejer at sige, at vi elsker asfalt. Mere konkret er GAME en non-profit organisation, som siden 2002 har arrangeret streetkulturelle aktiviteter på asfalt. Formålet med vores aktiviteter er at styrke selvværd og netværk blandt unge og herigennem forebygge kriminalitet, øge sundheden og fremme interessen for gadekulturen. STILLINGERNE Som praktikant i GAME vil du varetage specifikke opgaver inden for dit kompetenceområde og være inde over den generelle drift. Hverdagen vil derfor være en kombination af fagligt relevante projektopgaver, administrative opgaver og praktiske opgaver på kontoret. I GAME vil du samtidig blive en del af et levende, ambitiøst og dynamisk arbejdsmiljø med mulighed for at få ansvar, lære og sætte dit præg på opgaverne. Vi søger praktikanter med nedenstående kompetencer. Vi anbefaler, at man udvælger sin hovedkompetence og søger indenfor dette område. •

Frivillighed og sociale projekter GAME afvikler en lang række sociale projekter for børn og unge landet over, bl.a. træninger i gadeidræt i udsatte boligområder, gadeidræt for skolebørn og forløb for dag -og døgninstitutioner, samt uddannelse af unge fra boligområderne. Her skal du være med til at udvikle og koordinere projekter, rekruttere og styrke frivilligindsatsen og indsamle empiri til evaluering af projekterne.

Booking og events GAME er ansvarlig for en bred vifte af arrangementer og bookinger, der foregår på asfalten landet over og GAME København. Dette er f.eks. live koncerter, graffiti workshops, dance battles, basketturneringer, idrætsundervisning, teambuilding, konferencer m.v. Her skal du assistere med at planlægge og afvikle events, køre dialog med partnere, kunstnere og interessenter og have overblik over vores løbende bookinger.

Kommunikation og sociale medier I GAME lægger vi vægt på en dynamisk og levende kommunikation. Vi leder efter en person med erfaring i tekst- og medieproduktion, og som har talent for at skrive levende og ramme GAMEs målgruppe. Som praktikant på kommunikation og sociale medier, kommer du til at skrive artikler og nyheder til vores hjemmeside, og så vil du i samarbejde med den kommunikationsansvarlige udvikle og afholde kommunikationskampagner løbende. Desuden vil du være med til at udvikle kommunikationen på vores sociale medier.


GAME Lebanon For at styrke programmet ”GAME Democracy Makers” i Libanon, søger vi en struktureret, detaljeorienteret og selvstændig praktikant til GAME Lebanon’s kontor i Beirut. Vedkommende er flydende i engelsk - både skriftligt og mundtligt. Arabisk er desuden en fordel. Opholdet vil kunne tilrettelægges med ugentlig arabisk undervisning som en integreret del af forløbet. GAME dækker rejseudgifter, undervisning, samt et mindre månedligt bidrag. Praktikopholdet vil starte med tre uger i København, efterfulgt af tre måneder i Beirut og afsluttes med to uger København.

VI FORVENTER AT DU er god til at indgå i sociale sammenhænge, kan arbejde selvstændigt og i teams, kan tage ansvar, er indstillet på at lære og har en faglighed, som kan komme i spil. TILTRÆDELSESDATO er midt august 2014 ARBEJDSTID vil være 25-30 timer om ugen i en periode på 4-6 måneder. ARBEJDSSTED er GAME København på Enghavevej 82D i København. ANSØGNING skal sendes til praktikant@gamedenmark.org som en (1) samlet PDF-fil inkl. CV. Emnet på emailen skal være ”Praktikant” + “det valgte kompetence område” ANSØGNINGSFRIST er 12. Maj 2014. Samtaler vil blive gennemført i den følgende uge. NB: Ansøgningsfristen for GAME Lebanon er 23. maj. YDERLIGERE INFORMATION Ring til os på hverdage mellem kl. 13-14 på 3323 6665 og spørg efter: • Anne Aittomaki eller Irem Hussain


GAME søger praktikanter  
Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you