Issuu on Google+


1


2

NEWS: Na naslovnici Baazar-a, GaGa u NY, Judas prešao 100 miliona, GaGa i Taylor u vezi, Omot knjige............................................... COOL: Pretpostavke za slededi video i singl, manje rublike.............. SPOT: Haus of U............................... COVER STORY: Sve o MTN............... TV: Bloody Mary Fan Video............. Live: GaGa gostuje kod J.R............... FASHION: Fotografisanje za VF........ SONGBOOK: BTW............................ FUN: Mozgalice................................ THE END: Redakcija, najava.............

KO N TA K T

Zabranjena je zloupotreba magazina, kopiranje upload na različite sajtove. GaGa Magazine ne zadržava autorska prava na pojedine textove i fotografije. Pojedine informacije i fotografije nađene su sa google.com. Za sve informacije ili saradnju obratite nam se preko maila monsterartworks@yahoo.com


TV

3


Studenti iz Los Anđelesa snimili su zaista odličan muzički video za GaGinu pesmu Bloody4Mary. Veoma su je dobro dočarali. Taj video postao je veliki hit na YouTbe-u, a beleži gledanost od više od dva miliona pregleda. Priča i radnja spot je zaista dobro osmišljena. Sve je u GaGinom stilu. Pa čak i glavna glumica koja je tumačila Bloody Mary(Lady GaGu) izgleda baš kao i GaGa. U spotu se od bitnijih likova pojavljuju i Zla kraljica i kralj. Na početku zla kraljica sedi na tronu i narađuje svojim slugama, a zatim i provocira Krvavu Meri. Kostimi su odlično dočarani. Zatim možemo videti neke scene u crkvi, na večeri gde kraljica preti Krvavoj Meri. A onda usleđuje jedna scena gde kraljica ubija kralja kojeg voli Krvava Meri. Ona plače nad kraljem. Usleđuje zatim scene gde kraljica nema mira, i možemo videti kako je Meri i njena grupa progoni. Krvava Meri je tokom spota nosila čudne i provokativne haljine. Na kraju kraljica nema mira i na kraju se ubija. Meri uzima kraljičinu krunu i stavlja je na glavu.


TV

5


6


COOL

Ovih dana digla se velika frka. Razlog-Novi singl Lady GaGe. Ved dosta vremena glasine o novom singlu kruže svuda. Pesme za koje se najviše sumnja da de biti naredni singl su: "Bloody Mary", "Scheiße", "Marry The Night" i "Government Hooker". Osvrnudemo se na glasine koje trenutno prate ove pesme koje su po mišljenju drugih u najužem izboru pesama koje bi mogle da postanu GaGin novi singl.

7

Sumnja se da de video biti sniman u Caccamo, Palermo (Italija) u ogromnom dvorcu i bide veoma skup. To je sve fanove navelo na razmišljane, i dve pesme su ušle u mogudi izbor: "The Queen" i "Bloody Mary".

Veoma mračan video za "Bloody Mary" i veoma bogat i skup video za "The Queen" kao mogudnost. Ove glasine podgrejao je Fernando Garibay kada je Twitt-ovao: Halloween. . .Dum dum da da da. . . . . Ova vest je oduševila fanove, koji očekuju veoma mračan video za ovu pesmu. Slededa glasina ukazuje na pesmu "Scheiße", po glasinama GaGa je svojim fanovima u New York-u rekla kako bi bilo dobro da nauče Nemački jezik, kako bi bolje razumeli njen novi singl. Po mišljenju mnogih ova pesma ima veliki potencijal, i uz odgovarajudi video možda bi mogla da dostigne uspeh videa za pesmu "Bad Romance".

Slededa glasina vezana je za pesmu "Marry The Night". GaGino fotografisanje za Vanity Fair rasplamsalo je maštu fanova, kao i glasine. Fotografisanje na ulicama New York-a, neke ljude je podstaklo na razmišljanje kakav video bi bio, kada bi ova pesma postala singl. GaGa bi u otkačenoj odedi hodala ulicama New York-a sa svojim prijateljima, provod, pide i seks. Više želja fanova, nego glasina je pesma "Government Hooker" kao naredni singl. Video bi bio prljav, GaGa bi možda radila u skupštini i bila bi prostitutka koja bi bila na usluzi Predsednicima.


8

Ostale pesme takođe imaju šansu da postanu naredni singl. Sa GaGom se nikad ne zna. . . Pesma "Alejandro" bi na neki način kao singl bila velika podrška gay populaciji, tako da bi video bio usmeren u tom smeru. Ali ipak sa druge strane pesma nije baš puno promovisana.

"Hair" je zapravo promocionalni singl, ali je svakako GaGi od velikog značaja s obzirom da priča opisuje svađu njenih roditelja sa njom kada je bila tinejdžerka zbog njenog otkačenog stila, i baš zbog toga ova pesma ima veliki potencijal da postane singl. U videu bi GaGa mogla da glumi tindjdžerku, kojoj je dosta roditeljskih pridika.

"Highway Unicorn (Road To Love)" po mišljenjima nekih mala je mogudnost da ova pesma postane singl. Video bi mogao da ima veze sa fantazijom i mitskim bidima. Pesma "Heavy Metal Lover" jedna je od omiljenih mnogima, a i mogudnost da postane singl postoji. Video za ovu pesmu mogao bi da bude veoma modan, sa GaGom u veoma otkačenim odevnim kombinacijama. "Electric Chapel" za ovu pesmu, glasine da de postati singl postojale su još ranije, pesma je veoma ritmična i brza, kao i tri od četiri GaGinih prethodnih singlova. Pesma "Bad Kids" veoma je zanimljiva i na neki način i to bi mogao da bude slededi singl. U videu GaGa bi mogla sa prijateljima da razbija izloge, pije i ponaša se neprimereno.


NEWS

GAGA NA NASLOVNICI 9


Lady GaGa se ponovo našla na naslovnoj strani magazina Harper's BAZAAR. 6 septembra 10 GaGa nas je preko Twitter-a iznenadila ovom vešdu Twitt-om: In 1 hour I will reveal my new cover on the september issue of BAZAAR.

Its the first Black and White Cover printed in 20 YEARS! Nakon sat vremena usledio je novi Twitt: PHOTOGRAPHY: INEZ+VINOODH MAKEUP: VALIUM GARLAND HAIR: FREDERIC ASPIRAS FASHION: HUSSEIN CHALAYAN.

GaGa je na fotografijama obučena isto kao i u prvom FASHION FILMU, a fotografije su crno-bele. Kritičari su nazvali ovo fotografisanje jednim od GaGinih najnormalnijih. Fotografije ističu GaGinu lepotu i mladost na jedan zaista prelep način.


NEWS

11

Titulu outfit meseca za septembar, odnela je "haljina" koju je Gaga imala na sebi kada je opazena u New Yorku.Haljina je jednostavna, ali odnela je ovu titulu jer je napravljena od crne cipke tako da se donji ves providi kroz nju.Na gornjem delu se nalazi dio koji ide preko kose kao kapuljaca, a cipele su takodje crne i u potpunosti se uklapaju u celokupan outfit.Neki kazu da ovaj outfit predstavlja kraj BTW ere, jer je slican outfit Gaga imala kada je dolazio kraj TFM ere.


GaGa je ovoga meseca uhvadena u New York-u. Bila je totalno staronovom stilu. Njena prepoznatljiva plava kosa, tamne naočare i torba u obliku kofera. Duga crna haljina, sa čipkastim detaljima i identičnom dugom maramom, sjajno joj je stajala. I taj ceo izgled utpopunile su crne štikle sa visokom potpeticom. Zaista je izgledala divno. Ova hasljina je u stilu mrtve neveste, ili nečega sličnog, a možda je i ovo stajling koji nam odaje šta de to biti u novom spotu...

12

PW


13


GaGina muzika živi još mnogo pre nego što je postala poznata. GaGa se muzikom bavi od malena a iza sebe je ostavila hitove koje vreme ne može da izbriše. Nešto manje poznatije GaGine pesme potiču iz vremena kada još uvek nije bila poznata. Tada je po klubovima pevala sa Lady Starlight.

14

Među tim pesmama nalaze se predivne balade, kao i brze pesme koje podižu adrenalin. Jedna od njenih starih pesama koja je trenutno najpopularnija je "The Greatest Thing". Među tim pesmama nalaze se predivne balade, kao i brze pesme koje podižu adrenalin. Jedna od njenih starih pesama koja je trenutno najpopularnija je "The Greatest Thing". Ova pesma bi uskoro trebala da ugleda svetlost dana i to kao projzvod saradnje GaGe i Cher koje su ovu pesmu pretvorile u duet.

Poznatije stare GaGine pesme: Fooled Me Again (Honest Eyes) Blueberry Kisses Rock Show Fever Second Time Around Filthy Pop Dirty Ice Cream Vanity Oh Well Let Love Down Sexy Ugly Fancy Pants Kandy Life Nothing On But The Radio Out Of Control Wonderful No Floods Glitter & Grease Shake Ur Kitty Reloaded (Feat. Rodney Jerkins Captivated Electric Kiss Future Love Retro Physical Kaboom (Feat. Kalenna) Big Girl Now (Feat. New Kids On The Block) Situation Can't Go Right (Feat. Asher Roth) Let Them Hoes Fight (Feat. Trina) Ribbons Then You'd Love Me


SPOT

15


16


17


18

GAGA KAO NIMFA


Lady GaGa baš ume da iznenadi, i to je još jedanput i dokazala. Prvog 19 Septembra Twitt-ovala je: Have a suprise for Little Monsters! Didn't just shoot 1 Yoü and I music video. 5 more fashion films to come by @inezandvinoodh. 1st in 3 hrs. GaGa je bila jako vredna, tako da je snimila čak još 5 kratkih videa. Nakon tri sata usledio je novi Twitt: In collaboration with INEZ+VINOODH. The first in a series. Little Monsters, here's 1 "Yoü and I:NYMPH" U videu GaGa je obučena baš kao u sceni gde svira klavir u poljima Nebraske u videu za pesmu "Yoü and I" GaGa izvodi piruete i različite elegantne porkrete iz baleta. Ceo video je u crno-beloj boji, dok negde pred kraj GaGina kosta na trenutak postaje plava, obrazi rumeni, a haljina svetlo zelene boje. Video traje 2 minuta i 10 sekundi. Fotografi koji su učestvovali sa GaGom u ovom projektu su Inez Van Lamsweerde i Vinoodh Matadin. Nicola Formichetti bio je zadužen za njen styling, Val Garland za šminku, a Fredric Aspiras za kosu. Do sada je ovaj video na Youtube-u pogledalo više od milion i po ljudi. Inače, fotografi Inez Lamsweerde i Vinodh Matadin poznati su po saradnji sa mnogim uspešnim modnim magazinima.


20


SPOT

CRNA NEVESTA 21


Nakon dve nedelje, tačnije 14 Septembra GaGa nas je opet iznenadila. Twitt-ovala je: Haus of Ü presents another Yoü and I FASHION FILM By. INEZ+VINOODH in 30 minutes! "THE BRIDE" Get ready little monsters! Its a good one! I zaista, nakon 30 minuta usledio je novi Twitt : The second installment of the HAUS of Ü. In collaboration with INEZ+VINOODH, here is "BRIDE" U ovom videu GaGa je obučena u crnu haljinu, sa crnim šeširom kao i na početku videa za pesmu "Yoü and I". Tokom videa GaGa izvodi zanimljive pokrete slične onima koje izvodi Jo Calderone. Liže svoju kosu, trlja i pokazuje svoje grudi (što je naravno cenzurisano). U jednom trenutku čak i skida šešir zajedno sa perikom i ostaje samo sa svojom prirodnom, kratkom kosom. Za razliku od prošlog u ovom se pojavljuju i drugi likovi. Taylor, deda sa početka spota za pesmu "Yoü and I" kao i nekoliko devojaka i momka zanimljivo obučenih. Ovaj video je takođe u crno-beloj boji, traje malo duže od prošlog, 2 minuta i 28 sekundi. Do zaključenja ovog teksta, ovaj video na Youtube-u pogledalo je više od 270.000 ljudi.

22


SPOT

23


24


SPOT

25

Konačno je i tredi FASHION FILM tu! 20 Septembra, Nicola Formichetti je Twitt-ovao: i will premiering the third installment of the HAUS of Ü @ladygaga at NICOLA's at 7:30 tonight!! Come to 50 walker st. Tribeca nyc. Nakon nekog vremena usledio je novi Twitt: HAUS OF Ü ft. YÜYI @ladygaga. Nakon kratkog vremena GaGa je takođe Twitt-ovala tredi FASHION FILM: Third in the series of Yoü and I Fashion films. Watch Haus of Ü featuring Yüyi. Tredi FASHION FILM Twitt-ovala je i Inez Van Lamsweerde. U ovom videu GaGa je zapravo njen alter ego YÜYI, kao i u spotu za pesmu Yoü and I. Na početku ovog videa koji traje 2 minuta i 16 sekundi koji je takođe crno-beo kao prethodna dva, YÜYI neki ljudi iznose iz kamiona. Slededa scena prikazuje nju na rediteljskoj stolici sa crnim efektnim naočarima i cigaretom u ustima. Ona pravi zanimljive pokrete na stolici mrdajudi se i pomerajudi njen rep, poput plesa sirene. Ona baca naočare, ustaje, staje na svoj rep, a zatim pada zajedno sa stolicom. Scene se menjaju i u slededim možemo videti pojedinačno neke od ljudi koji su je nosili na početku. Na kraju nju unose u drvenu kudu, sličnu kolibi. Do zaključenja ovog teksta ovaj video je na Youtube-u pregledalo više od 160.000 ljudi. Ostala su još dva FASHION FILM-a. Po glasinama, oni de izadi do kraja ovog meseca, i u njima de se pojaviti još Jo Calderone I GaGa sa crnom kosom kao i u spotu za pesmu "Yoü and I"!


26


27


28


Sve o…

MARRY THE NIGHT

COVER 29


STORY

Pesma Marry The Night je trenutno najpopularnija pesma sa BTW albuma. Njen 30 instrumental korišden je u epizodi GAGAVISION 43. Pesma je premijerno puštena na GaGaVille 16. Maja 2011. Godine. MTN je jedna od GaGinih najomiljenijih pesama sa albuma. Kako objašnjava GaGa pesma govori o tome koliko ona prezire Holivud a koliko voli NY. Naime kao što i znamo GaGa je morala da se preseli zbog Diskografske kude u Los Anđeles ali joj to veoma teško palo. Tamo je stalno bila pod stresom, niko joj nije bio tamo ni od prijatelja ni od porodice. GaGa nikada nije krila koliko voli New York. Dugo se za pesmu mislilo da je tredi singl i svi su bili oduševljeni tom glasinom. Međutim to se nije desilo. DJ Zedd je napravio remiks MTN koji se našao na BTW albumu. Remiks je dostigao veliku popularnost. Pesma takođe govori o tome da joj NY muž i da je ona venčana za njega. GaGa je na svom tviteru objavila da joj tekst MTN omiljen. Za peti singl velike mogudnosti ima i ova pesma. Trenutno je najslušanija na YT i zbog tga ima velike šanse. Spot bi mogao takođe da izgleda veoma zanimljivo, GaGa bi mogla njime da pokaže kako ona gleda NY, mogla bi takođe i da prestavi svoju veoma čudnu svadbu ili bi na primer mogla da pokaže svoj život iza scene ili pak neki luksuzni život!


NEWS

31

Judas video prešao 100 miliona pregleda Judas spot posle nekoliko meseci od kad je izašao napokon je prešao 100 miliona pregleda. Judas video je takođe postao i najpopularniji video iz BTW ere po gledanosti. Posle njega idu Born This Way sa oko 8o miliona, pa zatim i The Edge of Glory sa 37 miliona pregleda i naravno najnoviji video sa oko 30 miliona pregleda. Očekujemo da de You and I prestidi The Edge of Glory jer ga brzo stiže a i mnogo je popularniji od njega! Takođe napokon 100 miliona prešao je i Poker Face, spot iz The Fame ere, drugi GaGin singl!

Omot GaGine knjige Na netu je izašla slika koja de biti cover knjige. Na slici je GaGa okrenuta sa kožnom jaknom na kojoj piše GaGa


32

Ovih dana ne prestaju nagađanja o GaGinoj navodno, novoj ljubavi. Po trčevima koji kruže u pitanju je mladi glumac koji je glumio u njenom poslednjem videu za singl "Yoü and I" Taylor Kinney. Po priči koja još nije potvrđena, GaGa i Taylor viđeni su u jednom lokalu dok se ljube. Mnogi fanovi su oduševljeni mogudnošdu da njih dvoje zaista budu par, dok drugi i dalje misle da GaGi kao par više pristaje njen bivši dečko Lüc Carl. Na vremenu je da pokaže, da li de ovo biti GaGina nova ljubavna romansa, i koliko de sve to trajati.


NEWS

Na novom albumu Tonija Beneta “Duets II” nalazi se pesma “The Lady Is a Tramp”, koju je snimio sa ekscentričnom Lady Gagom. Pre njih ovu pesmu su snimili mnogi muzički velikani, a svakako najpoznatije su verzije Frenka Sinatre i legendarne džez pevačice Ele Ficdžerald. Album “Duets II” nadide se u prodaji 20. septembra, a na njemu de se sem dueta sa Lady Gagom i Ejmi Vajnhaus biti i numere otpevane sa Aretom Frenklin, Kvin Latifom, Andreom Bočelijem i Marajom Keri.

33


34


NEWS

35

ELEGANTNA LADY Titulu frizura meseca odnela je frizura koju je Gaga imala kada je opazena kako ulazi u svoj hotel u New Yorku.Frizura podseda na frizuru iz spota za BTW na početku, tj. savijena je u neku vrstu pundje koja je izdužena.Ova frizura je posebna jer na sebi ima ispisan tekst: "FUCK FASHION FUCK".Takodje na glavi je imala neku vrstu šesira koji kao da je izradjen od neke vrste trske, ili tankih žica savijenih tako da se sve uklapa u taj outfit.


36

GaGa je viđena u totalno cool izdanju. Duga elegantna bela haljina sa svetledim motivima, visoke crne potpetice i najčudnija frizura iz BTW ere. GaGa je izašla iz svog hotela u NY i sve fanove oduševila svojom pojavom. Baš kao prava Lady!


FASHION

37


38

GaGa je ponovo prošetala ulicama New York- i to za potrebe fotografisanja za Oktobarski broj magazina Vanity Fair. 12 Septembra GaGa je na veoma visokim platformama, u ogromnoj haljini sa veoma zanimljivim naočarima u Central Parku stigla na fotografisanje. GaGa se tada fotografisala pored hotdog kolica. Pravila je različite poze i uživala u čarima hot-doga. GaGa je tokom fotografisanja promenila nekoliko različitih lokacija, kao i više stylinga. Na slededim stranicama videdete najlepše slike sa ovog snimanja.


FASHION

39


40


FASHION

41


42


FASHION

43

CIPELE MESECA


Titulu cipele meseca odnele su cipele koje je Gaga nosila ne jednom od tri fotosutinga za Vanity Fair.Kao i obično cipele su poprilično visoke i nemaju štiklu.Boje su kože i izlgedaju kao da su obavijene nekom vrstom trake ili zavoja.

44


Da se podsetimo...

Sa dugačkom crvenom haljinom od lateksa i crvenom senkom iznad očiju, Lady GaGa upoznala je kraljicu. GaGa se 45 tada zaista trudila da prati Kraljevski protokol. Ovoga puta nije bilo provokativne odede, ved je nju zamenila haljinom koja pokriva sve. GaGa se takođe i predomislila u vezi sa njenim nastupom tokom kojeg je trebala da izvrši lažan čin samoubistva, tako što de ubosti samu sebe i iskrvariti. Zapravo nije ni imala drugog izbora, jer bi takav nastup bio zabranjen za izvođenje pred kraljicom. Sve je proteklo savršeno tokom Royal Variety performansa, a na kraju GaGa je dobila i dozvolu da se rukuje sa kraljicom.

ROYAL VARIETY 2009

U ekskluzivnom intervjuu sa "3am" pre show-a GaGa je priznala: "Želela sam da izvedem scenu samoubistva, ali su mi rekli da to ne bi bilo prikladno. Takođe, neke stvari morala sam da prepravim." Nastavila je "Ali nema veze, ja sam veliki fan Kraljice - bila sam jako uzbuđena, i čak sam vežbala način na koji du govoriti." GaGin performans je u sebe uključivao klavir uzdignut 10 metara u vis, dok ona svira i peva njen hit "Speechlees" u Clackpool Opera House. Rekla je: "Kada sam prvi put rešila šta du da radim, rekla sam: O moj je*eni Bože. Predivno je, nadam se da de se svideti Kraljici." Ostale zvezde koje su učestvovale u ovom događaju su Miley Cyrus, Mika, Alexandra Burke i dr ugi.


46

IZJAVA MESECA:

“Mislim da nisam ikona, smatram da

ću to nakon smrti postati to”


NEWS

47


GaGa de sledede godine biti upisana u Ginisovu knjigu rekorda.

48

Rekordi koje je Lady GaGa oborila su: Najviše pratioca na Twitter-u i za najviše nedelja na U.S. Digital Hot Songs listi sa pesmom "Poker Face". GaGa na Twitter-u od 29.06.2011 ima oko 13.5 miliona pratioca. Neke od ostalih poznatih ličnosti koje de se nadi u Ginisovoj knjizi rekorda su: Adele, Rihanna, Taylor Swift i Justin Bieber.


Teško da neko tako dobro poznaje Lady GaGu kao ova devojka! Jer, njih dve su zajedno prošle mnogo toga i dele brojne tajne! DJ Lady Starlight je GaGina najbolja ortakinja! Tokom jednog intervjua sa ovom devojkom koja je nekada sa GaGom nastupala kao go-go plesačica opisano je njihovo prijateljstvo. Lady Starlight je pričala o njihovom prijateljstvu, o GaGinoj tadašnjoj vezi sa dizajnerom Matthewom Williamsom i o njenoj divljoj prošlosti. Lady Starlight objašnjava kako GaGu poznaje ved dugo, srele su se 2006 godine u jednom Rock n' Roll baru u New York-u, u kojem je ona radila kao go-go plesačica, a u koji je GaGa došla sa prijateljima. Tada joj je GaGa strpala novčanicu od jednog dolara u gadice, prodaskale su i zaključile da je obema ispred imena "Lady" - Lady GaGa i Lady Starlight. Otad su nerazdvojne. Lady Starlight takođe otkriva da je GaGa u to vreme bila baš kakva je i danas! Uvek je imala otkačeni ukus kada je reč o odedi. Inače je sasvim normalna devojka - jednostavna i ljubazna.

49


Samo je pomalo otkačena! Priču nastavlja ističudi sličnost između GaGine 50 i njene kreativnosti. GaGa je tada zbog nje počela da se bavi go-go plesom. Bile su baš opasne i palile su se međusobno. Izvodile su seksi show. Lady Starlight se osvrnula i na GaGinu tadašnju vezu priznajudi da veruje u njihovu ljubav. Da se GaGa i Matthew poznatiji kao Dada savršeno dopunjuju, kao i da su jedno srce i jedna duša. U to vreme rasturale su svaku kafanu u New York-u u koju su ušle! U omiljenoj radnji Lady Starlight "Rockwall Music Hall" čak su i plesale u izlogu, a prolaznici su ih posmatrali spolja. Skakutale su unaokolo u minimalnim, sjajnim bikinijima. Tako nešto ljudi još nisu videli. Na pitanje da li se tada drogirala Lady Starlight sa tugom u očima odgovara da je nažalost to činila. GaGa i ona su jako pile, a GaGa je koristila i kokain. Ali kada su se upoznale, GaGa je ved uspevala da kontroliše sklonost ka tom poroku jer je želela da se maksimalno koncentriše na karijeru i njihov projekat.


LIVE

51

GaGa gostuje kod Jonathan-a Ross-a


52

Lady GaGa de ponovo gostovati u emisiji Jonathana Rossa. Ta emisija de se održati slededeg meseca. To jest 8. Oktobra. Emisija de se emitovati na ITV1. Inače GaGa se u ovoj emisiji pojavljivala nekoliko puta. A poslednji put je gostovala prošle godine kad je promovisala svoj singl Telephone kao i spot sa koleginicom Beyonce.


SONGBOOK It doesn‟t matter if you love him, or capital H-I-M Just put your paws up „Cause you were born this way, baby My mama told me when I was young We are all born superstars She rolled my hair and put my lipstick on In the glass of her boudoir “There‟s nothin wrong with lovin who you are” She said, “‟cause he made you perfect, babe” “So hold your head up girl and you‟ll go far, Listen to me when I say” I‟m beautiful in my way „Cause God makes no mistakes I‟m on the right track baby I was born this way Don‟t hide yourself in regret Just love yourself and you‟re set I‟m on the right track baby I was born this way Ooo there ain‟t no other way Baby I was born this way Baby I was born this way Ooo there ain‟t no other way Baby I was bornI‟m on the right track baby I was born this way Don‟t be a drag -just be a queen Don‟t be a drag -just be a queen Don‟t be a drag -just be a queen Don‟t be! Give yourself prudence And love your friends Subway kid, rejoice your truth In the religion of the insecure I must be myself, respect my youth A different lover is not a sin Believe capital H-I-M (hey hey hey) I love my life I love this record and Mi amore vole fe yah (love needs faith) I‟m beautiful in my way „Cause God makes no mistakes I‟m on the right track baby I was born this way Don‟t hide yourself in regret Just love yourself and you‟re set I‟m on the right track baby I was born this way

53


54

Ooo there ain‟t no other way Baby I was born this way Baby I was born this way Ooo there ain‟t no other way Baby I was bornI‟m on the right track baby I was born this way Don‟t be a drag -just be a queen Don‟t be a drag -just be a queen Don‟t be a drag -just be a queen Don‟t be! Don‟t be a drag, just be a queen Whether you‟re broke or evergreen You‟re black, white, beige, cholo descent You‟re lebanese, you‟re orient Whether life‟s disabilities Left you outcast, bullied, or teased Rejoice and love yourself today „Cause baby you were born this way No matter gay, straight, or bi, Lesbian, transgendered life I‟m on the right track baby I was born to survive No matter black, white or beige Chola or orient made I‟m on the right track baby I was born to be brave I‟m beautiful in my way „Cause God makes no mistakes I‟m on the right track baby I was born this way Don‟t hide yourself in regret Just love yourself and you‟re set I‟m on the right track baby I was born this way I was born this way hey! I was born this way hey! I‟m on the right track baby I was born this way hey! I was born this way hey! I was born this way hey! I‟m on the right track baby I was born this way hey


SONGBOOK Nema veze da li voliš njega, ili Njega sa velikim slovom Samo gore šape Jer ti si takva rođena, mala Kad sam bila mala, mama mi je rekla Svi smo mi rođene zvezde Uvila mi je kosu i stavila ruž U ogledalu njenog budoara “Nema ničeg loše u tome da voliš sebe” Rekla je, “jer on te je dušo savršenu stvorio” “Zato digni glavu devojčice i daleko ćeš stići, Slušaj me kad ti govorim” Ja sam lepa na svoj način Jer Bog ne greši Ja sam na pravom putu, dušo Takva sam rođena Nemoj se skrivati iza kajanja Samo voli sebe i spreman si Ja sam na pravom putu, dušo Takva sam rođena Ooo nema drugog načina Dušo, takva sam rođena Dušo, takva sam rođena Ooo nema drugog načina Dušo, ja sam rođena na pravom sam putu dušo Takva sam rođena Ne budi dosadna-budi samo kraljica igra reci drag – queen transvestit Ne budi dosadna – samo budi kraljica Ne budi dosadna – samo budi kraljica Nemoj biti! Budi obazriva I voli svoje prijatelje Dete podzemlja, raduj se svojoj istini U religiji nesigurnih Moram biti svoja, svoju mladost poštovati Nije greh drugog ljubavnika imati Veruj u Njega sa velikim slovom (hej hej hej) Ja volim svoj život, volim ovu ploču i Ljubavi je potrebna vera Ja sam lepa na svoj način Jer Bog ne greši Ja sam na pravom putu, dušo Takva sam rođena Nemoj se skrivati iza kajanja Samo voli sebe i spremna si Ja sam na pravom putu, dušo Takva sam rođena

55


56

Ooo nema drugog načina Dušo, takva sam rođena Dušo, takva sam rođena Ooo nema drugog načina Dušo, ja sam rođena na pravom sam putu dušo Takva sam rođena Ne budi dosadna – samo budi kraljica Ne budi dosadna – samo budi kraljica Ne budi dosadna – samo budi kraljica Nemoj biti! Ne budi dosadna – samo budi kraljica Bez obzira da li si švorc ili uvek puna zelembaća Da li si crna, bela, bež, španskog porekla Da li si libanka, orijentalka Bez obzira da li su te životne nedaće Ostavile odbačenu, maltretiranu ili zafrkavanu Raduj se i voli sebe danas Jer dušo, takva si rođena Nema veze da li si gej, strejt ili bi, Lezbejka, transeksualac Ja sam na pravom putu dušo Rođena sam da preživim Nema veze – crna, bela, bež Španskog ili orijentalnog porekla Ja sam na pravom putu dušo Rođena da budem hrabra Ja sam lepa na svoj način Jer Bog ne greši Ja sam na pravom putu, dušo Takva sam rođena Nemoj se skrivati iza kajanja Samo voli sebe i spreman si Ja sam na pravom putu, dušo Takva sam rođena Takva sam rođena hej! Takva sam rođena hej! Na pravom sam putu dušo Takva sam rođena hej! Takva sam rođena hej! Takva sam rođena hej! Ja sam na pravom putu, dušo Takva sam rođena hej


57


58


59


60


61


62


63


64


65


66


Najbolja domaća stranica

Najbolja adminka

67


Najbolja strana stranica

Najbolji admin

68


Najbolji magazin

Najbolja nova stranica

69


Najbolja saradnja

STRANICA GODINE

70


Najbolja domaća stranica: Hodemo Gagu u BG 2010 71

Najbolja strana stranica: Gaga Daily Najbolji Magazin : Gaga Magazine Najbolja Adminka : Goca Nikid

Najbolji Admin : Nemanja Čolid Najbolja Nova stranica : BTW ball in Serbia Najbolje saradnje : Hodemo Gagu u BG 2010 i LMU Stranica Godine : Hodemo Gagu u BG 2010 Najorganizovanija stranica: Little Monsters United Najbrži dolazak do informacija: Lady Gaga Now Najbolji admin tim: Hocemo Gagu u BG 2010...

Najgora stranica: Lady Gaga is my life Najbolje ideje: Gaga magazine Najbolja mala stranica: BTW ball in serbia


-Takmičari: 72

Nikola Lojpur Pobednici MAW-a : Hana Fejzid Darko Hristovski

Ena Demirovid Aleksa Slijepac Mia Kukuljan Asja Suljid

Sara Lukid Nikola Peulid Pobednici FA-a : Hana Fejzid

Ena Demirovid Pobednici GMA:*ADMIN TIMOVI STRANICA Hodemo Gagu u BG 2010BTW BALL IN SERBIA Little Monsters United

*ADMINI Goga Nikid Nemanja Čolid


73

Volite Egipat? Robote I Gagu? Ovo je pravi konkurs za vas! E.A.R.G. Puno ime: Egypt and Robot Gaga Država: Facebook Kuda:Гага Магазин Vrsta: Konkurs INFORMACIJE: -O konkursu i prijavljivanje: E.A.R.G. počinje 25. Septembra. 1.Pobedničke stranice i admini naše GMA (naše dodele nagrada;pod pobednici mislimo na svaku kategoriju u kome je neka stranica pobedila; ceo admin tim stranice učestvuje;admin pre početka konkursa može da se izjasni na stranici da ne želi da se takmiči), pobednici FREE ADVERSTING-a i nedeljni pobednici konkursa MONSTER ART WORKS (Mesec Avgust) bide raspoređeni u par timova. 2. Svaki tim de imati po 5 članova, tako da de broj timova zavisiti od broja učesnika. 3. Drugi fanovi,koji nisu imli srede u nekoj od ovih dodela, takmičenja , konkursa, a želeli bi da se pojave u ''konkursu E.A.R.G.'' morali bi da dovedu 15 novih prijatelja da se pridruže našoj stranici i da lajkuju njihov komentar u kome su se pre toga prijavili za ovaj konkurs (U komentaru ove beleške napisali bi 'prijavljujem se' i tako se odradili pola ''posla'' do potpunog čestvovanja u konkursu). -Zadaci:


74 1. Svaki zadatak tarajade nedelju dana. Zadavade se zadaci u stilu Egipta i Robota.Svaki tim radi posebno zadatak. Zadaci de se kretati od fotošop radova, do crteža, remix-a, priča, umetničkih slika pa i kostima. 2. Bide zadataka kada de se timovi spajati ili rapsparati na manje grupe. 3. Bide špijuna u timovima, koji de imati određenje zadatke, tako da ostalim takmičarima savetujemo da nemaju potpuno poverenje u ostale takmičare iz tima(Špijun de, ako pobedi dobiti bez pozivanja prijatelja dodatan poklon). -Organizacija: *Izbacivanje: 1. Svake nedelje svi timovi nominuju po jednog svog člana kojeg bi želeli da izbace. 2. Onaj ko najviše ima nominacija postaje ''ugroženi''. 3. Koliko bude timova toliko de biti i ugroženih. 4. Na našem sajtu (gagamagazine.webs.com) de se pojaviti anketa za glasanje za sve ugoržene pod nazivom ''Ko preživi'' (Glasaju svi) i 3 takmičara sa najmanje glasova ispadaju. 5. Preživeli se vradaju u svoj tim.

*Glava tima: 1. Svake subote svi timovi nominuju po jednog člana za Glavu tima. 2. Onaj ko ima najviše nominacija postaje ''Glava tima'' 3. Takmičari ne mogu da nominuju sebe. 4. Glava tima nadgleda ostale članove tima i odlučuje da li je zadatak dobro urađen i predaje ga E.A.R.G.-u. 5. Koliko bude timova toliko de biti Glava. 6. Glava tima ne može ni da nomijuje Ugroženog, ni da bude nominovana za Ugroženog, dok je Glava tima, kasnije, može.7. Glava tima iznosi žalbe, savete i molbe svog tima, E.A.R.G.-u.

-Posledice i razlozi ,tok i kraj takmičenja: 1.Kada se broj članova nekog tima izrazito smanji(na 2 maximum), pripaja se za drugi tim koji posle njih , ima najmanje članova ili isti broj. 2.Glava tima se bira pre Ugroženog zbog nominacija za izbacivanje.


75 3.Svaki tim de imati svoju grupi za četovanje , a kada E.A.R.G. pozove određenog člana, 'četovade s njim'. 4.Glava kude deli zadatke, može da zada isti zadatak više članova i bira najboljeg.5. Ako glava kude ne bude obavljala svoj posao izbacuje se iz igre. 6. Izbačeni takmičari mogu ponovu da uđu, ali pod uskolovom da pozovu 15 novih prijatelja da lajkuju našu stranu, i ako uđu, ulaze u tim koji ima najmanje članova. 5. Takmčari mogu u bilo kojem dobu da izađu iz igre. 6.Ako takmičar ne želi da se nađe u nekom timu može slobodno da se zažali E.A.R.G.-u , a sa eventualnim dogovorom de zameniti mesto sa nekim članom drugog tima. 7. Na kraju nedelje bira se najbolji rad tima i taj tim sledede nedelje nema obavezu da odradi zadatak. 8. Kada ostane samo jedan tim, održava se kviz i pobednik bira nagradu.


76


REKLAME 77


78


THE END

79


Redakcija 80 Magazina: Strahinja Todorović-Glavni i odgovorni urednik magazina, obrada teksta i magazina Dimitrije Milivojević-dizajn časopisa, odgovorni za Monster Art Works,web reklamer, Savo KajkutObrada teksta(Razne Rublike) Ivan RakovićObrada teksta(Haus of U) Aleksandar Batajić-tekst, web reklamer


81


GaGa Magazine izdanje 5