Page 1


Tijd voor uzelf Ergonomisch verantwoord zitten of heerlijk comfortabel rusten? Met de jaren wordt goed zitten en rusten steeds belangrijker. De Multisit fauteuils bieden optimaal en multifunctioneel zitcomfort en zijn leverbaar in zes prachtige modellen: Cambiare, Rondo, Tendre, Forza, Trapezium en Expression. De fauteuils zijn geheel in te stellen naar uw persoonlijke maten, aanpasbaar volgens uw wensen en zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en uitvoeringen. Standaard zijn er per model maar liefst 8 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt dus zelf een klassieke, eigentijdse of moderne fauteuil samenstellen die goed past in uw omgeving. Zo is de Multisit niet alleen een aanwinst voor uzelf, maar ook voor uw interieur. Neem eens de tijd voor uzelf en ervaar het absolute zitcomfort!


C AMBIARE

Tijd voor uw persoonlijke fauteuil // De modellen van Multisit bieden veel meer dan wat u ziet. Zoals bij een maatkostuum, maken we elke stoel helemaal naar uw persoonlijke wensen en maten. De zitbreedte, -diepte en –hoogte worden hierbij vooraf nauwkeurig bepaald en dat verschil is goed te merken!


RONDO

Tijd voor de juiste prijs // Uw eigen tailor made fauteuil is geheel aangepast naar het zitcomfort zoals u dat wenst en optioneel verstelbaar in elke gewenste stand. U heeft de keus uit zes verschillende modellen in acht verschillende uitvoeringen. En dat voor een prijs die u zeker aangenaam zal verrassen.


TENDRE

Tijd voor comfort // Comfort staat hoog in het vaandel bij Multisit. Alle modellen worden immers op maat ingesteld, maar u kunt ook nog kiezen uit diverse comfortverhogende verstellingen. Multisit biedt 3 categorieĂŤn: basis, elektrische verstelling en de elektrische sta-op hulp.


F ORZA

Tijd voor elektrische verstelling // De optioneel elektrisch bedienbare Multisit kenmerkt zich door de extra elektrische verstellingen. Door een eenvoudig te bedienen handbediening creĂŤert u de juist zit- lounge- of ligpositie voor een ultiem rustgevoel zonder lichamelijke inspanning.


TRAPEZIUM

Tijd voor een sta-op hulp // Ook kunnen de modellen van Multisit uitgebreid worden met een elektrische sta-op hulp. De hoge kanteling naar voren zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt gaan staan, maar ook weer gemakkelijk kunt gaan zitten zonder veel fysieke inspanning.


EXPRESSION

Tijd voor uw eigen keuze // Zes modellen, acht uitvoeringen per model, Â geheel op maat gemaakt, diverse stoffen en leer, vele extra aanpassingen mogelijk, klassiek, eigentijds of modern uiterlijk? De keuze is aan u. Wat vindt u het beste passen in uw huiskamer? En hoe zit u het best? Ervaar het absolute zitcomfort van een geheel op maat gemaakte stoel en neem de tijd voor uzelf!


Een willekeurige greep uit onze stoffencollectie*:

Een willekeurige greep uit onze leercollectie*:

Onze houtcollectie (waar hout gebruikt wordt)*:

* // De kleur is slechts een indicatie, in werkelijkheid kan dit afwijken. Vraag uw dealer naar de stalen. Kijk op onze website www.multisit.nl voor de interactieve stof/leer/hout combinaties.


Afmetingen: Hoogte Breedte Diepte Gewicht Max. belastbaar gewicht Materiaal onderstel Materiaal rug en zitting Voeding Motoren en handbediening

Multisit 119 cm 76 cm 79 cm 35 kg 130 kg

Multisit Compact 105 cm 69 cm 75 cm 33 kg 130 kg

gecoat staal hoogwaardig schuim (Super Bultex) AC 220-240V 50 Hz. DC 24V

Mogelijkheden Multisit: • Diverse bekledingsmogelijkheden in stof en leder • Mogelijkheid tot aanleveren van eigen stof • De houten elementen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar • Elektrische bediening en sta-op hulp (optioneel) • Diverse accessoires verkrijgbaar zoals: nek- en lumbaalkussens • Speciale aanpassingen mogelijk zoals: zijwaartse transfer, kyphoserug, pelotten, etc. Doge Collection B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door: • Onzorgvuldig of onoordeelkundig gebruik van de Multisit; • Inspuiting van motoren met teflon of olie door derden (vlekken op vloeren), de motoren zijn onderhoudsvrij! De Multisit voldoet aan de volgende EG richtlijnen: • Richtlijn voor medische hulpmiddelen 93/42/EEG • EMC richtlijn, 89/336/EEG zoals laatstelijk gewijzigd • Laagspanningsrichtlijn, 73/23/EEG, zoals laatstelijk gewijzigd

Doge Multisit Brochure  
Doge Multisit Brochure  

Neem eens de tijd voor uzelf en ervaar het absolute zitcomfort! C AMBIARE Tijd voor uw persoonlijke fauteuil // De modellen van Multisit bie...

Advertisement