Page 1

Paste your Google Universal Analytics tracking code here...

BIOREZ ONANCIA

F

ő

o

lB d l

ÚJMEDICINA-GNM

ao D l g o

h

á

n

y

INGYENES T ESZ T

z

á

s

r

ó

l

AKCIÓK

l

e

s

z

ÁRAK

o

k

t

ELÉRHET ŐSÉG

a

t

á

s

:

BLOG

m

i

i

s

v

a

n

a

c

Name:* Email:*

E

L

K

Ü

L

D PDFmyURL.com

i

g


1

B

e

j

e 0 g 9 y - e 2 s z 9 z v - eE e 2 r s: 0 z z 1 ő t 3 : e

E

L

K

Ü

L

D

r

A biorezonanciás dohányzásról leszoktatás kezelés elején rögtön tisztázzuk, hogy hány szálat is szív a leszokni vágyó naponta (itt nem ér f üllenteni!). Az eredményes leszoktatás érdekében a kezeléshez tudni kell, hogy a naponta szívott ciginek milyen a nikotin és a kátránytartalma. Ez a doboz oldalán található - f ekete gyászkeretben. Egy kis önkritika a gyártóktól?

Könnyebb leszokni partnerral Terhesség alatti dohányzás Meditálás

PDFmyURL.com


Meditálás Négy évet vesz el a dohányzás az életünkből Használnak az elrettentő képek? Ausztráliában betiltják? Elijesztés amerikai módra ( 18 éven f elülieknek! ) A szerelmet is gyilkolja? Már a magzat is f üggő A dohányzás hatása a csontokra

dohányzásról leszoktatás

Az orvos szemével Hatások I. Hatások II. Leszokás mai szemmel Mi minden van a cigiben? Sokkoló videó

Elgondolkodtató, hogy a dohányzásról leszoktatás kezelésen résztvevők 90%-ának f ogalma sincs ezekről az értékekről. Olyanok sem tudják, akik 30-40 éve dohányoznak. Talán nem szeretnének ezekkel az értékekkel konf rontálódni? Érdekes f elf edezés az is, hogy a szivarka dobozán nincs semmilyen érték f eltüntetve. Sőt a zacskós vágott dohány nikotin és kátrány értékei sem publikusak. Elgondolkodtál már azon, hogy mi van a cigarettában a ráírt adatokon kívül? PDFmyURL.com


Nos…Felsorolni is nehéz lenne. Bármi is van benne, úgy gondoljuk, hogy az engedélyezett, ökológiailag tiszta termék. Alapvetően van benne két f ő mérgező anyag, a nikotin és a kátrány. Valójában azonban ott tartunk, hogy már nem ezek a „klasszikus” mérgek jelentik a legnagyobb veszélyt a szervezet számára. A sok vegyi anyag amit a cigarettába tesznek mind azt szolgálják, hogy a nikotin minél hamarabb f elszívódjon, és f üggővé tehesse használóját. Ez mit is jelent? Bizony azt, hogy hamarabb kívánjuk a következő szál cigit. Egyre gyakrabban gyújtunk rá, és egyre többet szívunk. Érdekel, hogy mi kerül a szervezetedbe? Háááát…. Klasszikus dohány …..na az biztos nem. A cigiben ez a legkevesebb. Mégis úgy érzed, hogy tele van ‘jó minőségű’ nikotinnal. De csak érzed, mert a f üggőséget okozó anyagok ezt az érzetet keltik benned. Igen, manipulálnak és megint játékszernek tekintenek. A veszélyes játszma célja, hogy miként is tudnak rövid idő alatt cigi f üggővé tenni? Okosan. Egy egész iparág dolgozik ezen. Komoly és drága erre szakosodott laboratóriumok szorgos vegyészei, „tudósai” dolgoznak ezen. Nemrégiben járt nálam egy 50 év körüli f érf i. Nevezzük Z soltnak. A f üggőségről kezdtem el beszélni neki. Nevezetesen az alkohol f üggőséghez hasonlítottam a nikotinf üggést. Z solt – nem túl kedvesen, mondhatnám agresszíven – kikérte ezt magának. „Hogy hasonlíthat egy alkoholistához, aki agresszív, nem dolgozik, veri a családját, és nem törődik velük?” Kicsit elszégyelltem magam, mert igaznak éreztem akkor vádját. Igen, igaza volt, ilyen szempontból nem hasonlítható össze a két f üggőség. Minden f üggőségnek vannak f okozatai.

Dohányzásról leszoktatás: mi is van a cigiben? 0

-

2

9

-

2

0

1

3

-

2

0

1

3

-

2

0

1

3

A visszaszokás 6 leggyakoribb oka 0

9

-

2

1

Dohányzás ára: f elzárkózunk a nyugathoz? 0

Ismertem olyan zugívó alkoholistát, aki soha nem dühöngött. Sőt, nagyon is szelíd volt. Az elf ogyasztott alkohol mennyisége sem volt napi szinten soknak mondható, mégis f üggő volt. Gyakorlatilag a családja sem tudott sokáig erről. Egy rutin vérképvizsgálat rettentő májf unkciós értékei f edték f el titkát.

9

9

-

1

6

Dohányzás helyett Tunézia PDFmyURL.com


vérképvizsgálat rettentő májf unkciós értékei f edték f el titkát. De térjünk vissza f elháborodott barátunkra. A megbántott f érf i 32 éve dohányzott. Átlagosan 38-40 szálat szívott naponta. (Nagyon halkan és csendben f eltenném az elcsépelt kérdést?Mennyi pénz is ez? Szerény számítások szerint is egy lakás ára!) Még halkabban kérdezem: az ilyen ember nem egoista egy kicsit vagy nagyon is? Aki ismer, tudhatja, hogy maximálisan megértem a dohányosokat.

0

9

-

1

0

-

2

0

1

3

2

0

1

3

2

0

1

3

1

3

1

3

0

1

3

0

1

3

A dohányzás tévhitei 0

8

-

2

2

-

Ref lux: miért ég a gyomrod? 0

8

-

1

1

-

Fogyókúra: Mi a bánatért eszel ennyit? 0

Mégis azt gondolom, hogy a cigire költött pénzt sokkal értelmesebb dolgoktól vonja el a dohányos. Nemcsak a családtól. Magától is.

Sokszor találkozom a dohányzásról leszoktatás kezelésen olyan nagyszerű érvekkel, hogy szinte kedvem lenne rágyújtani. Olyan szenvedéllyel és meggyőződéssel közlik a dohányosok, hogy már-már el is hiszem. El is hinném, ha nem tudnám, hogy miért jutottak ide. (Megnyugszom tőle, megszokásból dohányzom, olyan jó mikor szívom, unatkozom, a kávéhoz… stb.) Sajnos egy manipulatív iparág „csodaszép” eredményének reprezentánsai. Ők sem tudnak róla.

-

4

-

2

0

Fogyókúra: a bánatháj 0

Ilyenkor persze kész a válasz: -„Nekem is jár ennyi szórakozás! Az asszony is jár f odrászhoz, meg manikűröshöz. Én nem járok. Nekem az a hobbim, hogy dohányzom”. Igen, ez egy nagyon gyakori érv és hozzáállás. Úgy gondolom, hogy a f üggővé vált dohányos így menti f el magát. Ideológiákat gyárt, hogy ő miért dohányzik és ez jár neki.

8

7

-

8

-

2

0

Esetek a biorezonanciás állapotf elmérésen: A szeánsz 2. 0

6

-

2

3

-

2

Esetek a biorezonanciás állapotf elmérésen: A szeánsz 1. 0

6

-

2

0

-

2

Napról-napra, óráról-órára belesétálnak a nekik készített f üggőségcsapdába. PDFmyURL.com


dohányzásról leszoktatás Szóval mi is van még a cigarettában? Egyes tanulmányok szerint 400-500 f éle anyag. Ez azt jelenti. hogy 4500-4800 kémiai vegyület van a cigiben. Bármennyi is ez, mind méreg a szervezetnek. Ez szomorú tény. Ne ijedj meg, nem f ogom elemezni mind a 4800 f éle kémiai anyagot! A legf ontosabbakat nézzük meg holnap: Ammónia, benzol, hidrogén-cianid, acetol, bután, DDT , f o rmaldehid szűrőrendszerek, cukor, kakaó, mentol, égésgátló vegyületek.

PDFmyURL.com


A visszaszokás 6 leggyakoribb oka K

a

t

C

í

md

N

É

eB

gi

ko

éh

P

S

óo

rr

i ,e d á z o k o h : n á

k, ád : no

Z

E

yh

R

Ű

án

an

sy

z

ny

cz

, áf

i á a s

rg , óm g

l l őé

KB I E E J M E E G L YT Z

z

o

k

t

a

t

á

s

sr l eé e gg s

e

z

o

k

t

a

t

á

G

Y

Z

ÉB

s

SE

EJ

KE

É

Dohányz ásról

A vissz asz okás 6

Dohányz ás ára:

Dohányz ás helyett

lesz oktatás: mi is

leggyakoribb oka

felz árkóz unk a

Tunéz ia

van a cigiben?

0

C

O

S

s

E

K

nyugathoz ?

M

M1

E

VN

IT S S S

Z

A

K

Ö

V

E

T

É

S

PDFmyURL.com


Név * Email * Weboldal

E

L

K

Ü

L

D

Name:*

Email:* PDFmyURL.com


E

L

K

Ü

L

D

© m ys i te m ywa y.co m

PDFmyURL.com

Mi van cigiben  
Mi van cigiben  

Mi minden van a cigarettában, amiért abba kellene hagyni a dohányzást

Advertisement