Page 1

madeinart

TÖBB MINT

t

A PORTRÉFOTÓZÁS ÚJ DIMENZIÓJA KÉP...

A

T ÖB B MI NT

E dge E xcel E xpose E lite K ÉP accent side linea

sequence digit folio

canvas tetris mosaic

brilliant matrix cube

. . .

CREATIVITY STYLE QUALITY UNIQENESS


A madeinart termékek bemutatása A madeinart koncepció jegyében olyan lakberendezési értékeket hordozó kreatív alkotásokat készítünk, amelyek egy életen át elkísérik vendégeinket. A fotózás és a vetítés élményéhez kapcsolódó szolgáltatási színvonalhoz hasonlóan, termékeink kialakításánál is a magas minőséget és a minden igényt kielégítő művészi gondosságot tartottuk szem előtt. Négy termékvonalat alakítottunk ki, annak érdekében, hogy minden lakberendezési igényhez és minden stílusú képhez tudjunk kiváló minőségű, egyedi, kreatív keretezési megoldást kínálni megrendelőinknek.

Edge

Letisztult, klasszikus formák és magas minőségű anyagok jellemzik az E d g e termékvonalba tartozó termékeinket. A minimál design jegyében született kereteink pont annyi funkcionális tartalmat testesítenek meg, amennyi elengedhetetlen: szinte észrevétlenül kereteznek, védenek és rögzítenek.

Excel

Az E x c e l termékvonalba tartozó termékeinket azok számára hoztuk létre, akiknek egy sorozat többet mond, mint több önálló alkotás. Ha nem feltétlenül a méret a lényeg, de fontos, hogy minél több képet birtokolhass, akkor az E x c e l termékei között biztos megtalálod a neked tetszőt!

Expose Elite

Ha nem idegen tőled a kitárulkozás és szívesen látod magad vagy szeretteidet akár nagy méretben is egy madeinart műalkotáson, akkor az E x p o s e termékvonalba tartozó termékeinket neked fejlesztettük ki! Az E l i t e termékvonalba tartozó termékeink a piacon elérhető legmagasabb szinvonalat képviselik. A magasfényű akril ragyogása ezekben a termékeinkben is modern innovációval és egyedi design-nal találkozik.


accent

A bemutatott termék az accent 36cm x 36cm-es, fekete változata

Ha vonzódsz a klasszikus értékekhez, de mégis a letisztult, újszerű formákat keresed, akkor a hagyományos keretezési technológiával készített képek jelenthetik számodra a megoldást. Az accent termékeinkhez egyedileg válogattuk azokat az anyagokat (legyen az fa vagy alumínium) és színeket, amelyek bármilyen stílusú otthonban, még hosszú évek múlva is modernnek fognak hatni.

Edge


side

A bemutatott termék a side 50cm x 75cm-es, matt alu változata

Ennél keskenyebb keret nem létezik. Ha az a cél, hogy a keret tényleg csak óvjon és tartson, akkor a side alumínium élvédelme tökéletesen megfelel. Akár matt alumínium színben, akár feketében választod, biztos, hogy ez a termékünk a lakásod bármely pontján ki fogja érdemelni az elismerő pillantásokat. Gondolkozz nyugodtan nagyban! A side termékünk hordozó anyaga egy különösen magas minőségű habkarton, így a termék még extra nagy méretben is pillekönnyű.

Edge


linea

A bemutatott termék a linea 23cm x 14cm-es változata

Ez az asztali keret a madeinart design csapatának innovációja. Nincs az a High-Tech enteriőr, amiben ne hatna lélegzetellállítóan újszerűnek a matt alumínium és az élcsiszolt üveg kombinációja. Modern irodákba, trendi otthonokba, illetve ajándékba ajánljuk leginkább. De a konyhapulton is megállja a helyét. Akár négyzet, akár fekvő téglalap vagy panoráma formátumhoz kitűnően használható. Egyszer klasszikus lesz...

Edge


sequence

A bemutatott termék a sequence 88cm x 36cm-es három ablakos változata

Ha egy kép ezer szóval ér fel, akkor sok-sok képpel biztos, hogy a Te történeted is elmesélhető! Legyen az romantikus leányregény, vagy éppen családi szappanopera, a sequence képsorozatok klasszikus megoldást jelentenek az emlékek illusztrálására. Az accent termékek bármelyik keretezési megoldásával el tudjuk készíteni a Te egyedi sorozatodat.

Excel


sequence

variációk

3 - 4 - 6 - 7 - 9 - 13 - 16 Mi a kedvenc számod?

Az arányokra és a kompozícióra mi majd ügyelünk. Te csak válaszd ki a kedvenc képeidet és a méretet. Vagy inkább te rendeznéd a saját sorozatodat? A vetítés során erre is lehetőséged nyílik.

Excel


folio

A bemutatott termék a folio 15 lapos változata

Ha nem szeretnél nagy méretű fali dekorációkat, vagy olyan képeket választottál, amiket csak az arra érdemes kitüntetett néhány személlyel szeretnél megosztani, akkor a folio termékünket ajánljuk. Ez az exkluzív, egyedileg összeállított album, biztos hogy bármilyen könyvgyűjtemény legértékesebb darabja lesz....hiszen rólatok szól! És még valami. A gyűjteményedet akár minden évben újabb könyvvel bővítheted.

Excel


digit

Fontos! Az elektronikus formátumban átadott madeinart képek HD képernyőkön történő megjelenítéshez lettek optimalizálva. Ez a felbontás nyomtatásra nem alkalmas!

Nincs hely a lakásban, vagy éppen költöztök és még nem tudjátok milyen termék nézne ki jól a falon? Vagy csak egyszerűen imádtok képeket nézegetni HD TV-n, vagy a számítógépen? Ahhoz, hogy a madeinart élményeiteket biztosan megőrizhessétek az utókor számára, lehetőséget biztosítunk a kedvenc képeitek elektronikus állományként történő otthoni archiválására. 15 kép egyedi diavetítés és képernyővédő formájában egy praktikus 2GB-os madeinart MP3 lejátszón. Jól hangzik nem?

Excel


canvas

A bemutatott termék a canvas 210cm x 70cm-es változata

Ha nagyon nagy méretben gondolkodsz, vagy jobban szereted a természetes anyagokat és a rusztikusabb felületeket, akkor egy hagyományos képkészítési megoldás modern reinkarnációja válhat az otthonod díszévé. Nagy méretű vászonképeinket ragasztott, szárított tömörfából készített, ékelt vakrámára feszítjük, ami ráadásul utólag is újra feszíthető. Így gondoskodunk arról, hogy a képeid még évek múlva is eredeti minőségükben pompázhassanak.

Expose


tetris

A bemutatott termék a tetris 9. Mérete: 78cm x 75cm 2db 30x30-as és 7db 18x18-as képből áll a kompozíció

Egy igazi web2.0-ás termék a XXI.századból. Mi kifejlesztettük, internetes rajongói klubunk közössége pedig elnevezte a terméket. Az akrilt ezúttal nem a fotók védelmére, hanem a hordozófelület kialakítására használtuk. Az egy darabban felkasírozott képet UV álló fólia védi, miközben a lézerrel vágott élek különös, egyedi hatást kölcsönöznek ennek a térben lebegő modern montázsnak.

Expose


mosaic

A bemutatott termék a mosaic alapcsomagja, ami 3 db képet tartalmaz

A kevesebb néha több. A mosaic termékünkről eltávolítottunk mindent, hogy tényleg csak az maradjon, ami a lényeg: a KÉP a falon. És hogy még vonzóbbá tegyük ezt a termékünket, a költséghatékonyságot biztosító sztenderdizálás eredményeképpen az árát is sikerült leszorítanunk. Egy stílus, egy méret és a kombinációk számtalan lehetősége. Egyszerű.

Expose


mosaic

A mosaic termékünk 40 x 40 cm-es méretű lapokból áll, 3-as, illetve 4-es csomagban vásárolható meg

variációk

A mosaic termékünket fekete és fehér élkiképzéssel kínáljuk, hogy minden stílusú és hangulatú otthonba bármelyik kiválasztott képet illeszteni tudjuk. A 3-as, illetve 4-es csomagokban megvásárolható képek, akár szorosan, akár hézagosan egymás mellé illesztve egyedi dekorációs lehetőséget biztosítanak, még extrém nagyméretű falfelület díszítéséhez is.

Expose


brilliant

A bemutatott termék a brilliant 50cm x 50cm-es változata

Innovatív, letisztult forma, értékálló, minőségi anyagba öntve. A brilliant termékünk egy magasfényű, víztiszta akrillap megmunkálásával nyerte el végső formáját. A vastag akrillap nem csak a felületén, hanem az élén is gyűjti a fényt, gondoskodva róla, hogy a képed tényleg brilliánsként ragyoghassa be az otthonodat.

Elite


cube

A cube 9cm x 9cm-es méretben kapható, így valamennyi matrix összeállításhoz illeszthető

Ha valamikor szeretnél egy matrix-ot, de most még nincs hova tenned, vagy inkább csak az asztalon tárolnád a képeidet, akkor a cube termékkel gyorsan megvalósíthatod az elképzeléseidet. A hat darab akrilkép, amit a cube csomagban kínálunk, egy szabályos kockát alkot. Külön-külön pedig azonnal illeszthető bármelyik matrix keretbe...

Elite


matrix

A bemutatott termék a matrix 3 x 4 -es változata

A madeinart tervező csapatának eddigi legnagyobb fejlesztési projektjeként nyerte el a matrix a végső formáját. High-Tech innováció, prémium minőségben, igényes otthonokba. Termékválasztékunk csúcskategóriát képviselő darabja azoknak a vásárlóinknak lett megálmodva, akik számára a változatosság is gyönyörködtet. A matrix ugyanis akár naponta változhat...

Elite


matrix

variációk

Gondoltam egy számra...aztán hozzáadtam kettőt.

Minden matrix termékünkhöz két extra képet adunk ajándékba, hogy a lehetséges variációknak még nagyobb lehetőségét biztosítsuk. Vagy a két extra képet inkább a munkahelyeden nézegetnéd? Erre is lehetőség van, de akár további kockákat is rendelhetsz, ahogy nőnek a gyerekek...a matrix-ban rejlő lehetőségek száma végtelen...

Elite


bonus

Nyilvánvaló, hogy leginkább a nagyméretű, drámai megjelenésű képek tudnak egy otthon hangultatát érdemben befolyásoló alkotásokként megjelenni egy adott enteriőrben. El tudjuk képzelni azonban azt is, hogy valaki nem ezt keresi. Valamennyi vendégünknek, függetlenül attól, hogy milyen szolgáltatáscsomagban kerül sor a madeinart élményfotózásra, felajánlunk egy 18x24-es keretezett madeinart képet, melynek az értéke 6.900 forint. Ez a kép íróasztalon vagy polcon őrizheti a fotózás emlékét akkor is, ha nem kerül sor más termék megrendelésére.

A bemutatott termék a 24cm x 18cm bonus kép fekvő formátumú változata

Ha a vetítés során úgy döntesz, hogy ezt az ajándék képet nem kéred, akkor annak az ára levonásra kerül a megrendelésed végösszegéből.

T ÖB B M I NT 1. ÉLMÉNYFOTÓZÁS

2. KREATÍV UTÓMUNKA

K ÉP 3. EXKLUZÍV VETÍTÉS

4. A VÉGEREDMÉNY

. . .


Biztosak vagyunk abban, hogy az élményfotózás és a kreatív utómunka során olyan felvételeket tudtunk készíteni, amelyeket imádni fogtok a vetítés során. Mivel a madeinart képeket fotósaink és vizuális művészeink otthonok, lakások díszítésére tervezik, így azokat nagy méretre kinagyítva, falra vetítve mutatjuk be. Egy madeinart kép esetében nem 10x15-ös papírképre, hanem komoly lakberendezési értéket hordozó portréalkotásra kell gondolni. Ennek megfelelően nem foglalkozunk papír képek értékesítésével. Egy madeinart kép minden esetben a kép és a kreatív hordozó bonthatatlan együttesét jelenti*.

kerüljön kevesebbe... Termékválasztékunkat azt szem előtt tartva alakítottuk ki, hogy minden igényhez és minden pénztárcához tudjunk stílusos, magas minőségű értékes, egyedi, kreatív dekorációs megoldásokat kínálni. A vetítés során legtöbb termékünkre 15-20% árengedménnyel tudunk rendelést felvenni, mivel a gyártás ütemezett tervezésével jelentős megtakarítást tudunk elérni vendégeinknek. A madeinart galériastúdióban mind készpénzes-, mind kártyás fizetésre lehetőség van, megrendeléskor a termék vételárának 50%-a fizetendő. *Kivéve a digit album

madeinart galériaműterem 1149 Budapest, Mexikói út 11.A. Telefon: 242-22-23 Email: mia@madeinart.hu A kiadványban szereplő információk tájékoztató jellegűek, részletes szolgáltatási szabályzatunk megtalálható a www.madeinart.hu weboldalon.

made in art


www.madeinart.hu

madeinart 2010 SPRING  
madeinart 2010 SPRING  

Több, mint kép.....madeinart! Kreatív életstílus- és családi portrék, Magyarország első madeinart galériaműterméből.

Advertisement