__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Specialist in haarden en kachels

G.B. van Echtelt & Zn:

Moderne veelzijdigheid & ouderwets warme sfeer Al drie generaties lang specialist in verkoop en installatie van houtkachels en (gas)haarden In Bunnik, vlak naast de provinciale weg, treft u de firma G. B. van Echtelt & Zoon. Het familiebedrijf startte in 1934 en specialiseerde zich in uiteenlopende smederijwerkzaamheden en de verkoop en installatie van kachels en haarden. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en zorgt de combinatie van een gevarieerd productaanbod, jarenlange ervaring op gebied van advies en installatie én passie voor het vak, voor een unieke en sterke combinatie. Volgens eigenaar Mark van Echtelt ligt de kracht van het bedrijf in de expertise en kwalitatieve producten. “Ik geloof niet in offertes uit de losse pols. Door de enorme diversiteit aan woningen is het noodzakelijk om goed met de klant te spreken over de woonsituatie, de wensen en de (technische) mogelijkheden. Ook het aan-huisinmeten is van groot belang. Door onze werkwijze kunnen wij onze klanten een goed advies bieden met een realistische offerte. Hierdoor komt men later niet voor verrassingen te staan”, aldus van Echtelt.

Kwaliteitvechter

Ruime selectie draaibare houtkachels.

“We zijn een modern familiebedrijf: authentiek en tegelijkertijd gericht op toekomstige mogelijkheden”

Ook de materialen waar de firma van Echtelt & Zoon gebruik van maakt, zijn kwalitatief en bieden de officiële garantie. Zo zegt van Echtelt: “Dat wij geen prijsvechter zijn, vind ik totaal geen probleem. Ik ben liever een betrouwbare ondernemer die goed werk levert volgens alle (garantie)eisen, zodat onze klanten probleemloos en naar alle tevredenheid zeer lang van hun haarden en kachels kunnen genieten. Daarnaast zijn wij sterk in nazorg: mocht er nog een aanpassing gedaan moeten worden of een accessoire worden geleverd, dan kunnen wij snel schakelen. Prijsvechters focussen op prijs en snelle afhandeling. Wij richten ons op advies, overleg en service voor de langere termijn en zijn een echte kwaliteitvechter.”

beurt graag weten bij wie hij zijn haard of kachel koopt. Vol trots laten wij klanten dan ook regelmatig onze eigen smederij zien, zodat zij zelf ervaren hoe wij voorbereidingen treffen en materialen vervaardigen. Ik zie ons echt als een modern familiebedrijf: authentiek, maar gericht op de wensen en mogelijkheden van nu en de toekomst.”

De diensten van G.B. van Echtelt en Zoon op een rij: Verkoop en installatie van houtkachels Verkoop en installatie van (gas)haarden Verkoop en installatie van elektrische haarden Verkoop maatwerk gashaarden in bestaande schouwen Verkoop en installatie houtinzet- en inbouwhaarden

Familiebedrijf: laagdrempelig en vertrouwd

Ombouw van openhaarden tot gashaarden

Eerlijk, hart voor de zaak, laagdrempelig én een authentiek en eigen gezicht. Daar staat het familiebedrijf voor. Voor de firma G.B. van Echtelt liever geen snelle reclame, slogans of uitgebreide bedrijfsfilosofieën. Nee, hier geeft men de voorkeur aan “doen waar je goed in bent”. Aan de bar in de showroom worden klanten onder het genot van een kopje koffie geïnformeerd over de laatste modellen en de nieuwste technische mogelijkheden. Zowel vader, als zoon en kleinzonen lopen rond in het bedrijf. Samen met een team van eigen, vakbekwame installateurs en medewerkers zorgen zij dagelijks voor een correcte installatie van kachels, haarden en kanalen. Volgens van Echtelt straal je onbewust uit dat je een familiebedrijf bent: “Dat is niet iets waar je moeite voor moet doen. Wij merken dat klanten zich bij ons op hun gemak voelen en graag het gesprek aangaan over de mogelijkheden binnen hun woning. Klant en leverancier moeten over en weer ook bij elkaar passen. Wij verdiepen ons graag in de wensen van de klant en de klant wil op zijn

Aanleg en renovatie van rookkanalen Aanleg en installatie van flexibele kanalen Verkoop van haardaccessoires Maatwerk producten (uit eigen smederij)

echter Eigenaar en kwaliteitv Mark van Echtelt.

Profile for G.B. van Echtelt & zn

G.B. van Echtelt & zn  

G.B. van Echtelt & zn  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded