__MAIN_TEXT__

Page 1

CELEBRATION


CELEBRATION – ET SERVISE FOR DET NYE TIÅRET Celebration er et av våre mest populære feltspatserviser i tidløs, skandinavisk design. Serviset er formgitt av Anne Rooslien og har en dekor av håndmalte linjer i grå toner og ekte platina. I Celebrationserviset finnes alt du behøver når du vil samle familie og venner rundt et personlig dekket bord og et måltid lagd med kjærlighet, enten du har planer for fredagskos med familien, fest for mange eller kaffe med venner. Livet er fullt av magiske øyeblikk, både store og små! Bildene er tatt hos en familie som har renovert et gammelt krukkemakeri og gjort det til et personlig og varmt hjem. I brosjyren finnes både borddekkingstips og oppskrifter som er lette å lykkes med når du planlegger en fest – vi håper du blir inspirert! PS! Visste du at feltspatporselen brennes i veldig høye temperaturer, noe som gir et svært holdbart porselen i høy kvalitet. Porselen som kan brukes hver dag og til fest, i generasjoner.


Å samles med god mat og vakkert porselen hører til livets goder!


The Essentialist


DEKK BORDET I SKANDINAVISKE TONER Med Celebration er det enkelt å lykkes med borddekkingen! De svøpende linjene i ekte platina gjør serviset unikt. Sett tallerkenene med dekoren til venstre eller til høyre, eller lag en kreativ miks. Til denne borddekkingen har vi smugtittet på den nye trenden ”The Essentialist” som inspirerer til bruk av lyse skandinaviske toner av grønt, blått og beige med innslag av tre og rotting.


Kaffekos

FOR HYGGELIGE KAFFESTUNDER De fleste av oss har behov for å trekke oss litt tilbake fra stress og mas. Det er godt å kunne trekke bena opp i sofaen, treffe venner og snakke om uken som har gått. I Celebration finnes i tillegg til middagsserviset et eget kaffeservise som like gjerne kan brukes til hverdags som etter festmiddagen i helgen. Skål, asjett og kakefat har en lignende form som middagstallerkenen. Kopp, kaffekanne, melkemugge og sukkerskål har også de karakteristiske linjene i platina. Ta en titt på hele kaffesortimentet lenger bak i brosjyren. Der kommer du også til å oppdage 3-etasjesfatet og kakefat på fot som garantert vil gjøre suksess på kaffebordet!


Oppskrift PÆREGALETTE Kjempegodt til kaffen! For 6-8 personer

Ingredienser:

250 g butterdeig, fersk 1,5 dl kesam 2 store pærer 100 g Chèvre 1 dl valnøtter 2 ss honning

Gjør slik:

Sett ovnen på 200°. Kjevle butterdeigen til en firkant på et bakepapirkledd stekebrett og brett inn kantene. Smør på kesam og smuldre over Chèvren. Skjær pærene i tynne skiver og legg over galetten. Knus valnøttene lett i hånden og strø over. Stek i ovnen ca. 20 minutter eller til galetten har fått en fin farge. Ta terten ut av ovnen og la den avkjøles noe før du ringler over honningen.


Sienna Dreamer


MED FEMININ FINESSE Celebration snakker alle språk og smelter vakkert inn i forskjellige sammenhenger og miljøer. Her har vi dekket bordet med feminin look med de seneste trendfarger som går i toner fra myk rosa til dyp vinrød med et stenk av skarlagensrød. Trenden kalles Sienna Dreamer og sikter til den røde jorden, brent umbra.

Tips

Vi blandet friske blomster med tørkede, stakk dem i en oasis og dekket til med linstoff.

NYHET TAPASSETT


Innred hjemme

VENUS Venus er en av våre nyheter som vi er ekstra stolte over. Med en blank fot i messing blir lampen fin på sidebordet, i vinduskarmen eller på nattbordet.

NYHET

Lampen har en beskyttende lakk og vil beholde sin fine glans uten å måtte pusses. Lysstyrken reguleres enkelt i tre trinn når du berører messingen, full lysstyrke, mer dempet og helt av. Når du kjøper Venus medfølger to håndlagde silkeskjermer i myk rosa og hvit, så du enkelt kan forandre etter årstid eller når mørket kommer snikende. Ø 35 cm, høyde 63 cm Inkl. rosa og hvit skjerm

TREASURE NYHET

Designeren Lennart Nissmark fra Studio Glashyttan i Åhus har skapt kunstglassvasen Treasure med et organisk formspråk. Glasset glitrer av gullkonfetti når lyset brytes i glasset. Effekten skapes ved at glasset rulles i mineralet glimmer før vasen brennes i ovnen. Tradisjonelt håndverk i samklang med moderne design på sitt beste. Kunstglassvasen Treasure selges i et begrenset opplag på 499 eksemplarer.

Ø 14 cm, høyde 20 cm Design Lennart Nissmark


NYHET RUNDT FAT

Pizzaoppskrift

VEGANSK PIZZA Perfekt med et glass Prosecco når gjestene kommer! ca 8 biter

Ingredienser:

1 pizzabunn ca. 180 g, gjerne steinovnsbakt 4 dl revet, vegansk pizzaost 1 Oatly iMat Fraiche 1 boks/tube tangkaviar, 75 g 1 stor, finhakket rødløk 1 potte fersk gressløk, finskåret

Gjør slik:

Smør på iMat Fraiche på pizzabunnen og strø over osten. Stek pizzaen i ovnen etter anvisninger på pakken og til pizzaen har fått fin farge. Ta pizzaen ut av ovnen og topp med tangkaviar, rødløk og gressløk. Skjær opp i biter og server!


Inviter vennene til

Om høsten er det ekstra enkelt å få til en fin borddekking. Kjøp noen gresskar på torget eller i blomsterbutikken, samle litt løv på vei hjem fra jobben og plukk noen kastanjer! Deretter er det bare å dekke bordet i høstens tegn.


et bord i høstens tegn


SORTIMENT – MIDDAGSSERVISE

Middagstallerken 25 cm

Festskål 35 cl Underfat 20 cm

Frokosttallerken 20 cm

Eggeglass 5 cm

Festfat 36 x 25 cm

Med forbehold om utsolgt og trykkfeil.

Ildfast form 20 x 26 cm og 24 x 35 cm

NYHET! Tapassett 23 x 23 cm, skål 11 cm

Appetittskål (2-pk) 11 cm

Fat 29 cm

Gratengform 39 x 29 cm

Terrin 3 liter

Salt & pepper 8 cm

Ovnsgryte med lokk 3 liter

Salatskål 35 cm

Skål 16, 22 og 25 cm

Skål på fot 24 cm

6 porsjonsformer på eikebrett skåler ø 9 cm, trebrett 32 x 21 cm

Serveringsfat 32, 35 og 39 cm

Skål med lokk 2,5 liter

Dyp tallerken 20 cm

Mugge 70 cl

NYHET! Rundt fat 39 cm

Ovnskasserolle med lokk 90 cl

Sausnebb med underfat 40 cl

Paiform 30 cm


• Design: Anne Rooslien • Feltspatporselen • Unikt bunnstempel • Håndlitografert dekor, platinakant og relieffmønster • Tåler skånsom vask i maskin • Kun hos Firkløveren

SORTIMENT – KAFFESERVISE

Kaffekopp med skål 17 cl

Asjett 17 cm

Krus (2-pk) 34 cl

Kakefat 30 cm

Melkemugge 17 cl

Sukkerskål 25 cl

Dessertskål 17 cm

Kaffekanne 1,2 liter

Vase 16 cm

3-etasjesfat 17/20/25 cm 3-delt kabaret på fat 15 x 32 cm

Telysholder 11 cm, høyde 3 cm

Lysestake (2-pk) 14 cm


10011161 N CEL PF H19

VI KAN DET DEKKEDE BORDET Firkløveren skaper serviser i tidløs og skandinavisk design til alle livets anledninger. Det er solide serviser i så vel formgiving som materiale, fremstilling og kvalitet – nettopp for å kunne brukes til hverdags som til fest i generasjon etter generasjon. Dersom du vil ha tips og idéer til borddekking og pynt er du velkommen til vår hjemmeside www.firkloveren.no. Her kan du registrere deg for vårt nyhetsbrev og få enda mer porselensglede og inspirasjon.

Facebook “f ” Logo

#firkløveren

CMYK / .eps

Facebook “f ” Logo

CMYK / .eps

Firkløveren

@firkloveren_no

Dine fordeler hos Firkløveren • Firkløveren er en av de største på serviser i Norden • Unikt sortiment av både klassisk og moderne porselen • Samarbeid med velkjente designere og formgivere • 46 års erfaring • Personlig kundeservice • 100 % fornøydgaranti

Tlf. 67 20 63 50 | www.firkloveren.no

Profile for fyrklovern3

Celebration NO  

Celebration NO