__MAIN_TEXT__

Page 1


Dekk bordet med Bindefeld Micael Bindefelds lidenskap for borddekking, hage og kreativitet ble utviklet allerede i barndommen. Da han i samarbeid med Firkløveren designet serviset Aspvik, var han inspirert av sin mormors servise og blått og hvitt porselen, som han hadde samlet på sine reiser verden rundt. Formspråket på porselenet er mykt og tidløst, og fremhever dekoren som består av blomster som vokser i Micaels hage på Aspvik i Stockholms skjærgård. Servisets brede sortiment inviterer til store fester og kreative borddekkinger. Dekk i høyden med kakefat på fot eller lag et vakkert blomsterarrangement i terrinen! En av Micaels designidéer er at serviset skal innby til å mikses og matches. Bland Aspviks mørkeblå deler med de lysere og kompletter med noe som er arvet på bordet, som mormors sølvskål på fot. Aspvik er en nordisk kolleksjon med en østindisk touch som kjennetegner Micaels lidenskap for porselen og det dekkede bordet!


Dekk opp til sommerfest!


La bordet blomstre med kaffeserviset Aspvik! Inspirasjonen til den personlige dekoren har Micael Bindefeld hentet fra sin mormors håndmalte porselen og sine reiser verden rundt. Dekoren består av peoner, hortensia, valmue og forglemmegei som alle vokser i Micaels private hage på Aspvik i Stockholms skjærgård. De blåblomstrete delene består av kaffekanne, sukkerskål, kopper med skåler, asjetter, paiform, muffinsformer og forskjellige kakefat. De ulike nyansene av blått gir liv til porselenets dekor og deler. Det rektangulære kakefatet og kaffekoppens skål har for eksempel fått litt mer av de mørke nyansene som gir en moderne vri på serviset. Sett kaffekannen på bordet og ta ut paien fra ovnen – nå blir det godt med kaffe!

I serviset finnes en muffins­ form som også kan brukes til fondanter, suffléer, bær eller dipsauser.


Våren med Aspvik Aspvikserviset er lett å dekke med gjennom alle årstider. På våren med en rosa linduk, seljekvister, blå perleblomst og sprø tulipaner i ulike rosa toner.

De ulike nyansene av blått gir liv til porselenets dekor og deler. De mørkeblå delene skaper en dynamikk i borddekkingen og gir en moderne vri på serviset.


Bindefelds beste bordde kkingstips! • Miks og match porselenet med en kreativ følelse og bland gammelt og nytt. • Ta naturen inn og dekk etter årstid. Frukt, bær, sneglehus og blader kan være minst like dekorativt som klassiske blomster. • Følg magefølelsen, våg å være personlig! Bland med mormors arvegods.


Aspvik i vinterskrud Tekstiler i duse kulører skaper en fin vinterfølelse. Sammen med friske sitrusfruktfarger i glassene og i vintersalaten, blir det en fin miks pü det dekkede bordet.


Krydret vinterglogg 3 cl Likør 43 1 flaske hvitvin 2 dl krydret brennevin Revet skall fra ½ sitron Revet skall fra ½ appelsin rosiner tørkede tranebær stjerneanis malt kardemomme mandler appelsinskiver Bland Likør 43, hvitvin, brennevin, skall fra sitron og appelsin i en kjele. Krydre med rosiner, tranebær, stjerneanis og kardemomme etter smak. Varm forsiktig drikken til 90 grader og la deretter stå kaldt i ett døgn. Server i valgfritt glass med rosiner, appelsin og mandler.


Micael Bindefeld

- Sveriges fremste selskapsarrangør Micael Bindefeld vokste opp i en familie med stor interesse for hage, dyrking, mat og borddekking. Med et kreativt sinn ble han Sveriges fremste selskapsarrangør. Nå driver han Micael Bindefeld AB der han som kommunikasjonsstrateg forener arrangementer og PR. I sitt TV-program Fest hos Bindefeld, som ble vist på Sveriges Kanal 5, inspirerte Micael TV-seerne med kreative borddekkinger. Programmene ble spilt inn på Aspvik, hans kjære sommerparadis i Stockholms skjærgård. I boken «Min trädgård är en fest» deler han dyrkingstips og oppskrifter som er basert på råvarer fra sin egen hage. Han er ofte å se i Nyhetsmorgon på svensk TV4, der han medvirker i «Fröpanelen».

• Design & konsept: Micael Bindefeld • Illustrasjon & grafisk formgiving: Anna Handell • Unikt bunnstempel • Utsøkt feltspatporselen • Håndlitografert dekor • Oppvaskmaskinsikkert • Tåler mikrobølgeovn • Kun hos Firkløveren

Anna Handell Anna Handell har arbeidet som grafisk formgiver og illustratør i hele sitt yrkesaktive liv, og har hatt sin egen bedrift Montage siden 2001. Hennes inspirasjon kommer ofte fra naturen, og hun elsker å illustrere både blomster, blader, trær og fugler. Anna har illustrert Aspviks vakre og velkomponerte dekor med peoner, hortensia, valmue og forglemmegei.


Aspvik junior – lekent porselen for de minste Forgyll stundene rundt bordet også for de minste familiemedlemmene! Aspvik junior er et lekent barneservise som består av krus, tallerken, skål, bestikk og et lite fat på fot som er perfekt til søte barnekaker. Den livlige og sjarmerende dekoren er inspirert av familien Bindefelds katter, Isaac og Gustaf. De smyger omkring i blomsterbedene på Aspvik i Stockholms skjærgård mellom peoner, valmuer og forglemmegei, og etterlater små potespor. Serviset er designet for Micaels to år gamle sønn Simeon.


SORTIMENT Middagsservise

Middagstallerken 27 cm

Skål, 2-pk 13 cm

Forretts-/frokosttallerken 21 cm

Skål 16 cm

Dyp tallerken 22 cm

Skål 23 cm

Brødtallerken, 2-pk, 15 cm

Salt & pepper 8 cm

Skål 26 cm

Serviettringer, 4-pk 6 x 2 mm

Paiform 30 cm Dekketallerken 32 cm Sausnebb med underfat 50 cl

Terrin 3 liter Fat 32, 39 og 42 cm Duk 150 x 250 cm


Kaffeservise

Kaffekopp med skål 20 cl

Krus, 2-pk 28 cl

Sukkerskål 30 cl

Kaffekanne 1,2 liter

Kakefat 35 x 15 cm Asjett 19 cm

Melkemugge 25 cl

Muffinsform 9 cm

Fat på fot 32 cm

Barnesett – Aspvik junior

Barnegaffel 16 cm

Barnekniv 18 cm Barnetallerken 18 cm

Barneskål 15 cm

Barnekrus 20 cl

Fat på fot 19 cm

Barneskje 17 cm

Dekk på med vår fine glasserie Sonja

Farrisglass 25 cl Champagne-/ cocktailglass 32 cl

Ølglass 36 cl

Rødvinsglass 25 cl Hvitvinsglass 22 cl

Snaps-/liklørglass 10 cl

Whiskyglass 28 cl

Karaffel 110 cl

• Krystall • Blankpolert sliping • Sandblåst Firkløveren-logo • Tåler skånsom vask i maskin • Kun hos Firkløveren


Vi kan det dekkede bordet! Vil du ha tips og idéer til borddekking og fest er du velkommen til å besøke vår hjemmeside www.firkloveren.no. Her kan du registrere deg for vårt nyhetsbrev og få enda mer porselensglede og inspirasjon.

Facebook “f ” Logo

#firkløveren

CMYK / .eps

Facebook “f ” Logo

CMYK / .eps

Firkløveren

@firkloveren_no

Tlf 67 20 63 50 | www.firkloveren.no

10010879 - N ASP PF H19

DIN GARANTI • Serviset fremstilles med enerett for Firkløveren • 30 dagers bytte- og returrett • Vi erstatter eventuelle transportskader med 100% • Vår kundeservice hjelper deg gjerne, ring 67 20 63 50.

Profile for fyrklovern3

NO Aspvik  

NO Aspvik