Page 1

SYKSY/TALVI

Apilanlehti 2019

Kauneutta kotiisi

HOUKUTTELEVIA TARJOUKSIA!

Sesongin uutuudet!

LUO TYYLIKÄS KATTAUS!

Inspiraatiota,

reseptejä & vinkkejä! Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

1


Lehti täynnä inspiraatiota ja huipputarjouksia!

2

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi


TERVETULOA! is jalallinen vati, si n kaun vu 1 1 iasto t s a k i v p As

”Apilanlehti rakastaa auttaa asiakkaitaan löytämään kodin oman tyylin ja unelmasisustuksen!” Suloinen sydänkulho! Sivu 20

Sivu 14

30% alennus suosikkipaketeista

Olemme koonneet käteviä astiastopaketteja, jotka saat nyt 30 % alennuksella. Nämä paketit ovat merkitty tällä lahjapaketti­ symbolilla. Tiettyjen pakettien mukana saat vielä lisäedunkin! Tarjouspaketteja on vain rajattu määrä, joten ole nopea... Täydelliset kampanjaehdot sivulla 27.

Samu Sirkka kultaa joulusi!

Sivu 23

10% alennus kodin koriste-esineistä

10 %

alennus

Haluatko tuoda uutta ilmettä kotiisi? Nyt sinulla on siihen huippumahdollisuus, saat 10 % alennusta koriste-esineistä. Tarjoukset ovat merkattu punaisella 10 % -symbolilla. Täydelliset kampanjaehdot sivulla 27.

Uudet tuulet puhaltavat! Tervetuloa Apilanlehti Kauneutta kotiisi -lehden tuoreen syysja talvinumeron pariin! Huomaat varmasti pian, että lehti ei ole aivan tutun näköinen. Mitä sitten on tapahtunut edellisen numeron jälkeen? Itse asiassa melko paljon. Minä olen saanut kunnian ryhtyä uudeksi toimitusjohtajaksi, ja se on minusta hyvin jännittävä pesti! Vielä tärkeämpää on se, että olemme lähteneet kehittämään perinteikästä 45-vuotista yritystämme voidaksemme inspiroida sinut luomaan kokemuksille ja muistoille ainutlaatuiset puitteet. Sinä olet meille tärkeä. Makusi ja tyylisi ovat meille tärkeitä. Olen itse kasvanut perheessä, jossa koti oli aina turvallinen satama riippumatta siitä, miten kovasti myrskysi sen ulkopuolella. Se tunne on minulle yhtä tärkeä vieläkin. Koti on minulle paikka, jossa voin rentoutua arkisin perheeni parissa ja kerätä uutta energiaa kutsumalla ystävämme illastamaan, juhlimaan, nauramaan, keskustelemaan ja nauttimaan hienoista hetkistä. Apilanlehdessä haluamme auttaa sinua ilmentämään persoonallisuutesi ja luomaan asunnostasi kodin, jota rakastat. Kuten ehkä olet huomannutkin, yhä useampi aikakauslehti käyttää tuotteitamme. Toivottavasti sinustakin on hauskaa nähdä omaa astiastoasi käytettävän sisustus- ja ruoka-aiheisten lehtien kuvissa. Jotta kattaminen sujuisi oikein helposti olemme julkaisseet runsaasti vinkkejä ja inspiraatiota Facebookissa, Instagramissa ja verkkosivuillamme – kuuluthan sinäkin seuraajiimme? Nyt syksyllä ja talvella meillä on paljon hienoja uutuuksia kotiisi. Suurin ylpeydenaiheemme on uusi astiastomme Punainen Tonttumetsä, joka sopii niin moderniin kuin klassisesti sisustettuun kotiin ja joka taatusti tekee joulutunnelman. Psst! Tiesitkö muuten, että Apilanlehti on Poh­ joismaiden suurin jouluastiastojen toimittaja? Osaamme luoda joulutunnelman ja autamme mielellämme sinuakin loihtimaan joulun taikaa kotiisi! Lehdessä esittelemme useita paketteja, jotka sopivat erityisen hyvin syksyyn ja jouluun – vieläpä superedulliseen hintaan! Muista myös mainio ”kokeile kattamista” -tarjouksemme valitessasi astiaston. Tervetuloa selaamaan ja inspiroitumaan! RENATA DAHLMAN, TJ

3


4

Koko tuotevalikoimamme lÜydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi


Åsas Tomtebod Åsa Götander perusti Tomtebodnimisen yrityksensä Smoolantiin vuonna 1993. Täällä valmistetaan vieläkin suurin osa hänen kuuluisaksi tulleista tontuistaan. Kaikki tehdään luonnonmateriaaleista – Gotlannin villasta, huovasta ja lampaannahoista. Taiteilija Anne Rooslien on kuvittanut Åsan tontut Tonttumetsä-astiastoihin.

Luo ihania jouluperinteitä Åsan tontuilla

P

erhe, ystävät, perinteet ja tunnelma. Juuri laskeutunut uusi lumi, sytytetyt kynttilät ja glögin tuoksu. Katettu joulupöytä ja ruoan iloa. Kuvittele lämminhenkinen ja rauhallinen joulu, joka luo muistoja loppuelämäksi.

Me Apilanlehdessä rakastamme joulua ja joulun perinteitä. Kokoamme rakkaat läheisemme katetun pöydän ympärille ja nautimme yhdessäolosta. Åsan Tonttumaailma on nyt tuonut meidän laajaan jouluastiastovalikoimaamme uuden ihanuuden!

Punainen Tonttumetsä -astiastollamme luot perinteistä joulutunnelmaa sekä suvun nuorimmille että varttuneimmille – astiasto valloittaa kaikkien ikäpolvien sydämet! Mallisto on laaja, joten sillä voit kattaa täydellisen joulupöydän! Kauneudestaan huolimatta uusi Punainen Tonttumetsä kestää niin konepesun kuin mikroaaltouunin, joten voit viettää huolettoman joulun! Astiasto on valmistettu korkeatasoisesta maasälpäposliinista, joten siitä tulee perheesi perinne, joka kestää sukupolvesta toiseen. Åsan Tonttumaailmaan kuuluu nyt kolme astiastoa; Tonttumetsä, Valkoinen Tonttumetsä ja Punainen Tonttumetsä. Löydät kaikista kolmesta hyviä tarjouksia lehdestä, jota pidät kädessäsi tällä hetkellä. Kata elämäsi joulupöytä kauniilla jouluastiastolla!

Tervetuloa Åsan ihanaan Tonttumaailmaan !

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

5


Astiasto: PUNAINEN TONTTUMETSÄ

Uutuus! Uusi astiasto – Punainen Tonttumetsä! Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden klassikkoomme. Punainen Tonttumetsä –astiastossa korostuvat ominaisuudet, joita suomalaiset asiakkaamme ovat toivoneet: joulunpunaiset tontut, pyöreä muotokieli ja käytännöllisyys. Astiasto sopii niin aamiaisella kuin puurojuhlaan ja joulupöytään. Punainen Tonttumetsä valloittaa kaikkien ikäpolvien sydämet!

SUOSIKKIPAKETTI 30% ALENNUS PUNAINEN TONTTUMETSÄ -PAKETIN OSAT: 12 kulhoa 16 cm Kannu 1,5 litraa (10010748)

NYT 281,90 €

(norm. hinta 402,70 €)

6

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi


Painovirhe- ja loppuunmyyntivaraus

Astiasto: VALKOINEN TONTTUMETSÄ

Valkoinen unelmajoulu! Tonttumetsä-astiasto – upean valkoisena! Satumainen Valkoinen Tonttumetsä –astiasto sopii erinomaisesti pohjoismaalaisiin koteihin. Astiastossa on tyylipuhdas ja moderni muotokieli ja sitä koristavat suloiset yksityiskohtaisesti piirretyt tontut ja aito kulta. Laajasta mallistosta löytyy myös lasit ja aterimet.

Kokeile kotona

SUOSIKKIPAKETTI 30% ALENNUS

kaksi ruokalautasta ja kaksi alkuruokalautasta valinnaisesta Tonttumetsä-astiastosta! Täydelliset ehdot sivulla 27

VALKOINEN TONTTUMETSÄ -PAKETIN OSAT: 12 mukia 34 cl Juhlavati 36 x 25 cm 3-kulhosetti ja puualusta (10009402)

Pun ain e

ä

To nt Valkoin en

tsä

NYT 401 €

(norm. hinta 572,80 €)

ts ume ntt To

me tu

etsä ttum on nT

Kokeile kattamista kotona!

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

7


Astiasto: TONTTUMETSÄ

Kokeile kattamista kotona! Sivu 27

Kata joulupöytään tonttujen maailma! Tonttumetsä on meidän kaikkien aikojen suosituimpia astiastoja. Astiasto on suunniteltu yhteistyössä taiteilija Anne Rooslienin kanssa ja perustuu Åsa Götanderin villaisiin alkuperäistonttuihin. Vilma, Valter, Viktor, Viktoria, Valle ja Olle - kokonainen tonttuperhe koristaa Tonttumetsää. Hurmaavat pikku tontut vaeltelevat lumotussa, salaperäisessä talvimetsässä, jonka lumipeitteiset kuuset on koristettu aidolla kullalla. Ainutlaatuisesti muotoiltu astiasto on laaja, siinä on kaikki tarvittavat osat upeaan joulukattaukseen! Yllätä per­heesi kattamalla oikea tonttujuhla tänä vuonna!

SUOSIKKIPAKETTI 30% ALENNUS PUNAINEN TONTTUMETSÄ -PAKETIN OSAT: Kuusivati 26 cm Muna- ja sillivati 31 cm Lasikannellinen uunipata 3 litraa (10007600)

NYT 347 €

Painovirhe- ja loppuunmyyntivaraus

(norm. hinta 402,70 €)

8

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi


Uutuus!

10%

alennus Lasiset joulupallot 8 cm, 12 kpl/paketti (10010543)

Uutuus!

NYT 89,10 € (norm. hinta 99 €)

Valaisin 55 cm Sis. 2 varjostinta (10010292)

Tonttumetsä-aterimet Haarukka 20 cm (10005591) NYT 20,40 €/kpl (norm. hinta 22,70 €)

NYT 396,90 € (norm. hinta 441 €)

Veitsi 22 cm (10005590) NYT 22,20 €/kpl (norm. hinta 24,70 €) Lusikka 20 cm (10005592) NYT 20,40 €/kpl (norm. hinta 22,70 €)

Haluatko pitää tyylikkään valaisimen esillä koko vuoden? Kun joulu on ohitse voit vaihtaa valaisimeen pakettiin kuuluvan kauniin kermanvärisen pellavavarjostimen!

Appelsiininen talvikakku 10 palaa 100 g voita 2 kananmunaa 2 dl sokeria 1 dl kermaa 1 appelsiini – mehu ja kuori 2 tl jauhettua inkivääriä 2 tl huhmarissa jauhettua neilikkaa 2 tl jauhettua kardemummaa 2 tl jauhettua kanelia 3 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta Koristeeksi piparminttu­kara­melleja, tomusokeria ja kumkvatteja

1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. 2. Sulata voi ja anna jäähtyä. 3. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi. 4. Lisää voi, kerma, appelsiinin kuori ja mehu seokseen. 5. Sekoita varovasti sekaan jauhot, mausteet ja leivinjauhe. Sekoita kunnes seos on tasaista. 6. Voitele ja korppujauhota pyöreä vuoka. Kaada taikina vuokaan ja laita uuniin noin 40 minuutiksi. 7. Anna kakun jäähtyä. Koristele tomusokerilla, piparminttu­kara­melleillä ja kumkvateilla.

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

9


Astiasto: ASPVIK

Kokeile kattamista kotona!

Kokeile kotona kaksi ruokalautasta ja kaksi alkuruokalautasta Aspvik-astiastosta! Täydelliset ehdot sivulla 27

10

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi


Astiasto: ASPVIK

SUOSIKKIPAKETTI 30 % ALENNUS ASPVIK-PAKETIN OSAT: 12 mukia 28 cl 12 leivoslautasta 19 cm Jalallinen vati, iso ja pieni Ø 32 ja 19 cm Sokerikko 30 cl Kermakko 25 cl (10010601)

adin Pienen v kailee sa seik koristees kissat is sulo et

NYT 625,24 €

(norm. hinta 893,20 €) Design & konsepti: Micael Bindefeld Kuvitus & graafinen muotoilu: Anna Handell

Yhteistyössä kauniisti katetuista pöydistä tunnetun Micael Bindefeldin kanssa olemme luoneet Aspvikastiaston. Persoonallisen koriste­ kuvioinnin innoittajana ovat olleet Bindefeldin lukuisat matkat maail­ malla ja hänen isoäitinsä käsin maalattu posliini. Koristekuvio koostuu Micaelin Tukholman saaristossa Aspvikissa sijaitsevassa puutarhassa kasvavista lempikukista.

Mausteinen talviglögi

Painovirhe- ja loppuunmyyntivaraus

3 dl Licor 43 –likööriä 1 pullo valkoviiniä 2 dl maustettua vodkaa 0,5 sitruunaan kuori 0,5 appelsiinin kuori rusinoita kuivattuja karpaloita tähtianista vihreää kardemummaa mantelia appelsiinin kuorta Sekoita likööri, valkoviini, viina, sitruunan ja appelsiinin kuori kattilassa. Mausta maun mukaan rusinoilla, karpaloilla, tähtianiksella ja kardemummalla. Lämmitä juomaa varovasti 90 asteeseen ja anna sitten seistä vuorokauden kylmässä. Tarjoa glögi upeasta lasista ja koristele rusinoilla, appelsiinin kuorella ja manteleilla.

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

11


Uutuus!

Uutuus!

Leipovat tontut ja 2-kerrosvati Hahmot 10-13 cm 2-kerrosvati Ø 21/28 cm (10009820)

NYT YHT. 353,70 € (norm. hinta yht. 393 €)

Tonttujen Joulu -lyhdyt Korkeus: 34 ja 43 cm (10010207)

NYT YHT. 291,60 € (norm. hinta yht. 324 €)

s! Uutuu

10%

alennus

Siluett-aterimet Haarukka 21 cm (10001134) NYT 16,80 € (norm. hinta 18,70 €) Veitsi 23 cm (10001133) NYT 20,40 € (norm. hinta 22,70 €) Lusikka 21 cm (10001135) NYT 16,80 € (norm. hinta 18,70 €) Kahvilusikka 15 cm (10001136) NYT 11,40 € (norm. hinta 12,70 €)

Uutuus! Niilo ja Tyyne Korkeus 50 cm Tyyne-tonttu (10009815) Niilo-tonttu (10008728)

NYT 271,80 €/tonttu (norm. hinta 302 €/tonttu)

Tonttukartano Tontut hevosen selässä 15 cm Tonttutyttö 13 cm Design Lars Carlson (10009816)

NYT 358,20 € (norm. hinta 398 €)

12

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi


Astiasto: TONTTUJEN JOULU

SUOSIKKIPAKETTI 30 % ALENNUS

Kokeile kattamista kotona!

TONTTUJEN JOULU -PAKETIN OSAT: Sydänuunivuoat 30 ja 26 cm Sydänkulho18 cm Juhlavati 36 x 25 cm (10009484)

Sivu 27

NYT 290,20 €

Painovirhe- ja loppuunmyyntivaraus

(norm. hinta 414,50 €)

Kata joulupöytä rakkaudella! Tonttujen Joulu –astiastolla luot klassista joulutunnelmaa pöytään. Taiteilija Anne Rooslien on vanginnut suloisten pihatonttujen arkiset askareet yksityiskohtaisiin kuviinsa. Astiaston muotokieli on ajatonta ja ainutlaatuiset sydämen

muotoiset posliiniosat suorastaan kutsuvat viihtymään. Laajassa mallistossa on myös upea kahviastiasto! Tonttujen Joulu -koristeaihe on hyvin klassinen, muotoilu taas moderni – joten astiasto sopii useimpien joulukattauksiin!

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

13


Astiasto JOULUTUNNELMA

Astiasto upeaan Joulutunnelmaan! Kaikkihan me rakastamme joulua! Siksi Apilanlehden väki on yhteis­työssä kuvittaja Anna Handellin kanssa suunnitellut ihastuttavan Joulutunnelma-astiaston. Astiastoa koristaa sydämellisiin joulusuukkoihin kutsuva misteli. Pienistä köynnöksistä koostuvassa ihanassa koristelussa on vanhan ajan tunnelmaa ja käsin maalattua aitoa kultaa. Astiasto henkii joulun ihanaa tunnelmaa, perinteitä, lämpöä ja iloa.

Design: Maria Montazami Kuvitus: Anne Rooslien

JOULUTUNNELMA-SUOSIKKIPAKETIT 30% ALENNUS KAHVIHETKIPAKETIN OSAT: 12 mukia 30 cl Jalallinen vati ø 31 cm 3-kerrosvati ø 28 cm (10008908) RUOKAPAKETIN OSAT: Kulho 35 cm Kannellinen kulho 3 litraa Uunivuoat 39 x 24 ja 25 x 19 cm (10009462)

NYT 381,50 € (norm. hinta 545 €)

NYT 392,20 €

Painovirhe- ja loppuunmyyntivaraus

(norm. hinta 545 €)

Kokeile kattamista kotona! Sivu 27

14

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi


Balett Vesilasi 25 cl (10007737) HINTA 25,70 € Samppanjalasi 32 cl (10008897) HINTA 31,70 € Kynttilänjalat 18, 26 ja 31 cm (10009863) HINTA 251 €/setti

Siluett Viskilasi 26 cl (72-4901) HINTA 23,70 € Valkoviinilasi 34 cl (72-4201) HINTA 20,70 € Karahvi 1,5 litraa (72-4401) HINTA 130,30 €

Kristalli-

kimalletta

kattaukseesi

Moments Viinilasi 31 cl (10003646) HINTA 25,70 € Kulho 12 cm (10003648) HINTA 45,30 € Kynttilänjalat 18, 25 ja 30 cm (10004014) HINTA 407,80 €/setti Lace by Lars Wallin Jalallinen lasi 47 cl (10007635) HINTA 27,70 € Snapsilasi 10 cl (10007636) HINTA 21,30 € Maljakko 17 cm, ø 19 cm (10006719) HINTA 72,30 €

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

15


Astiasto: VICTORIA

SUOSIKKIPAKETTI 30 % ALENNUS

Kokeile kattamista kotona! Sivu 27

VICTORIA-PAKETIN OSAT: Kulho 25 cm 12 jälkiruokakulhoa 17 cm Uunivuoat 26 ja 35 cm (10001505)

Jälkiruoka o kulh

NYT 547,90 €

Juhlaan, ja tietenkin arkeen Victoria-astiasto on saavuttanut suuren suosion - se on herkkä ja kaunis ja sopii jokaiseen kotiin. Astiaston romanttinen koriste kiertyy kuin silkkinauha valkoisella upean muotoisella laatuposliinilla. Victoria on valmistettu kestävästä maasälpäposliinista ja voit tiskata osat koneessa, joten se sopii sekä arkeen että isoon juhliin! Luo illallispöytääsi ihanaa tunnelmaa tällä kauniilla astiastolla, jota koristavat kultaiset yksityiskohdat. 16

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

Painovirhe- ja loppuunmyyntivaraus

(norm. hinta 782,70 €)


uttava t s i h u a k Ihanan ! Halloween Koristele lautasliinat pelottavilla yksityiskohdilla!

Leikkaa kurpitsan ”lakki”, koverra kurpitsa, aseta siihen kostutettu kukkasieni ja työnnä sieneen eukalyptuksen oksia, saniaisenlehtiä, ruusuja ja pieniä krysanteemeja kauniiksi halloween-koristeeksi. Äläkä unohda hämähäkkejä! Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

Kurpitsat ovat kuin kauniita veistoksia. Suihkemaalaa ne hopea-, kulta- tai pronssivärillä ja anna niiden loistaa katetulla pöydällä.

17


Astiasto: DIAMOND

Kokeile kattamista kotona! Sivu 27

Leivoslautanen 21 cm (10007152) HINTA 25,30 €

alletta Kullan kim oden Uuden Vu juhliin!

Design: Dyrberg/Kern yhteistyössä Apilanlehden kanssa

Diamond-aterimet Haarukka 21 cm (10005795) HINTA 22,70 € Veitsi 23 cm (10005794) HINTA 24,70 € Lusikka 21 cm (10005796) HINTA 12,70 € Kahvilusikka 15 cm (10005797) HINTA 15,70 €

18

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

Laakea samppanjalasi 34 cl (10005793) HINTA 32 €


Kannellista kulhoa voi käyttää monella eri tavalla. Tarjoa siitä kalakeittoa, ruokaisaa salaattia tai laita siihen kaunis kukka-asetelma.

Pikkupurtavaa uudenvuoden juhlaan Kuori ja viipaloi kurkku. Laita viipaileiden päälle kermaista katkarapusalaattia. Koristele mädillä!

Suola- ja pippurisirottimet 7 cm (10005782) HINTA 52,30 €/setti

Briljanttihiotun timantin muotoiset ja kauttaaltaan kullatut posliiniset suola- ja pippurisirottimet hohtavat jalokivien lailla pöydällä. Ylelliset katelautasemme sopivat erinomaiset uudenvuodenaattoon.

Leikittele lautasliinalla! Solmi pellavainen lautasliina ja laita koristeellinen oksa solmuun. Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

19


Kokeile kattamista kotona! Sivu 27

SUOSIKKIPAKETTI 30 % ALENNUS CELEBRATION-PAKETIN OSAT: 6 annosvuokaa + tammialusta Kulho 35 cm Maxivuoka 39 x 29 cm (10008529)

Tee jokaisesta ateriasta pieni juhla! Celebration-astiasto on yksi menestysastiastoistamme. Astiastosta on helppo pitää, ja se sopii jokaiseen tilaisuuteen. Kun sinulla on Celebration kotonasi, teet arjestakin juhlan. Taiteilija Anne Rooslien on suunnitellut astiaston, jonka aaltoileva muotokieli on ajaton ja moderni tyylikkäine kohokuvioineen. Valkoista maasälpäposliinia koristaa hento käsin maalattu aito platina, joka tuo arkeen juhlan tunnelmaa. 20

NYT 360,20 € (norm. hinta 514,50 € )

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

Painovirhe- ja loppuunmyyntivaraus

Astiasto: CELEBRATION


Suursuosikki!

Loviisa-messinkivalaisin Korkeus 51 cm, Ø 31 cm (10006854)

NYT 467,10 € (norm. hinta 519 €)

10%

Uutuus!

Rauha-kynttelikkö 37 x 44 cm, (10010212) NYT 442,80 € (norm. hinta 492 €)

alennus

Uutuus!

Valoa ! n e e v l ta

Uutuus!

Divine-ikkunavalaisin Korkeus 46 cm, Ø 25 cm (10010233)

NYT 313,20 € (norm. hinta 348 €)

Kristallisydän ikkunaan 25 x 26 cm (10010234)

NYT 298,80 € (norm. hinta 332 €)

Uutuus! Tiffany-enkeli Korkeus 33 cm (10010209)

NYT 406,80 € (norm. hinta 452 €)

Uutuus!

Tähtisumu -vuosimaljakko 2020 Korkeus 25 cm, sis. valoalustan (10010265)

NYT 836,10 € (norm. hinta 929 €)

21


DISNEY-JOULU Aamiaispaketin osat: 12 mukia 40 cl 12 leivoslautasta 20 cm 12 kulhoa ø 14 ja 25 cm Vati 32 x 23 cm Maitokannu 50 cl Kannu 1 litra (10010751) HINTA 1512,60 €

s!

© Disney

Uutuu

22

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi


Disney kuuluu jouluun! Samu Sirkka –kynttilänjalka Korkeus 17 cm (10010184)

Monen perheen jouluaatonperinteisiin kuuluu Samu Sirkan Joulutervehdys, siksi Disney on osa jouluamme. Apilanlehti on luonut monta tunnelmallista Disney-tuotetta, jotka varmasti tuovat hymyn huulille kaikille sukupolville. Samu Sirkan –kynttilänjalassa poltetaan kalenterikynttilää joulukuun jokaisena päivänä ja tähti ikkunassa toivottaa kaikki tervetulleeksi kotiin. Puuvillaiset keittiö­pyyhkeet ja lautasliinat tuovat rakkaat Disney-hahmomme keittiöön ja joulupöytään. Ja jo perinteeksi muodostunut Mikin Jouluaatto –hahmosarja on saanut jälleen uusia perheenjäseniä. Yhdistä ne jo olemassa olevaan sarjaasi tai laita ne koristeeksi illallispöytään.

Disney ! uksia -uutu

Disneyikkunatähti 32 cm (10010208)

NYT 451,80 € (norm. hinta 502 €)

NYT 316,80 € (norm. hinta 352 € )

rimme Bestselle ! takaisin on tullut

10%

alennus

Mikin Jouluaatto – ankat leipomassa! Pulivari 11 cm, Taavi Ankka 13 cm, Moby Ankka 12 cm, uuni 8 cm (10009821)

NYT 451,80 € Disney-setti 2 keittiöpyyhettä 50 x 70 cm 12 lautasliinaa 40 x 40 cm (10010318)

(norm. hinta 502 €)

NYT 155,70 €

© Disney

(norm. hinta 173 €)

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

23


Rosina Wachtmeister on tunnettu maailmalla elämäniloisista, valoisan optimisista ja taiteellisista töistään. Rosina on syntynyt vuonna 1939 Wienissä ja asuu nykyään La Rocca –kylässä Italiassa.

Uutuus! Ø 115 cm (10010210)

NYT 334,80 € (norm. hinta 372 €)

Rosina Wachtmeister 80 vuotta!

Omenapuun alla –matto Uuden Rosina-mattomme kuva-aiheessa Rosinan kissa Tigrotto nauttii päivästä granaattiomenapuun alla. Matto sopii jokaiseen kotiin ja on kuin uusi konepesun jälkeen.

10%

alennus

Muita tekstiiliuutuuksia!

Kissa-aiheiset tyynyt ja torkkupeitto Luo kodikkaan lämmin tunnelma kauniilla jacquard-kudotulla kissa-aiheella koristetuilla tyynyillä ja torkkupeitolla. Kauniin väriset ja upeasti hohtavat ylelliset tekstiilit on kudottu Ranskassa, Art de Lys -kutomossa. Luonnonystävän täydelliset sisustusesineet. Painovirhe- ja loppuunmyyntivaraus

Torkkupeitto 120 x 150 cm Tyynyt 50 x 50 cm, 2 kpl Sisätyynyt sis. pakettiin (10010722)

NYT 493,20 €/setti (norm. hinta 548 €/setti)

24

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi


Uutuus!

Sparkling Rose –sormus 14 K keltakultaa Kullan paino n. 5,30 g 15 timanttia, 1 roosa kvartsikivi Yht. 0,10 ct Wesselton Sparkling Rose –riipus HINTA 1278 € 14 K keltakultaa 24 timanttia 1 roosa kvartsikivi HINTA 875 €

Sparkling Rose

Sparkling Rose -sormuksessa kukan herkkä kauneus on ollut suunnittelun lähtökohtana. Sormuksessa kultaiset lehdet aidoilla timanteilla syleilevät puuterinroosan väristä kvartsikiveä. Tätä sormusta haluat kantaa sekä arkena että juhlahetkinä. Myydään rajoitettuna 199 kappaleen eränä.

Muista, että voit aina maksaa ostoksesi pienissä osamaksuerissä. Soita meille, niin saat lisätietoja: 09-686 11 444.

Sonja Sonja-korumallisto on suunniteltu klassista kauneutta kunnioittaen. Synteettisen smaragdin kemialliset ja optiset ominaisuudet ovat samat kuin aidon smaragdin, ja se on erittäin korkealaatuinen. Sonja-koruja myydään kelta- ja valkokultaisena.

Sparkling Rose –korvakorut 14 K keltakultaa 22 timanttia 2 roosaa kvartsikiveä HINTA 972 €

Koruja en e s i a k jo n! e e t u u tilais

Viracocha Design: Lapponia Sonja-sormus 14 K kelta- tai valkokultaa 16 timanttia 1 synteettinen smaragdi HINTA 1246 € Sonja-korvakorut 14 K kelta- tai valkokultaa 32 timanttia Yhteensä 0,344 ct Wesselton 2 synteettistä smaragdia HINTA 1589 €

Sonja-riipus 14 K kelta- tai valkokultaa 16 timanttia Yhteensä 0,264 ct Wesselton 1 synteettinen smaragdi HINTA 1368 €

Apilanlehti täyttää tänä vuonna 45 vuotta! Juhlistamme syntymäpäi­ väämme ainutlaatuisella Lapponiakaulakorulla - Viracocha. Ihastuttava Viracocha on osa suomalaista designhistoriaa ja käsityötaideteos jokaiselle sukupolvelle. Korun on suunnitellut tunnustettu korumuotoilja ja kuvan­ veistäjä Björn Weckström. Viracocha 925 sterling hopeaa 41 x 14 mm, ketjun pituus 45 cm Rajoitettu erä – vain 450 kappaletta HINTA 789 €

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi

25


Uutuus!

Mustang pronssihevonen Apilanlehden Mustang-hevonen on 27 cm korkea ja valmistettu valetusta pronssista. Pronssi on klassinen materiaali joka korostaa ja tuo erityisesti esille hevosen ylväät linjat ja pienimmätkin yksityiskohdat. Rajoitettu valmistuserä, vain 799 kappaletta.

Korkeus 27 cm (10010211)

NYT 629,10 € (norm. hinta 699 €)

Painovirhe- ja loppuunmyyntivaraus

10%

alennus

26

Koko tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme: www.apilanlehti.fi


Kokeile astiastoa kotona kaikessa rauhassa – ilmainen toimitus - ilmainen palautus – Joskus on vaikeata päättää, mikä astiasto olisi se paras. Meidän kokeile-kotona-tarjous on superhelppo tapa löytää oma suosikkiastiasto. 2 ruokalautasta + 2 alkuruokalautasta, vain 12,90 €, postikuluitta.

Kokeile kattamista kotona!

Lisäetusi

4 osaa, vain 12.90 €

Tämän lehden ajankohtaiset tutustumistarjoukset: www.apilanlehti.fi/tarjoukset tai soita meille, puh. 09-686 11 444

Arvo 89 €

HAUDUTUSPATA

– upea tulos joka kerta Tarjoa perheellesi ihana, pitkään hautunut ruoka! Kypsennä lihat ja vihannekset pitkään lempeässä lämpötilassa ja luo upean maukkaita ruokia, joissa ravinteet ovat tallella. Parasta kaikesta on, että ruoka valmistuu itsekseen turvallisesti tässä sähkökäyttöisessä padassa – sinulla jää aikaa muuhun. Kätevää, herkullista ja terveellistä!

30 % suosikkipaketeista Tarjous voimassa 13.12.2019 saakka. Lähetä vastauskortti, tilaa puhelimitse tai sähköpostitse. Meillä on eri maksutapoja, joka tekee ostamisen helpommaksi. Soita asiakaspalveluun ja kysy lisää.

• 230-240V 50Hz, 190W • Tilavuus 3,5 litraa

TIETOA ASTIASTOISTAMME • Vain Apilanlehdestä • Hienointa eurooppalaista maasälpäposliinia • Käsin litografoidut koristeet • Ainutlaatuinen design • Laaja mallisto • Kaikki astiastot ilman jalometallia kestää lämmityksen mikrossa

Kauneutta kattaukseesi!

Tervetuloa tutustumaan kotisivui­ himme www.apilanlehti.fi, josta löydät vinkkejä ja ideoita kattaukseesi tai juhlaan. Sieltä löydät inspiraatiota ja sisustuksen iloa, ja voit myös rekisteröityä ja vastaanottaa uutiskirjeemme.

Facebook “f ” Logo

#apilanlehti

CMYK / .eps

Facebook “f ” Logo

MIKSI APILANLEHTI?

• 45 vuoden kokemus Pohjoismaisesta astiastosuunnittelusta • Henkilökohtainen palvelu • 100 % tyytyväinen asiakas –takuu • Ainutlaatuinen valikoima sekä klassisia, että moderneja astiastoja • Yhteistyö tunnettujen designereiden kanssa

CMYK / .eps

Apilanlehti

@apilanlehti_fi 27


F H19 M V38 FM

17 x 34 cm (10010237)

NYT 163,80 € (norm. hinta 182 €)

Uutuus!

alennus

Amelie-asetelmaruukku talven kauneimmille kukille Posliinisen Amelie-ruukun ulkopinta on pienenpienten punertavien kukkien peitossa, ja reunojen koristelu on puhdaslinjainen ja tyylikäs. Reilunkokoiseen ruukkuun mahtuu helposti kaksi viherkasvia, yrttejä tai vaikkapa kaksi joulutähteä.

PL 173 (Malmin kauppatie 8 B), 00701 Helsinki | Puh. 09-686 11 444 | www.apilanlehti.fi

10%

Profile for fyrklovern3

Apilanlehti Kauneutta kotiisi  

Apilanlehti Kauneutta kotiisi