Page 1

Materiale-­ hündtering

Sikkert og ergonomisk Hver gang!


Materialehåndtering med Fyns Kran Udstyr A/S Når man vælger at arbejde sammen med Fyns Kran Udstyr A/S, er det ikke kun grundet vores mange års erfaring, men også for vores evne til at vælge den rigtige løsning for virksomheden og medarbejderne. Vi gør vores yderste, for at vores kunder får den rigtige rådgivning og løsning, ­således at de får optimalt udbytte af investeringen. Vores service slutter ikke ved leverancen – vi kan efter ønske stå for den fulde montage, og tilbyder et omfattende after-sales servicekoncept, så kunden altid er sikker på, at udstyret er driftsikkert og overholder alle gældende krav og regulativer. Kransystemer Fyns Kran Udstyr har et bredt program inden for kransystemer, som spænder fra små lette aluminiumssystemer til mindre løfteopgaver, op til store Offshoreanlæg på flere hundrede tons. Dermed har vi mulighed for at levere nøje kundetilpassede løsninger, der i høj grad er baseret på standardkomponenter med lave omkostninger og leveringstider til følge. Vores kranløsninger leveres også til applikationer med krav om lav indbygningshøjde, til aggressive eller eksplosionsfarlige omgivelser, der gør eksempelvis EX-løsninger påkrævet (ATEX).

Taljer og spil Fyns Kran Udstyr forhandler et stort udvalg af spil og taljer fra førende producenter, som både rummer elektriske, hydrauliske, pneumatiske eller manuelle løsninger. Vi har leveret en bred vifte af forskelligartede opgaver gennem 40 år, hvorfor vi har et stort erfaringsgrundlag at rådgive ud fra, så kunden altid får den mest optimale løsning.


Løft med vakuum Fyns Kran Udstyrs vakuumkomponenter og systemer er overbevisende i kraft af deres funktionalitet, sikkerhed, ergonomi og design. Vores vakuumprogram – der bl.a. omfatter det fulde program fra den førende tyske producent Schmalz – spænder fra de mindste sugekopper på Ø1 mm og til store komplekse specielkonstruerede vakuumløfteåg op til 100 tons. Det omfattende komponentprogram består af over 1000 forskellige sugekopper, samt alle de dele, der skal til for at opbygge et velfungerende vakuumanlæg, der sikrer en optimeret og strømlinet produktionsproces, samtidig med at de ansattes sikkerhed, motivation og produktivitet øges. Da vores vakuumløfteågsprogram er modulært opbygget, og bestående af standard komponenter, sikres nem og enkel udvælgelse, fornuftige priser og korte leveringstider. Vi tilbyder naturligvis også kundetilpassede vakuumløsninger til større kraner og automater.

Løfteåg Fyns Kran Udstyrs mangeårige erfaring og ekspertise gør os til den foretrukne partner inden for standard- og kundetilpassede løfteåg. Vi har egen teknisk afdeling og erfarne konsulenter, der kan forestå hele processen fra behovsafklaring og til levering af CE-godkendte løfteåg, nøje tilpasset den enkelte applikation. Kunden sikres derved et løfteåg, der er optimeret til behovet, og hvor produktiviteten og sikkerheden for medarbejderne er i top. Hvis kunden har egenproducerede løfteåg, hjælper vi gerne med at udarbejde lovpligtig CE-dokumentation, i overensstemmelse med Maskindirektivet 2006/42/EU.


November 2010

Fyns Kran Udstyr A/S tilbyder hele løsninger! Test- & Kranservice Fyns Kran Udstyr A/S er landsdækkende repræsenteret i form af fem afdelinger og egne test- og kranservicebiler, som gør det nemt at få foretaget lovpligtige eftersyn og service af løftegrej. Det betyder, at vores kunder sparer både tid og penge, da vi kan udføre test og eftersyn præcis der, hvor det er mest fordelagtigt for kunden. Fyns Kran Udstyr A/S tilbyder serviceaftaler, hvilket sikrer, at defekter og slitage opdages før der sker driftsstop samt uheld, og at de lovpligtige eftersyn foretages efter de gældende regler. Er uheldet alligevel ude, kan Fyns Kran Udstyr A/S udføre reparationer og service på alle typer og fabrikater af kraner 24 timer i døgnet. Fyns Kran Udstyr A/S er medlem af Kran Fabrikant Foreningen, hvor et vigtigt mål er at udvikle en høj faglig standard. Ligeledes ønsker foreningen at være branchens fællesorgan i alle spørgsmål af kranteknisk art over for andre branche-organisationer, private og offentlige institutioner samt offentlige ­myndigheder. Rådgivning Uanset løfteopgavens art og omfang, så er Fyns Kran Udstyr A/S klar med kompetent og professionel rådgivning. Mange års brancheerfaring og knowhow samt en salgsorganisation i løbende udvikling sikrer en høj standard og faglig indsigt, der skaber hele løsninger, hvor der er fokus på effektivitet og sikkerhed for vore kunder. Teknisk Afdeling står desuden til rådighed med teknisk support i form af blandt andet udarbejdelse af tegningsmateriale, styrkeberegninger og CE-mærkninger. Udlejning Fyns Kran Udstyr A/S tilbyder udlejning af et stort udvalg af løfteudstyr, både til scenebrug og andre generelle løfteopgaver. Det betyder, at midlertidige eller uventede opgaver kan klares uden at skulle investere i yderligere udstyr, som ikke vil finde anvendelse i længere tid efter, at opgaven er udført. Derudover kan nævnes andre fordele som: • Overskuelige omkostninger ved kalkulation på opgaver • Ingen vedligeholdelses- og opbevaringsomkostninger når udstyret ikke benyttes • Altid et garanteret sikkert og pålideligt udstyr til rådighed efter behov • Ingen kapitalbinding i udstyr med lav udnyttelse Udover de aftalte lejepriser kan der kun opstå ekstra omkostninger ved over­ belastning eller misbrug af udstyret. Rekvirér venligst lejebetingelser og prisliste.

Odense Brændekildevej 37 DK-5250 Odense SV

Esbjerg Fiskebrogade 22 DK-6700 Esbjerg

Randers Holger Danskes Vej 23 DK-8960 Randers SØ

Aalborg Otto Mønsteds Vej 8 DK-9200 Aalborg SV

Vallensbæk Strand Egeskovvej 3 DK-2665 Vallensbæk Strand

Tel.: +45 63 96 53 00 Fax: +45 63 96 53 10 fku@fyns-kran.dk

Tel.: +45 75 12 36 00 Fax: +45 75 12 36 21 eku@fyns-kran.dk

Tel.: +45 87 12 42 00 Fax: +45 87 12 42 10 rku@fyns-kran.dk

Tel.: +45 96 34 59 00 Fax: +45 96 34 59 10 aku@fyns-kran.dk

Tel.: +45 43 56 54 00 Fax: +45 43 56 54 10 sku@fyns-kran.dk

www.liathansen.dk

Afdelinger i FYNS KRAN UDSTYR A/S

Fyns Kran udstyr - Materialehåndtering  

Med materialehåndtering fra Fyns Kran Udstyr A/S, får du en komplet løsning. Vi kan levere og opsætte et helt færdigt system, som både inklu...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you