Page 1

Gratulerar till ditt kรถp av FWC-100 Future Wireless Cardsplitter! Future Digital TV Kortdelare.

Congratulations to your purchase of FWC-100 Future Wireless Cardsplitter! Future Digital TV Smartcard Devider.

Future Wireless Cardsplitter FWC-100 The Revolution in Home Entertainment Copyright Teknikcompaniet Future Innovations Europe Direct support on cardsplitter@futureino.com

http://www.supportcardsplitter.se/ Website www.futureino.se The Future Innovation Team.

1


INSTALLATIONSGUIDE (SVENSKA)

För att din Future Wireless Cardsplitter ska fungera på bästa sätt ska du läsa denna guide noggrant. När du ska para nya klientkort, para om klientkort som du har eller om du ska byta system (t.ex. byta från Boxer till Canal Digital) gör du enligt nedan. VIKTIGT! Du kan inte ha några klientkort I dina Digitalboxar när du ska göra detta!

Det är mycket viktigt att du gör detta enligt anvisning för att få korrekt programmering I dina klientkort.

1. Sätt in ditt originalkort I mastern med kontaktytan nedåt, vänta 5 sekunder och ta ur originalkortet igen. 2. Sätt in ett klientkort I mastern och dra ur det igen, sätt sedan in det igen och vänta 5 sekunder. Titta på LED lampan på klientkortet eller mastern, det ska blinka svagt under processen. Om det blinkar starkt eller om det inte blinkar alls så måste du dra ur klientkortet och sätta i det igen. 3. Gör sedan likadant på alla klientkorten som du ska använda. 4. Nu är klientkorten programmerade och klara att använda I Era digitalboxar. När du sätter i ett klientkort i mastern första gången så nollställer du klientkortet, andra gången du sätter i klientkortet så lagras ATR och kortet får en adressering (t.ex. nummer 1, nummer 2 osv.) från det system som du använder. Om du vill lägga till fler klientkort senare så måste du göra om proceduren från början (se punkt 1 i installationsguiden). Strömavbrott påverkar inte någonting, skulle du inte få bilden tillbaka på en eller flera digitalmottagare när strömmen har kommit tillbaka så kan du dra ur klientkortet och sätta i det igen.

Future Wireless Cardsplitter fungerar idag på följande digital-TV system: Vi*ccess 1&2 Ird*to 1&2 Se*a Mediag*ard 1&2 Crypt*works C*nax CAS 5-7 Fler system är under utveckling.

2


FELSÖKNING

Här följer en lista på saker du kan konsultera om ditt FWC-100 nätverk inte fungerar tillfredställande. Placera alltid Routern i mitten av det område där du ämnar bygga ditt FWC-100 nätverk, se exempel på illustrationen nedan.

1. Se till att du har antennkabel kopplad till alla dina digitalboxar.

2. Se till att du har bra antennsignal till alla dina digitalboxar, om du inte har bra antennsignal kommer du att få mosaikliknande mönster I din bild, det kan medföra att FWC-100 inte kan sända/ta emot kortinformationen på ett korrekt sätt.

3. Om du har ett trådlöst nätverk hemma ändra till en högre kanal t.ex. kanal 13 på din hemma nätverks router, starta sedan om mastern.

4. Har du en trådlös ljud och bildsändare hemma så måste du koppla ur den, nästan alla ljud och bildsändare sänder på 2,4GHz bandet och kommer att störa ut din Future Wireless Cardsplitter.

5. Om ingenting enligt ovan hjälper se efter om du har någon annan elektronik som sänder på 2,4GHz bandet, koppla i sådana fall ur dem för att hitta källan till det som stör ut din cardsplitter.

6. Future Wireless Cardsplitter levereras med 1st 5dBi antenn till mastern och 3st 2dBi antenner till klientkorten. Om du har problem med räckvidden så kan du alltid uppgradera den med starkare antenner. För mer information kan du kontakta din återförsäljare som du köpte din Future Wireless Cardsplitter av.

3


7. Om du har satt ett originalkort från något annat system (t.ex. om du använt Boxerkort och sätter i ett Canal Digitalkort) så nollas mastern och parning måste göras på nytt.

8. Om ett klientkort plötsligt slutar att fungera, dra ur det och sätt i det igen. Om det fortfarande inte fungerar måste du dra ur alla klientkort och sätta in dem ett i taget och vänta tills du får bild innan du sätter i nästa klientkort. Om det ändå inte vill fungera så måste du para om alla klientkort på nytt. (se punkt 1 i installationsguiden).

9. Om du inte får bild på någon av dina TV apparater så måste du titta på mastern och klientkorten om LED lamporna blinkar, om de inte gör det så måste du dra ur strömkontakterna på alla dina digitalboxar, mastern och dra ur alla klientkort. Stoppa sedan tillbaka strömkontakten i mastern, digitalboxarna och stoppa sedan i klientkorten ett i taget och vänta tills du får bild innan du sätter i nästa klientkort.

Du kan också söka och ställa frågor på vårat supportforum http://www.supportcardsplitter.se/

FWC-100 Future Wireless Cardsplitter set innehåller följande: 1st master med 1st 5dBi antenn 3st Klientkort med 3st 2dBi antenner 1st 12V DC adapter 1st Inkopplingsanvisning felsöknings guide mm.

4


Swedish FAQ - Frågor & Svar FWC-100 Future Wireless Cardsplitter

Fråga:1 Jag har problem med räckvidden samt att det inte funkar tillförlitligt! Vad skall jag göra?, KAN jag göra något Svar:1 Det är nästan aldrig räckviddsproblem om man använder FWC-100 i den egna bostaden, den är inte byggd för att delas ut utanför det egna hemmet. Vill du däremot förbättra räckvidden så kan man behöva köpa starkare antenner osv. Det finns alla möjliga typer av antennmodeller och styrka, riktantenner, rundstrålande, väggantenner mm. dålig tillförlitlighet beror nästan alltid på yttre omständigheter, mottagarproblem, dålig antennsignal/kvalitet osv. Fråga:2 Jag får felmeddelandet att jag inte har rättigheter att visa kanalen, vad skall jag göra? Svar:2 Kolla först så att du har den kanalen på ditt originalkort, är du osäker så stoppa i ditt originalkort i mottagaren och stega fram till just den kanalen, visas kanalen så ingår kanalen i ditt abonnemang. Gör då som så att du stoppar tillbaka ditt originalkort i master enheten och sedan alla slavkort i dina mottagare, får du fortfarande samma meddelande så kan du prova med att para om klient korten, får du fortfarande ingen bild och samma felmeddelande så starta om mottagaren och master enheten och prova igen. Fråga:3 Bilden blir inte bra på en av mina apparater, den hackar/laggar vad skall jag göra? Svar:3 Är det alla kanaler det gäller så kontrollera din antenn och signal och signalkvalitet. Är det bara en kanal som hackar så brukar det rätta till sig efter ca 30sek. Gör det inte det så byt kanal ett tag för att sedan byta tillbaka, hackar bilden fortfarande så dra ut klient kortet, vänta på felmeddelandet "kontrollera smartcard", eller liknande, stoppa sedan tillbaka slavkortet i mottagaren. Fråga:4 Jag har Canal Digitals nya PVR HD Mottagare med dubbla mottagare som jag förstår så fungerar den, sedan har jag den tidigare lilla svarta C*nal digitals HD mottagaren fungerar den? och sedan har jag en Nokia 220S med CA modul Fungerar den? Svar:4 Som du säkert förstår är det omöjligt för oss att testa ALLA mottagare. Jag tror att dina mottagare fungerar, vi har testat Canal*igitals PVR HD-box och den skall fungera, känner inte till din Nokia, men har den CA-modul så skall det fungera. Till vissa av Canal *igital´s mottagare (som låser original kortet till mottagaren) bör du använda en CA-modul. Om ditt originalkort fungerar i alla dina övriga mottagare så fungerar det i Future Cardsplitter också! Se vår lista med testade mottagare.

Fråga:5 Jag har en mottagare som heter Grundig DTR 3550 VCS fungerar den med er cardsplitter? Svar:5 Jag skulle tro det, men kan inte garantera då vi inte testat den eller fått feedback från någon kund som använder eller har testat den. Vi tar tacksamt emot info om mottagare/boxar som fungerar bra (eller dåligt) och som inte finns på vår lista med testade mottagare.

5


Fråga:6 Jag har 3 våningar där jag vill använda FWC-100 det är vardagsrummet på mellanvåningen, barnens rum på övervåningen och en TV i källaren (gillestugan). Jag får avbrott lite då och då och det är mycket irriterande, Jag har hört att man skall placera mastern mitt i mellan alla digitalmottagare så det är samma avstånd till alla, men jag har svårt att placera mastern närmare gillestugan. Svar:6 Ja det stämmer, det brukar bli bäst om man placerar mastern med samma avstånd till alla mottagare. Du kan prova med att sätta en starkare och riktad antenn på det klientkort som är längst bort från mastern (i ditt fall i källaren vad jag förstår). Fråga:7 Ett av mina kort vill inte fungera. Svar:7 Det första du bör göra är att testa alla klient kort i en och samma mottagare, en efter en med en krypterad kanal påslagen (som du har på ditt originalkort) får du ingen bild så testa att para om det kortet i din master och testa kortet igen OBS! Inget klient kort får sitta i någon påslagen mottagare när parningen utförs). 2) Får du bild så kör det kortet ca 10 minuter och gå sedan vidare. med nästa klient kort. Därefter kan du börja med att sätta in klient korten en efter en i dina mottagare. Fråga:8 Hela systemet hänger sig och jag får inte igång det igen! Jag får felmeddelandet "sätt i smartcard kortet" på alla tv apparater. Har testat det mesta men jag får ingen bild! Vad skall jag göra? Svar:8 Först av allt skall du kolla på lampan/dioden på slavkortet, är den helt släckt så kan du först testa att dra ut kortet och stoppa i det igen börjar dioden att blinka så vänta på bild! får du ingen bild eller om blinkandet på kortet slutar så dra ur slavkorten ur alla mottagare, dra sedan ur originalkortet ur din master, (den röda lampan skall lysa efter att du dragit ur kortet), stoppa tillbaka kortet i din master, den gröna lampan skall då blinka till för att sedan avta en aning eller sluta helt. Stoppa sedan i ett slavkort i en av dina mottagare och vänta på bild, fortsätt sedan med nästa etc. Fråga: 9 Kan jag vara säker på att kortdelaren fungerar hemma hos mig? Svar: 9 Ja, om du ser till att du har rätt utrustning och antennkabel dragen/inkopplad till alla digitalboxar/mottagare så skall FWC-100 fungera utmärkt.

Fråga:10 Jag hittar inte något svar till mitt problem på er webbsida, jag behöver hjälp! Svar:10 Ni är välkomna att mejla eller ringa till oss med era frågor. Då vi ofta är upptagna i telefon eller med kunder så kan det vara snabbast att mejla till oss med er fråga eller läsa i vårat forum på www.supportcardsplitter.se, där kan du även ställa frågor och få snabba svar. Har du fortfarande problem efter att du har läst FAQ, läst på supportforumet, mejlat eller ringt till vår support, så måste du kontakta butiken där du har köpt din FWC-100 för utbyte, reparation eller återköp! Telefonnumret till supporten hittar du på supportforumet.

6


INSTALLATIONS GUIDE To use and handle your Future Wireless Cardsplitter to function in the best way read this instruction carefully. To pair new client cards, re-pair or change encryption mode do like this. VERY IMPORTANT! You can not have any client card in a receiver when you do this. This is very important so you will have the correct programming on the client cards. 1. Put your original viewing card in to the master unit’s card slot with the chip down, wait 5 sec and take it out. 2.Take client card nr one and put it in and out to the card slot in the master and then stick it in the second time and wait 5 sec. Look at the LED on the client card, it should flashes a little bit during the process. If the light is very strong or if it doesn’t flash at all, take it out and insert the card again. 3.Do this sequence on every client card that you will use. 4. Now the client cards are programmed and ready to function in your DVB Receivers.

Power loss will not effect anything and after a break the Wireless Cardsplitter will start and work like before the power loss, but if some receiver doesn’t start, take out the client card and insert it again.

FWC-100 Future Wireless Cardsplitter supports the following encryption systems: Vi*ccess 1&2 Irdet* 1&2 S*ca Medi*guard 1&2 Crypt*works C*nax CAS 5-7 More systems are under developing.

7


T R O U B L E S H OO T I N G This is a suggestion of things to check if your Future Wireless Cardsplitter doesn’t work rock stable. Always put the Master Unit in the center of the area where you are going to build your FWC-100 network, see the illustration below.

1. Make sure that you have an antenna cable connected to all of your receivers. 2. Make sure that you have a good antenna signal to all your receivers, if you don’t have good antenna signal you will have a mosaic-like picture and the client card can not transmit the card signal properly.

3. If you have a wireless network at home, change to a higher or lower channel in your internet router and then restart the master unit for the Future Wireless Cardsplitter.

4. If you have a wireless video/audio transmitter in your home, switch it off. Almost all of these operate on the 2, 4 GHz band and will interrupt your Future Wireless Cardsplitter. Troubleshooter continues on the next page.

5. If nothing of the above helps; check if you have other electronic devices in your home that operates on the 2, 4 GHz band and disconnect them all to ďŹ nd the source for the interruption.

8


6. The Future Wireless Cardsplitter set is delivered with 1/pc 5dBi antenna for the master unit and 3/pc of 2dBi antennas for the client cards. If you have problem with the range you can always upgrade it with stronger antennas. For more information please turn to the dealer where you purchased your Future Wireless Cardsplitter.

7. If you have inserted another viewing card with a different decryption system (for example; your ďŹ rst viewing card was using Vi*ccess decryption and you insert a viewing card using the C*nax system) your system will fail and you have to do the re-pairing procedure in order for your network to function properly again.

8. If one client card suddenly stops working, please take it out and insert it again. If you still can not start it up, please take all client cards out from your receivers and put them in again one by one and make sure that you get picture on one before you put in the next card. If it still does not work, try to repair the card or the cards that does not work. (Consult the installation guide)

9. If there is no picture on any of your TVs; check if the master unit and the client card LED are ashing. If not; turn off the power to all of your receivers and eject the client cards and the master unit. After this; power up the master unit and turn on the receivers and insert each client card until you get a proper picture; one by one.

You can always search or ask questions on our support forums on the internet; www.supportcardsplitter.se

Each package of Future Wireless Cardsplitter contains the following: 1/pc Master Unit with 1/pc 5dBi antenna 3/pcs Client Cards with 3/pcs 2dBi antennas 1/pc 12V DC adapter 1/pc Manual

9


English FAQ - Frequently asked questions FWC-100 Future Wireless Card Splitter Question: 1 I have problems with the range and that it does not work reliably! What should I do? CAN I do something Answer:1 It is almost never the range that is problem if you use FWC-100 in your own home, it is not built to be distributed outside of it. If you want to improve the range you can buy external antennas, etc. There are all types of antenna models and wall mounted antennas to use. Poor range is almost always due to external circumstances, receiving problems, and poor antenna signal db or signal quality/stability. Question: 2 I get an error message that I do not have rights to view the channel, what shall I do? Answer: 2 Make sure that the channel is included in your subscription and that the original card work in a receiver. If that works you have to pull out the original card from the master device and client cards from your receivers, then put the original card back in the master device and then all client cards in your receivers. If you still have the same error message, restart the receiver and master device and try again. Question:3 The picture is no good at one of my receivers, it looks like mosaic! What shall I do? Answer: 4 please check your antenna signal and the signal quality. If it is just one channel that is like that it will try to correct it self after about 30sek. If it still is bad, change the channel and then switch back again, otherwise you have to pull out the client card, wait for the error "check smart card", or similar, then put client card back in the receiver again. Question: 4 I have a receiver named (example) Grundig DTR 3550 VCS does it works with the FWC-100? Answer: 4 Yes it will, but we can not guarantee that. We have not tested all receivers on the market, so please give us feedback on receivers that you have tested that it is not on our list of tested receivers. We welcome info on receivers /DVB T/C/S set-top boxes, if it is good (or bad). Question: 5 I have 3 floors in the house where I want to use FWC-100, the living room on the floor, children's rooms on the upper floor and a TV in the basement (lounge). I get a little break now and then and it is very annoying, I have heard that we should place the master unit in the middle of all digital receivers so it have the same distance to all, but I find it difficult to find a good place. Answer: 5 Yes that is true, it tends to be the best if you could place the master unit at the same distance to all receivers. You can try to put a stronger and more focused antenna on the client card, which is farthest from the master. Question: 6 One of my client cards doesn’t work. Answer: 6 The first thing you should do is to test all of your client cards in the same receiver, one by one with an encrypted channel switched on (and your original card placed in the master unit). If this does not work you can try to re pair the client card in your master and test the card again (NOTE: No client card can sit in any receiver when the pairing is performed).

10


Question: 7 The whole system hangs and I can not start it again! I receive a ; No smartcard card" on all television sets What should I do? Answer: 7 First of all you have to look at the diode on the client card, If you see no response you can first try to pull the card out and plug it in again, if the diode flashes wait for the picture! If you still don’t get any picture, unplug the client cards from all receivers and the original card from your master. Reinsert the card into your master, the left light on the master will then flash and then decline slightly or stop entirely. Put back the client cards in one of your receiver and wait for the picture, then continue with the next, etc. Question: 8 Can I be sure that the FWC-100 work in my home? Answer: 8 Yes if you make sure you have the right equipment and aerial cable lines connected to a digital set-top boxes DVB-T/S or C/ receivers, the FWC-100 function will be good. Question: 9 I can not find an answer to my problems on your website, I need help! Answer: 9 You are welcome to email or call us with your questions! Direct support mail to your technician cardsplitter@futureino.com the support telephone number is on the support forum first page. We are often busy in the phone or with customers, so you can get a quicker answer if you email us with your question, or perhaps the simplest way is to look in the support forum on www.supportcardsplitter.se and chose the English forum where you also can ask questions and usually get the quickest answers. If you still have problems after you have read the FAQ, checked on the support forum, email or call to our support (see the forum), you must contact the store that you have bought your FWC-100 for exchange, repair or money back purchase!

11


Future Wireless Cardsplitter

Model FWC-100

2, 4 GHz

9 V DC

Manufacturer www.futureino.se Future Innovation Europe. Support: http://www.supportcardsplitter.se Designed and tested in Sweden for the EU market.

Future Wireless Cardsplitter FWC-100 The Revolution in Home Entertainment Copyright Teknikcompaniet Future Innovations Europe Direct support on cardsplitter@futureino.com http://www.supportcardsplitter.se/ Website www.futureino.se

12


Testade Digitalboxar (Boxer)

• Samsung DCB-B260Z = OK

• Alla CA-Moduler = OK (Minst 4.0 programvara)

• Humax CXHD - 1000 = Fungerar INTE!

• SAMSUNG DTB-9401V = OK Vi rekommenderar denna! • Samsung DTB-P850V = OK Vi rekommenderar denna! • SAMSUNG DTB-B260V = OK Vi rekommenderar denna!

• Humax CX - 1201 = OK • Humax CX - FOX = OK • FireDTV A & B = Fungerar INTE! • FloppyDTV C 1-2 st med CA modul = OK

• Thomson DTI-2000 = OK

• Fungerar på de flesta boxar, väldigt gamla boxar kan behöva en extern 5v adapter.

• Sagem ITD-60 = OK

Testade Digitalboxar (Tele2 Vision)

• Sagem ITD-62 = OK

• Digitalboxen = OK

• Sagem ITD-72 = OK • Sagem ITD 74RF = OK • Sagem ITD 75 = OK • Sagem ITD-6240 = OK (Extern 5v adapter krävs) • Sagem ITD-7240 = OK (Extern 5v adapter krävs)

Testade Digitalboxar (Canal Digital) • Sagem ITSD81 HD = OK • Comboboxen CA-modul behövs = OK • Canal digitals inspelningsbara HD box = OK • Force D-Master 1133S = OK • CDC7000 = OK

• Sagem ITD-7280 = OK (Extern 5v adapter krävs)

• CDC5050 = OK

• Sagem ITD-4410 = OK

• FloppyDTV S 1-2 st med CA modul = OK

• Sagem DVR-6200T = OK • Silver-crest sl 80/2 ci twin tuner = OK (2008-10-19)

Testade Digitalboxar (Crypoworks) • Alla CA-Moduler = OK

• NEXT BASE MN 12000 = OK • Philips DTR-2010 = OK • Nokia 112T = OK • Humax VA-FOX T = OK • Triax DVB-354T = OK

Testade Digitalboxar (Irdeto) • Alla CA-Moduler = OK

Testade Digitalboxar (Seca) • Alla CAM-Moduler = OK

• Triax DVB-365T = OK • Topfield 5700 PVR-T = OK • Dilog DT-355 = REKOMMENDERAS INTE! • Dilog DT-358 = REKOMMENDERAS INTE! • Dilog DT-550 = OK • Dreambox DM-500T = OK • Nokia 9820T = OK • Force D-Master = OK • Force 320T = OK • FloppyDTV med CA modul 1-2 st = OK

Testade Digitalboxar (Comhem) • Samsung DCB P850Z = OK

13


Cable Operators that has Vi¤cess encryption

Sunset Trading BV- Netherlands

PAMA Spol SRO- Czech Republic

Parabole Reunion - Réunion

TDC Kabel TV A/S - Denmark

DCS - Romania

EstVideoCommunicatio -France

TVR Romania- Romania

France Telecom Câble -France

NTV Plus- Russian Federation

Groupe Canal+-France

RTVI- Russian Federation

Noos- France

RTV Slovenija- Slovenia

UPC France - France

Globecast Espana- Spain

Valvision- France

Telefonica Servicios Audiovisuales - Spain

Vialis- France

Electroteks Ltd- SRI Lanka

Casema- Netherlands

TV Lanka- SRI Lanka

Mediakabel- Netherlands

ConNova TVX- Sweden

UPC Europe- Netherlands

SES SIRIUS AB- Sweden

TVBS- Taiwan

SVT International- Sweden

Aktif- Turkey

SRG SSR Sat Access - Switzerland

Interaktif - Turkey

Csky Net- Taiwan

Kablonet - Turkey

D-Sky- Taiwaan

Ultra- Tuekey

Double Advance Technology- Taiwan<br

Emirates Telecommunications Corp - United Arab Emirates

HungKai- Taiwan

PAMA MEDIA – Vietnam

Satellite Operators that has Vi¤ccess encryption NTV Hayat- Bosnia And Herzegovina

SIC - Portugal

Space TV- Taiwan Teleport Access Services- Taiwan Cine5 - Turkey Poverkhnost - Ukraine BBC - United Kingdom

Public Broadcasting service of Bosnia-Bosnia And Herzegovina

BT- United Kingdom

DTS Telecom - Brazil

CNBC- United Kingdom

China Education Television - China

DEEPAM- United Kingdom

Oiv - Odasiljaci, Veze - Croatia

Globecast UK- United Kingdom

Seemore SAT channel - Croatia<br

MTV- United Kingdom

AB Sat- France

Sun TV UK- United Kingdom

BT France- France

TTN- United Kingdom

Eurosport- France

Vectone Entertainment Network, Ltd - United Kingdom

Fashion TV - France

Globecast North America - United States

Globecast France – France

Home2US - United States

TPS- France

iSkyCom - United States

Tahiti Nui Satellite - French Polynesta

Personal Access Satellite- United States

ADD Europe - Germany

Taipei Intl - United States

RR Satellite & Communications - Israel

VCTV- Vietnam

ABC International- Japan

Terrestrial Operators that has Vi¤ccess encryption

Muracam TV - Japan Hyundai Information Technology - Korea Canal Europe Audiovisuel - Luxembourg

HTV - Vietnam DigiTV - Denmark

Televisa- Mexico Visat S.A. de C.V. - Mexico Playboy Group

Boxer TV-Access AB - Sweden

Boxer TV-Access AB – Ireland

- Netherlands

14


ADSL/IP Operators using smart card Vi¤ccess encryption

KRS Rotovz- Slovenia

Orange TV (France Telecom DSL) - France

Ljubljanski Kabel - Slovenia

TPS-L- France

Elektro Turnsek -Slovenia

Siminn (Iceland Telecom) – Iceland

Telius D.O.O - Slovenia

KRS Tablo -Slovenia

RN Medi - Bulgaria

Cable TV Operators that has C¤n¤x encryption

Turksat -Turkey Telekommpaniy Sankt Peterburg - Russia

Norsk Kabel Tv - Norway

Kabelnoe Televidenie - Russia

MKB - Sweden

Volia Cable -Ukraine

Comhem - Sweden

Starman- Estonia

Tele2 Vision - Sweden Telenor Vision Digital A/S - Danmark

Elion Ettevoted AS-Estonia STV Cable -Estoni

Wight Cable - UK Vaasan Laanin Puhelin Ltd - Finland

Telia MultiCom Dati SIA - Latvia Baltcom Tv -Latvia

Turku Cable - Finland Tampere Tietoverk ko OY - Finland

Balticum Tv- Lithuania TEO LT AB-Lithuania

Suomen 3ktv - Finland Turun Kaapelitetelevision OY - Finland SW Television Ltd - Finland

Terrestrial TV Operators that has C¤n¤x encryption Tele Greenland- Danmark

Mariehamns Centralantenn AB - Finland Iceland Telecom-Iceland Telia Sonera Corporation - Finland Iceland Broadcasting Corp - Iceland Boch Breibandnetze - Germany

P/F Televarpid The Faroe - Iceland

Tele Columbus - Germany Norkring AS -Norway Martens Antenn und Kableanlagen - Germany EdoOnWeb/Conto Tv - Italy EWT/TSS - Germany

DMT -taly

Wilhelm Tel - Germany Multiplus Ltd -Malta AKF Telekabel GMBH - Germany World on wireless Ltd - Bermuda Evard Antennbau AG - Switzerland

Saeca-Multicana- Paraguay

Regionalantenne Frauenfeld AG - Switzerland TVC Multicanal -Uruguay TBW - Switzerland Digita OY- Finland Besonnet - Switzerland

Placo OY-Finland

Antesa AG - Switzerland Digi Tv Pluss OY -Finland LiWest - Austria Levira AS-Estonia Telesystem Tirol - Austria

Balticum T- Latvia

Cabovisiao - Portugal Balticum Tv- Lithuania Adelphia Comuniccoes S-A - Brazil Sat Film- Poland Tele Red -Argentina

KPN -Netherlands

Multicanal - Argentina ViDaNet Zrt -Hungary Astranet - Poland

Top Channel -Albania

TKP - Poland Tesat Telewizja Kablowa

- Poland

Winogradzka Telewizja Kablowa - Poland Karneval Media -Czeck Republic T-Kable - Hungary Matav Kabel Kft - Hungary Satro S.R.O - Slovakia

15

Installation Manual  

Installation manual FWC-100

Advertisement