Page 64

62

ROOM 1 10:30

ROOM 2 45 mins

Berlin - Layers Of Movement 11:15

96 mins

24 mins

Line Alive 13:20

10:45

Flying On The Wings Of Time Chapter One - “Now And Then”

11:15

15 mins

11:35

#Bicyclediary

13:35

12:35

105 mins

That Disappearance

16:45

85 mins

30 mins

13 mins

12 mins

10 mins

18:55

16:45

17:50

18:05

63 mins

19:35

51 mins

20:10

Lil’ Tiger

12:15

78 mins

13:35

115 mins

15:30

40 mins

Life Is What You Make It 117 mins

16:10

25 mins

My Name Was January 80 mins

16:35

13 mins

Gps 61 mins

15 mins

16:50

61 mins

Chocolate Soldiers 17:55

84 mins

Guilty Prejudice 90 mins

19:20

55 mins

Run Through Rainbow Bridges 30 mins

Como Blues 100 mins

89 mins

Miracle Of Christmas

Asphalt, Muscle & Bone

Ballad Of A Righteous Merchant

Solo!

58 mins

A Scratch For Every Itch

Mmf 17:50

15:25

10:45

Green Tales Of The City

Double Riddle, What Color Do You See?

One Night Stand 17:45

20 mins

My Good Chinese Countrymen

Pretty Little Bubbles 17:30

13:25

12 mins

Coming Home

The Radicalization Of Jeff Boyd

Dawn Hasn’t Come 17:15

27 mins

New Beginning

Bardo Blues

10:30

Uncle Ted

Give + Take

Memories Recorded, Memories Stored

15:20

15 mins

Now Boarding

The Queens 12:55

10:30

ROOM 3

20:15

Rockhaven 16 mins

15 mins

PLEASE NOTE THAT WE RESERVE THE RIGHT TO CHANGE THE SCREENING SCHEDULE OF ANY NOMINATED FILM WITHOUT ANY PRIOR NOTICE. FOR AN UP-TO-DATE LIST PLEASE CHECK AT THE FESTIVAL ON A DAILY BASIS OR ON OUR WEBSITE WWW.FUSIONFILMFESTIVALS.COM

FRIDAY | 10TH MAY

Profile for fusionfilmfests

FilmFocus ISSUE 02  

South Europe Edition 2019 Valencia

FilmFocus ISSUE 02  

South Europe Edition 2019 Valencia

Advertisement