__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

FURESØ UNGDOMSSKOLE 2020:2021


VELKOMMEN


FURESØ UNGDOMSSKOLE 2020 // 2021

VELKOMMEN TIL FURESØ UNGDOMSSKOLE

Et stærkt undervisnings- og fritidstilbud til alle unge mellem 13-18 år. De fleste hold er GRATIS for dig som bor i Furesø. På enkelte hold er der en lille egenbetaling.

HVORNÅR?

Ungdomsskolen starter i uge 38 – fra den 14. september. Når du har tilmeldt dig et hold, skal du møde op til første undervisningsdag. Du får en sms om mødetid og sted. Hvis det eller de hold, du har tilmeldt dig bliver aflyst eller ændret, får du besked på sms eller mail.

Vi glæder os til at se en masse unge fra Furesø på vores fritidshold – det bugner af fede aktiviteter, workshops og events.

Se på www.ungdomsskole.dk, hvor og hvornår det enkelte hold starter og foregår.

TILMELDING

Furesø Ungdomsskole Byen Paltholmterrasserne 1 3520 Farum Telefon 72 35 76 00 ungdomsskole@furesoe.dk www.ungdomsskole.dk

Du kan tilmelde dig de forskellige aktiviteter på ungdomsskole.dk. Klik på ”log-ind” og log ind med dit UNI.Login Du kan læse om det hele på www.ungdomsskole.dk.

SMS

Husk at oplyse dit mobilnr, når du tilmelder dig. Du får nemlig sms’er, når der er holdstart, ferier eller andre vigtige oplysninger.

E-MAIL

Skriv din e-mail, når du tilmelder dig hold på Ungdomsskolen, så kan vi og underviserne kontakte dig på mail, hvis det bliver nødvendigt. Du kan selvfølgelig også kontakte os på mail: ungdomsskole@furesoe.dk

KONTAKT

Ungdomsskoleleder: Anette Lykke Kohring Tlf. 72 16 51 56 ako@furesoe.dk Administration: Mette Horsgaard Tlf. 72 16 58 66 mph8@furesoe.dk Grafisk design: Rasmus Finsen/finsens.dk Foto: Mikkel Arnfred Foto: Pia Vestergård Simms


friluftsliv Vi har nogle friluftsgale undervisere - det kan kun blive sjovt

ALENE I VILDMARKEN SAMMEN

Har du set ”Alene i vildmarken” og drømmer du om at kunne klare dig i naturen? Så er dette hold lige noget for dig! Om du allerede ved en masse om friluftsliv eller du er helt ny, spiller ingen rolle – så længe du er nysgerrig og har lyst. Vi skal hygge og bygge, sejle og snitte, og så skal vi sove ude med kun en tynd presenning mellem dig og stjernerne.

KANOTUR

Har du lyst til at lære forskellige lege, roteknikker og redningsøvelser i en kano, så kom med, når vi tager på Furesøen og prøver kræfter med teknik og balance gennem leg, små konkurrencer og en masse sjov og spas. Vi slutter af med en fed heldagstur.


TRÆKLATRING

Har du set skoven fra oven før? Hvis du kunne tænke dig at klatre op i nogle af skovens høje træer og kigge ud mellem alle bladene, så kom med, når vi mødes for at klatre. Du lærer noget om knob, klatring og sikkerhed – det bliver sjovt.

BLIV BONDERØV

I en bonderøvs liv handler det både om planter, dyr og hvordan man kan bruge produkterne. Du vil blive en del af livet og døden på Bondegården. I Hug, pluk og æd-sæsonen vil du bl.a. være med til at slagte, lave æblemost og gourmetmad over bål. I Muh, mælk og møg-sæsonen vi vil passe køer, kalve og geder og lave yoghurt, oste og måske is af deres mælk.


musik & produktion

VIL DU NOGET MED MUSIK, ER DER MASSER AT VÆLGE IMELLEM

ELEKTRONISK MUSIK PRODUKTION

Elektronisk musik eller Electronica er en af de hurtigst voksende genrer i verden. Vi arbejder med genrer fra Techno, House, Ambient og Jungle til genrer langt inde i Film- og Mediebranchen. Vi bruger primært Ableton Live, og når sæsonen er slut, vil du kunne komponere i Audio, MIDI, VST instrumenter og soft synths.

GUITAR FOR BÅDE BEGYNDERE & ØVEDE

Vi giver dig værktøjerne - du medbringer kun kreativitet og lyst til at lære. Alle stilarter er velkomne; Pop - rock - musical, gospel, reggae og country. Undervisningen foregår på små hold, så du har chancen for at jamme med andre musikere på dit eget niveau.

GOSPEL WORKSHOP

Vi skal indøve nogle gospelsange og lære om general sangteknik. Vi afslutter med en minikoncert. Du lærer også lidt om gospelhistorien og vi ser nogle videoklip. Vi starter fredag eftermiddag og fortsætter lørdag/søndag.

BAND & UNDERVISNING I FORSKELLIGE INSTRUMENTER

Kan du li’ at trykke den af på et instrument? Eller er du god til at synge? Kunne du tænke dig at optræde på en scene? Eller spiller du allerede i et band, der mangler en erfaren musiker/lærer til at hjælpe jer videre? Hvis svaret er JA, så er band noget for dig! Der er også mulighed for undervisning i trommer, elguitar, keyboard mm inden vi går i gang med at spille med bandet,

KOR & SOLOSANG

Til kor arbejder vi med superfede korarrangementer, korklang, at holde stemmer og meget andet spændende. Vi runder forskellige genrer, arbejder med udtryk, scene-performance, nærvær mm. Vi lægger vægt på sammenhold og hyggelig stemning. Til solo-sangundervisning arbejder vi intensivt på tomandshånd, med din stemme og dine ønsker for din stemme.


FITNESS· DANCE

Vil du i form på den sjove måde? Kom og vær med til en glad, sjov og effektiv træningsform. Fitness-dance kombinerer aerobic, styrkeøvelser, dans og super fed musik. I timerne laver vi pulstræning, styrke og simpel koreografi. Der gives svedgaranti!! Holdet er åbent for alle, begyndere såvel som rutinerede.

SHOWDANCE

Vi danser alt fra Ballet-teknik og Jazzdance til MTV og Hiphop. I timerne lærer du koreografier, spring, piruetter, performanceøvelser og hvordan du fyrer den max af! Vi har også en Dance Camp, hvor vi indspiller musikvideoer i professionelle filmstudier.

MOUNTAINBIKE

Har du lyst til at teste dine evner på en mountainbike og lære mtb-ruten Røde Spor i Hareskoven at kende? Så har du chancen nu. Igennem undervisningen bliver du fortrolig med mountainbiken. Du lærer, alt det den kan i ujævnt terræn, og hvordan du selv fikser småproblemer. Undervisningen foregår ude på Røde Spor, som du udforsker stykke for stykke.

spo HVIS DU ELSKER SVED PÅ PANDEN, SÅ ER DER MASSER AF MULIGHEDER FOR DET


JIU-JITSU SELVFORSVAR

rt

Jiu-Jitsu, som blev udviklet af de berømte samuraier i Japan, er læren om at forsvare sig selv. Du behøver ikke være overdreven fysisk stærk for at mestre dette. Du vil automatisk opleve stigende smidighed og selvsikkerhed. Der vil være mulighed for at aflægge en prøve til gult bælte, som bevis for at du mestrer de basale og nødvendige teknikker.

WINDSURFING & STANDUPPADDELING

Erfarne instruktører lærer dig grundteknikkerne indenfor windsurfing og SUP gennem 5 udfordrende og spændende dage på søen. I vil gennemgå udstyret og de forskellige fagudtryk, lære de mest basale sejlteknikker og grundlæggende sikkerhedsregler. Hvis du har lyst til mere, vil du være godt rustet til at følge den alm. undervisning i Furesøbad windsurfing klub. Læs mere om holdene og tilmeld dig på www.ungdomsskole.dk


FILMSPOTTET

EN UDDANNELSE I AT LAVE FILM Filmspottet er et tilbud til dig, der ønsker at dedikere din tid til at opnå de nødvendige grundlæggende færdigheder indenfor filmog tv-produktion. Vi holder til på Filmstationen, hvor vi ligger side om side med topprofessionelle filmselskaber og produktionsfaciliteter. Du bliver undervist i de tekniske discipliner: Kamera, lyd, lys, redigering osv. men også i storybord og skuespil. Undervejs laver vi vores egne produktioner.

SKUESPIL – PÅ SCENE OG FILM

Hvis du elsker at lave skuespil og måske har en drøm om at blive skuespiller, så er dette hold noget for dig. Vi kommer til at arbejde med de mange genre indenfor skuespil, og vi vil arbejde med at skabe troværdige karakterer. Alle kan være med.


FILM & FOTO DET ER MEGET PROFESSIONELT

KREATIVT MEDIEVÆRKSTED

Har du en idé til et film- eller fotoprojekt? Vil du bare gerne være bedre til at kommunikere online via fotos og video? Uploade federe billeder til Instagram? Kun fantasien sætter grænser, så længe du medbringer din kreativitet. På det kreative medieværksted bliver vi bedre til at bruge de redskaber vi allerede har til rådighed i hverdagen. Læs mere om holdene og tilmeld dig på www.ungdomsskole.dk


girl POWER camp KOM OG VÆR MED PÅ EN FED TUR TIL UNGDOMSSKOLENS HYTTE I SVERIGE Piger - her er campen I ikke må gå glip af! 3 fulde døgn i det bedste selskab med 13 andre skønne tøser og masser af super gode oplevelser og hygge i vores fantastiske hytte i Sydsverige. Vi sætter fokus på begrebet ’girlpower’ og undersøger, hvordan vi får endnu mere af det. Det handler om at have det sjovt, sætte grænser, tackle følelser, drenge, ansvar, venskaber, udseende og alt muligt andet. Vi hygger, vi griner, vi leger og lærer en masse undervejs.

Læs mere på www.ungdomsskole.dk


mere finde HOLD n a k Du ORES TISKE på LLE V AK OM A T DET PR L A M OG O

UN

MS O D G

S

E.D L O K

K

alt, ung esoe teret om ner r u f - @ v opda tio li gram invita Insta ram og b odtage cer g idig m urren insta s på r og samt og konk o g l Fø ke der der s enhe hvad til begiv

ole m”. mssk ngdo es godt o ret U ø s n e e t y r s a Fu k” pd ook – ok og try n blive o b e c Fa bo de Face u hele ti r sker s på d o l de i g v d l Fø hva åde , t m l a n om På de


FORFATTER SKOLEN FOR UNGE I FURESØ

Har du hovedet fuld af tankestrømme, der gerne vil ud. Er du vild med ORD. Så er det her du skal dukke op! Om det er en novelle, en sangtekst, et manuskript eller et digt der brænder i dig, så vil du møde, det du har brug for at lære. Der vil være stort fokus på sammenhold med dyb respekt for den enkelte, og det kunstneriske udtryk der opstår undervejs.

GLASKUNST

Kom og leg med glas! Vi laver flotte smykker, skåle, fade, lysestager mm. Vi former glas i sand og laver stor glaskunst. Vær med til at sætte fantasien i sving og glædes over de flotte og sjove resultater, når ovnen åbnes.

REDESIGN SY GAMMELT TIL NYT

Elsker du design og mode, og vil du samtidig gerne gøre noget godt for miljøet? Så kom og lær redesign! Vi tager udgangspunkt i mønstre fra Aya Gantriis’ sybog, Redesign, og lærer lette måder at genanvende gammelt tøj og tekstiler på. Vi skal lave nye produkter, der kan konkurrere med det du kan købe i highstreet butikkerne. Læs mere om holdene og tilmeld dig på www.ungdomsskole.dk


KREA TIVITET og design de sign FIND DIN KREATIVE SIDE FREM MÃ…SKE VI KAN LOKKE MED NOGET


MUSICAL

Ungdomsskolen, Musikskolen og Kulturhuset Galaksen laver store musicals. I år er vores 10 års jubilæumsforestilling og vi lover, at det bliver et brag af en forestilling med næsten 80 unge talenter på scenen, når vi blæser taget af Galaksen med Grease The Musical. Forestillingen skulle have spillet i april 2020, men pga COVID-19 måtte den udskydes. Nu sætter vi den op igen med premiere søndag 18. oktober og spilledage i uge 43. Og igen i påsken 2021 - og du kan komme med på holdet, der skal spille til påske.


TEATERKONCERT Elsker du at stå på en scene eller overvejer du at prøve kræfter med teater og dans og endda musical, så er det her hold lige noget for dig. Her vil du prøve kræfter med både dans, sang og drama omgivet af professionelle og dygtige undervisere. Vi arbejder hele efteråret og foråret på en forestilling og afslutter forløbet med en teaterkoncert i foråret 2021 på Galaksens store scene.

For alle, der går i 9. klasse eller derover. Hvis du er sanger, danser eller skuespiller, tilmelder du dig på Ungdomsskolen. Hvis du vil være bag ved scenen, som eksempelvis tekniker eller kulissebygger, tilmelder du dig på Ungdomsskolen. Hvis du er musiker, tilmelder du dig på Musikskolen: www.musikskolen.furesoe.dk Vi øver hver mandag fra kl. 19.00-21.30. Vi afholder 2 øve-weekender, i november og januar/februar måned. Datoerne bliver lagt på www.ungdomsskole.dk hurtigst muligt samt ekstra øvedage for mindre grupper. Det er vigtigt, at du afsætter hele påskeferien

Vigtige datoer: Der øves hver mandag fra d. 4/1 2021 – 22/3 2021 Der øves hele påskeferien 2021: · fredag 26. marts – lørdag 3. april fra kl. 10-22 · fredag 26. marts mødes vi kl. 16-22 · Præmiere i Galaksen søndag 4. april kl. 16.00 · 2. forestilling tirsdag 6. april kl. 19.00 · 3. forestilling onsdag 7. april kl. 19.00 · 4. forestilling torsdag 8. april kl. 19.00 · 5. forestilling fredag 9. april kl. 19.00 · Oprydning og afslutning lørdag 10. april


MUSICAL BA T TLE 2021

Det bliver stort! Konkurrencen er for alle, der har musical på deres ungdomsskole. Musicalbattle afholdes på Galaksens store scene med alt, hvad der hører til af professionelle lyd- og lysfolk, teknikere og scene-lir.

Dommerpanelet er top professionelt og vi har brug for et publikum der hujer, hepper, klapper og hjælper os med at give den ualmindelig meget gas på scenen! Læs mere om regler, dato og tilmelding på www.galaksen.dk

Der er store præmier til aftenens vinder, og der bliver desuden uddelt en række præmier til aftenens mest ekstraordinære performere.

LÆS MERE PÅ WWW.UNGDOMSSKOLE.DK


KNALLERT· KØREKORT

FØRSTEHJÆLP

Aldersgrænsen er 15 år og du kan tidligst begynde, når du er 14 år og 6 måneder. Du starter med et 8-timers færdselsrelateret førstehjælpskursus, og herefter starter knallertundervisningen, som er en blanding af teori og kørsel.

TIL BIL OG KNALLERT Vi tilbyder et 8-timers færdselsrelateret førstehjælpskursus både til bil og knallert.

KNALLERT & ­ fo / rstehjaelp LÆS MERE PÅ WWW.UNGDOMSSKOLE.DK


sprog & kultur

ET KIG UD I DEN STORE VERDEN

SPANSK

Hola amigo y amiga, ¿Qué tal? Synes du spansk er fascinerende og drømmer du om at kunne forstå og tale spansk? Vi vil i undervisningen have små samtaler, øvelser og ”lege”, lave spansk mad, tage på spansk-inspirerede ture, høre musik, se film og andre ting. Du vil stifte bekendtskab med både den spanske og den latinamerikanske kultur.¿Nos vemos?

ITALIENSK

Ciao! Synes du italiensk er fascinerende og drømmer du om at kunne forstå og tale italiensk? Vi vil i undervisningen have små samtaler, øvelser og ”lege”, lave italiensk mad, besøge et italiensk supermarked, høre musik, se film, besøge det Italienske kulturinstitut og andre ting. Allora - vieni?

DANSK SOM 2. SPROG

Vi underviser i dansk sprog, dansk kultur og danske samfundsforhold. Ekstra danskundervisning særligt rettet til unge med udenlandsk baggrund.

ENGELSK FOR 6.-7. KLASSE & 8.-10. KLASSE

Synes du engelsk er svært og har du brug for at få hjælp til at blive bedre – så tilmeld dig her. Der er ikke en plan, vi skal nå. Undervisningen tager udgangspunkt i dig, og i hvordan du bliver bedre og mere sikker i engelsk. Så: Come join us – you can do it! Til udvekslingsstuderende –

DANSK SPROG OG KULTUR

Er du udvekslingsstuderende, er det her sikkert noget for dig. Du kommer til at møde andre udvekslingsstuderende. Sammen vil I lære dansk samtidig med, at I lærer om dansk kultur ved fx at besøge Statens Museum for kunst og Nationalmuseet. Ved juletid går vi i skolekøkkenet og bager småkager og lærer at lave en traditionel dansk julemiddag.


LEKTIE HJAELP DER STÅR DYGTIGE LÆRERE PARAT TIL AT HJÆLPE DIG

LEKTIECAFE 7.-10. KLASSE + UNGDOMS· UDDANNELSERNE

• Har du brug for hjælp til lektierne i et eller flere fag? • Eller har du bare lyst til at læse dine lektier sammen med andre i rolige og hyggelige omgivelser? • Eller har du andre grunde til at skulle have et par timers hjælp? I stedet for at kæmpe med lektierne alene derhjemme, har du på dette hold mulighed for - sammen med andre unge, at få hjælp til at få dem lavet. Du er altid velkommen til at komme i lektiecaféen – både med de daglige lektier, men også, når det lige brænder på med nogle afleveringsopgaver.

Læs mere om holdene og tilmeld dig på www.ungdomsskole.dk


GAMING

I FURESØ UNGDOMSSKOLE KAN DU OGSÅ GAME OG FÅ DIN SPILLELYST STYRET. SE BARE HER.

ESPORT

CASUAL GAMING

Kom og vær med til at spille LOL eller Overwatch. Vi træner for at blive bedre, mens vi har det sjovt. Vi vil af og til deltage i online turneringer, hvor vi kan afprøve vores skills! Der vil også blive afholdt flere overnatninger, hvor vi gamer til langt ud på natten, deltager i turneringer, og hygger. Alle kan være med uanset niveau.

En gang om måneden gamer vi en hel lørdag. Du kan både spille singleplayer og møde nye venner, eller spille multiplayer sammen med de andre på holdet - hovedsageligt League of Legends og Heroes of the storm. Vi laver LAN og viewing parties, hvor vi kan se prof’erne spille. Læs mere om holdene og tilmeld dig på www.ungdomsskole.dk


fest fest

FOR 7. & 8. KLASSER

25. SEPTEMBER 2020 rave-fest 4. DECEMBER 2020 19. MARTS 2021 7. MAJ 2021 hawaii-fest DISKOGRUPPEN.DK

E N TR E 3 0, I GALAKSEN I VÆRLØSE ALLE FESTER FRA 20.00 TIL 24.00 BILLET KØBES PÅ DIN SKOLE (KONTORET), KLUB 24 PÅ LL. VÆRLØSE SKOLE, REGNBUEN I FARUM MIDTPUNKT, GALAKSENS KONTOR I VÆRLØSE, UNGDOMSSKOLENS KONTOR I FARUM OG GASVÆRKET I HARESKOVEN FESTERNE ER RØG- OG ALKOHOLFRIE

FURESØ UNGDOMSSKOLE


KROP

&

sjael

PAS GODT PÅ DIG SELV – SE HVORDAN VI KAN UNDERSTØTTE DET

COACHING & VEJLEDNING

Individuelle forløb for alle unge med alle slags og størrelser af udfordringer privat, socialt, i skole og på ungdomsuddannelser. Alle forløb tilrettelægges individuelt efter den enkeltes behov og ønsker. I et coachingforløb er det dig, der bestemmer, hvad du vil arbejde med og ALT kan coaches og ALT kan løses.

MAKEUP & WELLNES

Her har du mulighed for at dygtiggøre dine makeup kundskaber. Vi har alt, hvad du skal bruge for at prøve kræfter med forskellige looks. Du vil få mulighed for at lave dine egne skønheds- og wellnesprodukter. Der vil være ekskursioner på holdet, hvor du har indflydelse på, hvor turen går hen. Kom og vær med.

URBAN RETREAT

ET VINDUE IND I YOGAENS FANTASTISKE UNIVERS På denne workshop laver vi yoga flows og sekvenser som gør dig stærk uden, at du skal være hård. Yoga giver dig fysisk og mental styrke. Du får lejlighed til at mærke hvem du er og lære hvordan din krop kan være din hjælper og vise dig vej til dig selv. Du vil kunne bruge din viden, hvis du senere vil gå til yoga i et yoga studie.


LĂŚs mere om holdene og tilmeld dig pĂĽ www.ungdomsskole.dk


VERDEN RUNDT I MAD

Vi kommer til at opleve og smage en stor del af de mange krydderier der findes. Vi kommer til både at lave hurtig og nem mad og mere komplicerede retter. Du lærer at lave god og spændende mad, som du vil kunne bruge resten af dit liv!

MADLAVNING

Har du lyst til at lave mad og bage? Vi aftaler menuen fra gang til gang og du er velkommen til at komme med forslag, og du må også gerne tage opskrifter på dine livretter med.

CUPCAKES COOKIES

& ANDRE GODE SAGER Dette hold er for dig, der interesserer dig for brød og kager. Du er i høj grad selv med til at bestemme, hvad vi bager. Du behøver ikke at have prøvet at bage før, men dem der har erfaring vil også blive udfordret i forskellige teknikker, når vi laver det lækreste bagværk.

BAG ET MESTERVÆRK

Kom og lav et mesterværk. På denne 2-dages workshop laver vi mesterværkskager, som du har set dem i Den store bagedyst. Du vil selv komme til at bestemme bunde, mousser og hvilket udtryk dit mesterværk skal have.

IS, IS OG MERE IS

På denne 2-dages workshop laver vi alverdens is. Vi laver is der skal stå natten over, og is der kan laves hurtigt, flødeis, mælkeis og sorbetis – og med alle mulige smage.

JULEBAG OG HYGGE

Vi får en rigtig hyggelig dag med masser af julehygge. Du kommer til at eksperimentere med at bage, temperere chokolade, lave karamel og alt muligt andet. Du får selvfølgelig det hele med hjem, så du kan julehygge med familien.


gourmet VI LAVER MANGE LÆKRE TING PÅ UNGDOMSSKOLEN DER ER HELT SIKKERT NOGET DU SYNES OM


GAMES AND ROBOTICS PROGRAMMING

Vi skal udvikle spil, robotter m.m., og er altid interesseret i ny teknologi. Derfor kigger vi også på ting som Virtual Reality, Motion Tracking og meget andet. Målet er ikke, at du skal blive programmør. Målet er, at du skal styrke din opfindersans via programmering som værktøj i et teknologisk fællesskab.

UNGSCIENCE NATURAGENTERNE

Er du til dyr, klima og bæredygtig natur? Bliv naturagent og få et forrygende forløb. Vi laver sjove forsøg i naturen, undersøger dyr i lokalområdet, bygger smarte drivhuse, så du kan dyrke grøntsager på køkkenbordet, som vi laver mad af. Du kommer på spændende udflugter og meget mere.

science og DET MED SCIENCE OG INNOVATION KAN VI BARE PÅ UNGDOMSSKOLEN. SÅ ER DU BIDT AF DET, SÅ LÆS MERE HER

UNGSCIENCE NATURKRAFT

Er du til leg med grøn energi? Vil du bygge din egen powerstation, så du kan oplade din mobil med grøn strøm? Vi udvikler nye måder at gemme energi på. Vi tager på ture og ser hvordan vores forsyningsnet fungerer - og kommer med bud på bedre løsninger. Du putter teknologi i dit tøj. Naturkraft er for alle unge, der interesserer sig for innovation, bæredygtighed og design. Det foregår på ungdomsskolen i Egedal. Læs mere om holdene og tilmeld dig på www.ungdomsskole.dk


innovation


PA VEJ TIL JOB

de hold som vil hjælpe dig i retning af et job

BABYSITTERKURSUS

Kurset giver dig redskaber til at blive en god babysitter. Du lærer om børns udvikling, mad, søvn, psykologi, leg, sikkerhed, førstehjælp og sygdom. Og du får viden om, hvordan man trøster, skifter ble, giver sutteflaske og henter i daginstitution. Du kan bruge dit babysitterbevis, når du søger job som babysitter.

BARISTAKURSUS

Vil du lære at brygge den perfekte espresso og komme først i køen til et fritidsjob på en seriøs cafe? På kurset lærer du om risteproces, brygning, Latte Art m.m. Til slut får du udleveret diplom og du bliver optaget i Segafredo DKs Baristaregister, hvor du får adgang til jobs og events i Danmark.


FURESØ

BRANDKADETTER 14-16 ÅR

Her får du lov til at prøve næsten alt det, som uddannede brandfolk laver. Du bliver undervist på brandstationen af rigtige brandfolk, og på en øvelsesweekend kommer du for alvor til at opleve, hvad det vil sige, når alarmen går.

Læs mere om holdene og tilmeld dig på www.ungdomsskole.dk


alle hold MANDAG

2021 101 102 103 104 105 106 107 108 109

TIRSDAG

201 Bliv bonderøv 16.30-18.00 Farum 202 Elektronisk Musikproduktion 16.30-18.30 Farum 203 Filmspottet 17.00-20.00 Værløse 204 Fitness Dance 17.00-19.00 Farum 205 Forfatterskolen for unge i Furesø 16.30-19.30 Farum 206 Furesø Brandkadetter 17.00-20.00 Farum 207 Naturagenterne 17.00-20.00 Farum 208 Naturkraft 17.00-20.00 Egedal 209 Redesign – sy gammelt til nyt 17.00-20.00 Farum 210 Verden rundt i mad 18.00-21.00 Farum

ONSDAG

301 Dansk som 2. sprog 16.30-18.00 Farum 302 E-sport - LOL 17.00-21.00 Farum 303 E-sport - Overwatch 17.00-21.00 Farum 304 Kanotur 16.00-18.30 Farum 305 Kreativt medieværksted 18.30-21.30 Farum 306 Mountainbike 16.30-17.30 Hareskov 307 Mountainbike 17.45-18.45 Hareskov 308 Skuespil 18.30-21.30 Farum 309 Teaterkoncert 18.30-20.30 Værløse 310 Træklatring 16.30-19.00 Hareskov

TORSDAG

Musical Babysitterkursus Babysitterkursus Band / Trommer / El-guitar Coaching og vejledning Cupcakes og andre gode sager Glaskunst Guitar – begyndere/øvede Jiu-Jitsu - selvforsvar Makeup og wellnes

19.00-21.30 17.00-20.00 17.00-20.00 17.00-20.00 Efter aftale 16.30-20.30 17.30-20.30 16.30-18.30 18.00-20.00 17.00-20.00

Værløse Farum Farum Værløse Værløse Farum Værløse Farum Farum Farum

401 402 403 404 405 406 407

Alene i vildmarken - sammen 16.30-19.30 Farum Barista Kaffekursus 17.00-19.00 Farum Dansk til udvekslingsstuderende 16.30-18.30 Værløse Engelsk for 6.-8. klasse 17.00-18.30 Farum Engelsk for 8.-10. klasse 18.30-20.00 Farum Games and Robotics Programming 17.00-20.00 Farum Italiensk - torsdag 17.00-21.00 Farum søndag 09.30-13.30 Farum 408 Jiu-Jitsu – selvforsvar 19.00-21.00 Værløse 409 Kor og Solosang 16.30-20.30 Værløse 410 Madlavning 18.00-20.00 Farum 411 Showdance 15.30-18.30 Værløse 412 Windsurfing og stand-up paddeling 16.30-19.30 Farum


HOLD TIL ALLE WEEKENDHOLD

601 Bag et mesterværk 10.00-15.00 Farum 602 Casual Gaming 10.00-16.00 Værløse 603 Girlpower Camp – efterår 2020 torsdag - søndag Sverige 604 Girlpower Camp – forår 2021 torsdag - søndag Sverige 605 Gospel workshop fredag - søndag Farum 606 Is, is og mere is 09.00-14.00 Farum 607 Julebag og hygge 10.00-15.00 Farum 608 Klub- og filmaften 18.00-23.00 Farum 609 Spansk 10.00-12.30 Farum 610 Urban Yoga Retriet 11.00-14.00 Farum

LEKTIECAFÉ

902 904 906

Tirsdag 17.00-20.00 Torsdag 17.00-20.00 Torsdag 18.30-19.30

Farum Farum Værløse

KNALLERTKØRESKOLEN INKL. FÆRDSELSRELATERET FØRSTEHJÆLP Tjek holdnr. og datoer på www.ungdomsskole.dk Farum/Værløse FÆRDSELSRELATERET FØRSTEHJÆLP TIL BIL Holdnr. og datoer på www.ungdomsskole.dk

Farum

laes mere om holdene og tilmeld dig på www . ungdomsskole . dk


VED DU AT?


DU OG DINE VENNER HAR JERES HELT EGET HUS

DU KAN VÆRE MED TIL AT BESTEMME, HVAD DER SKAL SKE I DIN BY

I Furesø har vi et Ungepanel. Et Ungepanel er et ekspertråd for alle mellem 14 og 25 år. Når du er en del af panelet, er du en del af et fællesskab, hvor du kan få indflydelse på, hvad der skal ske i din by. For eksempel kan du være med til at lave sjove aktiviteter og events, koncerter, festivaler og turneringer. Men du kan også blive inviteret med til vigtige politiske møder, hvor du sammen med andre unge skal sikre, at Furesø er et fedt sted at bo, når man er ung. Vil du vide mere, så skriv til Ungekoordinator Anne-Mette på mail: ammo@furesoe.dk

DU KAN FÅ PENGE TIL AT LAVE EVENTS FOR DIG OG DINE VENNER

I Furesø har vi en Ungepengepulje. Hvis du er mellem 15 og 25 år og har en god idé, så kan du søge penge til at lave alle mulige forskellige slags projekter. Der er tidligere givet penge til koncerter, sportsturneringer, foredrag, LAN party og poetry slam – men man kan også søge penge til udendørs biograf, kreative workshops, teater, grillarrangementer, pop-up festivaler – kun fantasien sætter grænser. For at få penge til din idé, skal du udfylde et ansøgningsskema, og så får du svar inden for kort tid. Læs mere her: www.furesoe.dk/oplevelser/arrangementer/ dit-arrangement/puljer/unge-penge-pulje/

I Furesø har vi et Ungekulturhus, UKH. Det er et sted for alle unge i Furesø og Huset bliver styret af brugerne mellem 15 og 25 år. UKH har Musikstudie, fotostudie, kreaværksted, kaffehjørne, køkken til fællesspisning, have med grill og stort fællesrum med brætspil, sofaer og storskærm til filmaftener. I huset er der fester, brætspilshygge, fodboldaftener, grillarrangementer og meget andet. Du kan selv besøge Huset og se, om det er noget for dig. Følg med på Husets facebookside her: www.facebook.com/UKHFuresoe/ eller kontakt Ungekoordinator Anne-Mette på mail: ammo@furesoe.dk

DU HVERT ÅR KAN STEMME PÅ ET TALENT

Hvert år uddeler Furesø kommune en talentpris til særlige unge talenter mellem 13 og 19 år, der har markeret sig inden for kulturog idrætsområdet i eller uden for kommunen. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde ved at stemme på din favorit. Hold øje med ungdomsskole.dk / facebook/ Furesø Ungdomsskole

DU KAN KOMME TIL KLUB AFTENER

Kom til hyggelige klubaftener på ungdomsskolen Vi starter kl. 18 9. oktober 2020 4. December 2020 12. Februar 2021 12. Marts 2021 Her får du mulighed for at hænge ud med dine venner og måske møde nogle nye. Vi sørger for bordtennis, brætspil og pizza. Kl. 18. smækker vi film på storskærmen og servere voldsomt mange popcorn


Kåret som årets mest elevvenlige kommune 2020 af Danske Skoleelever

FURESØ UNGDOMSSKOLE Paltholmterasserne 1 · “BYEN” (tidligere Bybækskole) 3520 Farum 72 35 76 00 ungdomsskole@furesoe.dk ungdomsskole.dk

Profile for Furesø Ungdomsskole

FU 2020  

FU 2020  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded