Page 1


PROFESSIONAL BODY SUGARING KROPPSSOCKRING Kroppssockring är en urgammal hårborttagningsteknik, som användes redan på Kleopatras tid i det antika Egypten. Sockring utförs också i Mellanöstern, Nordafrika och i Fjärran Östern. Sockringen är en säker, hygienisk och skonsam hårborttagningsmetod. Den lämpar sig för alla hudtyper och alla hudområden. Sockret tillverkas av 100 % naturliga ingredienser, och djurförsök görs inte i tillverkningsfasen. Sockret orsakar inte några allergiska reaktioner. I jämförelse med vax är sockret mycket vänligare mot huden. Det kladdar sig inte fast i hudcellerna, utan det tar bort hårstråna samtidigt som det peelar huden. Efter sockerbehandlingen är huden len som silke. Sockret avlägsnas från huden med varmt vatten. Inga oljor eller rengöringsmedel behövs för att avlägsna sockret. Huden är inte heller klibbig efter sockringen. Med den rätta sockringstekniken, med vilken man tar bort hårstråna i växtriktningen, kan man ta bort mycket korta strån. Till och med så korta strån som 2 mm långa kan tas bort utan att de brister. En av de stora fördelarna med sockringen är, då den utförs regelbundet, att den hämmar hårväxten och hårstråna blir tunnare och mjukare.


SWEET BODY - SOCKRINGSPRODUKTERNA SWEET BODY - KROPPSSOCKREN Sweet Body-kroppssockren är hygieniska, säkra, kvalitativa och förmånliga att använda. I Sweet Body-kroppssockren samt i de andra biprodukterna används endast naturliga ingredienser, som lämpar sig för alla hudtyper, även för ömtålig och allergisk hud. Med Sweet Body-sockermassorna kan man på ett skonsamt sätt ta bort hårväxt från alla hudområden, också från ansiktet. Produkterna orsakar ingen irritation och huden känns silkeslen efter sockringen.

PREMIUM SOFT / REGULAR / FIRM Premium-sockerpastan består av bassocker, som innehåller socker, vatten, gummi arabicum och citronsyra. Tack vare gummi arabicumet fästs sockret lätt på hårväxten och massan är lätt att bearbeta. Premium-sockret finns i tre olika sammansättningar: Premium Soft lämpar sig för sockring av hela kroppen. Den lämpar sig för användning när det är kallt och för en mera erfaren utövare. Premium Regular lämpar sig för hela kroppen. Detta socker är till sin sammansättning en aning styvare än Premium Soft. Premium Firm lämpar sig för användning i varma och fuktiga klimat, samt i ansiktet och på bikiniområdet. Premium-kroppssockren finns tillgängliga i 1000 g förpackningar.

PREMIUM REGULAR - DOFTSOCKREN Premium Regular Orange och Strawberry sockerpastorna doftar av frisk apelsin och söt jordgubbe, och de lämpar sig för sockring av hela kroppen. De sköna dofterna gör sockringen till en behaglig upplevelse både för kunden och för utövaren. Sockerpastan innehåller socker, vatten, citronsyra och gummi arabicum. Sockret innehåller tillsatser av aromatiska dofter.


SWEET BODY - PRODUKTERNA BODY CLEANSER Body Cleanser är en hudrengörande vätska som används före sockringen. Vätskan avlägsnar make-up och fett från huden. Fukta en vaddtuss med Body Cleanser och torka noggrant av området som ska sockras. Body Cleanser lämpar sig för ansiktet och hela kroppen.

BODY MIST Body Mist är ett väldoftande kroppsspray, som rengör huden efter hårborttagningen. Spraya Body Mist-kroppssprayet på kundens hud. Sprayet fuktar och uppfriskar huden efter sockringen.

BODY POWDER Den finkorniga talken innehåller naturlig lera. Den absorberar fettet och fukten från huden och underlättar sockringen, särskilt på hudområden som lätt svettas, såsom bikiniområdet och armhålorna. Talken innehåller allantoin, ett ämne som lugnar huden. Talken innehåller inte några doftämnen, utan den innehåller endast naturliga ingredienser. Body Powder-talken breds ut på huden före sockringen.

SOOTHING BALM Soothing Balm är en lugnande kräm som ska användas efter sockringen. Den innehåller rikligt med pantenol, urea och makadamiaolja. Krämen innehåller varken parabener eller syntetiska oljor. Massera in krämen i kundens hud efter sockringen.


FÖRBEREDELSER FÖR SOCKRINGEN Dagen innan och på sockringsdagen får huden inte peelas. Peeling bör också undvikas under några dagar efter sockringen.

KONTRINDIKATIONER FÖR SOCKRINGEN - Isotretinoin-medicinering (ett A-vitaminderivat, Roaccutan) - Utstående födelsemärken och fibromer - Stora blåmärken och åderbråck - Vårtor, herpes - Solbränd hud - Färska ärr - Inflammerad akne i ansiktet eller på ryggen


UTFÖRANDET AV SOCKRINGEN 1.

Tvätta dina händer.

2.

Torka området som ska sockras med en vaddtuss som har fuktats med Body Cleanser.

3.

Bred ut ett tunt lager Body Powder-talk på området som ska sockras.

4.

Ta på dig handskar och börja sockringen. När du första gången öppnar en sockerburk, värm burken så lossnar det inre locket lättare.

5.

När sockringen är klar, spraya Body Mist-kroppsspray på det sockrade området, bred noggrant ut sprayet över hudområdet, så att sockret avlägsnas från huden.

6.

Efter sockringen med Sweet Body, rekommenderas en kort lättmassage med den lugnande vårdkrämen Soothing Balm, som gör sockringen till en behaglig upplevelse för kunden.


EFTER SOCKRINGEN Efter behandlingen bör man under ungefär ett dygn undvika bastande och träning som ger kraftig svettning. Efter sockring av armhålorrna bör man undvika att använda deodorant under ett dygn. Samma gäller för sockring av ansiktet, det är bra att låta huden andas utan tilltäppande make-up. Det är ytterst viktigt att hålla huden fuktig, så att inåtväxta hårstrån kan undvikas. Efter sockringen bör huden skyddas väl mot solen. Det är viktigt att peela huden hemma mellan sockerbehandlingarna, men på behandlingsdagen, dagen innan och följande dag efter behandlingen får peeling inte utföras. Beroende på området som har sockrats och hårstråets längd, rekommenderas en ny behandlingstid för kunden. Det rekommenderade sockringsintervallet för armhålorna och bikiniområdet är 3 - 5 veckor, för smalbenen 3 - 6 veckor, för låren 6 - 8 veckor och armarna 8 - 10 veckor. Det rekommenderade behandlingsintervallet för sockring av ryggen är 4 - 6 veckor och för ansiktsområdet 3 - 4 veckor.


Återförsäljare:

Kalervonkatu 40 53100 Villmanstrand tel. 045 1881188 / janica@kauneustukkuelite.fi www.kauneustukkuelite.fi Tillverkas för: Tradeva Oy Ltd. PB 403, 53101 Villmanstrand

Sweet Body SE  

SWEET BODY - KROPPSSOCKREN

Advertisement