Page 1

Kristiansand pĂĽ sitt beste Kristiansand pĂĽ sitt beste


Kronen pĂĽ verket 2

Trinn 1

Bygg D


Trinn 2

Bygg B Trinn 1

Bygg C Trinn 2

Bygg A

Endelig er vi her. Siste byggetrinn. Fullføringen av en ny bydel – i byen, ved havet. Etter mange års målrettet utvikling har Tangen forvandlet seg fra et slitent industriområde til å bli Kristiansands kanskje mest attraktive bomiljø. Sentralt, urbant og moderne. Og samtidig idyllisk, grønt og maritimt. Hele pakka. Og denne gang har vi ikke spart på noe. For Bystranda Blå har alt. Dette er selveste kronen på verket. Og den kan bli din! 3 Kristiansand på sitt beste


Nå ferdigstilles populære Bystranda Grønn park, lys strand og blått vann på tre sider – lakselva Otra, Bystranda og innseilingen til Byfjorden. Det er med stolthet vi presenterer deg for Bystranda Blå. All infrastruktur, alle veier og parkområder er nå ferdigstilt. BRG/Kruse Smith er hovedentreprenør, og prisbelønte Kari Nissen Brodtkorp/Mer arkitekter er nok en gang garantist for strek, farge og form. Alt ligger dermed til rette for den perfekte finale når NRK-bygget rives og et nytt, vakkert og sjønært signalprosjekt reiser seg i Kristiansand.

På Bystranda Blå legger vi i første omgang ut 121 topp moderne leiligheter i ulike størrelser og prisklasser. Vi garanterer god takhøyde, lekker innredning og høy bokvalitet. De fleste leilighetene er gjennomgående med store vindusflater for maksimal glede av sol, lys og utsikt. Innendørs har vi også satt av hele 300 kvm med fellesarealer for alle beboere. Her kommer blant annet resepsjon, selskapslokale, kjøkken, bibliotek, trimrom og gjestehybler.

Et svært ettertraktet sted å bo Det største og flotteste Bystranda er blitt en del av kristiansandernes identitet uteområdet på hele Bystranda med vakker strand, et yrende folkeliv, blått hav og med Odderøya og Oksøy fyr i horisonten. Arrangementer som Palmesus trekker årlig store folkemengder til Bystranda, og utsikten mot verdensstjernene er det mange som setter pris på. Resten av de 51 ukene i året er det stjernene på himmelen, bruset fra havet og følelsen av å bo tett på naturen som preger det bynære livet ved havet.

4

Vi kunne bygget tettere. I stedet har vi valgt å bygge fire leilighetsbygg med god avstand til fordel for et heller romslig uteareal. Utearealet, eller parken, strekker seg gjennom hele tomta med beplantning, møteplasser, vannspeil og gir mye luft til prosjektet. Da får også leilighetene enda mer lys, sol og utsikt. Faktisk får boligene på Bystranda Blå det største og flotteste felles uteområdet på hele Bystranda.

Så velkommen til det gode liv vannkanten. Dette kan bli ditt. Med sin fantastiske beliggenhet og høye bokvalitet i en by som stadig vokser, bør dette i tillegg være en sikker og god investering. Vi håper derfor du finner de kommende sider av interesse.

Fakta Bystranda Blå • • • • • • •

Siste, avsluttende utbygging på Tangen Byggetrinn 1 med 122 leiligheter i bygg C og D Totalt 248 leiligheter i bygg A, B, C og D Priser fra kr 2.190.000,Størrelser fra BRA 39-193 m2 Planlagt byggestart: 3.kvartal 2018 Planlagt overtakelse: 1.kvartal 2021


Trinn 1

Trinn 2

Bygg C

Bygg A Trinn 1

Trinn 2

Bygg B

Bygg D

5 Kristiansand pĂĽ sitt beste


Illustrasjon leilighet C 1.6.2 i 6. etasje, bygg C Plantegning pĂĽ side 59

Du skal ha det godt nĂĽr du bor i byen ved havet.

6


Slipp sjølufta inn På Bystranda Blå byr vi på et spennende og variert utvalg av topp moderne leiligheter med god takhøyde, lekker innredning og høy bokvalitet. De fleste leilighetene er gjennomgående med store vindusflater for maksimal glede av sol, lys og utsikt, enten det er mot innseilingen med Oksøy og Byfjorden, elvebredden med lakseelva Otra eller båthavna og livet på Bystranda. Her kan du våkne opp, åpne dørene til terrassen, puste ut og slippe sjølufta inn. Du skal ha det godt når du bor i byen ved havet. Det blir god avstand mellom byggene med delvis inntrukne terrasser og balkonger og forhager for leilighetene på bakkeplan. Bystranda Blå blir bygd med materialer av tegl, puss, glass og tre i harmoni med resten av Bystranda. Vi vil at Bystranda Blå skal bli et referanseprosjekt vi som utbyggere kan være stolte av. Da blir detaljer vik-

tig. Og derfor stiller vi også store krav til våre håndplukkede leverandører. Fra kjøkken, bad, gulv og fasadematerialer til profesjonelt fagarbeid innen elektro, rør og ventilasjon. Utover dette har vi også åpnet opp for ulike tilvalg for deg som ønsker spesielle oppgraderinger eller løsninger. Vi skal i hvert fall strekke oss langt for at du skal få det som du vil.

7 Kristiansand på sitt beste


Illustrasjon leilighet C 2.7.2 i 7. etasje, bygg C Plantegning pĂĽ side 84

8


9 Kristiansand pĂĽ sitt beste


Illustrasjon leilighet D 1.6.2 i 6. etasje, bygg D Plantegning pĂĽ side 118

10


Illustrasjon fra terrassen i leilighet D 1.6.1 i 6. etasje, bygg D Plantegning pĂĽ side 117

11


Illustrasjon leilighet C 1.2.1 i 2. etasje, bygg C Plantegning pĂĽ side 43

12


Illustrasjon leilighet C 1.4.4 i 4. etasje, bygg C Plantegning pĂĽ side 46

13


Mulighet for egen hage

På Bystranda Blå legger vi særlig vekt på komfort og trivsel. Ikke bare med tanke på beliggenheten ved sjøen, solforhold og utsikt, men også natur – det grønne element. Nå har du også mulighet til å sikre deg leilighet i første etasje med din egen lille og skjermede, private oase. Dette er nærmest unikt for nye leilighetsbygg i Kristiansand sentrum. Fargerikt, levende og lettstelt. Og bare til glede. Hva med et kveldsbad med sommergjestene før du tenner grillen og inviterer til fest? Leilighet C.2.1.1 i 1. etasje, bygg C Plantegning på side 63

14


Illustrasjon fra hagen i leilighet C.2.1.5 i 1. etasje, bygg C Plantegning pĂĽ side 67 15 Kristiansand pĂĽ sitt beste


Et unikt og frodig utemiljø På Bystranda Blå har vi lagt vår ære i å skape et vakkert, grønt uteområde med unike fellesarealer. Derfor har vi da også valgt å øremerke så mye som halvparten av totaltomten til en felles park. Med dette grepet oppnår du som boligkjøper flere fordeler; mer sol, lys og utsikt for den enkelte leilighet. Og samtidig økte muligheter for møteplasser og trivsel for et godt nabofellesskap. I parken blir det gressplen, gangsti med busker og blomster, hyggelige benker, et eget drivhus og vakker belysning på kveldstid. Eller sagt på en annen måte; på Bystranda Blå er det bare å lene seg tilbake, slappe av og la humla suse.

16 Kristiansand på sitt beste

Drivhusene i parken vil utvide sesongen.


Trinn 1

Bygg C Trinn 2

Trinn 2

Bygg A

Bygg B

Trinn 1

Bygg D

17 Kristiansand pĂĽ sitt beste


18


Bygg D sett fra parken. Heter det Bystranda Blå så er det klart at navnet forplikter.

Blått. Blått. Blått. Og blått. Det er rart med det, men utsikt mot sjøen gjør noe med oss. Vann er vakkert, inspirerer og skaper ro. Det er helsefremmende og ”godt for sjela”, som vi sier. På Bystranda Blå er du ekstra heldig. Her bor du med vann på hele tre sider av boligen. Men vi stopper ikke der. For midt mellom byggene, i hjertet av det vakre, grønne fellesområdet, har arkitektene tegnet inn et stort og glitrende vannspeil som en slags levende skulptur vi håper du og dine vil få mye glede av. Vannspeilet blir en unik og kvalitetsmessig tilleggsdimensjon. En leken attraksjon som vi ønsker skal gi livet på Bystranda Blå ekstra trivsel og særpreg.

19 Kristiansand på sitt beste


Rom for gjester og nabofellesskap

Det handler om en enklere og bedre hverdag.

20


På Bystranda Blå har vi lagt ekstra vekt på bokvaliteter knyttet til gode sosiale møteplasser og nabofellesskap. Ikke bare ute, men også inne. Her har vi satt av hele 300 kvm til ulike fellesområder til glede for alle som flytter inn i Bystranda Blå. I fellesområdet kommer en hyggelig resepsjon med sittegrupper, peis, kaffemaskin, bibliotek med bøker, ferske magasiner og aviser. Her kommer trimrom så du kan holde deg i form hele året. Får du besøk så har du egne gjestehybler i bakhånd. Og ønsker du å lage middag sammen med venner eller naboer, eller kanskje feire en familiebegivenhet, så har du attpåtil tilgang til eget selskapslokale med kjøkken og alt du trenger i hyggelige omgivelser.

Alt dette og mer håper vi vil bidra til at Bystranda Blå vil fremstå som et annerledes og bedre prosjekt og bomiljø. Det handler om en enklere og bedre hverdag. Dessuten vil fellestilbudet bidra til økt bokvalitet, fleksibilitet, sosial tilhørighet og samtidig spare behov for areal i din egen leilighet.

Trimrommet ligger på bakkenivå med utsikt mot parken. 21


Langs sjøen til byen

På Bystranda har du alt du trenger i hverdagen like utenfor døra. Kort vei til dagligvare, apotek, frisør og legesenter, og samtidig Scandic Bystranda Hotel og populære Aquarama som nærmeste nabo. Og skal du i butikker i Markens, møte kjente på kafe eller gå på konsert i Kilden om kvelden, er du bare en idyllisk rusletur unna. Livet og utsikten langs vakre Strandpromenaden er en befriende og sval belønning i seg selv.

FOTO: Anne Lise Norheim

22


Morgenbad på palmestrand

Havsalt hår og et kaldt, glass nypresset appelsinjuice som venter på brygga. Frihet og feriefølelse. Det er deilig med en god start på dagen. Og om litt er også kaffen klar.

23 Kristiansand på sitt beste


Sosialt på Bystranda Ole Nygaard har Bystranda som nærmeste nabo. De andre naboene spiller han gjerne boccia med. - Det heter petanque når du spiller med stålkuler, retter naboen Gunn, som huker seg ned og sikter på den lille trekula som det gjelder å komme nærmest. Vi nikker og lærer. Ole visste det, selvsagt. Han spiller av og til, og roser det sosiale initiativet og miljøet som Tangen er blitt så kjent for. - Vi trenger ikke en egen forening for å bli kjent med hverandre. De sosiale møtepunktene er så mange her, at vi blir naturlig omgangsvenner, alle, sier han. - Nå må dere bli ferdig med å ta bilder snart, vi må konsentrere oss, sier naboene muntert. Ole serverer et stort glis. - De der, sier han og humrer, – det er en fin gjeng.

Monte Carlo som største meritt. - Med Opel Kadett, selvsagt, smiler han. Han drev også med seiling, og har vært innom så godt som hver eneste klasse. - Yngling, flipper, A-jolle, optimist, BB11, you name it, I did it, sier Ole. Et aktivt liv både på jobb og privat - på veien og til sjøs, særlig som ung – har nå ført ham tilbake til sjøen og det gode liv ytterst på Tangen. Her har han vidsyn og sjelefred. - Det er noe helt eget over det å våkne opp med lyden av bølger og sjøfugl, vind og vær. Jeg tror det gjør noe godt med oss å kunne leve så nær naturen.

Rally og seiling

Smart med leilighet

Ole drev bilforretningen Nygaards Auto og solgte Opel og amerikanere i sine yngre dager. Bilinteressen har han hatt hele livet, og Ole har kjørt billøp, rally og rallycross. Han har en 2. plass for forhjulsdrevne biler i 24

- Som jeg var inne på, det sosiale livet krydrer tilværelsen vår her på Tangen. Det at man har satset på å bygge arenaer for fellesskap betyr svært mye. Livet i leilighet kontra eget hus eller rekkehus er også

helt ukomplisert, minner han om. Og når det siste byggetrinnet, Bystranda Blå, står ferdig, forsvinner heisekraner og anleggsvirksomhet for godt fra Tangen. Alt er ferdig. En ny bydel er komplett. - Du trenger ikke ha tanke for gressplen, vegger, tak, råte og forfall, snømåking eller annet forefallende arbeid rundt huset. Alt ordnes, vi har vaktmestertjenester som fungerer ypperlig. Det er bare å kjøre bilen rett i parkeringsanlegget og ta heisen opp. Så kan man bruke tiden til andre ting enn vedlikehold. - Vi kan vedlikeholde det gode liv i stedet, sier han.


Kristiansand Dragefestival setter farge på himmelen

”Og når det siste byggetrinnet, Bystranda Blå, står ferdig, forsvinner heisekraner og anleggsvirksomhet for godt.”

Ole Nygaard, beboer

25 Kristiansand på sitt beste


Utbyggere og entreprenører

Trinn 1

Bygg D

Trinn 2

Bygg B Trinn 1

Bygg C

Menneskene bak Bystranda Blå er erfarne og solide eiendomsutviklere med inngående kjennskap til området. Kruse Smith, BRG, Oksøy Eiendom, Tangen Utbyggingsselskap og Acto er utbyggere. Entreprenører er arbeidsfellesskapet BRG og Kruse Smith.

Med respekt for en av byens flotteste tomter 26

Trinn 2

Bygg A


En drømmetomt for arkitekter Det er i samspillet mellom rom og omgivelser, mellom innside og utside at vi skaper arkitektur. Tomter er ulike. For hvert prosjekt forsøker vi å gripe "stedets ånd" og forsterke kvaliteter i omgivelsene.

Prisbelønt arkitekt

Den anerkjente og prisbelønte arkitekten mener nærheten til sjøen og tomtens robuste historie danner grunnlag for formgivningen på Tangen. Utsikten mot skjærgården og horisonten representerer en spenningsfylt kontrast til elverommet – det storslagne mot det intime. Kontakten med sjøens liv og bevegelse, lyder og lukter – og ikke minst sjøens lys og refleksenes spill, gir stedet en spesiell atmosfære. Arkitektkontoret Kari Nissen Brodtkorb AS har fra før av høstet stor anerkjennelse for blant annet utformingen av Stranden 1 på Aker Brygge. Kontoret har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser for sitt arbeid – Murverksprisen, Europeisk stålkonstruksjonspris, Statens Byggeskikkspris og Houens Fonds pris, som er Norges høyeste utmerkelse i arkitektur. Etter godkjent skisseprosjekt gikk Kari Nissen Brodtkorb av med pensjon, og i forbindelse med generasjonsskiftet endret kontoret navn til MER arkitektur as. Kontoret ledes nå av den mangeårige partneren Maj Jøsok, som bl.a. hadde ansvar for gjennomføringen av Bystranda Terrasse.

Arkitektene

Konseptet og bebyggelsen

Intensjonen er å oppføre et funksjonelt og vakkert boligkompleks med høy arkitektonisk kvalitet til nytte og glede for beboerne, de nære omgivelsene og byen. Det tilstrebes en variert bebyggelse innenfor en helhetlig plan for Tangen, hvor eksisterende bebyggelse/boliger hensynstas. Det er et mål å formgi boliger med vakre rom inne og ute, rom med muligheter for ulik bruk, hvor tilrettelegging for både privatliv og sosialt liv ivaretas i formgivningen. Høy bokvalitet ivaretas ved at de fleste leilighetene har sjøutsikt, gode solforhold og med gjennomlys eller to-/tresidig belyst over hjørne. Privatliv oppnås ved god avstand mellom byggene, delvis inntrukne balkonger og terrasser, og forhager for leiligheter på bakkeplan. Underdeling i fire mindre nabolag med 5060 leiligheter anses å være en fattbar gruppe for identifikasjon og tilhørighet. Det opprinnelig planlagte gatetunet mellom Bystranda og Otra erstattes med en smalere gangvei, et generøst vannspeil og frodig vegetasjon. Sammen med eksisterende gangvei sentralt på Tangen, dannes det et naturlig skille mellom de fire nabolagene.

Kari Nissen Brodtkorb

Mai Jøsok og Marte Tomren

27


Bystranda har alt – Her bor vi nesten midt ute i havgapet og likevel med nærhet til alt vi trenger, sier Anne-Lise Flåt. Anne-Lise bor i B-blokka ytterst på Bystranda, og det har hun gjort med stor fornøyelse de siste tre årene. - Jeg bruker promenaden, parken og Bystranda mye. Det er fantastisk rekreasjon, og jeg kunne virkelig ikke tenkt meg et bedre sted å bo, sier hun. – Her er det kort vei til butikker og aktiviteter, byen er bare et steinkast unna. - Og ikke minst er det estetisk flott, hele området. Det betyr mye for trivselen at omgivelsene er vakre, sier Anne-Lise.

Aktiviteter

- Det er et utrolig rikt og godt fellesskap her på Tangen, og det yrer av folkeliv, fiskere på odden, folk som går tur med hunden, unge som spiller frisbee, mennesker i alle aldre som samles rundt boccia og annen lek på gressplenene. Og sankthansfeiringen er et stort høydepunkt for henne. Hele byen samles ytterst på Tangen rundt det flotte bålet. 28

– Jeg synes Palmesus også er et høydepunkt, det er jo bare en liten helg i året. De er så hyggelige og høflige, de unge, og kommer av og til bort og spør pent om å få låne toalettet, ler hun. – Det får de selvsagt. Hun er også jevnlig på Vipers-kamper, og lidenskapelig opptatt av håndball. – Det er så mye liv og røre her, at man virkelig føler man bor midt i sentrum av alle begivenheter. Og når man trenger noen rolige øyeblikk, er det bare å stenge av.

Sjønært og bynært

Da tiden var inne for å flytte fra huset, var det leilighet som var det selvsagte alternativet for henne. Tangen ble svaret, ikke minst på grunn av det sosiale og nærheten til sjø og natur. Og idrettsanlegget i verdensklasse bare en to minutters spasertur unna. - Jeg bruker Aquarama mye, og på grunn av en kneskade måtte jeg komme meg til en god, personlig trener. Nå kan jeg gå så mye jeg vil uten smerter.


”Det gir meg en helt egen, indre ro å bo her på Bystranda”

Anne-Lise Flåt, beboer

Og Anne-Lise er som sagt glad i å gå turer. Hun lever med været, enten det er storm i kastene eller glitrende sommersol som bader Tangen. - Det er mye vær her ute, det er jo vi nordmenn vant til, og setter pris på. Ingen dag er lik den neste. Og det er så stille og fint om natta. Det gir meg en helt egen, indre ro å bo her på Tangen, sier Anne-Lise. 29 Kristiansand på sitt beste


rinn2 TTrinn

2

Bygg A

rinn2 TTrinn

2

Bygg B

Otra

Trinn 1

Bygg C

Bystranda

30

Trinn 1

Bygg D


Utomhusplan

Otra

Foreløpig, 22.04.18

Trinn 2

Bygg A Trinn 1

Bygg C

Trinn 2

Bygg B Trinn 1

Bygg D

Bystranda 31


Bygg C sett fra parken, med Otra i bakkant.

32


Velkommen til Bygg C

Bygg C vender mot Otra og parken. 68 varierte leiligheter fra 39 til 140 m2. Legg merke til at bygget ligger nærmere Otra enn Tangen Ytterst. Det gir flere av leilighetene fantastisk utsikt mot Oksø. Mange får også balkonger mot morgensola og Otra.

Bygg C sett fra Otra. 33 Kristiansand på sitt beste


LEILIGHETSFORDELING/PLASSERING 2-ROMS LEILIGHETER 3-ROMS LEILIGHETER 4-ROMS LEILIGHETER

A

5-ROMS LEILIGHETER

OTRA

INNGANG

B ANDA BYSTR

C D

NB: LEILIGHETSNUMMER ANGIR PLASSERING RELATERT TIL HUS C OG D, OPPGANG OG ETASJE KODE FOR LEILIGHETSNUMMER: EKS.

C1.1.1

HUS

LEILIGHETSNR. ETASJE

OPPGANG

AREALER ER ANGITT I BRUKSAREAL De sorte pilene på nedenforstående etasjeplan markerer oppgangene i byggene. Det vil si at leilighetsnummer som starter med C1 har oppgang C1, de som starter med C2 har oppgang C2, de som starter med D1 har oppgang D1 og de som starer med D2 har oppgang D2. C1 D2 D2.1.2 79,2 m2

D2.1.1 D1.1.3 100,3 m2 87,5 m2

FELLES

D2.1.4 79,5 m2

C2

D2.1.3 79,5 m2

C2.1.5 C2.1.4 C2.1.3 79,7 m2 79,9 m2 38,6 m2

C2.1.1 C1.1.6 100,2 m2 83,2 m2

C2.1.2 38,6 m2

D1

D

34

D1.1.1 79,2 m2 D1.1.2 79,7 m2

1. ETASJE

C1.1.1 65,2 m2

C1.1.5 64,6 m2

C1.1.2 65,2 m2

C1 C2

D2

441 600 000,0 644 510 000,0

C1.1.7 81,2 m2

C

C1.1.3 79,4 m2 C1.1.4 79,0 m2


D1.2.1 80,5 m2 D2.2.3 133,1 m2

D2.2.1 94,6 m2

D1.2.6 77,4 m2

D1.2.7 83,7 m2

D1.3.1 80,5 m2 C2.2.4 97,4 m2

C2.2.5 44,1 m2

C2.2.3 71,8 m2

C2.2.2 53,8 m2

C2.2.1 C1.2.6 83,8 m2 77,4 m2

C1.2.7 83,6 m2

C1.2.1 108,1 m2

D2.3.3 132,7 m2

C1.2.5 58,7 m2

C1.2.2 65,2 m2

D2.3.2 127,9 m2

D2.3.1 94,6 m2

D1.3.7 77,4 m2

D1.3.8 83,7 m2

D1.2.2 83,2 m2 D2.2.2 127,9 m2

D1.2.5 56,7 m2

D

D1.2.4 74,7 m2

C2.3.4 97,1 m2

C2.3.5 44,1 m2

C2.3.3 71,9 m2

C2.3.2 53,8 m2

C2.3.1 C1.3.6 83,8 m2 77,4 m2

C1.3.7 83,6 m2

C1.3.1 108,1 m2

C1.3.5 102,1 m2

C1.3.2 65,2 m2

D1.3.2 52,2 m2

C

D1.2.3 74,6 m2

C1.2.4 75,1 m2

D

C1.2.3 74,6 m2

2. ETASJE

D1.3.6 102,1 m2

D1.3.5 74,7 m2

D1.3.3 65,3 m2

C

D1.3.4 74,7 m2

C1.3.4 75,1 m2

C1.3.3 74,7 m2

3. ETASJE

D1.4.1 80,5 m2 D2.4.3 132,7 m2

D2.4.1 94,6 m2

D1.4.7 77,4 m2

D1.4.8 85,2 m2

D1.5.2 74,5 m2 C2.4.4 97,1 m2

C2.4.5 44,1 m2

C2.4.3 71,9 m2

C2.4.2 53,8 m2

C2.4.1 C1.4.6 83,8 m2 77,4 m2

C1.4.7 83,6 m2

C1.4.1 108,1 m2

D2.5.3 124,7 m2

C1.4.5 102,1 m2

C1.4.2 65,2 m2

D2.5.2 106,0 m2

D2.5.1 115,4 m2

D1.5.1 55,6 m2

D1.4.2 52,2 m2 D2.4.2 127,9 m2

D1.4.6 102,1 m2

D

D1.4.5 74,7 m2

D1.4.3 65,3 m2

D1.4.4 74,7 m2

C2.5.3 125,0 m2

C2.5.1 C1.5.6 83,8 m2 77,4 m2

C1.5.7 83,9 m2

C1.5.1 101,7 m2

C1.5.5 102,4 m2

C1.5.2 65,2 m2

D1.5.3 52,2 m2

C

C1.4.4 75,1 m2

4. ETASJE

D

C1.4.3 74,7 m2

C2.5.2 107,0 m2 D1.5.7 79,7 m2

D1.5.4 65,3 m2

D1.5.6 71,6 m2

D1.5.5 71,6 m2

C

C1.5.4 72,0 m2

C2.7.1 147,0 m2

C1.7.1 87,9 m2

C1.5.3 71,6 m2

5. ETASJE

D2.6.1 192,5 m2

D1.6.4 90,4 m2

D1.6.1 121,7 m2

C2.6.3 97,8 m2

C2.6.1 C1.6.3 83,8 m2 73,2 m2

C1.6.1 113,6 m2

C2.6.2 78,8 m2 D1.6.3 120,3 m2

C2.7.2 139,7 m2

D1.6.2 114,9 m2

C1.7.2 124,7 m2 C1.6.2 134,5 m2

D 6. ETASJE

C

D 7. ETASJE

C 35


C1.1.1 65,2m2 65,2m2 3-ROMS 1 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

SØYLE

SØYLE

STUE/KJK 29,7 m2 STUE/KJK 29,7 m2

SOV 7,3 m2

ENTRE 6,7 m2

SOV 7,3 m2

ENTRE 6,7 m2 BAD 5,1 m2

FASADE MOT OTRA

BAD 5,1 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

BALKONG 7,0 m2

BALKONG 7,0 m2

SOV 14,4 m2

SOV 14,4 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

36


C1.1.2 65,2m2 65,2m2 3-ROMS 1 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

STUE/KJK 29,7 m2 STUE/KJK 29,7 m2

ENTRE 6,9 m2 BAD 5,1 m2

ENTRE 6,9 m2

BALKONG 6,1 m2 BALKONG 6,1 m2

SOV 7,3 m2

SOV 7,3 m2 SOV 14,3 m2

FASADE MOT OTRA

BAD 5,1 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

SOV 14,3 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

37


.1.3

79,4m2 2 M: 77,4mC1.1.3 : 3-ROMS BRA: 79,4m2 P-ROM: 77,4m2 : 1 ETG. 3-ROMS 1 ETG.

ROM: PLAN:

7,2 m2 7,2 m2

PORTAL - ÅPENT OPP I 2 ETG. PORTAL - ÅPENT OPP I 2 ETG.

AGGREGAT

STUE/KJK STUE/KJK 2 35,435,4 m2 m

ENTRE ENTRE 8,7 m2 2

5,1 m2 UTEPLASS 20,2 m2

SOV 7,9 m2

8,7 m

BAD 2 5,1 mBAD

UTEPLASS 20,2 m2

AGGREGAT

BOD 1,5 m2 BOD

SOV 13,0 m2

1,5 m2

SOV 7,9 m2

SOV 13,0 m2

BAD 3,2 m2

BAD 3,2 m2

FASADE MOT OTRA

FASADE MOT OTRA

B

A D

C D

38

OTRA

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


1.1.4 79,0m2 2 C1.1.4 77,0m 3-ROMS BRA: 79,0m2 1 ETG. P-ROM: 77,0m2

A: ROM: M: AN:

3-ROMS 1 ETG.

ROM: PLAN:

AGGREGAT

ENTRE 2,2 m2 ENTRE 2,2 m2

AGGREGAT

STUE/KJK 32,8STUE/KJK m2 32,8 m2

UTEPLASS 22,1 m2

UTEPLASS 22,1 m2

GANG GANG8,5 m2 8,5 m2

SOV 7,7 m2

BOD BOD BAD BAD 2 2 2 5,1 m5,1 m2 1,5 m 1,5 m

SOV 13,0 m2

BAD 3,2 m2

SOV 7,7 m2

SOV 13,0 m2

BAD 3,2 m2

FASADE MOT OTRA

FASADE MOT OTRA

B

A

OTRA

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C

D

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

OVERLIGGEND BALKONG/TAK 39


C1.1.5 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

64,6m2 62,2m2 3-ROMS 1 ETG. AGGREGAT

BAD 4,5 m2

BOD 1,7 m2 AGGREGAT

BAD 4,5 m2

STUE/KJK 2 29,5 mSTUE/KJK 29,5 m2

ENTRE 5,8 m2

BOD 1,7 m2

ENTRE 5,8 m2 SOV 13,2 m2

SOV 13,2 m2

SOV SOV 7,07,0 m2 m 2

UTEPLASS 7,2 m2

PORTAL - ÅPENT OPP I 2 ETG.

UTEPLASS 7,2 m2

ANDA BYSTR

B

PORTAL - ÅPENT OPP I 2 ETG. OTRA

A

C D

O

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

40


C1.1.6 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

83,2m2 81,2m2 3-ROMS 1 ETG.

UTEPLASS 20,2 m2

UTEPLASS 13,8

SOV 7,7 m2

SOV 15,5 m2

AGGREGAT

SOV 13,0 m2

BAD 3,2 m2 BOD 1,5 m2

BAD 5,1 m2

BAD 4,4 m2

ENTRE 12,6 m2

FASADE SYDØST

STUE/KJK 35,4 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

STUE/KJK 29,5

C D UTEPLASS 10,1 m2

UTEPLASS 7,2 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

41


C1.1.7 81,2m2 81,2m2 3-ROMS 1 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

UTEPLASS 13,8 m2

UTEPLASS 13,8 m2

STUE/KJK 29,4 m2

STUE/KJK 29,4 m2

SOV 15,5 m2

SOV 15,5 m2 FASADE NORDVEST

SOV 7,5 m2

SOV 7,5 m2 BAD 4,4 m2

VASK./BOD 5,2 m2

ENTRE 12,2 m2

VASK./BOD 5,2 m2

BAD 2,8 m2

ENTRE 12,2 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

BAD 4,4 m2

BAD 2,8 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

42


C1.2.1, C1.3.1, C1.4.1

TG.

108,1m2 102,5m2 4-ROMS 2. 3. 4. ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

SØYLE

SØYLE

SOV 10,2 m2

BALKONG 19,3 m2

STUE/KJK 39,4 m2

SOV 10,2 m2

BALKONG 19,3 m2

STUE/KJK 39,4 m2

VASK./BOD 3,2 m2

BAD 3,6 m2

VASK./BOD 3,2 m2

BAD 3,6 m2

SOV 8,1 m2SOV

ENTRE 13,3 m2

8,1 m2

ENTRE 13,3 m2 AGGREGAT

FASADE MOT OTRA AGGREGAT

BOD 4,2 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C

BAD 4,4 m2

BAD 4,4 m2

SOV 15,6 m2

SOV 15,6 m2

OTRA

A

BOD 4,2 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

43


C1.2.2, C1.3.2, C1.4.2 65,2m2 65,2m2 3-ROMS 2. 3. 4. ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

BALKONG 11,7 m2

STUE/KJK 29,7 m2 STUE/KJK 29,7 m2

BALKONG 11,7 m2

SOV

ENTRE 6,5 m2 BAD 5,1 m2

ENTRE 6,5 m2

7,3 m SOV 7,3 m2 2

SOV 14,3 m2

FASADE MOT OTRA

BAD 5,1 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

SOV 14,3 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

44


C1.2.3 74,6m2 72,6m2 3-ROMS 2 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

BOD 1,4 m2

AGGREGAT

FELLES m2

BOD ENTRE 1,4 m2 8,3 m2

AGGREGAT

FELLES m2

ENTRE 8,3 m2

SOV 12,2 m2

SOV 12,2 m2

BAD 4,5 m2 BAD 4,5 m2

SOV 8,0 m2

SOV 8,0 m2

STUE/KJK 36,8 m2

STUE/KJK 36,8 m2 FASADE MOT OTRA BALKONG 16,8 m2

OTRA

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

SØYLE

BALKONG 16,8 m2

SØYLE

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

45


C1.2.4, C1.3.4, C1.4.4 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

75,1m2 72,6m2 3-ROMS 2. 3. 4. ETG.

BOD 1,9 m2

AGGREGAT

FELLES 4,0 m

SOV 12,0 m2

SOV 12,0 m2

BODENTRE 1,9 m2

AGGREGAT

8,3 m2

FELLES 4,0 m

ENTRE 8,3 m2

BAD 4,5 m2

SOV 2 8,2 mSOV

BAD 4,5 m2

8,2 m2

STUE/KJK 37,2 m2

STUE/KJK 37,2 m2

BALKONG 18,2 m2

FASADE SYDØST

BALKONG 18,2 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

SØYLE

SØYLE

C D

OTRA

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

46


C1.2.5 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

58,7m2 56,7m2 3-ROMS 2 ETG.

ENTRE 12,2 m2

FELLES 41,5 m2

AGGREGAT

ENTRE 12,2 m2

BAD 4,5 m2

ENTRE 5,9 m2

BOD 1,3 m2

FELLES 41,5 m2

AGGREGAT

STUE/KJK 24,2 m2

BAD 4,5 m2

ENTRE 5,9 m2

BOD 1,3 m2

STUE/KJK 24,2 m2

SOV 7,0 m2

SOV 13,2 m2

SOV 13,2 m2

SOV 7,0 m2

BALKONG 10,7 m2

BALKONG 10,7 m2 FASADE SYDØST

ANDA BYSTR

B

PORTAL - ÅPENT I 2 ETG.

PORTAL - ÅPENT I 2 ETG. OTRA

A

C D

OTRA

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

47


4.6, C1.5.6

77,4m2 C1.2.6, C1.3.6, M: 75,4m2 C1.4.6, C1.5.6 3-ROMS 77,4m2 5. ETG. : 2. 3. 4. BRA: 2

BALKONG 4,9 m2

P-ROM: 75,4m ROM: 3-ROMS PLAN: 2. 3. 4. 5. ETG.

BALKONG 4,9 m2

SOV 13,0 m2

SOV 7,7 m2

BAD 3,2 m2 BOD

BAD m2

1,5 BOD m2

BAD 4,4 4,4 m2

1,5 m2

BAD BAD 5,1 5,1 m2 m2

STUE/KJK 30,1 m2

B

A D

C

C

STUE/KJK 24,2 m2

STUE/KJK 24,2 m2

BALKONG 10,7

OTRA

A

OTRA

ANDA BYSTR

ENTRE ENTRE 12,212,2 m2 m2

STUE/KJK 30,1 m2

FASADE SYDØST

SOV 15,5 m2

AGGREGAT

BAD 3,2 m2

FASADE SYDØST

SOV 15,5 m2

AGGREGAT

SOV 13,0 m2

SOV 7,7 m2

BALKONG 12,8 m2

BALKONG 12,8 m2

BALKONG 10,7

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

D

48

OVERLIGGEND BALKONG/TA


2

2

C1.2.7, C1.3.7, C1.4.7

S . ETG.

83,6m2 83,6m2 3-ROMS 2. 3. 4. ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

SØYLE

BALKONG SØYLE 18,2 m2 BALKONG 18,2 m2

STUE/KJK 32,3 m2

SOV 15,5 m2

FASADE NORDVEST

SOV 15,5 m2

EST

BAD 4,4 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

BAD 4,4 m2

SOV 7,5 m2

ENTRE 11,8 m2

ENTRE 11,8 m2

VASK./BOD 5,2 m2

VASK./BOD 5,2 m2

BAD 2,8 m2

BAD 2,8 m2

C D

OTRA

A

A

SOV 7,5 m2

STUE/KJK 32,3 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

C 49


C1.3.3, C1.4.3 74,7m2 72,7m2 3-ROMS 3. 4. ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

AGGREGAT

BOD 1,4 m2

ENTRE 8,3 m2 AGGREGAT

BOD 1,4 m2

SOV 12,2 m2

ENTRE 8,3 m2

SOV 12,2 m2

BAD 4,5 m2

SOV 2 SOV8,0 m

BAD 4,5 m2

8,0 m2

STUE/KJK 36,9 m2

STUE/KJK 36,9 m2 FASADE MOT OTRA BALKONG 16,7 m2

OTRA

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

BALKONG 16,7 m2

SØYLE

SØYLE

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

50


2

(/4-ROMS) G. C1.3.5, C1.4.5 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

102,1m2 102,1m2 3-ROMS (/4-ROMS) 3. 4. ETG.

FELLES 59,3 m2

AGGREGAT

BAD 4,4 m2

BAD 2,8 m2

FELLES 59,3 m2

ENTRE 7,9 m2

VASK./BOD 3,8 m2

AGGREGAT

SOV 15,6 m2

BAD 4,4 m2

BAD 2,8 m2

ENTRE 7,9 m2 VASK./BOD 3,8 m2

SOV 15,6 m2

SOV 2 7,3 mSOV 7,3 m2

BALKONG 13,0 m2

BALKONG 13,0 m2

FASADE SYDØST

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

STUE/KJK 55,8 m2

OTRA

A

STUE/KJK 55,8 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

C 51


C1.5.1 101,7m2 101,7m2 3-ROMS 5 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

SØYLE

SØYLE

BALKONG 19,3 m2

STUE/KJK 47,5 m2 BALKONG 19,3 m2

STUE/KJK 47,5 m2

BAD 3,7 m2

SOV 8,1SOV m2

BAD 3,7 m2

8,1 m2 ENTRE 13,3 m2

ENTRE VASK./BOD2 13,3 m 4,4 m2

FASADE MOT OTRA

VASK./BOD 4,4 m2

OTRA

ANDA BYSTR

B

C 52

BAD 4,4 m2

SOV 15,6 m2

SOV 15,6 m2

OTRA

A

BAD 4,4 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


C1.5.2 65,2m2 65,2m2 3-ROMS 5 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

STUE/KJK 29,7 m2 BALKONG 11,7 m2

STUE/KJK 29,7 m2 BALKONG 11,7 m2

SOV 7,3 m2

SOV 7,3 m2

GANG 6,5 m2

GANG 6,5 m2 BAD 5,1 m2

FASADE MOT OTRA

SOV 14,3 m2

BAD 5,1 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

SOV 14,3 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

53


C1.5.3 71,6m2 69,6m2 3-ROMS 5 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

AGGREGAT

BOD 1,4 m2

ENTRE BOD 8,3 m2 1,4 m2 AGGREGAT

SOV 12,2 m2

ENTRE 8,3 m2 SOV 12,2 m2

BAD 4,5 m2

SOV m2

BAD 4,5 m2

7,9 SOV 7,9 m2

STUE/KJK 33,8 m2

STUE/KJK 33,8 m2 FASADE MOT OTRA BALKONG 16,7 m2

OTRA

ANDA BYSTR

B

54

OTRA

A

BALKONG 16,7 m2

SØYLE

SØYLE

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


C1.5.4 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

72,0m2 69,5m2 3-ROMS 5 ETG.

BOD 1,9 m2

AGGREGAT

ENTRE 8,3 m2

SOV 12,0 m2

BOD 1,9 m2

AGGREGAT

ENTRE 8,3 m2 SOV 12,0 m2

SOV 8,1 m2

SOV 8,1 m2

BAD 4,5 m2 BAD 4,5 m2

STUE/KJK 34,0 m2 BALKONG 18,2 m2

FASADE SYDØST

OTRA

ANDA BYSTR

B

STUE/KJK 34,0 m2

BALKONG 18,2 m2

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

55


m2 m2 MS (/4-ROMS) C1.5.5 . BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

102,4m2 102,4m2 3-ROMS (/4-ROMS) 5 ETG.

ENTRE 12,2 m2

BAD 5,1 m2

FELLES 59,3 m2

ENTRE 12,2 m2

AGGREGAT

BAD 2,7 m2

ENTRE 8,6 m2

BAD 5,1 m2

VASK./BOD 3,8 m2 AGGREGAT

BAD 2,7 m2

SOV 14,9 m2

FELLES 59,3 m2

ENTRE 8,6 m2

VASK./BOD 3,8 m2

SOV 14,9 m2

SOV 7,3 m2SOV 7,3 m2

BALKONG 13,0 m2

FASADE SYDØST

BALKONG 13,0 m2

STUE/KJK 55,8 m2

STUE/KJK 55,8 m2

ØST

A

OTRA

A

C D

OTRA

ANDA BYSTR

B

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

C

56

OVER


C1.5.7 83,9m2 83,9m2 3-ROMS 5 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

SØYLE

BALKONG SØYLE 18,1 m2

BALKONG 18,1 m2

STUE/KJK 32,3 m2

SOV 7,5 m2

SOV 14,9 m2

FASADE NORDVEST

SOV 14,9 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C

BAD 2,7 m2

VASK./BOD 5,2 m2

ENTRE 12,4 m2

VASK./BOD 5,2 m2

ENTRE 12,4 m2

OTRA

A

BAD 5,1 m2

SOV 7,5 m2

STUE/KJK 32,3 m2

C

BAD 5,1 m2

BAD 2,7 m2

D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

57


C1.6.1 113,6m2 111,4m2 4-ROMS 6 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

SØYLE

SØYLE

TERRASSE 96,0 m2

STUE/KJK 56,4 m2 TERRASSE 33,7 m2

ENTRE 5,2 m2

SOV 7,6 m2

FELLES 15,3 m2

FASADE MOT OTRA BAD 5,4 m2

HALL 17,7 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

TERRASSE 33,1 m2

VASK./BOD 3,1 m2

GANG 5,8 m2

BOD 1,3 m2

SOV 7,3 m2

SOV 14,6 m2

BAD 3,1 m2

BAD 5,1 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

58


FELLES 15,3 m2

C1.6.2 134,5m2 134,5m2 4-ROMS 6 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

BAD 5,4 m2

HALL 17,7 m2

VASK./BOD 3,1 m2

GANG 5,8 m2 SOV 7,3 m2

BOD 1,3 m2

SOV 14,6 m2

BAD 3,1 m2

SOV 7,1 m2

BAD 5,1 m2

WALK-IN 6,9 m2

SOV 11,6 m2

BAD 5,3 m2

STUE/KJK 66,3 m2

FASADE MOT OTRA

ANDA BYSTR

B

SOV 7,4 m2

OTRA

A

TERRASSE 73,7 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

59


.6.3

73,2m2 C1.6.3 M: 71,2m2 2 : 3-ROMSBRA: 73,2m2 P-ROM: 71,2m : 6 ETG. ROM: 3-ROMS

BALKONG 4,8 m2 BALKONG 4,8 m2

6 ETG.

SOV 2 7,7 mSOV

SOV 13,0 m2 SOV

BAD 3,2 m2

TERRASSE

7,7 m2

TERRASSE 33,7 m2 33,7 m2 AGGREGAT

13,0 m2

BAD 3,2 m2

AGGREGAT

PLAN:

BOD BOD 2 ENTRE 1,5 m2 1,5 mENTRE8,2 m2 8,2 m2 BAD 5,1 m2 BAD 5,1 m2

FASADE SYDØST STUE/KJK 30,0 m2

FASADE SYDØST

STUE/KJK 30,0 m2

B

A

OTRA

A

C D

C

TERRASSE 33,1 m2

BALKONG 13,0 m2

OTRA

ANDA BYSTR

B

TERRASSE 33,1 m2

BALKONG 13,0 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

D

60

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


7.1

C1.7.1

87,9m2 : 87,9m2 3-ROMS 7 ETG.

87,9m2 87,9m2 3-ROMS 7 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

BALKONG 52,0 m2

BALKONG 52,0 m2

STUE/KJK 45,9 m2

STUE/KJK 45,9 m2

SOV 9,1 m2

ENTRE 6,3 m2

FELLES 12,5 m2

SOV 9,1 m2

ENTRE 6,3 m2

FASADE MOT OTRA

12,5 m

BAD

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

HALL 17,4 m2

C D

BAD 4,8 m2

WC 1,6 m2

SOV 13,1 m2

BAD 3,2 m2 BAD 4,8 m2

BAD

OTRA

A

SOV 13,1 m2

BAD 3,2 m2

HALL FELLES 17,4 m2 2

FASADE MOT OTRA

WC 1,6 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

C D

61


C1.7.2

BAD 3,2 m2

HALL 17,4 m2

124,7m2 124,7m2 4-ROMS 7 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

SOV 13,1 m2

WC 1,6 m2

BAD 4,8 m2

BAD 3,1 m2 WALK-IN 7,2 m2

SOV 11,4 m2

VASK./BOD 3,7 m2 BAD 5,2 m2 SOV 7,4 m2

SOV 8,3 m2

STUE/KJK 54,5 m2

FASADE MOT OTRA TERRASSE 65,4 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

62


C2.1.1 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

UTEPLASS 20,2 m2

100,2m2 98,0m2 4-ROMS 1 ETG. SOV 7,0 m2

SOV 12,9 m2

AGGREGAT

SOV 8,4 m2

BOD 1,6 m2

ENTRE 11,2 m2

BAD 3,2 m2

BAD 5,1 m2

FASADE SYDØST STUE/KJK 45,9 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

UTEPLASS 31,0 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

63


C2.1.2 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

38,6m2 35,0m2 2-ROMS 1 ETG.

BAD 4,5 m2

ENTRE 5,1 m2

BOD 2,3 m2 BAD

SOV 8,5 m2

4,5 m2

STUE/KJK ENTREm2 16,1 2

BOD 2,3 m2

STUE/KJK 16,1 m2

5,1 m

SOV 8,5 m2

UTEPLASS 20,2 m2

UTEPLASS 20,2 m2

OTRA

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

NB! LEILIGHETEN TILFREDSSTILLER IKKE KRAV TIL TILGJENGELIG BOENHET IHT. TEK 17. 50% AV LEILIGHETER UNDER 50m2 KAN UNNTAS DETTE KRAVET, REF. TEK 17 ยง12-2(2).

64

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


C2.1.3 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

38,6m2 35,0m2 2-ROMS 1 ETG. UTEPLASS 20,2 m2

UTEPLASS 20,2 m2

SOV

SOV 8,5 m2 8,5 m2

STUE/KJK 16,1 m2 STUE/KJK

16,1 m2

BOD 2,3 m2

BOD 2,3 m2 BAD 4,5 m2

OTRA

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

BAD 4,5 m2

ENTRE 5,1 m2

ENTRE 5,1 m2

C D

NB! LEILIGHETEN TILFREDSSTILLER IKKE KRAV TIL TILGJENGELIG BOENHET IHT. TEK 17. 50% AV LEILIGHETER UNDER 50m2 KAN UNNTAS DETTE KRAVET, REF. TEK 17 ยง12-2(2).

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

65


C2.1.4 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

UTEPLASS 20,9 m2

79,9m2 79,9m2 3-ROMS 1 ETG. ENTRE 12,6 m2

BAD 4,4 m2

WALK-IN 7,7 m2

AGGREGAT

SOV 10,9 m2

WC 1,8 m2

SOV 9,2 m2 STUE/KJK 29,3 m2

FASADE SYDØST

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

UTEPLASS 20,2 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

66


C2.1.5 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

UTEPLASS 20,2 m2

79,7m2 79,7m2 3-ROMS 1 ETG. ENTRE 12,5 m2

BAD 4,4 m2

WALK-IN 7,7 m2

AGGREGAT

SOV 10,9 m2

WC 1,8 m2

SOV 9,2 m2 STUE/KJK 29,2 m2

FASADE SYDØST

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C UTEPLASS 20,2 m2

D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

67 Kristiansand på sitt beste


2.4.1, C2.5.1

A: ROM: M: AN:

C2.2.1, C2.3.1, 2 83,8m 2 C2.4.1, C2.5.1 81,8m 3-ROMS BRA: 83,8m2 2. 3. P-ROM: 4. 5. ETG. 81,8m2

BALKONG 4,8 m2

BALKONG 4,8 m2

3-ROMS 2. 3. 4. 5. ETG.

ROM: PLAN:

SOV 7,7 m2

SOV 8,6 m2

SOV 7,7 m2

SOV 13,0 m2

AGGREGAT

SOV 8,6 m2

SOV 13,0 m2

AGGREGAT

BAD 3,2 m2

BOD

BAD 3,2 m2

1,5 m2 BOD 1,5 m2

FELLES FELLES m2 m2

STUE/KJK 40,6 m2

FASADE SYDØST

B

A

OTRA

A

OTRA

ANDA BYSTR

BAD

BAD 2 5,1 5,1 m2m

STUE/KJK 40,6 m2

FASADE SYDØST

B

ENTRE ENTRE 2 8,2 8,2 m m2

C

BALKONG 12,8 m2

D

C

BALKONG 12,8 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

D

68

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


C2.2.2 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

53,8m2 50,4m2 2-ROMS 2 ETG.

FELLES 27,0 m2

BAD 4,5 m2

BOD 2,7 m2

ENTRE 4,4 m2

BAD 4,5 m2

FELLES 27,0 m2

ENTRE 4,4 m2

BOD 2,7 m2

SOV 9,8 m2

FASADE SYDØST

ANDA BYSTR

B

SOV 9,8 m2

STUE/KJK STUE/KJK 30,5 m 2 30,5 m 2

BALKONG 6,7 m2

OTRA

A

BALKONG 6,7 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

69


C2.2.3 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

71,8m2 68,2m2 3-ROMS 2 ETG.

AGGREGAT

BOD 2,5 m2

BAD 4,5 m2

AGGREGAT

BOD 2,5 m2

ENTRE 10,1 m2

BAD 4,5 m2

STUE/KJK 31,0 m2

ENTRE 10,1 m2

STUE/KJK 31,0 m2

SOV 8,3 m2

SOV 8,3 m2

SOV 12,1 m2

SOV 12,1 m2

BALKONG 18,2 m2

FASADE SYDØST

BALKONG 18,2 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

70


C2.2.4 97,4m2 97,4m2 4-ROMS 2 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

BALKONG 15,2 m2

BALKONG 15,2 m2

SOV SOV 2 2 9,1 mm 9,1 STUE/KJK 41,1 m2

SOV 7,8 m2

SOV 14,7 m2

SOV 7,8 m2

STUE/KJK 41,1 m2

ENTRE 10,0 m2 VASK./BOD 3,6 m2

ENTRE 10,0 m2 VASK./BOD 3,6 m2

ANDA BYSTR

OTRA

BAD 4,4 m2

BAD 2,1 m2

FASADE NORDVEST

B

BAD 4,4 m2

BAD 2,1 m2

OTRA

A

SOV 14,7 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

71


C2.2.5 44,1m2 44,1m2 2-ROMS 2 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

BALKONG 6,8 m2

BALKONG 6,8 m2

STUE/KJK 25,9 m2

SOV 8,6 m2

STUE/KJK 25,9 m2 BAD 4,5 m2

SOV 8,6 m2

ENTRE 3,9 m2

FASADE NORDVEST FELLES 27,0 m2

BAD 4,5 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

ENTRE 3,9 m2

C D

FELLES 27,0 m2 OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

72


C2.3.2, C2.4.2 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

FELLES 27,0 m2

53,8m2 50,4m2 2-ROMS 3. 4. ETG. ENTRE 4,5 m2

BAD 4,5 m2

BOD 2,4 m2

FELLES 27,0 m2

ENTRE 4,5 m2

BAD 4,5 m2

BOD 2,4 m2

SOV 9,8 m2

FASADE SYDØST

ANDA BYSTR

B

STUE/KJK 30,5 m2

SOV 9,8 m2

STUE/KJK 30,5 m2

BALKONG 6,7 m2

OTRA

A

BALKONG 6,7 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

73


C2.3.3, C2.4.3 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

71,9m2 68,4m2 3-ROMS 3. 4. ETG.

AGGREGAT

BOD 2,5 m2

BAD 4,5 m2 ENTRE 10,2 m2

AGGREGAT

BOD 2,5 m2

BAD 4,5 m2 ENTRE 10,2 m2

STUE/KJK 31,0 m2 STUE/KJK 31,0 m2

SOV 8,3 m2

SOV 8,3 m2

SOV 12,1 m2

SOV 12,1 m2

BALKONG 18,2 m2

FASADE SYDØST

BALKONG 18,2 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

74


C2.3.4 97,1m2 97,1m2 4-ROMS 3 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

BALKONG 15,2 m2

BALKONG 15,2 m2

SOV SOV 9,1 m m2 9,1

SOV 7,8 m2

2

STUE/KJK 41,1 m2

STUE/KJK 41,1 m2

ENTRE 10,0 m2

VASK./BODBAD 2,1 m 3,4 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

SOV 14,7 m2

ENTRE BAD 10,0 m2 4,4 m

VASK./BOD 3,4 m2

FASADE NORDVEST

SOV 7,8 m2 SOV 14,7 m2

2

BAD 4,4 m2

2

BAD 2,1 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

75


C2.3.5, C2.4.5 44,1m2 44,1m2 2-ROMS 3. 4. ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

BALKONG 6,8 m2

BALKONG 6,8 m2

SOV 8,6 m2

STUE/KJK 25,9 m2

BAD 4,5 m2

SOV 8,6 m2

STUE/KJK 25,9 m2ENTRE

3,9 m2

FASADE NORDVEST FELLES 27,0 m2

BAD 4,5 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

ENTRE 3,9 m2

FELLES 27,0 m2 OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

76


C2.4.4 97,1m2 97,1m2 4-ROMS 4 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

BALKONG 15,2 m2 BALKONG 15,2 m2

SOV 7,8 m2

SOV 9,1 m2

STUE/KJK 41,1 m2

STUE/KJK 41,1 m2

SOV 7,8 m2

SOV 9,1 m2 VASK./BOD 3,4 m2

SOV 14,7 m2

ENTRE 10,0 m2

VASK./BOD 3,4 m2

ANDA BYSTR

SOV 14,7 m2

BAD 2,1 m2

FASADE NORDVEST

B

BAD 4,4 m2

OTRA

A

C

ENTRE 10,0 m2

BAD 4,4 m2

BAD 2,1 m2

D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

77


5.2

107,0m2 M: 107,0m2 C2.5.2 4-ROMS BRA: 107,0m2 5 ETG. P-ROM: 107,0m2 4-ROMS 5 ETG.

ROM: PLAN:

BAD 2,3 m2

BAD 2,3 m2

VASK./BOD VASK./BOD 2 4,1 m4,1 m2 TERRASSE 26,7 m2

TERRASSE 26,7 m2

HALL 11,6 m2

STUE/KJK 49,1 m2

STUE/KJK 49,1 m2

SOV 7,3 m2

SOV 7,3 m2

FELLES 19,0 m2

FELLES 19,0 m2

BAD 4,9 m2

HALL 11,6 m2

SOV 14,2 m2

SOV 8,4 m2

SOV 8,4 m2

BAD 4,9 m2

SOV 14,2 m2

FASADE SYDØST

FASADE SYDØST

OTRA

A

C

A

D

OTRA

ANDA BYSTR

B

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

C D

78

OVERLI BALKON


5.3 125,0m2 125,0m2C2.5.3 4-ROMSBRA: + Praktikant 125,0m2 5 ETG. P-ROM: 125,0m2 4-ROMS + Praktikant 5 ETG.

ROM: PLAN:

BALKONG 2,6 m2

BALKONG 2,6 m2

STUE/KJK

STUE/KJK 40,6 m2 40,6 m2

SOV 7,7SOV m2

SOV 7,7 m2

7,7 m2

STUE/KJK 10,8 m2

SOV

SOV 11,0 m2 7,7 m2

SOV 11,0 m2

SOV STUE/KJK 8,5 m2

SOV 8,5 m2

10,8 m2

HALL 13,8 m2 TERRASSE 28,0 m2

TERRASSE 28,0 m2 FASADE NORDVEST

HALL 13,8 m2 VASK./BOD 3,4 m2

VASK./BOD 3,4 m2

BAD 5,8 m2

BAD 5,8 m2

BAD 2,0 m2

GANG 3,8 m2

BAD 2,3 m2

BAD

FASADE NORDVEST

GANG 3,8 m2

BAD 2,3 m2

BAD 2,0 m2

FELLES 19,0 m2

FELLES 19,0 m2 BAD OTRA

A

C

A

D

OTRA

ANDA BYSTR

B

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

C

D

79

OVERLIG BALKON


BALKONG 4,8 m2

C2.6.1

S

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

83,8m2 81,8m2 3-ROMS 6 ETG.

BALKONG 4,8 m2

m2

SOV 13,0 m2

SOV 7,7 m2

m2

ENTRE 8,2 m2

FELLES 15,2 m2

FELLES 15,2 m2

SOV 13,0 m2

BAD 3,2 m2

AGGREGAT

AGGREGAT

SOV 7,7 m2

BOD 1,5 m2

ENTRE 8,2 m2

BAD 5,1 m2

BAD 3,2 m2

BOD 1,5 m2

BAD 5,1 m2

BOD 2,4 m2

BOD 2,4 m2 FASADE SYDØST

T

STUE/KJK 40,6 m2

B

STUE/KJK 40,6 m2

AN BYSTR OTRA

DA

OTRA

A

A

BALKONG 12,9 m2

C D

BALKONG 12,9 m2

C

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

80 OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


78,8m2 75,9m2 3-ROMS 6 ETG.

C2.6.2 78,8m2 75,9m2 3-ROMS 6 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

FELLES 15,2 m2

BAD 2,3 m2 BAD 5,8 m2

FELLES 15,2 m2

BOD 2,4 m2

BAD 2,3 m2

TERRASSE 26,7 m2

BAD 5,8 m2

BOD ENTRE 2,4 m2 2

9,7 m

TERRASSE 26,7 m2

ENTRE 9,7 m2

STUE/KJK 34,3 m2 STUE/KJK 34,3 m2

B

ANDA BYSTR

OTRA

A

SOV 11,0 m2

SOV 11,0 m2

OTRA

A

SOV 8,7 m2

SOV 8,7 m2

C

D

C OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

81

OVERL BALKO


C2.6.3 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

2 C2.6.3 97,8m 2 97,8m BRA: 97,8m2 4-ROMS P-ROM: 97,8m2 6ROM: ETG. 4-ROMS

6 ETG.

PLAN:

SOV SOV 7,9 m2

STUE/KJK STUE/KJK 38,9 m2 2

7,9 m2

38,9 m

TERRASSETERRASSE 28,0 m2 28,0 m2

VASK./BOD

VASK./BOD 3,3 m2 3,3 m2

SOV

SOV

SOV 15,2 m2 15,2 m2

SOV 2 7,7 m 7,7 m2

BAD

HALL HALL 11,3 m2

BAD 2 5,8 m 5,8 m2

11,3 m2

BAD BAD 2,3 m2

2,3 m2 FELLES 15,2FELLES m2

15,2 m2

B

UKE Rテ郎KL 2 1,2X1,

KE Rテ郎KLU 2 1,2X1,

UKE Rテ郎KL 2 1,2X1,

OTRA

ANDA BYSTR

A

OTRA

A

B

KE Rテ郎KLU 2 1,2X1,

C

D

C

D OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

82


C2.7.1 BRA: C2.7.1 147,0m2 2 147,0m P-ROM:BRA: 147,0m2 4-ROMS ROM: P-ROM: 147,0m2 7 ETG.4-ROMS PLAN: ROM: 7 ETG.

PLAN:

SOV

SOV 2 8,7 m2 8,7 m

STUE/KJK STUE/KJK 2 76,7 76,7mm2

GANG 6,1 m2

HALL HALL 9,9 m29,9 m2

SOV 7,4 m2

SOV 7,4 m2

SOV 14,7 m2

SOV 14,7 m2

GANG 6,1 m2

TERRASSE TERRASSE m2 2 28,7 m28,7 BAD BAD 3,7 m2

3,7

FASADE NORDVEST

BAD 5,3 m2

WALK-IN BAD 4,9 m2

5,3 m2

WALK-IN 4,9 m2

OTRA

A

OTRA

A

ANDA BYSTR

4,3 m2

15,3 m2

B

ANDA BYSTR

VASK./BOD VASK./BOD 4,3 m2

FELLES 15,3FELLES m2

FASADE NORDVEST

B

m2

C D

C D OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

83


C2.7.2 2 139,7m C2.7.2 139,7m2 BRA: 139,7m2 4-ROMS P-ROM: 139,7m2 7 ROM: ETG. 4-ROMS

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

7 ETG.

PLAN:

FELLES 15,3 m2 FELLES 15,3 m2

BAD BAD 3,7 m2 3,7 m2

TERRASSE TERRASSE 27,1 m2 27,1 m2

HALL HALL 10,2 10,2 m2 m2

VASK./BOD VASK./BOD 2 4,3 m

BAD 5,3 m2

BAD WALK-IN 5,3 m2

4,3 m2

GANG GANG 6,1 m2 6,1 m2 SOV 14,7 m2

STUE/KJK

STUE/KJK 68,1 m2 68,1 m2

WALK-IN 5,2 m2

5,2 m2

SOV 2 8,7 mSOV

8,7 m2

SOV 14,7 m2

SOV 7,4 m2 SOV

7,4 m2

FASADE SYDØST

FASADE SYDØST

B

B

ANDA BYSTR

OTRA

ANDA BYSTR

A

OTRA

A

C

D

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

84


Bygg C ligger nærmere Otra enn Tangen Ytterst. Det gir flere av leilighetene fantastisk utsikt mot Oksø. Mange får også balkonger mot morgensola og Otra.

85 Kristiansand på sitt beste


Trinn 1

Bygg C Trinn 2

Bygg A

Trinn 2

Bygg B

86

Trinn 1

Bygg D


Velkommen til Bygg D

Bygg D ligger pĂĽ siden mot Bystranda. 54 leiligheter fra 52 til 193 m2. Mange av dem gjennomgĂĽende, med to balkonger eller hager.

Bygg D badet i kveldssol. Sett fra Bystranda, og med vannspeilet mellom byggene til venstre i bildet. Det er raus avstand mellom byggene. Slik har vi sikret gode siktlinjer og solforhold. 87 Kristiansand pĂĽ sitt beste


LEILIGHETSFORDELING/PLASSERING 2-ROMS LEILIGHETER 3-ROMS LEILIGHETER 4-ROMS LEILIGHETER

A

5-ROMS LEILIGHETER

OTRA

INNGANG

B ANDA BYSTR

C D

NB: LEILIGHETSNUMMER ANGIR PLASSERING RELATERT TIL HUS C OG D, OPPGANG OG ETASJE KODE FOR LEILIGHETSNUMMER: EKS.

C1.1.1

HUS

LEILIGHETSNR. ETASJE

OPPGANG

AREALER ER ANGITT I BRUKSAREAL De sorte pilene på nedenforstående etasjeplan markerer oppgangene i byggene. Det vil si at leilighetsnummer som starter med C1 har oppgang C1, de som starter med C2 har oppgang C2, de som starter med D1 har oppgang D1 og de som starer med D2 har oppgang D2. C1 D2 D2.1.2 79,2 m2

D2.1.1 D1.1.3 100,3 m2 87,5 m2

FELLES

D2.1.4 79,5 m2

C2

D2.1.3 79,5 m2

C2.1.5 C2.1.4 C2.1.3 79,7 m2 79,9 m2 38,6 m2

C2.1.1 C1.1.6 100,2 m2 83,2 m2

C2.1.2 38,6 m2

D1

D

88

D1.1.1 79,2 m2 D1.1.2 79,7 m2

1. ETASJE

C1.1.1 65,2 m2

C1.1.5 64,6 m2

C1.1.2 65,2 m2

C1 C2

D2

441 600 000,0 644 510 000,0

C1.1.7 81,2 m2

C

C1.1.3 79,4 m2 C1.1.4 79,0 m2


D1.2.1 80,5 m2 D2.2.3 133,1 m2

D2.2.1 94,6 m2

D1.2.6 77,4 m2

D1.2.7 83,7 m2

D1.3.1 80,5 m2 C2.2.4 97,4 m2

C2.2.5 44,1 m2

C2.2.3 71,8 m2

C2.2.2 53,8 m2

C2.2.1 C1.2.6 83,8 m2 77,4 m2

C1.2.7 83,6 m2

C1.2.1 108,1 m2

D2.3.3 132,7 m2

C1.2.5 58,7 m2

C1.2.2 65,2 m2

D2.3.2 127,9 m2

D2.3.1 94,6 m2

D1.3.7 77,4 m2

D1.3.8 83,7 m2

D1.2.2 83,2 m2 D2.2.2 127,9 m2

D1.2.5 56,7 m2

D

D1.2.4 74,7 m2

C2.3.4 97,1 m2

C2.3.5 44,1 m2

C2.3.3 71,9 m2

C2.3.2 53,8 m2

C2.3.1 C1.3.6 83,8 m2 77,4 m2

C1.3.7 83,6 m2

C1.3.1 108,1 m2

C1.3.5 102,1 m2

C1.3.2 65,2 m2

D1.3.2 52,2 m2

C

D1.2.3 74,6 m2

C1.2.4 75,1 m2

D

C1.2.3 74,6 m2

2. ETASJE

D1.3.6 102,1 m2

D1.3.5 74,7 m2

D1.3.3 65,3 m2

C

D1.3.4 74,7 m2

C1.3.4 75,1 m2

C1.3.3 74,7 m2

3. ETASJE

D1.4.1 80,5 m2 D2.4.3 132,7 m2

D2.4.1 94,6 m2

D1.4.7 77,4 m2

D1.4.8 85,2 m2

D1.5.2 74,5 m2 C2.4.4 97,1 m2

C2.4.5 44,1 m2

C2.4.3 71,9 m2

C2.4.2 53,8 m2

C2.4.1 C1.4.6 83,8 m2 77,4 m2

C1.4.7 83,6 m2

C1.4.1 108,1 m2

D2.5.3 124,7 m2

C1.4.5 102,1 m2

C1.4.2 65,2 m2

D2.5.2 106,0 m2

D2.5.1 115,4 m2

D1.5.1 55,6 m2

D1.4.2 52,2 m2 D2.4.2 127,9 m2

D1.4.6 102,1 m2

D

D1.4.5 74,7 m2

D1.4.3 65,3 m2

D1.4.4 74,7 m2

C2.5.3 125,0 m2

C2.5.1 C1.5.6 83,8 m2 77,4 m2

C1.5.7 83,9 m2

C1.5.1 101,7 m2

C1.5.5 102,4 m2

C1.5.2 65,2 m2

D1.5.3 52,2 m2

C

C1.4.4 75,1 m2

4. ETASJE

D

C1.4.3 74,7 m2

C2.5.2 107,0 m2 D1.5.7 79,7 m2

D1.5.4 65,3 m2

D1.5.6 71,6 m2

D1.5.5 71,6 m2

C

C1.5.4 72,0 m2

C2.7.1 147,0 m2

C1.7.1 87,9 m2

C1.5.3 71,6 m2

5. ETASJE

D2.6.1 192,5 m2

D1.6.4 90,4 m2

D1.6.1 121,7 m2

C2.6.3 97,8 m2

C2.6.1 C1.6.3 83,8 m2 73,2 m2

C1.6.1 113,6 m2

C2.6.2 78,8 m2 D1.6.3 120,3 m2

C2.7.2 139,7 m2

D1.6.2 114,9 m2

C1.7.2 124,7 m2 C1.6.2 134,5 m2

D 6. ETASJE

C

D 7. ETASJE

C 89


D1.1.1D1.1.1 2 79,2m BRA: 2 77,2m P-ROM: ROM: 3-ROMS 1 PLAN: ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

79,2m2 77,2m2 3-ROMS 1 ETG.

PORTAL - ÅPENT OPP I 2 ETG.

PORTAL - ÅPENT OPP I 2 ETG.

AGGREGAT

STUE/KJK 35,4 m2

STUE/KJK 35,4 m2

UTEPLASS 20,2 m2

UTEPLASS 20,2 m2

ENTRE 8,7 m2

AGGREGAT

SOV 7,7 m2

ENTRE

SOV

BOD BAD 8,7 m2 1,5 m2 5,1 m2

BAD 5,1 m2

7,7 m2 SOV 13,0 m2

BOD BAD 2 1,5 m3,2 m2

SOV 13,0 m2

UTEPLASS 9,6 m2

UTEPLASS 9,6 m2

BAD 3,2 m2

FASADE SYDØST

FASADE SYDØST

OTRA

A

C

A

OTRA

B

ANDA BYSTR

B

D

C

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

D

90

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


ANDA BYSTR

D1.1.2D1.1.2 2 79,7m BRA: 2 76,4m P-ROM: ROM: 3-ROMS 1 PLAN: ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

79,7m2 76,4m2 3-ROMS 1 ETG.

STUE/KJK 35,5 m2

STUE/KJK 35,5 m2

ENTRE 13,5 m2

ENTRE 13,5 m2

BOD 2,2 m2

BAD 4,4 m2

AGGREGAT

BOD 2,2 m2 UTEPLASS 20,2 m2

BAD 4,4 m2

AGGREGAT

SOV 12,2 m2

SOV 12,2 m2

SOV 8,4 m2

UTEPLASS 20,2 m2 SOV 8,4 m2

FASADE SYDØST

FASADE SYDØST

OTRA

A

C

A

OTRA

B

ANDA BYSTR

B

D

C

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

D

OVERLIGGENDE 91 BALKONG/TAK


D1.1.3 UTEPLASS 20,2 m2

87,5m2 81,2 m2 3-ROMS 1 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

KJØKKEN 18,6 m2 SOV 7,7 m2

AGGREGAT

SOV 13,0 m2

BAD 3,2 m2

OPPVASK/ ANRETNING 14,4

BOD 1,5 m2

BAD 5,1 m2

ENTRE 12,6 m2

BOD 3,4 m2

FASADE NORDVEST

STUE/KJK 35,4 m2 GJEST 26,4 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

UTEPLASS 11,5 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

92


D1.2.1 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

80,5m2 77,7m2 3-ROMS 2 ETG.

SØYLE

SØYLE

SOV 13,1 m2

SOV 2 9,3 SOV m 13,1 m2

BAD 4,4 m2

BAD 4,4 m2

ENTRE 9,2 m2

BAD 2,8 m2

BALKONG 21,6 m2 BALKONG 21,6 m2

SOV 9,3 m2

ENTRE 9,2 m2

STUE/KJK 35,6 m2

STUE/KJK 35,6 m2

BOD 1,8 m2

FASADE NORDØST

AGGREGAT

BAD 2,8 m2

BOD 1,8 m2 AGGREGAT

OTRA

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

93


D1.2.2 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

83,2m2 83,2m2 3-ROMS 2 ETG.

ENTRE 4,1 m2

STUE/KJK 39,8 m2 ENTRE 4,1 m2

BAD 2,8 m2

BAD 2,8 m2

FASADE NORDØST

ANDA BYSTR

B

VASK./BOD 2,6 m2

OTRA

A

BAD 4,4 m2

STUE/KJK 39,8 m2

GANG 3,6 m2

VASK./BOD

GANG 2,6 m 3,6 m2

SOV 7,4 m2

2

BAD 4,4 m2

BALKONG BALKONG 2 12,8 m 12,8 m2

SOV 2 7,4 m SOV 14,9 m2

SOV 14,9 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

94


D1.2.3 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

74,6m2 72,4m2 3-ROMS 2 ETG.

AGGREGAT

FELLES 4,0 m2

BOD 1,5 m2 ENTRE 8,3 m2 AGGREGAT

BOD 1,5SOV m2

12,0 ENTRE 8,3 m2

FELLES 4,0 m2

m2 SOV 12,0 m2

BAD 4,5 m2

SOV 2 8,0 mSOV

BAD 4,5 m2

8,0 m2

STUE/KJK 36,8 m2

STUE/KJK 36,8 m2 FASADE NORDØST

SØYLE

BALKONG 17,3 m2

SØYLE

OTRA

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

BALKONG 17,3 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

95


D1.2.4, D1.3.5, D1.4.5 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

BOD 1,5 m2

74,7m2 72,5m2 3-ROMS 2. 3. 4.ETG.

AGGREGAT

FELLES 4,0 m

ENTRE 8,2 m2 SOV 12,0 m2 BOD 1,5 m2

AGGREGAT

FELLES 4,0 m

ENTRE 8,2 m2

SOV 8,0 m2

SOV 12,0 m2

BAD 4,5 m2 BAD 4,5 m2

SOV 8,0 m2

STUE/KJK 37,2 m2 BALKONG 18,2 m2

BALKONG 18,2 m2

FASADE SYDØST

ANDA BYSTR

B

STUE/KJK 37,2 m2

SØYLE

SØYLE OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

96


D1.2.5 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

FELLES 46,1 m2

59,1m2 56,7m2 3-ROMS 2 ETG.

AGGREGAT

BAD 4,5 m2

ENTRE 5,9 m2

BOD 1,7 m2 FELLES 46,1 m2

STUE/KJK 24,2 m2

AGGREGAT

BAD 4,5 m2

ENTRE 5,9 m2

BOD 1,7 m2

SOV 13,2 m2

STUE/KJK 24,2 m2

SOV 2 7,0 mSOV

SOV 13,2 m2

7,0 m2

BALKONG 10,7 m2

FASADE SYDØST

PORTAL - ÅPENT I 2 ETG.

PORTAL - ÅPENT I 2 ETG.

B

ANDA BYSTR

BALKONG 10,7 m2

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

97


BALKONG 4,8 m2

D1.2.6, D1.3.7 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

77,4m2 75,4m2 3-ROMS 2. 3.ETG.

BALKONG 4,8 m2

SOV 13,0 m2

SOV 7,7 m2

SOV 13,0 m2

SOV 7,7 m2

AGGREGAT

BAD 3,2 m2

AGGREGAT

m2 m2 MS ETG.

BAD 3,2 m2

BOD 2 1,5 mBOD 1,5

FASADE SYDØST

ENTRE

STUE/KJK 30,1 m2 B

OTRA

C D

BALKONG

OTRA 98

STUE/KJK 24,2 m2

BALKONG

BALKONG 12,8 m2

C

STUE/KJK 24,2 m2

BALKONG 12,8 m2

ANDA BYSTR

A

A

BAD 4,4 m2

ENTRE 12,2 m2 12,2 m2

STUE/KJK 30,1 m2

DØST

SOV 15,5 m2

BAD 4,4 m2

m2

BAD BAD 2 5,1 m 5,1 m2

SOV 15,5 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


D1.2.7 83,7m2 83,7m2 3-ROMS 2 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

SØYLE

BALKONG 18,1 m2 SØYLE

BALKONG 18,1 m2

STUE/KJK 32,3 m2

STUE/KJK 32,3 m2

SOV 7,5 m2

SOV 7,5 m2

FASADE NORDVEST

SOV 15,5 m2

SOV 15,5 m2

ANDA BYSTR

OTRA

B

OTRA

A

BAD 4,4 m2

BAD 4,4 m2

VASK./BOD 5,2 m2

ENTRE 11,8 m2

VASK./BOD 5,2 m2

ENTREBAD 2 2,8 m 11,8 m2

BAD 2,8 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

C

99

OVERLIGGEN


D1.3.1, D1.4.1 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

80,5m2 77,7m2 3-ROMS 3. 4. ETG.

SØYLE

SØYLE

SOV 13,1 m2

SOV 2 9,3 mSOV

13,1 m2

SOV 9,3 m2

BALKONG 21,6 m2 BAD 4,4 m2

BAD 4,4 m2

ENTRE 9,2 m2

BAD 2,8 m2

FASADE NORDØST

ANDA BYSTR

STUE/KJK 35,2 m2

BALKONG 21,6 m2

STUE/KJK 35,2 m2 BOD 1,8 m2 AGGREGAT

BAD 2,8 m2 B

ENTRE 9,2 m2

OTRA

A

BOD 1,8 m2 AGGREGAT

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

100


D1.3.2, D1.4.2 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

52,2m2 48,7m2 2-ROMS 3. 4. ETG.

BAD 4,5 m2

BOD 2,8 m2

SOV 9,8 m2 BAD 4,5 m2

ENTRE 4,1 m2

ENTRE 4,1 m2

STUE/KJK 29,2 m2

BOD 2,8 m2

SOV 9,8 m2

STUE/KJK 29,2 m2 BALKONG 6,7 m2

BALKONG 6,7 m2 FASADE NORDØST

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

101


D1.3.3 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

65,3m2 65,3m2 3-ROMS 3 ETG.

BAD 5,1 m2

SOV 14,4 m2

BAD 5,1 m2

ENTRE 6,5 m2

SOV 14,4 m2

SOV 7,3 m2

ENTRE 6,5 m2

SOV 7,3 m2

STUE/KJK 29,7 m2

STUE/KJK 29,7 m2

BALKONG 12,8 m2

FASADE NORDØST

BALKONG 12,8 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

102


D1.3.4 AGGREGAT

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

2

74,7m 72,5m2 3-ROMS 3 ETG.

BOD 1,5 m2 ENTRE 8,2 m2 SOV 12,0 m2 AGGREGAT

BOD 1,5 m2 ENTRE 8,2 m2

BAD 4,5 m2

SOV 8,0 m2 BAD 4,5 m2

SOV 12,0 m2

SOV 8,0 m2

STUE/KJK 36,9 m2

STUE/KJK 36,9 m2 FASADE NORDØST

SØYLE

BALKONG 17,3 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

SØYLE

BALKONG 17,3 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

103


FELLES 54,1 m2

D1.3.6, D1.4.6 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

102,1m2 102,1m2 3-ROMS (/4-ROMS) 3. 4.ETG.

AGGREGAT

BAD 4,4 m2

BAD 2,8 m2 ENTRE 7,9 m2

VASK./BOD 3,8 m2

FELLES 54,1 m2

AGGREGAT

BAD 4,4 m2

SOV 15,6 m2

BAD 2,8 m2 ENTRE 7,9 m2

SOV 7,3 m2

SOV 15,6 m2

VASK./BOD 3,8 m2

SOV 7,3 m2

STUE/KJK

FASADE SYDØST

BALKONG 13,1 m2

56,2 m2 STUE/KJK 56,2 m2

BALKONG 13,1 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

104


D1.3.8 R

83,7m2 83,7m2 3-ROMS 3 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

UTFELLBAR RØMNINGSSTIGE TIL TERRENG

SØYLE

BALKONG 18,1 m2

R

UTFELLBAR RØMNINGSSTIGE TIL TERRENG

SØYLE

BALKONG 18,1 m2

STUE/KJK 32,3 m2

STUE/KJK 32,3 m2

SOV 15,5 m2

SOV SOV 15,5 m2

SOV 7,5 m2

VASK./BOD 2

5,2 m VASK./BOD 5,2 m2

7,5 m2

FASADE NORDVEST ENTRE 11,8 m2

BAD 4,4 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

BAD 4,4 m2

ENTRE BAD 2 11,8 m2,8 m2

BAD 2,8 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

105


D1.4.3 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

65,3m2 65,3m2 3-ROMS 4 ETG.

BAD 5,1 m2

SOV 14,4 m2 BAD 5,1 m2

ENTRE 6,5 m2

SOV 14,4 m2

SOV 7,3 m2

ENTRE 6,5 m2

SOV 7,3 m2

STUE/KJK 29,7 m2

STUE/KJK 29,7 m2

BALKONG 12,8 m2

FASADE NORDØST

BALKONG 12,8 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

106


D1.4.4 AGGREGAT

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

74,7m2 72,5m2 3-ROMS 4 ETG.

BOD 1,5 m2 ENTRE 8,2 m2 SOV 12,0 m2 AGGREGAT

BOD 1,5 m2 ENTRE 8,2 m2 SOV 12,0 m2

BAD 4,5 m2 BAD 4,5 m2

SOV 8,0 m2 SOV 8,0 m2

STUE/KJK 36,9 m2

STUE/KJK 36,9 m2 FASADE NORDØST

SØYLE

BALKONG 17,3 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C

SØYLE

BALKONG 17,3 m2

D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

107


BALKONG 4,8 m2

D1.4.7 77,4m2 75,3m2 3-ROMS 4. ETG

BALKONG 4,8 m2

SOV 13,0 m2

SOV 7,7 m2 SOV 13,0 m2

BOD 1,5 m2

SOV 15,5 m2

SOV 7,7 m2

AGGREGAT

BAD 3,2 m2

AGGREGAT

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

BAD 3,2 m2 BOD 1,5 m2

BAD 5,1 m2

SOV 15,5 m2

BAD 4,4 m2

BAD 5,1 m2 ENTRE 12,2 m2

ENTRE 12,2 m2

BAD 4,4 m2 FASADE SYDØST

ANDA OTRBYASTR

A

SOV 15,6 m2

OTRA

A

BAD 4,4 m2

SOV 15,6 m2

STUE/KJK 30,1 m2

STUE/KJK 30,1 m2

B

BAD 4,4 m2

BALKONG 12,8 m2

C D

BALKONG 12,8 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

C

108 OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


2

2

S

D1.4.8 85,2m2 85,2m2 3-ROMS 4 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

SØYLE

BALKONG 18,2 m2

SØYLE

BALKONG 18,2 m2

STUE/KJK 2 32,3 m STUE/KJK 32,3 m2

UTFELLBAR RØMNINGSSTIGE TIL TAK

R

R

UTFELLBAR RØMNINGSSTIGE TIL TAK

SOV 7,5 m2

VASK./BOD 5,2 m2

SOV 7,5 m2

FASADE NORDVEST

SOV 15,5 m2

ENTRE 11,8 m2

VASK./BOD 5,2 m2

VEST SOV 15,5 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

OTRA

A

BAD 4,4 m2

ENTRE BAD 11,82,8 m2m2

BAD 4,4 m2

BAD 2,8 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

C

109

OVERLIGGEND BALKONG/TAK


D1.5.1 55,6m2 55,6m2 2-ROMS 5 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

SØYLE

BALKONG 18,1 m2

SØYLE

SOV 11,4

STUE/KJK 24,7 m2 BALKONG 18,1 m2 SOV 11,4

STUE/KJK 24,7 m2

RØMNINGSSTIGE FOR NABO UNDER

R RØMNINGSSTIGE FOR NABO UNDER

WC 1,6 m2

WC 1,6 m2

R

BAD 4,3 m2

SOV 11,2 m2

BAD 4,3 m2

ENTRE 7,0 m2

FASADE NORDVEST

SOV WALK-IN 2 m2 11,2 m3,0 TERRASSE 35,5 m2

OTRA

ANDA BYSTR

B

C D

VASK./BOD 3,0 m2

WALK-IN 3,0 m2

OTRA

A

TERRASSE 35,5 m2

ENTRE BAD 2 m2 7,0 m4,4

BAD 4,4 m2

VASK./BOD 3,0 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

110


D1.5.2 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

74,5m2 71,7m2 3-ROMS 5 ETG.

SØYLE

SØYLE

BALKONG 21,6 m2 SOV 7,4 m2 SOV

SOV 11,4 m2

11,4 m2

WC 1,6 m2

WC 1,6 m2

ENTRE 8,4 m2

BAD 4,3 m2

SOV 7,4 m2

ENTRE 8,4 m2

STUE/KJK

STUE/KJK 35,2 m2 35,2 m2

BOD 2,2 m2

FASADE NORDØST

BAD 4,3 m2

BALKONG 21,6 m2

AGGREGAT

ENTRE m2

BOD 2,2 m2 AGGREGAT

OTRA

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

ENTRE m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

111


D1.5.3 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

52,2m2 48,7m2 2-ROMS 5 ETG.

BAD 4,5 m2

BOD 2,8 m2

SOV 9,8 m2 BAD 4,5 m2

ENTRE 4,1 m2

BOD 2,8 m2

SOV 9,8 m2

ENTRE 4,1 m2

STUE/KJK 29,2 m2

STUE/KJK 29,2 m2 BALKONG 7,0 m2

BALKONG 7,0 m2 FASADE NORDØST

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

112


D1.5.4 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

65,3m2 65,3m2 3-ROMS 5 ETG.

BAD 5,1 m2

ENTRE 6,5 m2

SOV 14,4 m2

BAD 5,1 m2

ENTRE 6,5 m2

SOV 14,4 m2

SOV 7,3 m2

SOV 7,3 m2

STUE/KJK 29,7 m2

STUE/KJK 29,7 m2

BALKONG 12,8 m2

FASADE NORDØST

BALKONG 12,8 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

113


D1.5.5 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

71,6m2 69,4m2 3-ROMS 5 ETG.

AGGREGAT

BOD 1,6 m2 ENTRE 8,2 m2 SOV 12,0 m2BOD AGGREGAT

1,6 m2 ENTRE 8,2 m2 SOV 12,0 m2

BAD 4,5 m2

SOV 7,9 m2 BAD 4,5 m2

STUE/KJK 33,8 m2

SOV 7,9 m2

STUE/KJK 33,8 m2

FASADE NORDØST

SØYLE

BALKONG 17,3 m2

SØYLE

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

BALKONG 17,3 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

114


D1.5.6 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

71,6m2 69,5m2 3-ROMS 5 ETG.

BOD 1,6 m2

AGGREGAT

ENTRE 8,2 m2 SOV 12,0 m2

BOD 1,6 m2

AGGREGAT

ENTRE 8,2 m2 SOV 12,0 m2

BAD 4,5 m2

SOV 7,9 m2

BAD 4,5 m2

SOV 7,9 m2

STUE/KJK 2

34,0 m STUE/KJK 34,0 m2 BALKONG 18,2 m2

BALKONG 18,2 m2

FASADE SYDØST

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

115


D1.5.7

S

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

79,7m2 76,2m2 3-ROMS 5 ETG.

FELLES 45,9 m2

BOD 3,1 m2

BOD 3,1 m2

FELLES 45,9 m2

BAD 6,9 m2

BAD 6,9 m2

SOV 15,5 m2

TERRASSE 35,5 m2

SOV 15,5 m2

TERRASSE 35,5 m2

SOV 7,8 m2

FASADE SYDØST BALKONG 7,1 m2

T

SOV ENTRE 7,8 m2m2 9,1

STUE/KJK 35,1 m2

ENTRE 9,1 m2

STUE/KJK 35,1 m2

BALKONG 7,1 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

116

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


121,7m2 : 121,7m2 4-ROMS 6 ETG.

D1.6.1 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

121,7m2 121,7m2 4-ROMS 6 ETG. TERRASSE 57,7 m2

TERRASSE 57,7 m2

STUE/KJK 65,7 m2 STUE/KJK 65,7 m2

SOV 6,6 m2

FASADE NORDØST FASADE NORDØST

VASK./BOD 3,1 VASK./BOD m2 3,1 m2

SOV 6,6 m2

BAD 3,2 m2

FELLES 32,9 m2 B

A

SOV m2

SOV 7,3 7,3 m2

FELLES 32,9 m2

OTRA

BAD

OTRA

ANDA BYSTR

A

ENTRE ENTRE 2 m11,0 m2

BAD 11,0 3,2 m2

WALK-IN 4,8 m2

C

4,8 m BAD 4,8 m2

2

SOV 14,6 SOVm2

14,6 m2

WALK-IN 4,8 m2

D

C

D OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

117


2 D1.6.2

14,9m2 14,9m2 -ROMS ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

BAD 4,8 m2

SOV 14,6 m2

114,9m2 114,9m2 4-ROMS 6 ETG.

BAD 4,8 m2

SOV 14,6 m2

SOV 8,1 m2

HALL 15,8 m2

HALL 15,8 m2

VASK./BOD 3,3 m2

SOV 8,1 m2

SOV 8,9 m2

SOV 8,9 m2 VASK./BOD 3,3 m2

BAD 3,5 m2

BAD 3,5 m2

STUE/KJK 50,3 m2

STUE/KJK 50,3 m2

FASADE NORDØST

ADE NORDØST TERRASSE 28,7 m2

A

OTRA

A

C

OTRA

ANDA BYSTR

B

TERRASSE 28,7 m2

D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

C

118 OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


6.3

D1.6.3 120,3m2 120,3m2 4-ROMS 6 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

120,3m2 : 120,3m2 4-ROMS 6 ETG.

WALK-IN 4,8 m2

WALK-IN 4,8 m2

SOV 12,6 m2

SOV 12,6 m2

BAD 7,1 m2

BAD 7,1 m2

SOV 8,1 m2

SOV 8,1 m2

SOV 8,9 m2

SOV 8,9 m2

HALL 16,2 m2

HALL 16,2 m2 VASK./BOD 3,3 m2

VASK./BOD 3,3 m2

BAD 3,5 m2

BAD 3,5 m2

STUE/KJK 50,3 m2

STUE/KJK 50,3 m2

FASADE SYDØST

FASADE SYDØST

A

D

C D

TERRASSE 28,7 m2

OTRA

A

OTRA

ANDA BYSTR

B

C

TERRASSE 28,7 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

119


,4m2 ,4m2 ROMS ETG.

BALKONG 4,8 m2

D1.6.4 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

90,4m2 90,4m2 3-ROMS 6 ETG.

BALKONG 4,8 m2

SOV 12,0 m2

SOV 11,7 m2 SOV 12,0 m2

SOV 11,7 m2

BAD 4,4 m2 BAD 4,4 m2

VASK./BOD 6,6 m2

VASK./BOD 6,6 m2

BAD 4,8 m2

WC 1,5 m2

BAD 4,8 m2

WC 1,5 m2

VASK./BOD VASK./BOD 2 3,7 m2 3,7 m

ENTRE ENTRE 2 14,414,4 m2 m

BAD 6,8 m2

BAD 6,8 m2

FASADE SYDØST

STUE/KJK 37,7 m2

DE SYDØST

STUE/KJK 37,7 m2

OTRA

A

BALKONG 13,1 m2

OTRA

A

ANDA BYSTR

B

C D

BALKONG 13,1 m2

C

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

120

OVERLIGGEND BALKONG/TA


D2.1.1

UTEPLASS 20,2 m2

100,3m2 100,3 m2 4-ROMS 1 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

SOV 6,9 m2 SOV 11,8 m2

AGGREGAT

SOV 8,4 m2

BAD 4,4 m2

BAD 3,5 m2

VASK./BOD 3,4 m2

POSTKASSE X 15 (2 utvendig)

ENTRE 11,4 m2

FASADE NORDVEST STUE/KJK 45,9 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C

UTEPLASS 31,0 m2

D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

121


D2.1.2 UTEPLASS 9,6 m2

79,2m2 77,2 m2 3-ROMS 1 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

SOV 13,0 m2

SOV 7,7 m2

BAD 3,2 m2 BOD 1,1 m2 AGGREGAT

BAD 5,1 m2

STUE/KJK 35,4 m2

FASADE NORDVEST

ANDA BYSTR

B

ENTRE 9,0 m2

OTRA

A

UTEPLASS 20,2 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

122


OTRA

D2.1.3 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

79,5m2 79,5m2 3-ROMS 1 ETG.

VASK./BOD 3,2 m2

SOV 9,8 m2

BAD 4,4 m2

AGGREGAT

SOV 9,8 m2

BAD 3,1 m2

ENTRE 7,6 m2

STUE/KJK 29,6 m2 STUE/KJK 29,6 m2

VASK./BOD 3,2 m2 AGGREGAT

BAD 3,1 m2

ENTRE 7,6 m2

BAD WALK-IN 4,4 m2 2 5,0 m

WALK-IN

SOV 5,0 m2 11,7 m2 SOV 11,7 m2

UTEPLASS 42,6 m2

UTEPLASS 42,6 m2

FASADE SYDØST

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

123


D2.1.4 79,5m2 79,5m2 3-ROMS 1 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

UTEPLASS 34,7 m2

UTEPLASS 34,7 m2

STUE/KJK 29,6 m2

STUE/KJK 29,6 m2

ENTRE 7,6 m2

SOV 11,7 m2

ENTRE 7,6 m2

SOV 11,7 m2 BAD 3,1 m2

FASADE NORDVEST

WALK-IN 5,0 m2

AGGREGAT

SOV 9,8 m2

ANDA BYSTR

B

BAD 3,1 m2

VASK./BOD 3,2 m2

WALK-IN 5,0 m2

BAD 4,4 m2

AGGREGAT

OTRA

A

SOV 9,8 m2

VASK./BOD 3,2 m2

BAD 4,4 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

124


2.3.1 D2.2.1, D2.3.1 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

G.

BALKONG 6,7 m2

94,6m2 94,6m2 4-ROMS 2. 3. ETG.

BALKONG 6,7 m2

SOV 6,9 m2 SOV SOV 2 6,9 m

SOV 8,4 m2

11,8 m2 SOV 11,8 m2

BAD 4,4 m2

AGGREGAT

AGGREGAT

SOV 8,4 m2

ENTRE 10,9 m2

BAD 3,5 m2

ENTRE BAD VASK./BOD3,5 m2 10,9 m2

BAD 4,4 m2

VASK./BOD 3,4 m2

3,4 m2

STUE/KJK 40,6 m2

FASADE SYDØST

STUE/KJK 40,6 m2

A OTBRYASTRAND

B

A

OTRA

A

BALKONG 12,8 m2

C D

BALKONG 12,8 m2

C

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

125 OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


D2.2.2 D2.2.2

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

2 127,9m BRA: 2 127,9m P-ROM: ROM: 4-ROMS PLAN: 2. ETG.

127,9m2 127,9m2 4-ROMS 2. ETG.

FELLES 21,1 m FELLES 21,1 m2

HALL 15,0 m2

2

HALL 15,0 m2

BAD 6,7 m2 STUE/KJK 59,3 m2

STUE/KJK 59,3 m2

BAD 4,0 m2

BAD 4,0 m2

BAD 6,7 m2

VASK./BOD 3,4 m2

SOV 17,2 m2

VASK./BOD 3,4 m2

SOV 17,2 m2

SOV 9,4 m2

BALKONG 20,3 m2

BALKONG 20,3 m2

FASADE SYDØST

FASADE SYDØST

A D

126

OTRA

ANDA BYSTR

BALKONG 6,7 m2

OTRA

A

C D

SOV 8,0 m2

BALKONG 6,7 m2

B

B

SOV 9,4 m2

SOV 8,0 m2

C

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


2.2.3

D2.2.3

133,1m2 2 BRA: 133,1m P-ROM: 4-ROMS ROM: 2. ETG. PLAN:

A: OM: M: AN:

133,1m2 133,1m2 4-ROMS 2. ETG.

BALKONG 8,1 m2

BALKONG 8,1 m2

BALKONG 20,1 m2 SOV 9,4 m2

BALKONG 20,1 m2

SOV 8,0 m2

SOV 9,4 m2

STUE/KJK 65,3 m2

STUE/KJK 65,3 m2

FASADE NORDVEST

BAD 4,0 m2

BAD 4,0 m2

SOV 16,9 m2

VASK./BOD 3,2 m2

VASK./BOD 3,2 m2

SOV 8,0 m2

BAD 5,8 m2 HALL 15,0 m2 FELLES

FASADE NORDVEST

FELLES

OTRA

A

C D

A

OTRA

ANDA BYSTR

BAD 5,8 m2

HALL 15,0 m2

B

B

SOV 16,9 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

C D

127 OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


D2.3.2 D2.3.2

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

127,9m BRA:2 2 P-ROM: 127,9m ROM: 4-ROMS PLAN: 3. ETG.

127,9m2 127,9m2 4-ROMS 3. ETG.

FELLES 21,1 m2

FELLES 21,1 m2

HALL 15,0 m2

HALL 15,0 m2

STUE/KJK 59,3 m2

STUE/KJK 59,3 m2

BAD 4,0 m2

BAD 4,0 m2

BAD 6,7 m2

BAD 6,7 m2

VASK./BOD 3,4 m2

SOV 17,2 m2

VASK./BOD 3,4 m2

SOV 17,2 m2 SOV 9,4 m2

BALKONG 20,3 m2

SOV 9,4 m2

SOV 8,0 m2

SOV 8,0 m2

BALKONG 20,3 m2

FASADE SYDØST

FASADE SYDØST

B

OTRA

A

C

A

OTRA

ANDA BYSTR

B

D

C

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

D

128

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


2.3.3, D2.4.3

D2.3.3, D2.4.3

132,7m2 2 BRA: 132,7m P-ROM: 4-ROMS ROM: 3. 4. ETG. PLAN:

RA: ROM: OM: AN:

132,7m2 132,7m2 4-ROMS 3. 4. ETG.

BALKONG 4,8 m2

BALKONG 4,8 m2

BALKONG 20,1 m2 SOV 9,4 m2

BALKONG 20,1 m2

SOV 8,0 m2

SOV 9,4 m2

STUE/KJK 65,3 m2

STUE/KJK 65,3 m2

FASADE NORDVEST

BAD 4,0 m2

BAD 4,0 m2

SOV 8,0 m2 SOV 16,9 m2

VASK./BOD 3,2 m2

VASK./BOD 3,2 m2 HALL

BAD 5,8 m2

SOV 16,9 m2

15,0 m2 FELLES

HALL 15,0 m2

FASADE NORDVEST

FELLES

OTRA

A

C D

A

OTRA

ANDA BYSTR

B

B

BAD 5,8 m2

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

C D

129

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


BALKONG 6,7 m2

D2.4.1 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

94,6m2 94,6m2 4-ROMS 4.ETG.

BALKONG 6,7 m2

SOV 6,9 m2 SOV 8,4 m2

SOV SOV 11,8 m2 6,9 m2 SOV 11,8 m2

AGGREGAT

AGGREGAT

SOV 8,4 m2

ENTRE 10,9 m2

BAD 3,5 m2

BAD 4,4 m2 BAD 4,4 m2

VASK./BOD

ENTRE 2 2 3,4mm 10,9

BAD 3,5 m2

VASK./BOD 3,4 m2

STUE/KJK 40,6 m2

FASADE SYDØST

STUE/KJK 40,6 m2

ANDA BYSTR

OTRA

B

OTRA

A

BALKONG 12,9 m2

C D

BALKONG 12,9 m2 OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

130 OVERLIGGENDE BALKONG/TAK


4.2

127,9m2 : 127,9m2 4-ROMS 4. ETG.

D2.4.2 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

127,9m2 127,9m2 4-ROMS 4. ETG. FELLES 21,1 m2 HALL 15,0 m2

FELLES 21,1 m2

STUE/KJK 59,6 STUE/KJK m2 59,6 m2

GASSPEIS GASSPEIS

HALL 15,0 m2

BAD 3,7 m2 BAD

VASK./BOD 3,5 m2 VASK./BOD

3,7 m2

3,5 m2

BAD 6,7 m2 BAD 6,7 m2

SOV 17,2 m2

SOV 9,4 m2

SOV 17,2 m2

SOV

SOV 8,0 m2 9,4 m2

SOV 8,0 m2

BALKONG 20,3 m2

BALKONG 20,3 m2 FASADE SYDØST

FASADE SYDØST

OTRA

A

C

A D

C

OTRA

ANDA BYSTR

B

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

D

131

OVER BALKO


.1 D2.5.1

115,4m2 111,5m2 4-ROMS 5 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

115,4m2 111,5m2 4-ROMS 5 ETG.

BALKONG 4,8 m2 BALKONG 4,8 m2

SOV 7,2 m2

SOV 13,4 m2

SOV 8,4 m2 SOV 7,2 m2

BOD 3,3 m2

SOV 13,4 m2

SOV 8,4 m2

BOD 3,3 m2

WC 2,2 m2

BAD 5,2 m2

VASK./BOD

WC BAD m2 5,2 m2 2 2,2 m3,8

VASK./BOD 3,8 m2

ENTRE 9,6 m2

ENTRE 9,6 m2

STUE/KJK 56,9 m2

STUE/KJK 56,9 m2

FASADE SYDØST

FASADE SYDØST

B

ANDA BYSTR

OTRA

OTRA

A

A

BALKONG 12,9 m2

C D

BALKONG 12,9 m2

C OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

132


D2.5.2 BRA: D2.5.2 106,0m2 2 106,0m106,0m P-ROM:BRA: 2 3-ROMS ROM: P-ROM: 106,0m2 5 ETG.3-ROMS PLAN: ROM: 5 ETG.

PLAN:

FELLES 19,3 m2

FELLES 19,3 m2

BAD BAD 4,1 m2 4,1 m2

STUE/KJK STUE/KJK 2 2 50,7mm 50,7

HALL HALL 2 12,1 m2 12,1 m

TERRASSE TERRASSE 2 57,2 57,2 m2 m

BAD 6,1 m2

BAD 6,1 m2

VASK./BOD VASK./BOD 2,8 m2 2

2,8 m

SOV 11,5 m2

SOV 11,5 m2

SOV 15,2 m2

SOV 15,2 m2

GASSPEIS

FASADE SYDØST

GASSPEIS

FASADE SYDØST

B

OTRA

A

ANDA BYSTR

ANDA BYSTR

OTRA

A

B

For ivaretakelse av lydkrav skal det ihht TEK 17 være 2 dører mellom felles gang og rom varig opphold. Er fjernetskal etter anmodning kjøper. Forfor ivaretakelse av lydkrav det ihht TEK fra 17 potensiell være 2 dører mellom felles gang og rom ARK fritatt for ansvar for dette forhold. for varig opphold. Er fjernet etter anmodning fra potensiell kjøper.

ARK fritatt for ansvar for dette forhold.

C D

C D OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

133


D2.5.3 124,7m2 120,7m2 4-ROMS 5 ETG.

BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

SOV 9,2 m2

TERRASSE 49,0 m2

STUE/KJK 55,1 m2

SOV 8,8 m2

SOV 17,9 m2

HALL 14,5 m2 BAD 3,7 m2 BAD 5,7 m2

VASK./BOD 2,1 m2

BOD 2,8 m2

FASADE NORDVEST

FELLES 19,3 m2

ANDA BYSTR

B

OTRA

A

C

REV

D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

134


D2.6.1 BRA: P-ROM: ROM: PLAN:

192,5m2 192,5m2 5-ROMS 6 ETG.

KONTOR 11,0 m2

SOV 11,8 m2

BAD 4,4 m2

STUE 63,6 m2

GASSPEIS

GASSPEIS

TERRASSE 77,2 m2

HALL 17,9 m2

VASK./BOD 6,6 m2

GARD. 3,6 m2

BAD 6,8 m2

FASADE SYDØST KJØKKEN 36,5 m2

ANDA BYSTR

B

SOV 12,8 m2

OTRA

A

WALK-IN 8,9 m2

C D

OVERLIGGENDE BALKONG/TAK

135


Byggebeskrivelse Utvendige/bærende konstruksjoner

Fellesarealer, innvendig

Leilighetene, jf. eget romskjema

Yttertak Tekkes med asfalt takpapp eller folie. Sedum tak leveres i samsvar med offentlige krav.

Trapperom/Gangarealer Gulv: Parkett, det leveres flis i trapp fra 1 etg og ned til kjeller. Vegger: Sparklet og malt betong samt felter med trepanel. Tak: Systemhimling. Trapp: Belagt med parkett. Rekkverk og håndløper i glass og metall.

Himling Leilighetene har nedsenket hvitmalt sparklet himling. Nødvendige partier kan få lavere takhøyde på grunn av tekniske installasjoner.

Yttervegger Byggenes fasader forblendes med teglstein i ulike valører, malt puss og trekledning. Vinduer Vinduene leveres fra Nordan eller tilsvarende som trevindu i klassisk hvit med Alu-bekledning utvendig, RAL kode i henhold til beskrivelse fra arkitekt. Vinduene leveres med 3-lags energiglass. Det forberedes for utvendig solavskjerming i fasade mot syd og vest ( ikke på balkonger), og dette kan leveres som tilvalg i henhold til beskrivelse fra arkitekten. Balkonger Balkonger leveres med Agrob Buchtal 60 x 60 cm flisesystem på klosser, eller tilsvarende. Markterrasse leveres med royal behandlet terrasse bord. Terrasser Terrasser bygges opp med isolasjon, vanntrykksmembran og Agrob Buchtal 60 x 60 cm flis-system på klosser, eller tilsvarende. Balkong-/terrassedører Balkong- og terrassedørene er av type skyve og slagdører. Dørene leveres i klassisk hvit utførelse med aluminiumskledning utvendig. Etasjeskiller Etasjeskiller utføres i plasstøpt betong og bæres av brannisolerte stålsøyler, samt plasstøpte massive betongvegger mellom leilighetene. Metallarbeider Alle utvendige stålkonstruksjoner leveres med korrosjonsbeskyttelse og malte overflater. 136

Heis Det installeres maskinromsløse personheiser i alle trapperom. Heiser føres til parkeringskjeller. Heiskupeer leveres i henhold til beskrivelse utarbeidet av arkitekten. Heisen er utstyrt med nødtelefonforbindelse. Type Schindler. Kjeller Gulv: Slipes og støvbindes, med normalt fall til avløpsrenne. Vegger: Males med hvit maling. Tak: Males med hvit maling. Tekniske rom males med epoxy på gulv. Vegger og tak hvitmales. Avfallssystem Avfallssystem er av typen ”Villinger” eller tilsvarende. Plassering fremkommer på utomhusplanen. Utomhusanlegg Lekeplass: Det er planlagt sandlekeplass i uteområdet ved byggene i Bystranda Blå som vist på utomhusplanen. Kvartalslekeplass er plassert i parken syd for Tangen Ytterst. Fast belegg: Alle materialer i gårdsrommet skal være varige og sunne. Beplantning: Frodig vegetasjon skal være sammensatt av arter med variasjon i høyde, farge og vekstform. Utvendig belysning: Armaturer av solid utførelse ved gangstier, hovedinnganger og på husfasader. Vannspeil ihht godkjent utomhusplan.

Innvendige vegger i leilighetene Sparklede betongflater og gipsplater som males. Det forutsettes farger iht. NCS fargesystem, begrenset til fire standard farger etter arkitektens beskrivelse. Leilighetsskillevegger utføres generelt som betongvegger, og enkelte steder som lydisolert stålstendervegg. Lette skillevegger inne i leilighetene utføres generelt med stålstender og gipsplate på hver side. Hulrom fylles med mineralullisolasjon. Baderomsvegger som skal kles med fliser forsterkes. Dører Inngangsdøren slett, innvendige dører i hver leilighet leveres type Trend eller lignende og farger etter arkitektens beskrivelse. Beslag av rustfritt stål. Dørlåser Det installeres låssystem, således at leilighetseier kun benytter en nøkkel til alle de dører som skal kunne åpnes. Det leveres 3 stk. nøkler til hver leilighet. Kjøkken Leilighetene leveres med kjøkken fra Strai Kjøkken av typen: Premium kvalitet modell malt Shaker. Detaljerte kjøkkentegninger vil foreligge når de bygningsmessige detaljene er endelig avklart. Kjøkken leveres uten hvitevarer. Baderomskabin Et større antall bad skal utføres som prefabrikkerte kabiner, komplett med fliser beregnet for våtrom både på gulv og vegger. Himling er klassisk hvitmalt gips med innfelte downlights. Innredning leveres hvit og har heldekkende


Byggebeskrivelse benkeplate med integrert servant, se arkitektens tegninger. Veggmonterte toaletter. Dusjvegger av laminert glass. Hjørnesluk i rustfritt stål. Kabinene utføres med et integrert sisternepanel, skjult bak en glassplate, på veggen bak toalettet, hvor man blant annet finner egen energimåler for vannbåren gulvvarme og varmtvann. Hvitevarer leveres ikke. Det forutsettes at det benyttes kondens tørketrommel. Plassbygde bad Det legges fliser beregnet for våtrom på gulv og vegger. Veggene flislegges fra gulv til tak. Anlegget får komplette sanitærinstallasjoner. Det er inkludert baderomsmøbler fra Strai, hvit utførelse eller tilsvarende. Hvitevarer leveres ikke. Det forutsettes at det benyttes kondens tørketrommel. Garderober Det leveres garderobeskap fra Strai kjøkken, type Komfort hvit Uni. Gulv Stue, kjøkken, soverom og entre/hall leveres med parkett av 14 x 138 mm en stav eik med matt lakk, på lyddempende underlag. Hvitpigmentert kan leveres mot tillegg. Listverk Det leveres fotlister av eik. Innvendige dører leveres med hvitmalte lister og foringer. Utvendige dører og vinduer leveres med hvitmalte gipsforinger. (listfritt) Gasspeis Gasspeis kan leveres som tilvalg i leiligheter over 110 m2 i 5.-7. etasje. Fellesarealer i 1. etasje I 1. etasje i D bygget blir det ca 300 m2 fellesarealer. Arealet vil inneholde resepsjon med sittegrupper, selskapslokaler i ulik størrelse. ( opptil 60 personer ), kjøkken, bibliotek/ grupperom, trimrom og 2 gjestehybler. Gjestehyblene kan leies av beboernes gjester.

Parkeringskjeller Til hver leilighet leveres bod på 5 m2 i kjeller. På kjellerplan vil det bli markert hvilke boder og parkeringsplasser som kan disponeres av hvilke leiligheter. Slik fordeling vil bli foretatt når de bygningsmessige detaljer i kjelleren er endelig avklart. Informasjon vil deretter bli gitt gjennom eiendomsmegler.

Sprinkling Det installeres boligsprinkling i alle leilighetene.

Tekniske installasjoner

Diverse Det er tilrettelagt for felles skilting og det leveres 1 stk. postkasse pr. leilighet ved den respektive hovedinngang. Det tas forbehold om at detaljprosjekteringer kan medføre endringer i bygning og fremføring av tekniske sjakter for ventilasjonsanlegg, elektriske føringer og innbygging av avløp.

Ventilasjonsanlegg Leilighetene ventileres med balansert ventilasjon som separate anlegg med varmegjenvinning. Avtrekk fra bad, WC og kjøkken. Oppvarming/varmt tappevann Bygget vil bli tilknyttet fjernvarmenettet for Kristiansand, for oppvarming av varmt forbruksvann, samt vannbåren varme i form av gulvvarme i bad, stue/kjøkken og entre. Energiforbruket avregnes sentralt av energileverandøren, men vil bli fordelt på den enkelte leilighet, med separate målere i leilighetene for varmt forbruksvann og vannbåren gulvvarme. Differanse mellom sum separate målere og totalforbruk fordeles pro rata på samtlige leiligheter.

Brannalarm Det leveres heldekkende sentralisert brannalarmanlegg for bygningene inkl. leilighetene med automatisk melding til offentlig brannvesen. I tillegg leveres branndetektorer for leilighetene tilknyttet brannvarslingsanlegg.

Kristiansand, 09.05.2018.

TV/data Det leveres komplett kursopplegg for 1 stk. TV/data uttak i stue i hver leilighet. I tillegg leveres tomrørsanlegg for valgfritt uttak i egen regi i alle soverom. Elektrisk anlegg Hver leilighet har individuell avregning av strømforbruk. Det installeres skjult elektrisk anlegg til brytere, lyspunkter, stikkontakter mm. Med unntak av trapperom og kjeller hvor det er åpent anlegg. Alt strømforbruk i fellesarealer, garasje, boder, utearealer etc. registreres på en felles måler og må fordeles på leilighetene etter en omforent nøkkel. Opplegg for Elbil Det forberedes for lading av elbil. leveres som tilvalg. 137


Romskjema Rom

Gulv

Vegg

Himling

Elektro

Sanitær

Ventilasjon Annet

Entré

14 x 138 mm parkett, enstavs eik med matt lakk med eik fotlist.

Sparkles og males. Fire standardfarger etter arkitektens beskrivelse.

Nedforet malt gipshimling. Farge klassisk hvit.

NEK 400. Porttelefonanlegg for duplex samtaleforbindelse og bildeoverføring samt integrert dørringeknapp. Leiligheter i 1. etasje med egen separat inngangsdør leveres kun med dørringeknapp.

Vannbåren gulvvarme.

Balansert ventilasjon. Aggregat i boenhet etter teknisk informasjon fra installatør.

Gang

14 x 138 mm parkett, enstavs eik med matt lakk med eik fotlist.

Sparkles og males. Fire standardfarger etter arkitektens beskrivelse.

Nedforet malt gipshimling. Farge klassisk hvit.

NEK 400.

Vannbåren gulvvarme.

Balansert ventilasjon.

Kjøkken

14 x 138 mm parkett, enstavs eik med matt lakk med eik fotlist.

Sparkles og males. Fire standardfarger etter arkitektens beskrivelse.

Nedforet malt gipshimling. Farge klassisk hvit.

NEK 400.

Ettgreps blandebatteri. Vannbåren gulvvarme.

Balansert ventilasjon. Separat avtrekk fra kjøkkenhette.

Stue

14 x 138 mm parkett, enstavs eik med matt lakk med eik fotlist.

Sparkles og males. Fire standardfarger etter arkitektens beskrivelse.

Nedforet malt gipshimling. Farge klassisk hvit.

NEK 400.

Vannbåren gulvvarme.

Balansert ventilasjon.

138

Inngangsdør leveres ferdig malt ihht. arkitektens beskrivelse. I de leilighetene som har plass for skyvedørsgarderobe leveres skyvedørsgarderobe hattehylle og stang. Den leveres med speildører.

Kjøkkeninnredning etter tegning fra Strai kjøkken, type Malt Shaker. Kjøkken leveres til tak med innredning til takoppforing. Det er mulighet å velge mellom 5 fargealternativer. Kjøkken leveres med benkeplate i laminat hvor en kan velge mellom ulike laminater tilpasset fargevalg på kjøkken. Kjøkkenventilator fra Røros Metall og leveres med integrert komfyrvakt. Hvitevarer leveres ikke.


Romskjema Rom

Gulv

Vegg

Himling

Elektro

Sanitær

Ventilasjon Annet

Soverom

14 x 138 mm parkett, enstavs eik med matt lakk med eik fotlist.

Sparkles og males. Fire standardfarger etter arkitektens beskrivelse.

Nedforet malt gipshimling. Farge klassisk hvit.

NEK 400.

Soverom leveres uten gulvvarme.

Balansert ventilasjon.

1 stk. garderobeskap pr. sengeplass fra Strai kjøkken type Komfort hvit Uni. Garderoben har en malt glatt front i hvit utførelse.

Bad

Flis 30x30, 5x5 i dusj.

Fliser 30x60.

Nedforet malt gipshimling. Farge hvit.

NEK 400.

Iht. beskrivelse fra Boxen og/ eller rørlegger.

Avtrekk i ventil i tak.

Innredning fra Strai kjøkken i modell Hvit Høyglans med heldekkende servant.

Gjestebad/ *gjelder samme WC som Bad, over.

Flis 30x30, 5x5 i evt. dusj.

Fliser 30x60.

Nedforet malt gipshimling. Farge hvit.

NEK 400.

Iht. beskrivelse fra Boxen og/ eller rørlegger.

Avtrekk i ventil i tak.

Iht. beskrivelse fra Boxen og/eller leverandør

Klesbod

14 x 138 mm parkett, enstavs eik med matt lakk med eik fotlist.

Sparkles og males. Fire standardfarger etter arkitektens beskrivelse.

Nedforet malt gipshimling. Farge hvit.

NEK 400.

Takterrasse/ balkong

60x60 terrassefliser på underlagsklosser.

Rekkverk i henhold til arkitektens beskrivelse.

Synlig betong der det er balkong over.

NEK 400. Lys med armatur i solid utførelse med bryter. 1 stk stikkontakt.

Markterrasse plan 1

Royalbehandlet treplatting.

Synlig betong der det er balkong over.

Lys med armatur i solid utførelse med bryter. 1 stk stikkontakt.

*leveres i utgangspunktet som prefab. Plassbygget i enkelte leiligheter.

1. Boligarealer leveres med nedforet gipsplatehimling i klassisk hvit. 2. Innvendige dører leveres ferdig malt i henhold til arkitektens beskrivelse. Type Trend eller tilsvarende. 3. Leiligheter over 110 m2 i 5, 6 og 7 etasje kan få gasspeis som tilvalg. 4. Sikringsskap plasseres i henhold til anvisning på arkitekttegninger. 5. Det benyttes ikke taklister hvis det ikke er nødvendig av konstruksjonsmessige hensyn. 6. Utstyr og innredning som ikke står i dette skjemaet, men er vist på plantegning, er ikke med i leveransen.

Aggregat, tilluft og avtrekk.

7. Selger tar forbehold om rett til endringer av form og utførelse i denne beskrivelsen forutsatt at den generelle standarden ikke forringes. Det tas forbehold om avvik i beskrivelsen. 8. Skap i vegg for gulvvarme samt ”rør-i-rør”-skap plasseres i henhold til anvisning på arkitekttegninger. 9. Romskjema er kun veiledende og det kan forekomme variasjoner avhengig av leilighetsstørrelse. Detaljer avklares med entreprenør i god tid før utførelse.

139


Nøkkelinformasjon selveierleiligheter i prosjektet Bystranda Blå Selger: Bystranda Blå AS org.nr. 993 356 905 Alle opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Entreprenør/Totalentreprenør: AF Kruse og BRG Entreprenør Adresser: Boligene vil bli oppført på adressen Verven/Julius Hougens Plass/Batterigata. Leilighetene kan få tildelt ny adresse når bygningene er ferdig oppført. Beskrivelse av prosjektet: 248 prosjekterte selveierleiligheter beliggende i 4 forskjellige bygg. 1. byggetrinn består av 121 leiligheter + ca. 300 m2 fellesarealer for hele prosjektet. (omfang av fellesarealer er benevnt i eget avsnitt), og i underetasjen blir det boder tilknyttet leilighetene samt parkeringsplasser. Bygget blir organisert som et eierseksjons sameie. Ett boligsameie for alle 4 byggene. Matrikkelnummer: Prosjektet ligger i dag på gnr/bnr: 150/1717, 1822 og 1824 i Kristiansand kommune. Før overtakelse vil selger gjøre de nødvendige sammenføyinger/fradelinger og prosjektet vil få et gnr/bnr. Eiendommen vil seksjoneres etter lov 16.juni 2017 nr. 65 om eierseksjoner (eierseksjonsloven) og leilighetene tildeles så seksjonsnummer. Tomteareal: Arealet på tomten kan ikke opplyses eksakt enda, da eiendommen ikke er endelig fradelt og oppmålt. Estimert areal vil være ca. 12.000 m2. Beskaffenhet: Tomten leveres parkmessig opparbeidet med vannspeil, plen, prydbusker, bed og øvrig beplantning. Se utomhusplan for detaljer.

140

Areal boliger: Arealene som er oppgitt på tegninger i denne salgsoppgaven og i prisliste, er angitt som Bruksareal (BRA). BRA er det areal av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes også areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS3940:2012). Primærrom (P-rom) er primærrommenes nettoareal og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom med omsluttende vegger. Arkitekt har inkludert alle sjakter innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom, på samme måte som i BRA. Energimerking: Når en bolig selges før den er ferdig bygget skal selger oppfylle plikten ved å garantere for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Normalt påregnes i energiklasse B, man kan dog ende opp med lavere energiklasse uten at dette anses som en mangel. Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse: Det vil foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse ved overtakelse. Det er Selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligen. Kjøper er gjort oppmerksom på, og aksepterer at slik ferdigattest normalt foreligger først noe tid etter overtakelsestidspunktet. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtakelse kan kjøper i medhold av bustadoppføringslovas § 31 holde tilbake et beløp på meglers klientkonto som sikkerhet frem til ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med forholdene som gjenstår for at ferdigattest kan foreligge. En uavhengig takstmann kan avgjøre rettmessig tilbakehold, og takstmann får da fullmakt til å frigi beløpet når forholdet som hindrer ferdigattest er utbedret.

Parkering: P-plass kan kjøpes for kr. 340.000,- som kommer i tillegg til leilighetsprisen. Parkeringsplasser vil bli knyttet til de seksjoner som har kjøpt parkeringsplass som tilleggsdel til den enkelte leilighetsseksjon med det forbehold om at Kristiansand kommune godkjenner det. Alternativt gjennom vedtektene og da blir kjeller fellesareal. Det gjøres oppmerksom på at en slik tilknytning kan gjøres for inntil 30 år i henhold til eierseksjonsloven. Det gjøres videre oppmerksom på at vedtektene kan endres ved kvalifisert flertall (2/3 deler) på årsmøte. Sportsboder vil bli tilknyttet til seksjonene på samme måte som for parkeringsplassene. Alle leilighetene vil få tildelt 1 sportsbod som er inklusiv i kjøpesummen for leiligheten. Størrelsen på sportsbodene kan variere noe, jfr. krav nevnt i byggteknisk forskrift (TEK-17). Arkitekt i samarbeid med selger forbeholder seg retten til å organisere parkeringsplasser og boder på den måten som finnes mest hensiktsmessig før overtakelse. Eventuelle overskuddsplasser skal tilhøre selger, som fritt kan omsette eller leie ut disse. Det vil være handicapplasser tilgjengelige i boligsameiet ihht. offentlige krav. Disse tildeles beboere som har behov for det, dersom de har kjøpt p-plass. De beboerne som eventuelt får tildelt HC-plass, forplikter seg til å måtte avgi denne mot tildeling/bytte til en alminnelig plass, dersom styret i sameiet finner grunn til å tildele HC-plassen tilbeboer med offentlig dokumentert behov for HC-plass. Fellesarealer: Det er avsatt ca. 300 m2 til fellesarealer for hele sameie. Vil inneholde resepsjon, selskapslokale, kjøkken, anretning, bibliotek, trimrom og 2 gjestehybler. Selger vil opprette serviceavtale mellom Bystranda Blå sameie og en driver av fellesarealene før innflytting. Reguleringsplaner/Reguleringsbestemmelser: Reguleringsplan og bestemmelser, Planidentifikasjon 891 for Tangen. Ny detaljreguleringsplan/bestemmelser for denne eiendom vedtatt i Bystyret den 23.05.2018.


Nøkkelinformasjon selveierleiligheter i prosjektet Bystranda Blå Vei, vann og avløp: Offentlig vei, vann, og kloakk

innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.

Konsesjon: Ikke konsesjonspliktig

Omkostninger: Ved kjøp av ny/prosjektert bolig skal det betales dokumentavgift på 2,5% av tomteverdi. Dokumentavgift blir fordelt pr. kvm. BRA og vil derfor variere pr. leilighet mellom ca. kr. 7.500,- for den minste og ca. kr. 50.000,for den største leiligheten. Dvs. kr. 250 pr. kvm BRA. Tinglysningsgebyr for skjøte utgjør p.t kr. 525,Tinglysningsgebyr for eventuelle pantobligasjoner utgjør p.t. kr. 525,I tillegg kommer et engangsbeløp tilsvarende kr. 50,- pr.kvm BRA, som oppstartslikviditet til sameiet. (Foretningsfører kaller dette inn sammen med første felleskostnadsregning). Det tas forbehold om at beregningsgrunnlaget for dokumentavgiften godkjennes hos Statens Kartverk, samt eventuell endring i de oppgitte offentlige gebyrer.

Utleie: Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne. Ved utleie skal styret i sameiet varsles slik at styret er oppdatert til en hver tid over hvem som bebor den enkelte seksjon. Organisering: Boligene organiseres som et sameie etter eierseksjonsloven. Det er utarbeidet utkast til vedtekter som regulerer forholdet mellom seksjonene. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Som seksjonseier blir kjøper eier av ideell andel av tomtearealer og bygningsmasse tilsvarende eierbrøken, som fastsettes iht. boligenes størrelse (BRA). Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer. Vedtekter: Kjøper/seksjonseier plikter å følge sameiets vedtekter. Dokumentet er vedlegg til prospektet. Betalingsbetingelser: 100.000,- av kjøpesummen innbetales som forskudd 14 dager etter mottatt betalingsanmodning fra megler. Dette må være såkalt fri egenkapital, dvs. at det ikke kan være knyttet noen vilkår eller forbehold til innbetalingen av pengene utover de vilkår som fremgår av nærværende kontrakt. Restbeløp innskudd/egenkapital samt omkostninger betales etter regning før overtagelse. Det vil kunne kreves fremlagt finansieringsbevis før kontraktsinngåelse. Selger vil stille garantier i henhold til bustadoppføringslovas § 47 for det til enhver tid innbetalte beløp. Forskuddet tilfaller selger fra det tidspunkt § 47 er stilt. Forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte

Felleskostnader: Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i fellesskap i henhold til de enkeltes sameiebrøker. Driftskostnader kjeller vil bli fordelt mellom brukerne. Felleskostnadene forventes å utgjøre ca. kr. 25,pr. kvm pr. mnd. I tillegg kommer utgifter til drift av fellesrommene i sameiet. Dette antas å utgjøre ca. kr. 800 pr. seksjon pr. måned. Budsjett over felleskostnader kan fås ved henvendelse til megler. Det gjøres oppmerksom på at dette er et utkast og kan, dersom sameiet ønsker det, endres på flere punkter. Felleskostnader vil bla. dekke kommunale avgifter, renovasjon, forsikring av bygningene, lys, forretningsførsel, heisdrift, snørydding, vaktmestertjenester, trappevask og andre driftskostnader. Felleskostnadene vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi. Eiendomsskatt blir fakturert den enkelte seksjonseier direkte og beregnes ikke som del av felleskostnader. For beregning av eiendomsskatt for den enkelte leilighet, henvises til Kristiansand kommune for nærmere info.

Fjernvarme som inkluderer oppvarming og varmt vann i leilighetene kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. Forretningsfører kaller inn ett fyringsforskudd på kr. 7,- pr. m2. BRA pr. mnd. Beløpet inkluderer ikke abonnement til tv, bredbånd og telefoni. Det er inngått avtale med Get som leverandør for hele Tangenområdet. Nærmere informasjon kan fåes ved henvendelse megler. Bygget vil være forsikret frem til overtakelse. Sameiet tegner fullverdiforsikring fra overtakelse. Kjøper forsikrer eget innbo. Utbygger svarer for alle fellesutgifter for eventuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse. Selgeren vil engasjere forretningsfører for sameiet før overtakelsen. Forretningsfører vil innkalle sameierne til et konstituerende sameiermøte med valg av nytt styre, samt vedtakelse av budsjett og vedtekter før boligene er ferdigstilt/overtatt. Kostnader knyttet til konstituerende møte og forretningsførsel vil belastes sameiet. Formuesverdi: Formuesverdi er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter en beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt “primærbolig” (der boligeieren er folkeregistrert/bosatt) eller “sekundærbolig” (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon. Heftelser: Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for Kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant på eiendommer hvor det er tinglyste servitutter eller andre heftelser som ikke skal slettes for Selgers regning. Fortsettes på neste side 141


Nøkkelinformasjon selveierleiligheter i prosjektet Bystranda Blå Fortsatt fra forrige side Følgende tinglyste heftelser vil følge eiendommen: Det vil bli tinglyst heftelser på den enkelte boligseksjon vedr. bl.a. vei, vann og kloakk. Det vil bli tinglyst rett for allmennheten til fri ferdsel og oppholdelse på eierseksjonssameiets eiendom. I praksis gjelder dette fri passasje gjennom bebyggelsen langs vannspeilene og langs gangveien som går gjennom alle kvartalene på Tangen. (Benevnt T-21 på reguleringskart) På eierseksjonssameiets eiendom kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremkommer av grunnboken for den enkelte boligseksjon. Det følger av eierseksjonsloven at eiersksjonssameiet har lovbestemt panterett i den enkelte boligseksjon. Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/ avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Grunnboken for eiendommen er et vedlegg til salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å lese denne før kjøp. Selgers Forbehold: Selger tar følgende forbehold for realisering av prosjektet: Antatt 50-60 % av leilighetsprosjektets totale verdi av 1. trinn må forhåndsselges og igangsettingstillatelse må foreligge i tråd med forutsetningene beskrevet i salgsoppgaven. Selger tar også forbehold om at styrende organer hos selger godkjenner og beslutter byggestart. Forbeholdene skal være avklart av selger innen 31.10.2018. Dersom ikke overnevnte forbehold er avklart innen denne fristen kan selger velge å ikke realisere prosjektet. Etter 01.11.2018 har kjøper 2 uker på å skriftlig trekke seg fra avtalen dersom selger ikke har avklart sine forbehold. Dersom kjøper velger å stå ved avtalen, aksepteres også tilsvarende endring i overtakelse.

142

Selgers forbehold/forutsetninger: Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for usolgte enheter. Byggetid/Overtagelse: Ferdigstillelse/innflytting vil være 27 mnd. fra datoen selger melder som byggestart. Byggestart forutsetter at alle forbehold om realisering er avklart innen fristen ovenfor. Ved eventuell senere avklaring endres ferdigstillelsestidspunkt innflyttingspunkt tilsvarende. Senest 120 dager før overtagelse vil selger innkalle til overtagelsesforretning. Denne innkalling vil da gjelde som avtalt tidspunkt for overtagelse, jfr. Bustadoppføringslova § 15. Om overtagelsen forsinkes etter at kjøper har mottatt varsel om overtagelsesforretning, kommer dagmulktbestemmelser i Bustadoppføringslova §18 til anvendelse. Annet: Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige. Alle perspektiver, modeller, illustrasjoner og møblerte planskisser er kun ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse, og det fremkommer da elementer som ikke inngår i den kontraktsmessige leveranse. Det tas forbehold om endringer i reguleringsplan og rammetillatelse, samt forbehold om endringer av oppgitt leilighetsareal. Videre tas forbehold om endringer i prosjektbeskrivelsen som følge av detaljprosjektering. Det kan være avvik mellom planskisser, planløsning og tegninger som er presentert i prospektet og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Leilighetene overleveres i bygg rengjort stand. I nyoppførte bygninger må forventes i noen grad svinn og krymping av

materialer, for eksempel svinnriss i mur, mindre riss i maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong o.l. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved den leverte ytelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på at Selgers plikt til å rette, eller yte prisavslag ikke omfatter: Reparasjoner som går inn under vanlig vedlikehold, sprekkdannelser som oppstår som følge av naturlig krymping når materialvalg og materialbehandling har vært forsvarlig fra Selgers side og skader som oppstår ved uforsvarlig eller feilaktig bruk av boligen. Kostnader ved videresalg: Dersom kontrakten ønskes videresolgt før overtakelse, vil det påløpe et gebyr fra selger på kr. 20.000,- inkl. mva. for merarbeid i forbindelse med salget. Dette kan faktureres/ innkreves av Sørmegleren. I tillegg kommer eventuelle utgifter ved bruk av megler, som f.eks. meglerprovisjon og gebyrer. Videresalg kan ikke gjøres uten selgers samtykke. Selger kan nekte uten å måtte begrunne sin avgjørelse. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann. Det er kun mulig å samtykke til videresalg av opprinnelig avtale, dersom opprinnelig kjøper er forbruker og har kjøpt boligen for selv å bo der eller til noen i sin familie. Slikt videresalg skjer ved transport av kontrakten. For at Utbygger skal godta slik transport må man benytte Utbyggers “Avtale om transport av kjøpekontrakt” som fås hos selger. Transport av kontrakt godkjennes ikke de siste 6 uker før overtagelse. For øvrige videresalg (videresalg fra næringsdrivende eller fra forbruker på spekulasjon) kan ikke kontraktsposisjonen selges, jfr. Bustadoppføringslova § 1b. Avbestilling: Dersom forbrukeren avbestiller før det er gitt igangsettingstillatelse, fastsettes avbestillingsgebyret til 5% av kontraktsummen inkludert evt. mva. Dersom kjøper avbestiller etter at igangsettingstillatelse er gitt, gjelder Bustadoppføringslovens regler, jfr. §§52 og 53. Kjøper vil


Nøkkelinformasjon selveierleiligheter i prosjektet Bystranda Blå være ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av avbestillingen, herunder nødvendige prisavslag ved videresalg. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider må uansett betales i sin helhet. Forsikring: Frem til overtagelse vil bygg og eiendom være forsikret av utbygger, jfr buofl. § 13 siste ledd. Etter overtagelse vil bygget være forsikret gjennom sameiet, men kjøper må selv besørge løsøre- og innboforsikring. Garantier: Det stilles garanti på 3 % av kjøpesummen som gjelder frem til overtakelse, og garanti tilsvarende 5% av kjøpesummen for reklamasjonsperioden på fem år etter overtakelse, jfr. buofl. § 12. Garantien stilles snarest mulig etter at avtale er inngått. Dersom selger ønsker å få utbetalt forskudd, eventuelle delinnbetalinger og resterende del av kjøpesum før hjemmelsovergang, stilles det garanti etter buofl. § 47 for utbetalingen. Kjøpekontrakter: Avtale om kjøp forutsettes inngått på selgers standard kjøpekontrakt eller midlertidig kjøpekontrakt som vil bli benyttet ved salg. Selgers kontrakts dokument forutsettes gjennomgått før bud inngis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m. Kjøpers undersøkelsesplikt: Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsprospekt, reguleringsplaner, byggebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til megler. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med megler dersom noe er uklart, og det presiseres

at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp av bolig inngås. Endringsarbeider: Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger i leilighetene forutsatt at bestilling av endringer og tillegg foretas innen gitte tidsfrister. Kostnaden for dette dekkes av kjøper. Selger vil før innredningsarbeidene starter, utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutninger vil fremkomme. Aktuelle endringsmuligheter kan være: • Valg av parkett. • Valg av kjøkkenmodell. • Valg av innvendige dører. • Valg av fliser på bad. • Valg av garderobeskap. • Valg av sanitærutstyr. • Valg av baderomsmøbler/speil på bad. • Valg av belistning. • Valg av plassering og omfang av elektriske punkter i leiligheten. • Solavskjerming. • Valg av delvis innglassing av terrasse der hvor det er hensiktsmessig/mulig. Arkitekt skal godkjenne innglassing. Det er ikke anledning til å flytte på ventilasjonsanlegg, elskap eller avløp og vanntilførsel. Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15% av kjøpesummen. Det beregnes 10% påslag på tilleggs/ endringsarbeid. Dersom kjøper ønsker endringer/tillegg skal dette tas opp med entreprenørens representant og endringen/tillegget (med pris og leveringskonsekvens) avtales skriftlig med ham uten byggherres mellomkomst og uten ansvar for byggherre. Entreprenørens første gjennomgang av leiligheten med

kjøper skal være uten kostnad for kjøper, idet det da først og fremst er meningen å avklare om endring kan være aktuelt eller ei. Dersom endring er aktuelt skal det avklares om endringen betinger bistand fra byggets arkitekt og/eller rådgivende ingeniører, og i så fall skal entreprenøren oppgi honorar før oppdraget aksepteres av leilighetskjøper. Bestilt og utført prosjektering skal betales selv om endringen ikke gjennomføres etter at entreprenøren har gitt pris på utførelsen. Selgers rett til endringer: Selger har rett til å foreta endringer i prosjektet som ikke vesentlig forringer prosjektets kvalitet eller standard, herunder arkitektoniske endringer, materialvalg, mindre endringer i konstruksjonen, rørgjennomføringer og/eller tomtetilpasninger. Slike endringer er ikke å anse som mangler ved ytelsen. Det samme gjelder de endringer som må gjøres som følge av kommunens byggesaksbehandling og krav i ramme- og igangsettingstillatelser samt andre offentlige tillatelser. Selger skal så langt det er praktisk mulig, informere Kjøper om slike endringer. Lovverk/avtalebetingelser: Boligene selges iht. Bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Leiligheter hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingslovens normalregler. En eventuell mangels vurdering foretas etter avhendingslovens alminnelige regler, jf. § 3-7 og § 3-8. Dersom kjøper ikke er å anse som forbruker i henhold til avhendingsloven § 1-2 (3), gjøres det oppmerksom på at boligen selges som den er, jf. avhendingslovens § 3-9.

Fortsettes på neste side

143


Nøkkelinformasjon Fortsatt fra forrige side Kredittvurdering / hvitvaskingsloven: Selger eller bank forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner Budregler: Boligene selges til fast pris i 1. byggetrinn. Midlertidig kjøpekontrakt fra Sørmegleren må benyttes. Regler om bud frister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker og det brukes midlertidig kjøpekontrakt Ansvarlig megler: Sørmegleren AS, avd. Nybygg – Org.nr. 944 121 331 Visning/presentasjon: Tomten kan fritt besiktiges frem til byggearbeidene starter. Megler er tilgjengelig for visning/presentasjon. Dette salgsprospektet er ikke fullstendig uten: • Prisliste • Etasjetegninger • Snitt og fasadetegninger • Romskjema • Byggeteknisk beskrivelse • Forslag til driftsbudsjett • Utomhusplan • Foreløpig kjøpekontrakt

• Vedtekter • Reguleringsplan/ bestemmelser, detaljreguleringsplan med bestemmelser. • Kjøkkentegninger • Utbyggingsavtale

Produsert: Kristiansand den 16.05.2018

144


Meglerne

- Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet – Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet – er et mantra for oss meglere, og det skal godt gjøres å få en bedre beliggenhet enn den til Bystranda Blå: Vann på tre kanter, sandstrand rett utenfor døra og en park som på grunn av kloke grep fra arkitekten blir usedvanlig lun til å ligge ved havet på Sørlandet. Fra denne fredelige idyllen bruker du kun tre

minutter på sykkel til Markens langs den vakre Strandpromenaden. Når en slik beliggenhet kobles med erfarne utbyggere og en av Norges dyktigste arkitekter blir vår jobb ekstra moro. Hvis vi på toppen av det hele kan hjelpe deg å finne den perfekte leiligheten for dine behov, enten

den er på 40 eller 140 m2, har vi hatt en ekstra god dag på jobb. Vi håper du tar deg tid til å kikke nøye i dette prospektet, og at du ikke nøler med å kontakte oss hvis du lurer på noe.

Med sin fantastiske beliggenhet og høye bokvalitet i en by som stadig vokser, bør dette i tillegg være en sikker og god investering.

Rolf R. Elieson Eiendomsmegler MNEF 99 09 91 07 rolf@sormegleren.no

Rita Ommundsen Prosjektmegler 99 09 91 08 rita@sormegleren.no

Dag Thomassen Prosjektmegler 99 09 91 09 dag@sormegleren.no

Ingen eiendomsmeglere kan skilte med større lokalkunnskap og flere fornøyde kjøpere av nye boliger på Bystranda enn Rolf R. Elieson, Rita Ommundsen og Dag Thomassen hos Sørmegleren. 145


bystrandablå.no Rita Ommundsen rita@sormegleren.no 99 09 91 08 Rolf R. Elieson rolf@sormegleren.no 99 09 91 07 Dag Thomassen dag@sormegleren.no 99 09 91 09

Alle tegninger og 3D- illustrasjoner er kun ment å gi inntrykk av ferdig bebyggelse/utsikt/omgivelser og kan således inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse. Det tas forbehold om feil, samt utbyggers rett til å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige uten å forringe den generelle standard som er beskrevet. Forbehold gjelder alt trykket og digitalt materiell for Bystranda Blå. Juni 2018

Bystranda Blå – prospekt  

Se de flott leilighetene like ved idylliske Bystranda – Kristiansand på sitt best.

Bystranda Blå – prospekt  

Se de flott leilighetene like ved idylliske Bystranda – Kristiansand på sitt best.