Page 1

LES MILLORS SOLUCIONS PERQUÈ EL SEU HOTEL SIGUI MÉS RENDIBLE I ELS SEUS CLIENTS HO GAUDEIXIN Descobreix els beneficis de l’economia social

93 652 62 20 comercial@gportola.com www.gportola.com


Beneficis Alta qualitat ISO 9001 (CET, neteja i jardineria i suport sociolaboral)

Compliment de la LGD (antiga llei LISMI) i accions RSC

Únic interlocutor

SOS 24h

Jardineria

Neteja

El nostre equip de jardineria assegura un espai cuidat i sostenible amb un consum òptim d'aigua. Vam crear un entorn ideal per relaxar-se i potenciar els seus esdeveniments. Dissenyem, creem i mantenim zones enjardinades interiors i exteriors. Assessorem sobre les espècies que millor s'adapten a l'estil del seu hotel. Sentir-se còmode en el seu jardí serà part del seu èxit.

Assegurem que les seves instal·lacions estiguin en estat òptim i li proposem un pla de manteniment preventiu i puntual. Netegem i creem ambients higiènics i confortables per a clients i empleats.

Millori la seva rendibilitat

Millori la seva valoració

Zona d'administració i oficines. Zones comunes i pàrquing. Habitacions.


Manteniment

Esdeveniments

Detalls detalling.com és el nostre catàleg complet de regals originals i solidaris per als seus clients. També per als seus empleats amb condicions especials.

El nostre pla global de manteniment garanteix tranquil·litat i seguretat. Supervisem i conservem les seves instal·lacions. Identificarmos i resolem incidències bàsiques i petites reparacions.

Hi ha un moment per a cada detall i un DETALLING per a cada ocasió.

Li ajudem a controlar els seus costos i oferir un servei de qualitat als seus clients i una agradable imatge del seu establiment:

Wellcome packs. Regals d'empresa. Lots de Nadal. Regals per a dies especials: (Dia de la mare, Sant Jordi,...).

Pàrquing. Piscina. Zones comunes. Planifiquem i preparem accions d'impacte en els seus clients. Aconsegueixi diferenciar-se i donar un enfocament social a les seves propostes. Decoració. Neteja de sales. Muntatge i desmuntatge. Material gràfic. Personalització. Què necessita? Nosaltres li ajudem i els seus clients ho gaudeixen. Presentacions de producte. Reunions corporatives. Esdeveniments socials.


ELS NOSTRES CLIENTS OPINEN

“H10 Hotels és una empresa compromesa amb la Responsabilitat Social Corporativa, per això des de fa uns anys treballem amb la Fundació Portolà i sempre ha estat una col·laboració molt satisfactòria.” Gemma Espelt Màrqueting Manager d’H10 Hotels

“La principal raó per seguir treballant amb la Fundació Portolà és la seva alta qualitat de producte i l’alt nivell de flexibilitat en el servei. La contribució social suposa un benefici mutu sens dubte.” Jordi Sala Director de RRHH de l’Hotel Arts Barcelona

“Ha estat un plaure comptar amb la Fundació Portolà. Hem impressionat als hostes amb un producte meravellós fet amb molt afecte. Des del primer contacte fins a l’arribada del producte el tracte ha estat fàcil i flexible. Aquesta col·laboració ha estat un benefici per a les dues parts i una experiència única per als hostes.” Susana Marín General Manager de Casa Camper

PRINCIPALS CLIENTS

LA NOSTRA FUNDACIÓ

- CET - NETEJA I JARDINERIA - SUPORT SOCIOLABORAL

Entitat no lucrativa.

Donem feina a persones amb discapacitat intel·lectual.

La Fundació Portolà és un Centre Especial de Treball. Facilitem la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Som economia social.

Facilitem el compliment de la LGD (antiga LISMI).

Treballem amb empreses socialment responsables (RSC).

1989

Amb més de 25 anys d’experiència.

I més de 5.000 clients satisfets.

Profile for Fundació Portolà

Catàleg Hotels de la Fundación Portolà  

Catàleg Hotels de la Fundación Portolà  

Advertisement