Page 1

CATÀLEG

JOCS EDUCATIUS, DIVERTITS I CREATIUS! per a desenvolupar la creativitat i descobrir els talents dels nens.

SEL DELS ECCIÓ JOCS MILLOR S EDUC ATIU S


AQUEST ÉS UN CATÀLEG DE JOCS DIFERENT...

2


Fundació Creativació QUI SOM? La Fundació per a la Creativació és una entitat privada sense ànim de lucre constituïda per un patronat, un equip tècnic i una serie empreses i entitats que col·laboren per fomentar la creativitat i la innovació en l’àmbit educatiu per dotar a les noves generacions de les habilitats necessàries per esdevenir una generació preparada pel canvi, les noves idees i l’assumpció del risc com a aspectes fonamentals per transformar la nostra societat així com per assolir la seva realització personal.

QUÈ FEM? El nostre objectiu és conscienciar, promoure i col·laborar amb les escoles i les famílies per educar la creativitat i el talent dels nens i nenes. Per això, els centres i les escoles de primaria que volen potenciar la Creativitat i la capacitat innovadora dels seus alumnes, oferim un programa educatiu, dissenyat per la pròpia fundació, per tal que disposin del material adient per a fer-ho. Per les famílies, hem realitzat una selecció dels millors jocs educatius per a desenvolupar la creativitat i descobrir els talents dels nens i nenes.

3


4


Jocs per a descobrir els talents Jocs creatius Contes interactius per a desenvolupar la creativitat i descobrir els talents dels nens

7 19 25

5


Cadascú de nosaltres té un talent. Unes capacitats més desenvolupades que unes altres. Per ser feliç, és important descobrir-les i poder-les practicar. Ajudem als nens i nenes a descobrir els seus talents jugant!

VISUAL

LOGICOMATEMÀTIC

LINGÜÍSTIC

NATURAL

REFLEXIU

CORPORAL

MUSICAL

EMOCIONAL

SOCIAL

Howard Gardner afirma que la intel·ligència no és una única capacitat com l’hem entès fins ara, sinó que n’hi ha de diferents tipus i cadascú destaca en alguna. Identifica els talents dels nens.

CCIONAR COM SELE ECUAT EL JOC AD A NEN? PER A CAD

A B C 6

Valora els talents del nen segons el diagrama (del 1 -3, de poc a molt)

VISUAL LOGICOMATEMÀTIC

SOCIAL

EMOCIONAL

1

2

3

LINGÜÍSTIC

Selecciona els millors talents i ves a la pàgina de cada talent. Escull un joc i diverteix-te amb els teus amics i familiars!

NATURAL

MUSICAL CORPORAL

REFLEXIU


JOCS PER A DESCOBRIR

ELS TALENTS

7


JOCS PER A DESCOBRIR ELS TALENTS MIXT IT Practica i demostra el teu talent visual-espacial construint el teu monstre abans que ningú! però... un moment, tenim les mateixes cartes?

9,95 €

+5

2-6

TALENT VISUAL

10’

FANTASMA BLITZ És un joc ràpid i simultani de capacitat visual, el reconeixement, la discriminació visual i la rapidesa visual-motriu.

14,95 €

+8

2-8

25’

ORGANITZACIÓ ORIENTACIÓ SENSIBILITAT ARTÍSTICA

EL CUCO KIKO ESTRENA NIDO Un tambalejant joc d’habilitat i estratègia on haureu de construir el niu i posar els ous amb la destresa necessària perquè no caiguin.

17,95 €

+4

2-5

15’

JUNGLE SPEED Millora els teus reflexes i la teva capacitat de diferenciació amb aquest frenètic joc de taula. Qui serà el primer en agafar el tòtem?

19,95 €

+7

2-10

15’

EL MAG MALEFIX Una màgica competició de dibuix en la que no importa qui dibuixa millor sinó qui té més imaginació.

24,95 €

+5

3-5

20’

UBONGO Enginyós! És com el Tetris però en joc de taula i amb moltes més opcions. Més de 2 milions i mig de còpies venudes a tot el món... Prova’l!

34,95 € 8

+8

2-4

30’

Les persones amb Talent Visual es caracteritzen per utilitzar més l’hemisferi dret del cervell. Són organitzades, s’orienten fàcilment i tenen la sensibilitat artística més desenvolupada. És a dir, tenen la capacitat d’imaginar i comunicar visualment idees i conceptes de manera ordenada, entenedora i creativa.


JOCS PER A DESCOBRIR ELS TALENTS

TALENT LOGICOMATEMÀTIC

¡PINGÜINOS! Atrapa tots els peixos que puguis abans que s’escapin! ¡Pingüinos és un joc ràpid i senzill per a tota la família per treballar la intel·ligència lògica i social

12,95 €

+4

2-5

15’

CÓDIGO SECRETO 13+4 PENSAMENT LÒGIC CAPACITAT DE RAONAMENT SENSIBILITAT MATEMÀTICA

Qui serà el primer a superar totes les barreres lluminoses per atrapar la valuosa màscara d’Amon Ra?

14,95 €

+8

2-4

15’

HALLI GALLI Ets el millor a classe de mates? o Potser t’agradaria millorar el càlcul mental? Sigui com sigui aquest és el teu joc!

14,95 € El Talent Logicomatemàtic és la capacitat per utilitzar els números de manera efectiva i per raonar adequadament. Inclou la sensibilitat als esquemes i les relacions lògiques, les afirmacions i les proposicions, les funcions i altres abstraccions relacionades. Involucra la capacitat de moure’s amb comoditat pel món dels números i les seves combinacions, experimentar, preguntar i resoldre problemes lògics.

+6

2-6

15’

QUARTO MINI Creat pel matemàtic Blaise Muller i premiat pel “Concurs Internacional”, es tracta d’un joc d’estratègia per torns que millora la lògica i la inventiva.

14,95 €

+8

2

15’

QUORIDOR El Quoridor és un joc abstracte d’estratègia en què poden jugar-hi dos o quatre persones. L’alternativa als escacs!

24,95 €

+8

2-4

15’

3x4 ZAS! Calcular, calcular i agafar el matamosques! Qui és el més ràpid en caçar la mosca amb el resultat correcte?

27,95 €

+8

2-6

15’

9


JOCS PER A DESCOBRIR ELS TALENTS STORY CUBES Joc de construir històries a partir de daus. És flexible perquè la seva dinàmica es pot adaptar, convertint aquest joc en múltiples jocs

9,95 €

+6

2-10

TALENT LINGÜÍSTIC

20’

MISSIÓ: MOTS ENCREUATS SIL·LÀBICS Una aventura fascinant per detectius lingüistes! Fomenta la intuïció lingüística i la creativitat investigant els codis sil·làbics per la ciutat!

13,95 €

+5

2-4

25’

EXPRESSIÓ I COMUNICACIÓ FACILITAT D’IDIOMES BONA MEMÒRIA

LET STICK Converteix els mobles i objectes de la teva habitació en el tauler de joc tot posat la lletra per la que comença el nom de cada objecte.

14,95 €

+7

2-9

15’

TIC TALK Desafia al rellotge! Tria acuradament quines paraules faràs amb les lletres que han aparegut i practica la lectoescriptura i l’abecedari de manera divertida.

16,95 €

+10

4-6

30’

DIXIT Un joc creatiu de deducció, bellamenet il·lustrat, on la imaginació crea increïbles històries!

24,95 €

+8

3-6

30’

DIXIT ODYSSEY Quina enigmàtica il·lustració s’amaga darrere de la frase misteriosa? Un increïble i màgic joc per deixar volar la imaginació i el talent lingüístic

24,95 € 10

+8

3-12

30’

El Talent lingüístic és la capacitat de tractar i estructurar els significats i les funcions de les paraules amb la finalitat de comunicar, expressar i comprendre el pensament mitjançant el llenguatge verbal.


JOCS PER A DESCOBRIR ELS TALENTS

TALENT NATURALISTA

EL TANGO DE LA TARÀNTULA La taràntula treu el nas i els animals fugen esparverats! Però l’aranya peluda només està cercant una parella de ball. Ep! Si no vigiles perds!

14,95 €

+7

2-5

10’

FILA FILO APRECI I CONEIXEMENT NATURA CONSCIÈNCIA ECOLÒGICA OBSERVACIÓ I CURA ENTORN

Habilitat i natura. Què pot anar malament? Juga i aprèn amb Fila Filo en aquesta divertida aventura lúdica en tres dimensions.

29,95 €

+6

2-4

45’

FAUNA Joc d’apostes senzill i divertit, per conèixer característiques dels animals. De + de 350 animals!

34,95 € El Talent Naturalista representa la capacitat d’observar els models de la naturalesa, identificar i classificar objectes, establir patrons i comprendre els sistemes naturals. Aquest tipus d’intel·ligència és utilitzada per observar i estudiar la naturalesa.

+10

2-6

45’

TERRA El joc de cartes i taulell perquè els nens i no tan nens descobreixin els secrets més importants del nostre magnífic planeta

34,95 €

+10

2-6

45’

11


JOCS PER A DESCOBRIR ELS TALENTS EDUIOGA Eduioga és un joc de cartes per aprendre postures de ioga i respiracions, que permet crear un moment de joc relaxant

19,95 €

+3

2-8

TALENT REFLEXIU

45’

PETITS DETECTIUS DE MONSTRES Els nens es posaran en situacions imaginàries per tal que preguin decisions, s’organitzin i busquin estratègies per superar els reptes que van sorgint.

24,95 €

+3

2-5

CAPACITAT DE REFLEXIÓ VALORS MORALS PROPIS

45’

El joc implica creació, imaginació, exploració, fantasia... El nen aprèn a prestar atenció en el que està fent, a memoritzar, a raonar, etc. L’activitat mental en el joc és contínua. A través del joc, el seu pensament es desenvolupa.

12

El Talent Reflexiu és la capacitat de situar-se en relació a determinades característiques existencials de la condició humana, com el significat de la vida i la mort, el destí final del món físic i el món psicològic, i certes experiències, com sentir un amor profund o quedar-se absort davant d’una obra d’art.


JOCS PER A DESCOBRIR ELS TALENTS

TALENT CORPORAL

HANDS UP Anem a veure qui domina millor les seves mans! Posa-les el més ràpid possible en la posició indicada i guanya!

9,95 €

+6

4-8

15’

SUPER RHINO! CONTROL CORPORAL FLEXIBILITAT I EQUILIBRI EXPRESSIÓ FÍSICA

Equilibri! Flexibilitat! Diversió! Ajuda en Super Rhino a complir la seva missió construïnt el gratacels més alt sense que caigui.

9,95 €

+8

2-6

15’

UGHA BUGHA Gruny el teu discurs per convertir-te en el cap de la teva tribu! Treu el cavernícola que portes dins...

9,95 € El Talent Corporal és la capacitat d’utilitzar apropiadament el propi cos, ja sigui totalment o parcialment, en la solució de problemes o en la interpretació o creació de productes, en l’expressió de les idees i sentiments. Inclou habilitats de coordinació, destresa, equilibri, flexibilitat, força i velocitat.

+7

3-8

20’

DANSA DE L’OU Quiet o en moviment? Serà entre els dits o entre les cames? Qui aconseguirà atrapar la majoria dels ous amb el seu cos?

14,95 €

+5

2-4

10’

ANIMAL SOBRE ANIMAL Qui aconseguirà col·locar el pingüí sobre el cocodril? Qui tindrà el millor control corporal? Un joc d’apilar molt poc estable!

16,95 €

+4

2-4

15’

13


JOCS PER A DESCOBRIR ELS TALENTS CRAZY DANCING Repta als teus amics amb la teva música preferida! “Crazy Dancing és la febre de cada nit”

9,95 €

+8

6-24

TALENT MUSICAL

20’

RITME I BOLA Treu-te les mans de les butxaques... Arriba l’hora del Rock & Roll i has de seguir el ritme sense baixar la guàrdia!

9,95 €

+10

4-12

20’

SENSIBILITAT AUDITIVA LLENGUATGE MUSICAL INTERPRETACIÓ I COMPOSICIÓ

PINGO PONGO Divertit joc de la caça d’un tresor en una illa del Carib. Podràs vèncer als guardians pingüins que custodien la fabulosa Pinya Daurada?

24,95 €

+6

2-5

15’

És la capacitat de reconèixer, apreciar, discriminar, transformar i expressar les formes musicals. Inclou la sensibilitat al ritme, al to i al timbre. Des d’un punt de vista més general, inclou la capacitat de captar l’estructura de les obres musicals. Aquestes habilitats permeten comunicar, comprendre i crear a través dels significats dels sons.

14


JOCS PER A DESCOBRIR ELS TALENTS

TALENT EMOCIONAL

IKONIKUS Ikonikus és un senzill però molt eficaç joc de cartes que permet als jugadors conèixer-se a sí mateixos i també als altres a través dels sentiments.

9,95 €

+7

3-10

15’

MUT KIDS SENSIBILITAT EMOCIONAL AUTOCONEIXEMENT AUTOCONFIANÇA

És un joc de cartes amb preguntes emocionals per establir vincles entre pares i fills, educadors, treballadors socials...

14,95 €

+5

2-10

20’

POLILLA TRAMPOSA En aquest joc, les trampes estan a l’ordre del dia. Tot s’hi val i tot es pot, però compte! Que si tothom pot fer trampes també te les poden fer a tu!

14,95 € És la capacitat per comprendre’s a si mateix, accedir amb facilitat a la pròpia vida emocional, reconeixent les pròpies emocions i sentiments. Implica tenir claredat sobre les raons que ens fan reaccionar d’una manera o una altra i comportar-nos d’una forma que resulti adequada a les necessitats, fites i habilitats personals. Permet l’accés al món interior, per després aprofitar la informació que aporta i poder orientar l’experiència.

+7

3-5

20’

MUT KIDS EMO Ajuda als teus fills a conèixer i a expressar les seves emocions jugant amb aquest joc de preguntes i respostes

19,95 €

+3

2-10

15’

El joc no és només una diversió, sinó també una manera d’aprendre.

15


JOCS PER A DESCOBRIR ELS TALENTS BLUFF PARTY Divertir-te com mai? Per suposat! Somiaves amb crear un ambient original per les teves nits en família? Amb Bluff Party ja ho tens fet!

9,95 €

+12

4-50

TALENT SOCIAL

45’

HANABI Hanabi és un joc cooperatiu que capgira la norma clàssica dels jocs de cartes: els jugadors veuen totes les cartes dels altres però no les pròpies.

9,95 €

+8

2-5

25’

HABILITATS SOCIALS I DE COMUNICACIÓ RESPECTE I COOPERACIÓ CAPACITAT DE CONVICCIÓ

HOMES LLOP DE CASTRONEGRO Un joc de fàcil aprenentatge, ideal per passar una bona estona alhora que practiquem la nostra intel·ligència interpersonal.

9,95 €

+10

8-18

30’

SUPER COMICS Va de superherois... però no són normals, ja que els poders que tenen els protagonistes són, com a mínim, “diferents” als que estem costumats.

14,95 €

+12

3-20

30’

EL FRUTAL Un joc cooperatiu que fonamenta el reconeixement visual, el sentiment de grup i la motricitat per a tota la família.

29,95 €

16

3-6

1-8

15’

És la capacitat per entendre els altres i actuar en situacions socials, per percebre i discriminar estats d’ànim, emocions, motivacions o intencions. Inclou la sensibilitat a expressions facials, al to de veu, als gestos i postures, i l’habilitat per respondre-hi de forma adequada, que suposa tenir empatia.


DESCOBREIX ELS NOSTRES PACKS! j

h

m^ `

^qf`

eb ^q j

PACK LOGICOMATEMÀTIC QUARTO + QUORIDOR Voleu millorar el vostre raonament lògic i la vostra resolució de problemes? Divertiu-vos m’entres apreneu amb els 2 millors jocs per fomentar el talent matemàtic!

39,90 €

34,95 €

+8

PACK NATURALISTA TERRA + FAUNA Us agradaria descobrir els secrets del nostre planeta? Us intriguen els fenòmens naturals? Si us encanten els animals, les plantes i la natura aquest és el vostre pack. Emporta’t els 2 millors jocs per desenvolupar el talent naturalista.

75 €

49,95 €

+10

PACK EMOCIONAL MUT KIDS EMO + IKONIKUS Tens clares les metes de la teva vida? Què és el que realment vols? Us animem a enriquir el vostre autocontrol, autoconeixement i autoestima amb els dos millors jocs per a desenvolupar el talent intrapersonal

30 €

24,95 €

+6

17


“Jugar és investigar, jugar és crear, jugar és descobrir, jugar és conèixer, jugar és comunicar, jugar és divertir-se.”

18


JOCS

CREATIUS

3-103

19


JOCS CREATIUS MICROPUZZLE MIRÓ - FEMME Una magnífica il•lustració poètica i a la vegada un veritable repte per a ments inquietes.

8,50 € MY INDIAN PUZZLE L’índia Poca-londji ajudarà als més petits de la casa a descobrir les parts del cos i a muntar el seu primer puzle reversible...

16,90 € TOUR EIFFEL PUZZLE La Torre Eiffel és de fils, cintes i didals, els ciclistes passegen piruletes, les cigonyes porten nadons...

17,50 € GRAVITY Una magnífica il·lustració poètica i a la vegada un veritable repte per a ments inquietes.

23,60 € MY JUNGLE PUZZLE Et convidem a la selva de londji a celebrar l’aniversari del nostre amic el petit guepard.

23,60 € MY 3 LITTLE PIGS PUZZLE Hi havia una vegada una truja amb tres fills, com que no tenia prou per a mantenir-los els hi va dir d’anar a buscar fortuna.

23,60 € 20

PUZLES


JOCS CREATIUS

JOCS DE CARTRÓ

MICRO FOOD DICTIONARY Tot jugant aprèn 30 paraules en 5 idiomes diferents! Un diccionari molt original!

8€ BIRTHDAY COUNTDOWN Divertir-te com mai? Per suposat! Somiaves amb crear un ambient original per les teves nits en família? Amb Bluff Party ja ho tens fet!

8,50 € I’M PIRATE MEMO Osos formigueres, taurons, micos, balenes i així fins a 16 parelles.

15 € NOIRE & BLANC Nova versió del joc més universal: els Escacs! El dret a jugar es guanya després d’una petita etapa de muntatge de les fitxes, clic i juga!

16,50 € DOMINO OCEAN A l’oceà, els pirates amaguen tresors, els nens cavalquen damunt peixos de colors i fem vaixells amb llaunes de sardines.

19,25 € I WANT TO BE LOTTO Un joc de loteria amb imatges d’oficis per a petits i grans,qui aconsegueixi completar abans el seu cartró serà el guanyador!

19,25 € 21


JOCS CREATIUS SAGRADA FAMÍLIA POSTCARD Una postal feta a l’ancienne, de cartró rígid reciclat i amb una il·lustració de la Sagrada Família.

2€ MON CAHIER D’ÉCOLE Una llibreta ben especial, les pàgines amaguen petites il·lustracions poètiques que ens faran somriure cada cop que girem un full.

5€ MON CAHIER DE SECRETS Una llibreta ben especial, les pàgines amaguen petites il·lustracions poètiques que ens faran somriure cada cop que girem un full.

5€ I’M THE ARTIST Per dibuixar paisatges molt llargs. Per escriure poemes. Per fer avions de paper...

6,95 € ARTS&DOTS Uneix els punts i com per art de màgia descobriràs marcians despistats, ratolins bojos pel formatge, serps golafres, lleons indomables...

8,50 € CREARTIVITY Explora un món on els taps de suro tenen ulls, nas i boca, els llàpis caminen i les pedres porten barret. Dibuixa tant com vulguis i sobretot diverteix-te!

8,50 € 22

LLIBRETES


DESCOBREIX EL JOC DE LA CREATIVACIÓ! Descobreix “El joc de taula” per convertir-te en una de les persones més creatives del món. Fes explotar la imaginació de tota la teva família! I SI UNA BONA IDEA ET POT CANVIAR LA VIDA? ATREVEIX-TE A DESPERTAR LA CREATIVITAT QUE PORTES DINS!

El joc de la creativació et demostrarà que tothom pot tenir bones idees si utilitza el mètode adequat. Investiga, fes les preguntes adients, trenca amb les normes establertes, deixa que t’inspirin alguns dels personatges més famosos de la nostra història i aconsegueix trobar la millor idea que revolucionarà el món! I finalment... per què no dur-la a terme?

34,95 €

+8

3-6

60’

23


“La creativitat es pot aprendre igual que s’aprèn a llegir”

24


CONTES

INTERACTIUS per a desenvolupar la creativitat i descobrir els talents dels nens

25


CONTES INTERACTIUS per a desenvolupar la creativitat i descobrir els talents dels nens TIVO CREATIU EXPLORANT LA SABANA El conte per aprendre a superar qualsevol repte posant a prova tot el potencial creatiu dels teus fills (inclou fitxes i guia d’activitats). – L’objectiu d’aquesta col·lecció és promoure la creativitat.

19,95 €

+6

TIVO CREATIU EXPLORANT ELS MARS DEL SUD – Part I Després de la seva aventura per la sabana, en Tivo s’enfrontarà a nous reptes. Aquest cop, embarcat a dalt del vaixell del capità Cook, navegant pels mars del Sud. – L’objectiu d’aquesta col·lecció és promoure i desenvolupar els talents.

19,95 €

+8

TIVO CREATIU EXPLORANT ELS MARS DEL SUD – Part II Descobrir el teu talent és clau per ser feliç. Ajuda als teus fills a descobrir el seu propi talent de manera lúdica i divertida amb les aventures d’en Tivo! – L’objectiu d’aquesta col·lecció és promoure i desenvolupar els talents.

19,95 € 26

+8


Tots els jocs d’aquest catàleg i més els trobaràs a la nostra botiga online. Entra i aconsegueix els teus jocs preferits!

www.fundaciocreativacio.org

27


www.fundaciocreativacio.org fundacio@fundaciocreativacio.org 972 245 000 (9.00 - 13.00h)

@Fcreativacion /FundacionparalaCreativacion

Parc Científic i Tecnològic UdG c/Pic de Peguera 15, nº25 17003 Girona

Catàleg de jocs educatius, divertits i creatius!  

Des de la Fundació per a la Creativació hem fet una selecció dels MILLORS JOCS EDUCATIUS per a desenvolupar la CREATIVITAT i descobrir els T...

Advertisement