Page 34

34 34

ACTIVITATS serveis

INFORMA-TE’N A LA RECEPCIÓ DEL CENTRE

L’entrenador personal, ja al Sagrada Família Si ets abonat del CEM Sagrada Família ja pots contractar aquest servei que t’ajudarà a assolir els teus objectius El CEM Sagrada Família incorpora a la seva oferta esportiva l’entrenador personal, un servei personalitzat i diferenciat en el qual els nostres tècnics es posen a disposició de les necessitats de qui es vulgui iniciar en la pràctica esportiva o bé millorar-la. El primer pas és fer una avaluació de quines són aquestes necessitats de cada persona per poder construir un entrenament personalitzat de manera acurada, programant les activitats més adients, tenint cura que es duguin a terme amb seguretat, minimitzant el risc de lesions i optimitzant-ne els resultats. A més, l’entrenador personal pot ajudar a adquirir hàbits saludables i a reconèixer quines activitats són més adequades a les característiques de cadascú, en els casos en què la persona no tingui clara quina activitat vol fer o no tingui uns hàbits esportius interioritzats. El servei d’entrenament personal es pot contractar de manera individual o en grups de dues persones, i es pot fer en qualsevol dels espais esportius dels centres i també al seu entorn. A qui s’adreça Aquest servei es dirigeix a qualsevol persona de qualsevol edat i condició física, ja que es tracta d’un assessorament global en tot allò que té a veure

32-47_Fundacio.indd 34

amb la pràctica física, esportiva i saludable. Els programa s’adreça a qualsevol persona de qualsevol edat que vulgui o necessiti un tractament personalitzat: millora de la condició física o de la tècnica en un àmbit concret (esport amateur, preparació d’oposicions, lleure fisicoesportiu, etc.), recuperació de lesions, afectacions cròniques, manca d’hàbits fisicoesportius, disponibilitats horàries limita-

des, tractament personalitzat en Pilates, pèrdua o augment de pes, correccions posturals, millora de la tècnica en l’àmbit aquàtic, natació per a embarassades, aprendre a nedar, preparació d’oposicions i provés d’accés, curses, triatlons, preparació de temporades d’esquí, pretemporades d’esports de competició... Aquest servei s’ofereix a tots els centres esportius gestionats per la Fundació Claror.

ESDEVENIMENT

Torneig de Voleibol Indoor 6x6 al Marítim Si t’agrada el voleibol t’animem a muntar el teu propi equip i a participar en el Torneig de Voleibol Indoor 6 x 6 mixt que farem al CEM Marítim el diumenge 17 de març de 9 a 15 hores. El torneig té dos nivells: popular i competició, i els equips participants han de ser mixtes, amb un mínim de dues noies en pista. Podràs fer la inscripció al torneig de vòlei 6 x 6 mixt a la recepció del Marítim o enviant un correu electrònic a smateu@claror.cat. El preu és de 12 euros per persona.

Ara tots els centres disposen de fotodepilació Els CEM Sagrada Família i Claror ja disposen de fotodepilació. D’aquesta manera tots els centres gestionats per la Fundació Claror ja tenen aquest servei i, a més, a uns preus molt avantatjosos, en què s’ofereix la primera visita de manera gratuïta, en la qual s’informa, es fa el diagnòstic i una primera prova. La depilació mitjançant llum polsada consisteix en una emissió de llum visible que és absorbida per la melanina continguda en el cabell i convertida en calor. Aquesta calor intensa és conduïda a través del pèl fins al fol·licle, que és destruït i incapacitat per generar nou cabell. S’aconsegueix la reducció del borrissol indesitjat de forma ràpida i permanent, tant en homes com en dones, i en qualsevol part del cos amb un sistema còmode, segur, indolor i efectiu. Tractament Els resultats estan garantits per a tot tipus de pell i la durada del tractament depèn de dos factors principals: el color de la pell i el color i gruix del pèl, i la fase de creixement, que necessita de sis a vuit setmanes entre sessió i sessió. Un eficaç sistema de filtres limita la longitud d’ona de la llum, de manera que es garanteix la innocuïtat del tractament i s’evita qualsevol possibilitat de produir cremades o dolor als teixits adjacents. Aquest serveix l’ofereix l’empresa Depiluz, amb equips completament homologats.

10/01/2013 13:42:22

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº79  

Publicació editada per la Fundació Claror sobre esport, salut i lleure.

Revista Claror Sports nº79  

Publicació editada per la Fundació Claror sobre esport, salut i lleure.

Advertisement