Page 36

36

ACTIVITATS Només s’hi permet un màxim de 60 equips participants

Onzè Raid BCN Marítim diumenge 21 d’octubre El Raid és una prova multiesportiva per equips i per participarhi se n’ha de fer la inscripció a través de www.raid.cat El diumenge 21 d’octubre se celebra l’onzena edició del Raid BCN Marítim, una prova multiesportiva que es desenvolupa a les instal•lacions i els entorns del CEM Marítim, el passeig Marítim i la platja de la Barceloneta. Hi poden participar un màxim de 60 equips, formats per quatre integrants cadascun, que disputaran diverses proves esportives puntuables, entre les quals hi ha escalada, resistència, caiac, natació i orientació. L’hora d’inici és a les 7.30 hores, moment en què es farà la rebuda dels equips participants, i no serà fins a les 8.30 hores que començarà la competició amb la sortida massiva. Es calcula que la prova finalitzarà a les 14.30 hores. Com a cloenda del Raid BCN Marítim, el dijous 25 d’octubre, en un local d’oci de Barcelona, es farà l’acte d’entrega de premis, en el qual estan convidats tots els equips participants. Es donaran obsequis a tots els participants i als millors de cada prova. Participació La dinàmica del Raid BCN Marítim està pensada perquè cada equip pugui dur el seu ritme. L’estructuració de la competició permet un acte atraient tant per als equips que volen prendre’s la prova com una competició en tota regla com per als qui volen gaudir

32-47_Fundacio.indd 36

d’una festa esportiva sense més pretensions. De la realització de cada prova s’obtindrà una puntuació. La classificació final s’obtindrà de la suma de totes les puntuacions obtingudes en les diferents proves i els tres millors classificats seran els guanyadors del Raid. Les classificacions provisionals es penjaran el dilluns 22 d’octubre a www.raid.cat. Inscripció La inscripció al Raid BCN Marítim es farà per equips formats per quatre integrants, dels quals hi participaran tres i un serà membre suplent. El quart integrant podrà donar suport a l’equip excepte durant la realització de les proves i podrà suplir un company en cas que aquest es lesioni. És obligatori que sempre hi hagi com a mínim un integrant femení o masculí en el trio participant. El període d’inscripció s’obrirà el dilluns 17 de setembre i es tancarà el dimecres 17 d’octubre. El preu

de la inscripció és de 10 euros per persona. El divendres 19 d’octubre hi haurà una reunió informativa al CEM Marítim a les 20.30 hores. És obligatòria la presència d’un integrant de l’equip per poder participar al Raid.

NATACIÓ

Els Màsters al Campionat d’Espanya L’equip de Màsters de Natació de la Fundació Claror va participar del 12 al 15 de juliol al 23è Campionat d’Espanya Open d’Estiu, que es va celebrar al Complex Esportiu Parc Oest de València. Hi van participar els nedadors Josep Maria Casas, Roser Castillo, Txema Mayoral, Fede Fernàndez i Gemma Sevillano, i van obtenir uns grans resultats amb quatre medalles d’or, tres d’argent i una de bronze. Cal destacar l’actuació de Roser Castillo, de la categoria +60 anys. Va obtenir quatre medalles d’or i es va proclamar campiona d’Espanya en els 100 metres esquena, els 200 metres esquena, els 200 metres estils i els 400 metres estils. A més, es va penjar la medalla d’argent en els 50 metres papallona.

BÀSQUET

El bàsquet Safa Claror estrena equipament El bàsquet Safa Claror començarà la temporada 2012-2013 estrenant nou equipament esportiu. Els equips minis i sènior seran els primers a vestir la nova roba de la secció mentre que la resta dels equips (preinfantils, infantils, cadets i júniors) podran escollir entre dur la roba antiga durant els pròxims dos anys o fer el canvi a la nova equipació des d’aquesta temporada. Per incentivar que mares i pares decideixin fer el canvi, fins al 31 de desembre, el CEM Claror assumirà 15 euros dels 55 euros que costa adquirir l’equipament bàsic que s’haurà de comprar a la botiga Esports Piolet (situada al carrer Mallorca, 451). L’equipament bàsic consta de samarreta i pantalons reversibles.

17/09/2012 10:19:53

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº78  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut i lleure.

Revista Claror Sports nº78  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut i lleure.

Advertisement