Page 34

34 34

ACTIVITATS

activitats incloses en la quota d’abonament

Graelles d’activitats per a tots els gustos Les graelles d’activitats i esports dels centres es consoliden i amplien el nombre de sessions setmanals La graella d’activitats és una oferta exclusiva per als abonats i està inclosa en la quota d’abonament al centre, sigui quina sigui la modalitat. Dirigides per un tècnic esportiu, les activitats estan organitzades per franges horàries i ofereixen més de cent sessions setmanals, en la majoria dels centres. N’hi ha de diversos tipus i intensitats. Les activitats aeròbiques són totes d’intensitat mitjana-alta, on l’estrella és l’spinning, una activitat que està en auge, o l’indoor walking, l’última novetat del CEM Can Caralleu. Altres són de tonificació, com el tono pump,

una divertida combinació de treballs aeròbics amb exercicis amb peses. Altres són les activitats aquàtiques, com l’aiguagim o l’aiguarelax; o de condicionament físic, com ara el circuit training. I, finalment,

les de caràcter més suau, com ara l’exitós Pilates o les sessions d’estiraments. La majoria es duen a terme als espais esportius dels centres però també n’hi ha que aprofiten espais exteriors i l’entorn.

BENESTAR I SALUT

Relaxa’t i posa el cos a to amb els serveis de benestar i salut Com a complement de l’activitat esportiva totes els centres disposen d’una extensa oferta de serveis i activitats de benestar i salut. Totes estan enfocades a millorar el benestar personal buscant la relaxació, l’estimulació i els efectes antiàlgics mitjançant tècniques manuals com el massatge, el massatge aromàtic, el shiatsu, les algues, els fangs. Altres busquen reequilibrar el cos, com el drenatge limfàtic, que millora la circulació, o la reflexologia podal, que mitjançant punts de pressió a la planta del peu provoca una reacció positiva en diverses parts del cos. La fisioteràpia, l’osteopatia, l’aquàtic fibro, els estiraments miotensius o l’escola d’esquena tenen un enfocament més terapèutic adreçat al tractament i la recuperació funcional d’una lesió o d’una afecció crònica. Tots els centres disposen d’un servei de visita mèdica de prescripció d’exercici i del servei d’assessorament nutricional.

32-47_Fundacio.indd 34

serveis

Fotodepilació, ara a Can Caralleu i l’Esportiu Seguint la línia empresa pel Marítim fa uns mesos, Can Caralleu i l’Esportiu de Llinars estrenen un nou servei de fotodepilació amb uns preus molt avantatjosos, en el qual s’ofereix la primera visita de manera gratuïta, en què s’informa, es fa el diagnòstic i una primera prova. La depilació mitjançant llum polsada consisteix en una emissió de llum visible que és absorbida per la melanina continguda en el cabell i convertida en calor. Aquesta calor intensa és conduïda a través del pèl fins el fol·licle, que és destruït i incapacitat per generar nou cabell. S’aconsegueix d’aquesta manera la reducció del borrissol indesitjat de forma ràpida i permanent, tant en homes com en dones, i en qualsevol part del cos amb un sistema còmode, segur, indolor efectiu. Tractament Els resultats estan garantits per a tot tipus de pell i la durada del tractament depèn de dos factors principals: el color de la pell i el color i gruix del pèl, i la fase de creixement, que necessita de sis a vuit setmanes entre sessió i sessió. Un eficaç sistema de filtres limita la longitud d’ona de la llum, de manera que es garanteix la innocuïtat del tractament i s’evita qualsevol possibilitat de produir cremades o dolor als teixits adjacents. Aquest serveix l’ofereix l’empresa Depiluz, amb equips completament homologats conforme a la legislació vigent.

17/09/2012 10:19:46

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº78  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut i lleure.

Revista Claror Sports nº78  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut i lleure.

Advertisement