Page 50

50 50 CANCEM CARALLEU CAN CARALLEU Millores en Cursos de nAtACió inFAntil i esColA de tennis

inscripcions de les activitats de temporada s’introdueix com a novetat el concepte de drets d’inscripció, que és el pagament de la quota del darrer mes del curs Per a la nova temporada hem incorporat millores en els cursos de natació infantil i l’escola de tennis, com ara l’oferta de cursos d’un sol dia per ajudar les famílies a organitzar l’horari extraescolar dels fills. Per facilitar les gestions i garantir plaça als cursetistes d’aquesta temporada, farem la renovació automàtica de les activitats que ho permetin. Així, la renovació es farà automàticament si el cursetista no notifica expressament que no continua l’activitat. Les activitats de renovació automàtica són els cursos de tennis adults, cursos de pàdel adults i joves, lligues de tennis i pàdel, entrenament personal i entrenament de natació. Per a les activitats d’escola esportiva, cursos de natació infantil, cursos de tennis infantil, balls i programa maternal, cal adreçar-se a administració per inscriure-s’hi. El termini per als cursetistes de la temporada 2011-2012 és del 5 al 12 de juny, per a abonats del 13 al 22 i per a no abonats a partir del 26 de juny. Durant l’agost no es tramitaran inscripcions i a partir del 4 de setembre s’oferiran les places restants. novetats d’inscripció Per garantir la continuïtat dels cursetistes i l’aprenentatge de l’activitat a la qual s’inscriu, la pròxima temporada s’introdueix el concepte de drets d’inscripció, que és el paga-

34-51_Fundacio.indd 50

ment de la quota del darrer mes del curs. Aquest sistema no s’aplicarà en els cursos de natació per a nadons i educació infantil, programa maternal, entrenament personal i natació terapèutica. inscripcions En les inscripcions que es facin a partir del setembre cal abonar dues mensualitats, una en concepte de drets d’inscripció

i l’altra corresponent al primer mes de l’activitat. Els rebuts posteriors seran del mes en curs i el cobrament es farà a l’inici del mes mitjançant rebut bancari. El darrer mes del curs no es cobra, ja que és l’import corresponent als drets d’inscripció. Si el cursetista es dóna de baixa abans de finalitzar la temporada, no es retorna l’import corresponent als drets d’inscripció.

BREUS

obrim la piscina d’estiu El 14 i 15 de juny la piscina verda es condicionarà com a piscina d’estiu. Del 15 al 22 de juny, l’espai i els horaris d’ús per part dels abonats estaran restringits, ja que se celebraran les jornades recreatives amb els cursetistes escolars. A partir del 23 de juny, la piscina restarà a disposició dels abonats i els usuaris en els horaris habituals d’estiu. Durant els mesos de juliol, agost i setembre els vestidors col·lectius de P1 i P2 de la piscina verda seran vestidors familiars.

Festa Aquàtica el 30 de juny El dissabte 30 de juny al matí, el CEM Can Caralleu celebrarà la Festa Aquàtica, que donarà la benvinguda oficial a l’estiu. La piscina estarà condicionada amb material inflable de tota mena perquè gaudeixis amb la família i els amics d’un matí lúdic i aquàtic.

OFERtA D’ACtIVItAtS

Activitats d’estiu de manera ininterrompuda A l’estiu oferim activitats de forma ininterrompuda perquè tothom pugui fer activitat física. A partir del 25 de juny comencen els casals d’estiu fins al 7 de setembre. La graella d’activitats de fitness incloses en la quota s’oferirà durant els tres mesos d’estiu, adaptant els horaris i les activitats a la demanda i la disponibilitat d’espais. Pel que fa als cursos d’estiu, durant el juliol es durà a terme un curs intensiu de balls llatins els dimarts i dijous, de 20 a 21 hores. L’escola de tennis i pàdel ofereix activitat el juliol amb cursos intensius tant d’adults com d’infants, com també l’escola de natació per a nadons i infants, i el curs de millora d’estils per a adults.

Mulla’t per l’esclerosi múltiple Com cada any, la Fundació per l’Esclerosi Múltiple organitza el 10 de juliol una jornada aquàtica solidària per donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per a la recerca i millora de la qualitat de vida dels qui la pateixen. Des de Can Caralleu donem suport a la causa i us convidem a tots a participar-hi.

30/05/2012 14:08:58

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº77  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut i lleure.

Revista Claror Sports nº77  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut i lleure.

Advertisement