Page 43

FUNDACIÓ CLAROR CAPSALERA 43 43 s’orgAnitzA per priMerA vegAdA unA CAMinAdA populAr

rècord de participació al Cros de Can Caralleu un total de 450 atletes van córrer la prova, que es consolida com un dels referents per als corredors de curses de muntanya El dissabte 21 d’abril el CEM Can Caralleu va acollir la dotzena edició del Cros de Muntanya, en què van córrer 423 atletes. Així, s’hi va establir un nou rècord de participació i es va consolidar com un dels referents per als corredors de curses de muntanya a Catalunya. Uns dies abans, l’organització havia exhaurit tots els dorsals en assolir els 500 inscrits. El Cros de Muntanya de Can Caralleu és una cursa oberta a la participació de tothom qui tingui una bona condició física. Hi ha quatre categories: juvenil, sènior, veterà A i veterà B. La sortida de tots els atletes es va fer, com estava previst, a les 11 hores. La cursa es va fer per un circuit de muntanya i la distància total que havien de córrer els participants va ser de 13,9 quilòmetres, sensiblement més llarga respecte a l’edició del 2011, que va ser d’11,5 quilòmetres. Aquest fet va provocar que els participants patissin la duresa de la prova. El punt de sortida del Cros va ser el camp de futbol de Can Caralleu, i tot seguit els participants van recórrer un circuit que passava pel parc de l’Oreneta i Can Setmenat, la

antonio sevillano i anna Brito van ser els guanyadors d’aquesta edició

34-51_Fundacio.indd 43

carretera de les Aigües, el turó d’en Cors i Sant Pere Màrtir, amb 391 metres, per pistes, corriols i obstacles naturals. El punt d’arribada del recorregut va ser, novament, les installacions de Can Caralleu. els GUanyadors El guanyador de la cursa d’enguany en categoria masculina va ser Antonio Sevillano, amb el dorsal 357, que va fer un temps de 58’46”. El corredor del club SLOP.cat es va imposar per davant de Ricardo Esclapez, del club Ashi Running, que va creuar la línia de meta en segona posició amb un temps de 59’26”. Completava el podi masculí Xavier Freixinet, amb una marca de 59’39”. En la categoria femenina la guanyadora va ser Anna Brito, amb el dorsal 158 i amb una marca d’1:17’55”. Nuria Villegas, amb un temps d’1:18’08”, es va classificar en

segona posició i el tercer lloc del podi va ser per a Marta Navarro, amb una marca de 1:19’05”. Corredors.cat va ocupar el primer lloc en la classificació per clubs en categoria masculina, mentre que en la femenina es va imposar l’equip HP. Acabada la cursa i el lliurament de premis, tots els participants van prendre part de la ja tradicional barbacoa. Tots els assistents a la cursa van destacar el bon nivell de la prova tant pel seu nivell d’exigència com també per les prestacions de l’organització. caminada popUlar Coincidint amb el Cros de Muntanya de Can Caralleu, es va organitzar per primera vegada una Caminada Popular que va transcórrer per part del recorregut de la prova. La distància que calia recórrer va ser d’uns vuit quilòmetres i la sortida va ser a les 10 hores.

ESDEVENIMENtS

Campionats de natació escolar El dissabte 21 d’abril la piscina del CEM Claror va acollir el vint-i-vuitè Campionat Escolar de Natació, en el qual van participar més d’un centenar de nens i nenes nascuts entre els anys 1994 i 2005 de les escoles i entitats que assisteixen als cursets de natació que s’imparteixen als CEM Sagrada Família i CEM Claror. D’altra banda, el CEM Can Caralleu també va celebrar el dissabte 19 de maig el Campionat Escolar de Natació, que enguany celebrava la seva novena edició. En el campionat van participar els nens i nenes de totes les escoles que fan activitats aquàtiques al CEM Can Caralleu, com també tots els alumnes dels cursos de natació que es van classificar per a l’esdeveniment.

el raid se celebrarà el 21 d’octubre El diumenge 21 d’octubre se celebrarà l’onzena edició del Raid Barcelona Marítim, una prova multiesportiva que es desenvolupa a les instal·lacions i els entorns del CEM Marítim i la platja de la Barceloneta. Hi podran participar un màxim de 60 equips formats per quatre integrants cadascun que disputaran un total de vuit proves esportives: cursa de resistència, caiac de mar, punteria, circuit d’habilitat, escalada, força, natació i orientació. El preu d’inscripció per participar al Raid Barcelona Marítim és de 40 euros per equip.

30/05/2012 14:08:36

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº77  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut i lleure.

Revista Claror Sports nº77  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut i lleure.

Advertisement