Page 41

FUNDACIÓ CAN CLAROR CAPSALERA CARALLEU 41 41

és el terCer Any que l’entitAt pArtiCipA en lA iniCiAtivA

participació als jocs interempreses

SOLIDARItAt

Més de 1.500 euros per a la Marató per la pobresa

són una olimpíada empresarial solidària que té com a objectiu recaptar fons per a entitats socials sense ànim de lucre Per tercer any consecutiu, uns quants treballadors de la Fundació Claror han participat en la vuitena edició dels Jocs Interempreses, una olimpíada empresarial organitzada per a32 Events per recaptar fons per a entitats que treballen en benefici de col·lectius desfavorits. L’aportació econòmica per part de la Fundació Claror va ser de 2.511 euros, que s’ha destinat a parts iguals entre les tres entitats proposades per a l’organització dels jocs: Sonrisas de Bombay, que lluita contra la pobresa i pel respecte dels drets humans i la igualtat d’oportunitats a la ciutat de Bombai; la Fundación Theodora, que gràcies als seus «doctors somriure» humanitza l’estada d’infants i adolescents als hospitals; i la Fundació Adama, que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones sense recursos i amb risc d’exclusió social fent servir tècniques naturals de salut i altres mètodes alternatius d’integració aplicats amb l’acompanyament, la responsabilitat i l’empatia. solidaritat i competició Tot i tractar-se d’unes jornades lúdiques i solidàries, l’esperit competitiu amb molt de fair play no va deixar d’estar present entre tots els participants. Pel que fa al grup de Claror, va estar format per quinze

34-51_Fundacio.indd 41

Amb camiseta de la milla, l’equip de Claror participant al raid natura

treballadors dels diversos centres i de les àrees centrals. La inscripció es va fer en quatre proves: esquaix, futbol sala, raid natura i voleibol platja. En el moment de tancar la revista, encara estaven pendents de saber-se els resultats de la participació en el voleibol platja, però el nivell competitiu dels integrants de l’entitat ja s’havia

És el tercer any que l’entitat participa als jocs interempreses fet notar. En la prova d’esquaix es va assolir l’or, i l’equip del raid natura va guanyar la plata. En futbol sala, l’equip va quedar al mig de la classificació, en el desè lloc de vint equips.

SOLIDARItAt

un grup d’infants del sàhara a l’esplai d’estiu Per segon any consecutiu, la Fundació Claror acollirà en l’esplai d’estiu del CEM Claror una desena d’infants del Sàhara que aquest estiu viatgen a Catalunya. Aquesta iniciativa, proposada per l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí de Gràcia (ACAPS), permet completar l’estada d’aquests nens i nenes, contribuir que es relacionin amb altres infants i, alhora, donar suport a les famílies d’acollida que vetllen pels altres aspectes de les seva estada, com són l’alimentació, la higiene i la salut. Per la seva banda, l’ACAPS aporta formació, assessorament i recursos a aquestes famílies perquè l’experiència sigui enriquidora per a les dues parts.

La Fundació Claror i les entitats que hi estan vinculades es van voler sumar a la Marató per la pobresa organitzada per la Fundació Marató de TV3 el passat diumenge 27 de maig. Per fer-ho, del 21 al 25 de maig, els cinc centres van dipositar unes guardioles a les sales d’activitats, a la sala de condicionament físic i a la recepció per tal de recollir petites aportacions entre els treballadors i els usuaris, aportacions que, d’una altra manera, potser no s’haurien dut a terme, ja que de vegades per quantitats petites com ara 1, 2 o 5 euros no es truca al telèfon de donatius de La Marató. Gràcies a aquestes microaportacions es van recaptar 676,14 euros als quals la Fundació Claror n’hi va sumar 1.000 més. el claror rock canta per la marató A més, les noies del Claror Rock van participar en un concert benèfic convidades per la Institució Cultural del CIC, ja que el director del grup és també professor de música d’una de les seves escoles, l’Escola Virtèlia.

30/05/2012 14:08:32

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº77  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut i lleure.

Revista Claror Sports nº77  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut i lleure.

Advertisement