Page 54

54

CLAROR CLUB SALUT

llibres

Centre de dia per a persones grans LA INSPIRACIÓ ADORMIDA Silvia G. Guirado Editorial Play

HOMES D’HONOR Xavier Bosch Ed. Empúries

EL CAMÍ DELS CAMPIONS Martí Perarnau Ed. Columna

La novel·la il· lustrada planteja un viatge al món dels contes, durant el qual viurem històries de vermella passió i groga alegria, d’ocre mandra i fosques pors... I així fins a recórrer una paleta de tonalitats que permetran descobrir els autèntics colors i retornar-nos la inspiració per crear i somiar.

Després de Se sabrà tot, tornen les aventures periodístiques de Dani Santana en una història plena d’intrigues tèrboles i de secrets llargament guardats que estan a punt de sortir a la llum. Periodisme d’investigació, poder, intriga, corrupció, sexe clandestí i acció tornen a ser els protagonistes.

Qui va ser l’avi que va plantar les llavors de La Masia? I el pare que les va ajudar a créixer, educant-les i tenintne cura? I qui és l’hereu que en recull, ara, els fruits? Quina és la filosofia que defineix el tarannà de La Masia? El camí dels campions ens explica d’on sorgeix la idea i el model de la Masia.

discos

A Vitalia Sarrià treballen per mantenir la independència i l’autonomia de les persones grans i per assegurar la tranquil· litat de les famílies. Ofereixen tractaments de qualitat de prevenció i estimulació: valoració geriàtrica, activitats de fisioteràpia, tallers d’estimulació cognitiva, tot de la mà d’un equip multidisciplinari que aplica el reconegut mètode Hoffmann, obra científica en la propietat intel·lectual, especialitzat en tercera edat. El centre ofereix a més una valoració inicial integral de salut sense compromís i una setmana d’estada gratuïta als familiars de tercer grau de consanguinitat.

Els membres del Claror Club tenen el 10 % de descompte en l’estada i en els tractaments durant els dos primers anys de permanència en el centre. VITALIA SARRIÁ www.vitalia.com.es Tel. 932 059 916

10%

ENSENYAMENT

Experiència en cursos d’idiomes OLD IDEAS Leonard Cohen Columbia

EL FLUIDO... Sidonie Sony

ESPÈCIES PER... Els Amics de... Discmedi

Old Ideas és el primer àlbum d’estudi de Leonard Cohen des de Dear Heather (2004). Les deu cançons del disc se submergeixen en temes com ara la relació amb un ésser superior, l’amor, la sexualitat i la mort, i possiblement formen en conjunt el treball més espiritual i ambiciós del mitic cantant i compositor canadenc.

El Fluido García és el sisè àlbum de Sidonie, una de les bandes que s’ha fet un lloc en el pop d’aquí i de la resta de l’Estat. Deixant de banda la deriva més popera dels seus darrers treballs, ara aposten per un disc més personal que retorna al pop psicodèlic dels seixanta i que evidencia la necessitat de canvi i evolució del grup.

«Monsieur Cousteau» és la targeta de presentació del tercer treball discogràfic d’Els Amics de les Arts, que presenten una proposta més pausada, variada i cuinada a foc lent que les cançons anteriors, i en la qual reivindiquen l’esperit aventurer, el que explora, investiga i s’allunya de la idea que tot està inventat.

50-58_ClarorClub.indd 54

King’s College International és membre de King’s Group, amb experiència en cursos per a nens, joves i adults a Espanya i a l’estranger des de 1981. L’oferta educativa és variada i dinàmica. Organitzen english summer camps de dia i residencials a diferents localitats d’Espanya i amb diferents temes: immersió lingüística i esport, futbol, aprenentatge a través de la música i el teatre, tècniques de lideratge i treball en equip, anglès per a nens. Ofereixen cursos d’idiomes a l’estranger, cursos per a famílies i pràctiques professionals. També ofereixen cursos acadèmics o trimestres a

l’estranger. Els membres del Claror Club tenen el 6 % de descompte en els cursos i 300 euros de descompte en programes de cursos acadèmics. KING’S COLLEGE INTERNATIONAL www.kingsinternational.es 6% Tel. 934 545 166

27/02/2012 14:26:42

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.

Advertisement