Page 51

51

PROGRAMA D’ACTIVITATS DE PRIMAVERA

Caiac, ràfting, globus, ciutat, talassoteràpia, senderisme... Una de les novetats és que es farà una excursió en caiac amb sortida des de L’Esportiu de Llinars. Obrim les inscripcions el dilluns 12 de març Amb l’arribada de la primavera us presentem un ventall de propostes molt variades per als membres del Claror Club. Per als qui vulgueu redescobrir alguns escenaris de la ciutat de Barcelona, us proposem un recorregut per l’emblemàtic passeig de la Rambla per descobrir-ne els seus encants, una passejada pel nucli antic del districte de Nou Barris i una visita a l’única plaça porticada de la ciutat i una de les més emblemàtiques: la plaça Reial. ESPORT I TURISME Als amants de l’esport a la natura els proposem diverses activitats. Una d’elles és sobrevolar els volcans de la comarca de la Garrotxa amb un vol en globus aerostàtic, durant el qual experimentarem la sensació de moure’ns per l’aire i gaudirem de la tranquil·litat i les magnífiques vistes de la comarca. També anirem d’excursió en caiac pel riu Ter, una sortida que per primera vegada tindrà com a punt de trobada L’Esportiu de Llinars del Vallès. Des d’allà ens dirigirem a Colomers, on emprendrem una ruta en caiac que ens portarà a descobrir els paisatges insòlits de la naturalesa verge del tram de riu que va des de Colomers fins a Verges, i experimentarem el

50-58_ClarorClub.indd 51

riu des d’una altra perspectiva. Per als que us agraden els reptes i l’aventura i per als més intrèpids, us proposem desplaçar-vos fins a Llavorsí per fer un ràfting de 52 quilòmetres de recorregut pel riu Noguera Pallaresa. També anirem fins a Àger per visitar el Parc Astronòmic del Montsec, on ens aproparem a l’apassionant món de la ciència i al descobriment de l’entorn del Montsec, un lloc únic en qualitat de cel per a l’observació de l’univers. Les propostes culturals ens duran a conèixer de prop la Colònia Güell, que va començar a formar-se el 1890 per iniciativa de l’empresari Eusebi Güell a la seva finca Can Soler de la Torre, situada al terme municipal de Santa Coloma de Cervelló. La sortida de senderisme nocturn ens portarà de nou a Collserola. Farem el camí que porta del Tibidabo a la població de Montcada i Reixach per un recorregut on el sol s’anirà ponent i serem testimonis del canvi de paisatge. Per últim, us proposem gaudir d’una estona de benestar i calma a l’únic centre de talassoteràpia de la ciutat de Barcelona, el Marítim, on podreu gaudir de les seves instal·lacions.

activitats de lleure dE PRIMAVERA ABRIL Ds. 14 Dg. 22

Visita BCN: La Rambla Talassoteràpia al CEM Marítim

11 5

e e

MAIG Ds. 5 Dg. 6 Ds. 19 Dg. 20

En globus per la Garrotxa Visita BCN: Nou Barris Ràfting a Llavorsí Colònia Güell

140 e 11 e 61 e 13 e

JUNY Ds. 9 Ds. 16 Dg. 17 Ds. 30

Parc Astronòmic del Montsec Caiac al Ter: de Colomers a Verges Visita BCN: Plaça Reial Senderisme nocturn

40 e 48 e 11 e 45 e

Inscripcions a les oficines d’atenció al públic del CEM Claror, CEM Sagrada Família, CEM Marítim, CEM Can Caralleu i l’Esportiu de Llinars del Vallès.

27/02/2012 14:26:34

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.

Advertisement