Page 48

48 48 CANCem CARALLEU cAN CARALLEU

OFERTA DE LLEURE INFANTIL durant les vacances escolars

Apunta els teus fills als Casals d’estiu Ja es pot consultar tota la informació dels Casals d’estiu que cada any organitza Can Caralleu durant les vacances escolars El 25 de juny comencen els casals d’estiu i fins al 7 de setembre hi haurà activitat de forma ininterrompuda cada setmana. L’objectiu és que els infants aprenguin i comparteixin experiències amb els companys i els monitors. El torn d’inscripció per als abonats és del 20 de març al 12 d’abril, de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores. Per als no abonats, el 3 d’abril es farà un sorteig per assignar-los els torns. Per això, del 13 al 29 de març, s’haurà de passar a recollir un número a la recepció del centre (de 8 a 20 hores). Cada família tindrà assignat un número per al sorteig que serà intransferible. Les inscripcions començaran el 14 d’abril. CASAL D’INFANTS Jocs d’habilitats psicomotors, treballs manuals i aprenentatge de cançons. Del 25 de juny al 7 de setembre, per als infants nascuts entre el 2007 i el 2008, i del 3 al 7 de setembre per als nascuts el 2009. CASAL POLIESPORTIU Inclou activitats aquàtiques, poliesportives, de muntanya, escalada, tallers i sortides. Hi

ha diverses modalitats: esport i muntanya, dansa i expressió corporal, esports d’equip i esport i raquetes. Per als nascuts entre el 1998 i el 2006, que també poden apuntar-se al Casal Fem Nit!, que inclou passar dues nits al centre durant les quals es faran jocs i es gaudirà de la natura. CAMPUS DE FUTBOL Per als nois i noies que juguen a futbol i que volen millorar aspectes tècnics, tàctics i de preparació física. També participen en activitats aquàtiques i altres esports. Per als nascuts entre el 1998 i el 2004. STAGE DE TENNIS Per als nois i noies que juguen a tennis habitualment. El volum diari de tennis és de quatre o

cinc hores, durant les quals es compagina la tècnica i la preparació física, les sessions de teoria i els partits. També es fan activitats aquàtiques. Per als nascuts entre el 1996 i el 2002. STAGE DE PÀDEL Iniciació i perfeccionament del pàdel. Es treballa tècnica i tàctica, es juguen partits i se n’aprèn el reglament. Es complementa amb preparació física. Per als joves nascuts el 1996 i el 1997. De 9 a 13 hores. FITNESS CAMP Iniciació a les activitats dirigides (tonificació, spining, step) combinades amb activitats poliesportives a l’aire lliure. Per als nascuts entre el 1996 i el 1997. De 10 a 14 hores.

Casals de Setmana Santa Ja estan obertes les inscripcions per als casals de Setmana Santa. Els casals inclouen activitats perquè infants i joves comparteixin vivències amb nous companys. Els casals de Setmana Santa es faran del 2 al 5 d’abril, van adreçats a infants de P3 a 6è de Primària i s’hi fan activitats poliesportives, activitats aquàtiques, treballs manuals, expressió corporal i activitats a l’aire lliure. A més es farà un stage de futbol i de bàsquet per a nens i nenes nascuts entre el 1998 i el 2001. L’horari és de 9 a 17 hores (amb dinar inclòs).

BREUS

Posa’t en forma de cara a l’estiu Amb l’objectiu d’arribar a l’estiu en plena forma física, Can Caralleu aposta per un entrenament personalitzat i fet a mida per a grups d’entre tres i quatre persones. Es treballarà per assolir objectius concrets. El programa de posada a punt per a l’estiu té una durada de vuit setmanes amb dues sessions setmanals de dues hores.

Assessorament nutricional exclusiu L’assessorament nutricional de Can Caralleu té com a pilar fonamental una alimentació saludable, variada, equilibrada i adaptada a les necessitats de cada persona, fet que ajuda a prevenir malalties.

Aiguarelax el dijous 19 d’abril Can Caralleu oferirà una nova sessió d’aiguarelax el dijous 19 d’abril. Aquesta activitat es fa en una piscina poc profunda i amb illuminació tènue, i té com a objectiu relaxar i estirar amb suport musical les articulacions i els grups musculars que pateixen més estrès.

CLAROR 34-49_Fundacio.indd 48

27/02/2012 13:42:55

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.

Advertisement