Page 45

CEM claror CAPSALERA 45 45 CEM CLAROR DÓNA UN NOU IMPULS A L’ÀREA DE SALUT

Aquesta primavera, gaudireu de més salut

reformes

Millores a la sala de fitness i els vestidors

L’osteopatia és la nova aposta del centre, amb importants descomptes per a abonats, i també en dietètica i altres serveis El CEM Claror és molt més que un centre esportiu per molts motius, i l’Àrea de Salut de què disposa n’és un de molt potent. Amb una àmplia oferta de més d’una desena de serveis diferents, de la mà dels millors professionals de la salut, és un àmbit que marca la diferència davant d’altres centres esportius. ELS MILLORS SERVEIS Des de massatges, fisioteràpia o drenatge limfàtic fins a reflexologia podal, shiatsu o servei d’assessorament nutricional, entre molts altres. A més d’assessorar tant els tècnics de la casa com els usuaris sobre la millor manera de planificar i practicar qualsevol activitat, l’Àrea de Salut també ofereix programes d’activitats adreçades a persones que requereixen rehabilitació d’una lesió o millorar el seu estat físic. Ja fa molts anys que l’entitat va incorporar el concepte de salut a la pràctica d’activitat física i esportiva, i des d’aleshores no ha deixat de créixer. Ara, amb la recent incorporació de Marta Coll com a nova responsable de l’àrea, se li ha volgut donar un nou impuls. IMPULS A L’OSTEOPATIA En aquest sentit s’ha apostat per l’osteopatia, un sistema de medicina natural. No es tracta d’una alternativa a la medicina convencional, sinó

34-49_Fundacio.indd 45

d’una professió complementària que permet fer tractaments addicionals. L’osteòpata de referència al CEM Claror és Albert Giménez, amb més de deu anys d’experiència professional a la casa. Ara el centre us posa a l’abast una nova promoció d’aquest servei, amb importants descomptes perquè el conegueu. Concerteu el servei i si sou abonats tindreu un 25 % de descompte tant en la primera visita com en les de seguiment. El preu promocional de la primera visita per

a abonats és de 52,50 euros (no abonats, 70 euros) i el de les visites de seguiment, de 45 euros (no abonats, 60 euros). perdre pes a bon preu Però aquesta no és l’única promoció que posarà en marxa l’Àrea de Salut del Claror aquesta primavera. Perquè us pugueu posar a punt per a l’estiu, us oferirà descomptes en el servei d’assessorament nutricional per ajudar-vos a perdre pes de manera saludable. Demaneune més informació a recepció.

Recentment s’han dut a terme diverses actuacions de millora al CEM Claror. En primer lloc, s’han renovat els túnels de dutxa dels vestidors 10, 11 i 12. L’objectiu era reparar les filtracions d’aigua que hi havia en aquests túnels i que alhora afectaven la zona de pes lliure de la sala de condicionament físic. És per això que se n’ha fet una reforma integral. Concretament, s’han impermeabilitzat els tres túnels de dutxes i s’han enrajolat de nou. Per disminuir al màxim les possibles molèsties als usuaris o interferències en el funcionament diari del centre, es va optar per fer les obres durant la setmana del 6 i el 8 de desembre, aprofitant els dies festius de la Constitució i la Puríssima i, per tant, la disminució d’usuaris al centre.

INSCRIPCIONS OBERTES

Esplai i Campus Judo per al lleure de Setmana Santa Ja podeu inscriure els vostres fills i filles a les activitats de lleure que ofereix el CEM Claror durant les vacances escolars de Setmana Santa. Enguany, organitza l’Esplai i un campus específic de judo, que van adreçats a infants i joves nascuts entre el 1997 i el 2007. Per a més informació, adreceu-vos a la recepció del centre o consulteu el lloc web www.claror.cat.

sala de fitness Paral·lelament, s’ha ampliat el terra de la zona de pes lliure a la sala de condicionament físic. De fet, a més de reparar la zona malmesa a causa de les filtracions d’aigua, també s’ha aprofitat per col·locar un paviment més resistent a la zona del tren de politges per evitar que es trenqui quan les politges cauen a terra.

27/02/2012 13:42:48

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.

Advertisement