Page 41

FUNDACIÓ CAN CLAROR CAPSALERA CARALLEU 41 41

ELS CENTRES MESUREN LA satisfacció dels treballadors

El 91,6% dels empleats es mostren satisfets La consulta s’ha fet per segon any consecutiu i ha recollit 382 enquestes d’un cens total de 446 treballadors La Fundació Claror i les entitats vinculades han dut a terme la segona enquesta de satisfacció dels treballadors per obtenir indicadors generals sobre l’opinió que tenen els empleats de la seva feina i de l’entitat. L’enquesta s’ha fet sobre un cens de 446 treballadors. S’han obtingut 382 respostes, 375 de les quals s’han considerat útils. L’any 2010 el cens va ser de 444 treballadors amb 370 respostes útils. El resultat d’aquesta segona edició ha estat molt similar a la de l’any 2010, ja que el 91,6 % dels treballadors han avaluat positivament la seva experiència global com a treballadors de l’entitat. En concret, el 52,85 % es mostren satisfets i el 38,75 % molt satisfets, índexs molt similars als de l’any 2010, en què els percentatges assolits van ser 53,87 % i 38,97 %, respectivament. Pel que fa a la valoració d’insatisfacció es tradueix amb el 8,4 % dels enquestats (6,5 % d’insatisfets i 1,9 % de molt insatisfets). Altres indicadors A banda de la pregunta sobre l’experiència global, l’enquesta apel·la a nou aspectes més. La majoria dels resultats obtenen uns índexs de satisfacció superiors al 75 %. Per exemple, el 88,68 % dels treballadors recomanarien l’entitat a un amic que volgués treballar en el sector i al 94,52 % li agrada

34-49_Fundacio.indd 41

Índex de satisfacció global dels treballadors de la Fundació Claror i els cinc centres esportius gestionats (en percentatges)

6,50

1,90

38,75 52,85

la feina que fa. Pel que fa a la relació amb els altres, el 96,13 % valora com a satisfactòria la relació amb els companys i el 79,45 % afirma sentir-se ben dirigit pel seu cap. També es valoren positivament les instal· lacions i els mitjans per fer la feina en condicions (70,89 %). En tots aquests casos, els valors són similars als del 2010. Dos dels aspectes que han millorat sensiblement respecte del 2010 fan referència al fet de sentir-se ben protegit dels riscos laborals, que passa del 74 % al 77,90 % entre satisfets i molt satisfets, i de sentir-se ben informat, que puja del 72 % al 76 %. Els valors amb nivells de satisfacció inferiors al 70 % són els que fan referència a la percepció de si l’entitat em té en compte (66,94 % de satisfets i molt satisfets) i sobre si s’ofereixen oportunitats de millora, tot i que aquest indicador ha pujat del 58 % del 2010 al 61,90 % en l’enquesta

Aquest 2011 s’han assolit resultats similars als de 2010 de l’any 2011. La Fundació Claror impulsa aquesta iniciativa seguint els criteris del model d’excel·lència empresarial EFQM (European Fundation for Quality Management).

SECTORIAL

Presència als congressos Tr3sFit i IHRSA La Fundació Claror continua apostant per ser present en la majoria de congressos del sector esportiu. Enguany, Can Caralleu tornarà a ser la seu de la Convenció de Fitness Aquàtic Tr3sFit, que organitza Aeròbic&Fitness. Durant el cap de setmana del 2 i el 3 de juny, un ampli ventall de professionals de l’àmbit del fitness aquàtic formaran prop de tres-centes persones amb l’objectiu de progressar dia a dia i oferir un servei millor. IHRSA a Los Angeles Per gentilesa de l’empresa Matrix, una delegació de la Fundació Claror visitarà la 31a edició del Congrés IHRSA (International Health Racquet & Sportsclub Association), que se celebrarà a la ciutat de Los Angeles del 14 al 17 de març. Els representants de la Fundació Claror seran Gabriel Domingo, director general, i Nico Sánchez, director de Desenvolupament Corporatiu.

COMUNICACIÓ

Aquesta primavera estrenem nou lloc web Els centres esportius gestionats per la Fundació Claror estrenaran lloc web a Internet aquesta primavera. Ja fa mesos que s’està treballant en un nou format que significarà una notable modernització d’imatge, però, sobretot, serà una revolució pel que fa a continguts i usabilitat. L’objectiu és oferir un lloc web molt dinàmic i atractiu que es pugui fer servir de forma fàcil i intuïtiva per part de l’usuari. La nova interfície serà multiplataforma i estarà adaptada als nous formats de lectura, com ara tablets i smartphones. A més, estarà plenament integrada a les xarxes socials. Hi haurà moltes novetats, però de moment no en podem dir més: estigueu atents al web.

27/02/2012 13:42:40

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.

Advertisement