Page 38

38

FUNDACIÓ claror sE cELEBRARÀ DISSABTE 21 D’ABRIL, A LES 11 HORES

natació

XII Cros de Muntanya de Can Caralleu

Campionats de natació escolar a la primavera

Paral·lelament s’organitza una caminada popular de vuit quilòmetres que transcorrerà per part del recorregut del cros

El dissabte 21 d’abril se celebrarà el XXVIII Campionat Escolar de Natació a la piscina del CEM Claror, en què participaran els nens i les nenes nascuts entre el 1994 i el 2005 de les escoles i entitats que assisteixen als cursets de natació que s’imparteixen als CEM Sagrada Família i al Claror. La competició s’iniciarà a les 16.15 hores amb el torn dels nascuts entre els anys 1994 i 2002, i a partir de les 18 hores començarà el segon torn, el dels nens i les nenes nascuts entre el 2003 i el 2005. Participaran en el Campionat Escolar de Natació les escoles Santa Anna, Sagrada Família, Jovellanos, Tabor, Immaculada Vedruna, la Sedeta, Sant Martí de Calasanç, Marillac, Fructuós Gelabert, l’Institut Secretari Coloma i el CEM Sagrada Família i el CEM Claror.

El dissabte 21 d’abril s’organitza la dotzena edició del Cros de Muntanya de Can Caralleu. Es tracta d’un circuit de muntanya que transcorre per l’entorn natural de Can Caralleu i té un recorregut de dotze quilòmetres. La sortida és a les 11 hores des del centre esportiu, i el circuit passa pel parc de l’Oreneta i Can Setmenat, la carretera de les Aigües, el turó d’en Cors i Sant Pere Màrtir, per pistes, corriols i obstacles naturals. S’adreça a totes les persones que habitualment corren i que gaudeixen de les activitats a l’aire lliure, facin esport de competició o no. Les categories d’edat tant masculina com femenina són: juvenil (nascuts entre els anys 1994 i 1996), sènior (entre el 1973 i el 1993), veterà A (entre el 1957 i el 1972) i veterà B (abans del 1956). Els equips han d’estar formats per cinc homes en la categoria masculina i tres dones en la femenina. Es lliuraran tres premis per a cada categoria d’edat i de sexe, i per equips femení i masculí. Per participar-hi cal fer la inscripció de tots els components amb el mateix nom de l’equip. CAMINADA POPULAR Per primera vegada, enguany s’organitza una caminada popular que transcorrerà per part del recorregut del cros. La distància a recórrer serà de

34-49_Fundacio.indd 38

vuit quilòmetres i la sortida es farà a les 10 hores. D’aquesta manera, els participants podran veure els corredors del cros durant el recorregut del circuit. La participació està oberta a famílies amb nens sempre que vagin acompanyats d’adults. Per participar-hi és obligatori inscriure-s’hi. INSCRIPCIONS Les inscripcions estaran obertes del dilluns 12 de març fins al dimarts 10 d’abril, o bé fins que s’exhaureixin els cinc-cents dorsals disponibles en el cros

i els cent en la caminada. Les inscripcions del cros cal fer-les a través de www.claror.cat/cros. htm i les de la caminada a la recepció de Can Caralleu. El preu de la inscripció del cros és de 13 euros si es té xip propi i de 15 euros en cas de no tenir-ne, i inclou dorsal, samarreta tècnica commemorativa, bossa amb obsequis, sorteig de material i botifarrada. Pel que fa a la caminada popular és de 7 euros per als adults i gratuïta per als infants, i inclou una samarreta commemorativa i la botifarrada final.

Primera edició de l’Aquatló a Can Caralleu El 9 de juny s’organitza la I Aquatló Can Caralleu. Es tracta d’una cursa que combina dues modalitats esportives, l’atletisme i la natació. Estarà constituïda per quatre fases de recorregut que combinaran totes dues modalitats. Entre fases s’aplicarà un sistema de preguntes que suposaran una bonificació de temps. La distància total de la cursa és de 4.050 metres, 3.450 metres dels quals són de cursa a peu i 350 metres són de natació. S’ha de fer en equips de tres persones, independentment del gènere i l’edat. L’edat mínima per participar-hi és de 16 anys.

NOVENA EDICIÓ El dissabte 19 de maig se celebrarà el IX Campionat Escolar de Natació a la piscina de Can Caralleu, en el qual participaran els nens i les nenes de totes les escoles que van a fer activitats aquàtiques al centre, com també tots els alumnes dels cursos de natació que es classifiquin. L’horari del Campionat Escolar de Natació, que enguany arriba a la novena edició, serà des de les 16 fins a les 18 hores, aproximadament. Un cop finalitzada la competició es lliurarà una samarreta commemorativa de l’esdeveniment a tots els nens i nenes que hi hagin participat.

27/02/2012 13:42:37

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.

Advertisement