Page 35

35

els abonats dels cinc centres podran fer esport guiat a barcelona

Neix la graella urbana: més activitats a l’aire lliure! Les activitats proposades seran sempre a l’exterior i les dirigiran tècnics dels centres esportius, tot aprofitant els entorns que ofereix la ciutat A partir de l’abril es posarà en marxa la graella urbana, l’oferta d’activitats a l’aire lliure incloses en la quota d’abonat dels cinc centres gestionats per la Fundació Claror (CEM Claror, CEM Sagrada Família, CEM Marítim, CEM Can Caralleu i l’Esportiu de Llinars). La graella urbana sorgeix de la voluntat d’aprofitar l’entorn on estan situats els centres esportius per oferir activitats noves i diferents, que no es puguin dur a terme dins del poliesportiu mateix, i també per fer esport a l’aire lliure. La podran utilitzar els abonats de més de 18 anys dels cinc centres esportius que gestiona la Fundació Claror i podran participar en les activitats que s’ofereixin als quatre centres ubicats a Barcelona. D’aquesta manera es fomenta la socialització entre els abonats dels diferents centres. Activitats guiades Les activitats proposades seran sempre a l’exterior i les dirigiran tècnics. A més, estan incloses en la quota d’abonament, tot i que de manera excepcional es permetrà l’assistència de no abonats mitjançant invitacions. L’oferta inicial serà vigent del 16 d’abril al 22 juny, i l’horari serà de dilluns a divendres, al migdia i al vespre.

34-49_Fundacio.indd 35

La graella urbana és una oferta que neix de la possibilitat de fer activitat física fora dels centres tot aprofitant els entorns que ofereix la ciutat de Barcelona, com ara el parc de l’Oreneta o Collserola al CEM Can Caralleu, el front marítim al CEM Marítim i els parcs propers i l’entorn urbà

en el cas dels CEM Claror i Sagrada Família. Malgrat formar part de les activitats incloses en la quota d’abonament, caldrà que els abonats interessats s’hi donin d’alta a la recepció del seu centre per garantir el control del nombre d’inscrits. Caldrà fer un pagament únic de 5 eu-

ros i, a canvi, es lliuraran dues samarretes tècniques amb un disseny exclusiu de la graella urbana que identificaran els participants durant les classes. El punt de trobada serà a la recepció del centre que organitzi cada activitat. Les persones inscrites tindran dret a utilitzar els vestidors del centre esportiu que organitzi l’activitat, i en cas de pluja podran fer ús de les instal·lacions. La primera activitat que es durà a terme serà una marxa nòrdica que sortirà de Can Caralleu, passarà pels CEM Claror i Sagrada Família i acabarà al CEM Marítim, per donar a conèixer els quatre centres. L’activitat de cloenda serà una jornada de natació a mar obert davant del Marítim.

Activitats per triar i remenar Run&Fartleck o carrera en sèries: treball cardiovascular aprofitant la carrera a diverses intensitats en parcs urbans. Tono urbà: circuit training aprofitant elements urbans (escales, bancs, etc). Joc extrem: inclou la pràctica de jocs preesportius d’intensitat alta. L’objectiu és la millora de la resistència i la tonificació general utilitzant el joc com a mitjà. Tècnica de carrera: treball tècnic per millorar l’eficiència de la cursa i prevenir lesions, amb skippings, multisalts, etc. Marxa nòrdica: caminada amb desnivells pel parc natural de Collserola. Activitat d’intensitat entre moderada i mitjana, que requereix l’ús de bastons. Condicionament físic exterior: activitat de running amb desnivell, complementada amb exercicis de condicionament físic general, tant al parc de l’Oreneta com a Collserola Circuit sorra: tècnica de carrera, circuits d’agilitat i força a la platja. Natació al mar: a partir de mitjan de maig, es proposen entrenaments de natació al mar. L’horari de les activitats es desenvoluparà de dilluns a divendres de 14 a15 hores i de 19 a 20 hores. Si en voleu més informació, consulteu a la recepció del vostre centre o a a www.claror.cat.

27/02/2012 13:42:31

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.

Revista Claror Sports nº 76  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cultura i lleure.