Page 54

54

CLAROR CLUB música

llibres

Cicle de Concerts a Barcelona ELS JUGADORS DE WHIST Vicenç Pagès Ed. Empúries

EL MAPA I EL TERRITORI M.Houellebecqe Ed.Empúries

PER QUÈ, MOU? Jordi Costa Editorial Columna

Als vint anys, la filla del protagonista d’aquesta història, ambientada a Figueres i amb referents pop, es casa amb un cap rapat que condueix una miniretroexcavadora. A mesura que el casament s’acosta, ressorgeix un passat que inclou un castell, un joc, una mort i un Empordà que no és de postal.

L’art, els diners, l’amor, la relació amb el pare, la mort, la feina i la França convertida en paradís turístic són alguns dels temes d’aquesta novel· la, decididament clàssica i obertament moderna. Una novel·la provocadora de Michel Houellebecque que gira al voltant del món de l’art contemporani.

Una miniantologia de les frases més provocadores de l’actual entrenador del Reial Madrid. El periodista de Rac 1, fan de Mourinho i culer Jordi Costa recull a Per què, Mou? les frases més enginyoses que el tècnic portuguès ha dit aquesta temporada i al llarg de tota la seva carrera futbolística.

discos

Concerts a Barcelona inicia temporada amb un nou espai per escoltar les grans obres de la literatura: el Palau de la Música Catalana. Amb aquesta ampliació, Concerts a Barcelona continua apostant per apropar el món de la música clàssica a tothom a uns preus molt assequibles. El primer concert serà el 30 d’octubre a L’Auditori amb l’orquestra de cambra del Caucas. El 27 de novembre, al Palau de la Música Catalana s’oferirà Les Quatre Estacions de Vivaldi a càrrec de Praga Camerata, i el desembre, a Santa Maria del Mar, la Coral Cantiga i l’orquestra Terrassa

42 interpretaran El Messies de Händel. Els membres del Claror Club tenen un 15 % de descompte en tots els concerts. CONCERTS A BARCELONA www.concertsabarcelona.com 15% Tel. 933 170 290

museu

La ciutat de Sagnier al CaixaForum SKYING The Horrors XL Recordings

ELS CATARRES Els catarres Producció pròpia

FUERTEVENTURA Russian Red Sony Music

Després de treure’s l’etiqueta de grup hype amb el notable Primary Colours, ara, el quintet de Southend The Horrors continua aprofundint en les seves influències del pop-rock anglès més fosc de principis dels anys vuitanta. Skying és un gran disc que serà imprescindible per als fans d’Echo & The Bunnymen o The Chameleons.

Els Catarres és un trio peculiar: un guitarrista que canta, una contrabaixista i un acordionista que toca el bombo i la pandereta. L’èxit del seu primer single, «Jennifer», està donant a conèixer la seva proposta de folk festiu. Es manifesten a favor de la música lliure i ofereixen gratuïtament les seves cançons a Internet.

Amb «I Hate You But I Love You» com a primer single, Fuerteventura conté onze cançons que reflecteixen mons anímics molt personals. De la malenconia a l’efervescència, del més lluminós al més enigmàtic, el disc confirma el talent com a compositora de Russian Red i en potencia la seva qualitat com a cantant.

50-58_ClarorClub.indd 54

CaixaForum acull fins al 8 de gener l’exposició «La ciutat de Sagnier. Modernista, eclèctica i monumental». El Tibidabo, el Palau de Justícia, la nova duana de Barcelona i desenes d’habitatges, esglésies i fàbriques són el testimoni de l’activitat d’un arquitecte singular: Enric Sagnier i Villavecchia. L’exposició recrea el món d’ahir de la burgesia barcelonina, on va néixer l’arquitecte Enric Sagnier: la família, la modernitat tècnica, els viatges per Europa... I presenta la seva arquitectura en un muntatge inesperat que introdueix el visitant en una ciutat en construcció.

Els membres del Claror Club tenen l’entrada gratuïta a l’exposició i, a més, poden obtenir el 50 % de descompte en les activitats relacionades. CAIXAFORUM www.lacaixa.es/obrasocial Tel. 934 768 600

50%

12/09/2011 17:31:49

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº 74  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Revista Claror Sports nº 74  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Advertisement