Page 47

cem cANCAN CARALLEU CARALLEU 47 47 indoor walking, fitness aquàtic I TXI-KUNG A LA GRAELLA

Moltes novetats per a la present temporada Can Caralleu oferirà lligues de futbol 7, un curs d’iniciació al funky hip hop i un curs de terapèutica aquàtica grupal Aquesta temporada Can Caralleu organitzarà per primer cop una lliga amateur de futbol 7. La competició començarà a mitjan octubre i s’hi podran inscriure fins a tretze equips diferents. Els conjunts participants jugaran una lliga regular a doble volta per acabar amb un play-off que en decidirà el campió final. La lliga finalitzarà a mitjan juny. Els partits es jugaran als camps de futbol 7 Can Caralleu, els divendres, entre les 20.30 i les 23.30 hores. NOVETATS A LA GRAELLA Durant el mes de juliol passat es va estrenar l’activitat d’indoor walking i el resultat va ser excel·lent. Per aquest motiu, la graella d’activitats de lliure accés per a abonats inclourà en diversos horaris aquesta activitat cardiovascular de grup i amb suport musical. L’indoor walking és semblant a l’spinning però en comptes de pedalar, es treballa dempeus fent moviments el·líptics amb les cames i mobilitzant el tren superior; és un exercici molt recomanable per protegir l’articulació del genoll i prevenir mals d’esquena.

34-49_Fundacio.indd 47

També s’ampliaran les hores de classes de condicionament físic exterior per compensar l’eliminació de les activitats de muntanya que eren de pagament. Els divendres, a les 9.30 hores, es faran classes de txikung, una activitat que combina tècniques relacionades amb la medicina tradicional xinesa per treballar ment, respiració i exercici físic. El fitness aquàtic guanyarà pes a la graella. Així doncs, s’incorporarà l’activitat d’aiguapilates en diversos horaris durant la setmana. Es tracta de sessions de mitja hora de durada orientades a millorar el control postural i la tonificació de les zones abdominal i lumbar a través de moviments fluids basats en la respiració i la relaxació activa per adaptar el pilates al medi aquàtic. terapèutica aquàtica Pensant en els usuaris que pateixen problemes articulars i musculars, s’inicia una activitat aquàtica de pagament, en mode grupal, que donarà l’oportunitat als qui s’hi apuntin de treballar de forma controlada la musculatura correcta per

tonificar-la i subjectar millor les articulacions que pateixen més estrès. El fet que l’activitat es dugui a terme a l’aigua garanteix el mínim impacte articular gràcies a la ingravidesa, i aporta tots els beneficis de l’aigua a l’hora de pal·liar patologies de la columna i de les articulacions de l’espatlla i el genoll. curs de funky hip hop Una altra novetat d’aquesta temporada serà el curs d’iniciació al funky hip-hop per a nens i nenes nascuts entre els anys 2000 i 2004. Es tracta d’un estil de ball urbà sorgit als EUA durant la dècada dels anys setanta i que té influències de la capoeira brasilera i la cultura afroamericana.

BREUS

Ampliació de l’horari de la piscina verda La piscina verda enguany també obrirà els dissabtes al migdia. Els nous horaris de cap de setmana seran el dissabte, de 12 a 20 hores ininterrompudament, i diumenges, de 9 a 15 hores.

El nou pàdel ja està en funcionament La tercera pista de pàdel ja està en funcionament després de millorar les condicions del terreny, reforçar amb micropilotatges i compactar el terreny amb rocalla i plantes per preveure esllavissades. Amb aquesta tercera pista de pàdel es cobrirà la demanda que hi havia entre els usuaris i poder incrementar la participació en els diferents tornejos que oferirà el centre.

ACTIVITATS

Preparació d’oposicions A partir d’octubre comença un nou grup d’entrenament específic per preparar oposicions de Mossos d’Esquadra, bombers i guardes forestals i les proves d’accés a LCAFE. Es tracta d’un entrenament dirigit per un tècnic especialista amb un seguiment personalitzat de l’evolució dels alumnes a l’hora d’executar les proves específiques de cada modalitat. L’objectiu final és l’assoliment del màxim nivell d’execució per incrementar les garanties de superació de les proves. L’horari serà de dilluns a divendres, de 9.30 a 11.30 hores.

12/09/2011 17:21:56

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº 74  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Revista Claror Sports nº 74  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Advertisement