Page 44

44 44 CAPSALERA CEM MARÍTIM assistiran a l’acte diverses personalitats públiques

El Marítim celebrarà el desè aniversari el 29 de setembre El centre oferirà una programació especial d’activitats al llarg de la setmana del 26 al 30 de setembre i presentarà una exposició fotogràfica El CEM Marítim arribarà a la primera dècada de vida el pròxim dijous 29 de setembre. Per celebrar aquesta data tan especial, el centre té previst oferir un seguit d’activitats i iniciatives que permetran als usuaris ser partícips d’aquests deu anys d’història. L’acte institucional de commemoració se celebrarà el mateix dijous 29 de setembre a partir de les 18 hores i tindrà la presència de representants de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Barcelona Esports i el districte de Ciutat Vella. A la cita també hi faran acte de presència entitats i associacions de veïns del barri de la Barceloneta. La celebració començarà amb una visita guiada a les personalitats convidades i, a partir de les 19 hores, el vestíbul acollirà els parlaments protocol·laris per part dels representants de l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Claror, entitat gestora del CEM Marítim.

El 29 de setembre se celebrarà una màster de Bollywood a les 20 hores

ACTIVITATS Està previst que, durant la setmana del 26 al 30 de setembre, el centre ofereixi una programació especial de la graella d’activitats dirigides adreçades als abonats. A més, s’obriran alguns cursets de pagament com el ioga, el tai-txi, l’escola d’esquena i les danses orientals. Per saber-ne més detalls

exposició de fotos Amb motiu dels deu anys de vida del CEM Marítim, el vestíbul del centre acollirà una exposició fotogràfica que permetrà als assistents conèixer de manera visual i detallada tota la història del CEM Marítim des del moment en què van començar les obres de construcció i fins a l’actualitat.

34-49_Fundacio.indd 44

i concretar els horaris de les classes amb portes obertes caldrà preguntar a la recepció del centre o consultar el web www.cemmaritim.cat durant la mateixa setmana del desè aniversari. D’altra banda, també se celebrarà el primer Open de Vòlei Platja al CEM Marítim. Aquesta activitat estarà oberta a tothom (vegeu-ne tota la informació a la pàgina 45). màster de bollywood El dijous 29 de setembre serà el torn d’una màster de Bollywood. Aquesta activitat començarà a les 20 hores, i al llarg de tota la sessió les persones que hi prenguin part podran conèixer una mica més el Bollywood i aprendre els passos principals d’aquest conegut ball oriental.

10 ANYS DE MARÍTIM Maru Carmona Pedro Andreu Sembla que va ser ahir quan començàvem amb l’aventura del CEM Marítim, el centre esportiu municipal de talassoteràpia de Barcelona. Aquest setembre, concretament el dia 29, farà deu anyets, una dècada de creixement en espais, activitats, personal, serveis i abonats, sens dubte el nostre motor. Una dècada d’aprenentatge i d’adaptació als canvis que ha fet que, dia rere dia, intentem donar el millor servei. Treballem per seguir millorant i agradant com fins ara amb la il·lusió que molts dels nostres usuaris continuïn seguint el nostre camí. Vam aprofitar la Festa de l’Abonat per començar a celebrar aquesta data tots plegats i acabarem el setembre amb més actes, dels quals anirem informant en cada moment. Esperem que aquest dia sigui una data de trobada, de festa i de punt de partida per moltes més dècades plegats.

cronologia 13/12/1999 Inici de les obres de construcció 1/1/2000 Pedro Andreu és escollit director del CEM Marítim 1/6/2000 Inauguració de l’espai platja del CEM Marítim 29/9/2001 Inauguració del CEM Marítim 6/10/2002 Primer Raid Barcelona Marítim 2005 Se supera per primer cop el llindar dels sis mil abonats 29/9/2006 Inauguració del pavelló 12/11/2006 Primer Campionat de Sudoku de Barcelona 1/1/2011 Maru Carmona s’incorpora a la direcció operativa 29/9/2011 Festa del Desè Aniversari del CEM Marítim

12/09/2011 17:21:29

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº 74  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Revista Claror Sports nº 74  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Advertisement