Page 43

CEM SAGRADA CAN FAMÍLIA CARALLEU 43 43 a l’espai zen acollirà diverses activitats de relaxació

Aquest curs tindrà més activitats de relaxació L’aposta per impulsar el Moment Zen i la inauguració d’un curs de massatge infantil són les novetats principals d’enguany La temporada 2011-2012 el CEM Sagrada Família ha volgut apostar per tot un seguit d’activitats de relaxació, tant per a adults com per a nadons. ESPAI ZEN El centre ha apostat aquest any per activitats de meditació i relaxació, que tenen l’objectiu d’aconseguir el màxim benestar personal. Per aquest motiu, ha posat en marxa el Moment Zen, on es pot fer des de ioga, pilates o tai-txi fins a risoteràpia, estiraments o meditació guiada. Hi ha activitats per a tots els gustos. Consulteu-ne

els horaris i els preus als fulletons, a recepció o al web. MASSATGE INFANTIL Sovint els nadons perceben l’estrès de la nostra vida diària.

El massatge ofereix un temps de qualitat i tranquil·litat per compartir amb el nadó i ajuda a enfortir els llaços afectius. També permet alleujar gasos, restrenyiment, còlics, nerviosisme i insomni. En aquest curs s’ensenyarà a fer massatges als nadons i es compartiran tots els temes que ens amoïnen com a mares i pares. El curs, adreçat a nadons d’1 a 9 mesos, consta de 8 sessions d’una hora setmanal. Es lliurarà un dossier per practicar a casa el que es treballi a classe. L’horari és els divendres, de 17.30 a 19 hores.

La setena edició del Bany de Bona Nit serà al desembre El dijous 29 de desembre tindrà lloc la 7a edició del Bany de Bona Nit. Es tracta d’una sessió de 45 minuts per relaxar el cor i la ment, mitjançant diverses tècniques i exercicis de relaxació dins l’aigua, com ara els estiraments, la respiració, les flotacions i moviments corporals molt suaus. Es desenvolupa en un entorn diferent,

34-49_Fundacio.indd 43

amb il·luminació suau, música ambiental i altres elements per afavorir la relaxació. DOS HORARIS PER TRIAR En aquesta jornada s’ofereixen dos horaris per escollir: de 20.45 a 21.30 hores o bé de 21.30 a 22.15 hores. Per participar-hi caldrà formalitzar la inscripció a la recepció del

centre. Es tracta d’una activitat gratuïta, oberta a tots els abonats de més de 16 anys. És imprescindible saber nedar. Tot i que l’activitat es fa majoritàriament a peu dret i a la part poc profunda, es requereix dominar un seguit d’habilitats al medi aquàtic: el control postural, l’equilibri, la respiració i la flotació.

breus

Ampliació de la graella aquàtica A partir de l’octubre, s’amplia l’oferta d’activitats aquàtiques que formen part de la graella. Hi haurà dues sessions més d’aiguagym, els dilluns i dimecres a les 8 hores, i una sessió d’aiguaGAC, els divendres a les 8.30 hores. A la franja del migdia es reforça la graella amb tres aiguagyms més els dilluns, els dimecres i els divendres.

Més hores d’ús lliure de les piscines De cara a la temporada 20112012, l’Espai Ítaca i la piscina petita amplien el seu horari d’ús lliure en un total de vuit hores respecte la temporada anterior. Aquestes piscines ofereixen un ambient propici per relaxar-se, fer exercicis de baixa intensitat o realitzar estiraments.

Nous horaris de les Escoles Esportives Amb la reducció de la sisena hora escolar, els horaris de les Escoles d’Iniciació Esportiva del centre s’han modificat. Consulteu-ne les activitats i els horaris que s’ofereixen.

12/09/2011 17:21:23

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº 74  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Revista Claror Sports nº 74  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Advertisement