Page 42

42 42 CANCem CARALLEU CLAROR

EL CEM CLAROR SEGUEIX APOSTANT PER AQUESTA ÀREA

Es consolida l’aposta per l’Àrea de Salut

NOVETATS

Més activitats de dansa per a tothom

S’engeguen activitats que busquen aconseguir el benestar personal i es reforcen els serveis de dietètica i salut infantil Aquest any el CEM Claror està promocionant l’Àrea de Salut del centre ampliant-ne l’oferta d’activitats i serveis per a totes les edats. PROMOCIÓ DIETÈTICA Si hem guanyat uns quilets durant l’estiu ara és un bon moment per recuperar la forma física. L’Àrea de Salut del centre ofereix el 20 % de descompte en el programa dietètic i el seguiment. La promoció inclou tres visites del programa dietètic i tres més de seguiment. Té un preu de 35 euros per als abonats i de 46 euros per als no abonats, i és vàlida fins al 30 d’octubre. AQUÀTIC FIBRO El CEM Claror posa en marxa una nova activitat: l’Aquàtic Fibro, destinat a persones que pateixen fibromiàlgia o fatiga crònica. Els cursos tindran lloc els dilluns i dimecres, de 13 a 13.45 hores. Consulteu-ne els preus als tríptics informatius, a la recepció del centre o al web. SHIATSU Una altra de les novetats d’aquesta temporada és el

shiatsu, un art terapèutic d’origen nipó fonamentat en la medicina tradicional xinesa. Mitjançant la pressió dels polzes, colzes, mans, genolls i peus sobre les línies energètiques del cos, el shiatsu promou el moviment fluid de l’energia vital. Així es potencia la capacitat d’autocuració. També pot ajudar en diverses patologies, com ara problemes musculars o articulars, l’estrès,

dolor menstrual o problemes digestius o respiratoris, entre molts altres. ESQUENA infantil Està adreçada a nens i nenes d’entre 10 i 16 anys amb dolor d’esquena per males postures o trastorns estructurals de la columna, com escoliosi, hipercifosi dorsal o hiperlordosi lumbar. L’horari és dilluns i dijous, de 17.25 a 19.15 hores.

reformes

Millores d’aquest estiu Durant l’estiu, s’ha aprofitat per treballar en la millora d’alguns aspectes del centre per motius estètics i de confort. Concretament, s’han fet reformes al sostre de tot el recinte de la piscina petita. També s’han pintat totes les sales d’activitats dirigides i s’ha arreglat el parquet a la sala taronja.

Les danses desperten un gran interès entre els usuaris del centre de totes les edats. L’alt interès per la dansa del ventre, per exemple, ha portat a proposar un nou grup de nivell intermedi a partir de l’octubre, per seguir practicant aquest tipus de ball. Serà els dijous, d’11 a 11.50 hores. Per la seva banda, les sevillanes també gaudeixen de força demanda, de manera que s’obrirà un nou grup de matí, també a partir de l’inici del curs. L’horari és els divendres, d’11 a 12 hores. CLASSES GRATUÏTES Però si encara no heu provat cap dels molts estils de dansa que es practiquen al CEM Claror, ara en pot ser un bon moment. Del 19 al 30 de setembre hi ha la possibilitat de provar qualsevol de les quatre activitats de dansa que s’hi imparteixen, de manera lliure. Des de balls de saló fins a dansa del ventre, sevillanes o dansa contemporània. No cal inscripció prèvia i són classes gratuïtes. Informeu-vos-en a la recepció del centre.

CLAROR 34-49_Fundacio.indd 42

12/09/2011 17:21:12

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº 74  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Revista Claror Sports nº 74  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Advertisement