Page 37

FUNDACIÓ claror

37

tindrà lloc EL 23 DE SETEMBRE a l’acadèmia de ciències mèdiques

Jornada formativa per als tècnics dels cinc centres Els eixos entorn dels quals girarà el Fòrum Tècnic seran divertir, plantejar reptes, sorprendre, saber embolcallar i la voluntat per fer-ho possible El divendres 23 de setembre se celebrarà la sisena edició del Fòrum Tècnic Claror a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Barcelona. La trobada es desenvoluparà de 9 a 14 hores. El Fòrum Tècnic és un espai propi de formació, de progrés professional, de creació i d’intercanvi de coneixements adreçat als empleats de la Fundació Claror que s’organitza des del 2006. En aquesta nova edició està previst que hi participin prop de 90 professionals. cinc tallers El Fòrum Tècnic se centrarà enguany en les claus per assolir un servei excel·lent i que giren entorn de cinc eixos: divertir, sorprendre, plantejar reptes, embolcallar i la voluntat per fer-ho possible. Com a novetat, cada taller tindrà la presència d’un especialista que exposarà als assistents les claus i ajudarà a traslladar-les al dia a dia dels tècnics de la Fundació Claror. Això implicarà un canvi respecte de l’edició de l’any passat, en què es treballava mitjançant uns tallers en els quals es projectava un vídeo de presentació que després conduïa a una dinàmica de grup per elaborar un llistat de compromisos. L’actor i pallasso Carles Papiol serà l’encarregat del taller orientat a divertir. El

34-49_Fundacio.indd 37

mag professional Isaac Jurado serà el conductor del taller sobre com saber sorprendre els clients. El tercer taller, enfocat a plantejar reptes, serà presentat pel psicòleg esportiu Pep Marí, del Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat. D’altra banda, Marc Jovani, especialista en programació neurolingüística, instruirà els assistents en el taller sobre com embolcallar les coses. Finalment, el taller centrat en la voluntat per tirar endavant els projectes serà a càrrec de Gabriel Domingo, director general de la Fundació Claror, i Juanjo Zabala, director operatiu del CEM Claror.

Taller Divertir: per Claret Papiol Taller Sorprendre: per Isaac Jurado Taller Planteja reptes: per Pep Marí Taller Embolcallar: per Marc Jovani Taller Voluntat: per Gabriel Domingo i Juanjo Zabala Tots els tallers del Fòrum Tècnic tindran una durada de 45 minuts aproximadament.

SALUT

Setmana temàtica dedicada al cor del 14 al 18 de novembre La setmana temàtica que la Fundació Claror organitza cada dos anys en aquesta edició se centrarà en el cor i se celebrarà entre el dilluns 14 i el divendres 18 de novembre. Sota el lema Cuida’t, t’ho diem de tot cor, s’organitzaran xerrades, tallers i activitats als quatre centres esportius municipals de Barcelona gestionats per la Fundació Claror (Claror, Sagrada Família, Marítim i Can Caralleu). El doctor Serra Grima, especialista en cardiologia i medicina esportiva de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, oferirà una xerrada titulada «I després d’un infart, què?», en la qual oferirà gran part dels coneixements adquirits al llarg de la seva dilatada carrera professional. Durant la setmana temàtica també s’oferiran quatre tallers pràctics: Cuinar plats cardiosaludables, Aprèn a llegir les etiquetes alimentàries, Coneix l’edat del teu cor i Aprèn a salvar una vida. D’altra banda, s’organitzaran activitats de ball, una caminada nòrdica i l’aiguacor (sessions especials d’aiguagim). Finalment, hi haurà un punt informatiu sobre tabaquisme a càrrec del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Paral·lelament, al llarg dels dies en què se celebri la setmana temàtica, s’aniran oferint en suport imprès consells sobre com fer exercici físic, com seguir una dieta equilibrada o quin és el nostre pes ideal, entre altres.

12/09/2011 17:20:32

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº 74  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Revista Claror Sports nº 74  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Advertisement